Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisen på billige loddekolbe 30w hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder tilbyder et bredt produktudvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan vide om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden bare loddekolbe 30w.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Det er især en mulighed ved de store byggekæder.
Du skal kende de betingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge forretningens regler.
For nogle er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få information omkring loddekolbe 30w.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette kan du se positivt på.
De kendte byggekæder findes i det meste af landet, og som følge af det har de fleste adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. Derfor har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt sågar få produkterne på kortere tid.
De gængse byggekæder tilbyder varer fra adskillige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af loddekolbe 30w online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som typisk er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du bestiller loddekolbe 30w online fra deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
De fleste nichespecifikke webshops har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved forventes det at du får super nyttig service fra nogle som er specialister i lige præcis loddekolbe 30w.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

loddekolbe 30w silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

loddekolbe 30w harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

loddekolbe 30w bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

loddekolbe 30w jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Derfor må du tit se vejrudsigten i perioden for byggeprojektet, så det ikke pludselig begynder at vælte ned absolut lige når du står midt i det ellers velplanlagte projekt.
2Forinden du igangsætter arbejdet kan det være vanvittigt betydningsfuldt at du sikrer dig, at dit projekt er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Der kommer jævnligt pludselige hovedpiner når det kommer til omfangsrige projekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at man har afsat god tid i tidsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
4Typisk vil det være betydningsfuldt at udfærdige et budget for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det kan blive en fordel at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende notere billige priser på dem en ad gangen.
5Du har adgang til utrolig mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Specielt YouTube giver ekstremt meget udbytterig information, særligt hvis man kigger på engelsk.
6Det anbefales at spørge om hjælp til byggearbejdet, især hvis det er omfangsrige byggeprocesser. Nogle projekter gør krav på mere end en person. Samtidig viser det sig hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
7Måske du burde regne på om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde anskaffe eksperthjælp til noget af arbejdet. Hvis du tager imod assistance fra en fagperson er det fornuftigt at hente prisoverslag fra en håndfuld virksomheder.
8Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når byggeprojektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver dermed at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
9Du må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at have udstyret ved hånden når du iværksætter arbejdet. Det er desuden vigtigt at medregne de her omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
10Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på mulige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
11Det er meningsgivende at du har de relevante byggematerialer klar til brug i god tid før du går til værks med eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig note som samler hver eneste ting som er nødvendige, og efterfølgende tjekke hver enkelt ting, så du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
12Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en velovervejet tidsplan, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt derudover en nummerorden. Husk at være realistisk når du laver din handlingsplan.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt flot. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket klart er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmetode er bedst?

En hel del netbutikker i Danmark foreslår nu om stunder flere billige leveringsmetoder til loddekolbe 30w. En af dem der er mest anvendt er nu til dags afhentningssteder, hvor du selv kan hente varerne når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig særdeles problemfri, samt mange gange tilmed den billigste fragttype.

Du kan på samme måde afveje for og imod at vælge udbringning hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Løsningen er som oftest en anelse mere pebret, men endvidere i høj grad let ift. loddekolbe 30w online. Den mindst kostelige leveringsmåde er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed betinges af at du befinder dig nærved internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på loddekolbe 30w kan vise sig at være super væsentlig såfremt man har brug for dine nye varer fluks, så derfor er det relativt fornuftigt at vi studerer tidshorisonten for levering ved loddekolbe 30w. Flere netbutikker – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at der bestilles forinden et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få bestillingen afsendt inden pakkemedarbejderne får fri.

En række online outlets garanterer levering uden beregning på loddekolbe 30w online, men typisk er det under betingelse af at du shopper for et fastslået beløb. Ellers kunne man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmulighed, hvilket typisk vil blive at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

En lang række byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man handler billig loddekolbe 30w online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel afhentning af loddekolbe 30w i følgende områder:

Køge, Tilst, Taastrup, København, Esbjerg, Hørsholm, Korsør, Ringsted, Tårnby, Holbæk, Herlev, Lyngby, Horsens, Fredericia, Næstved, Sønderborg, Rødovre, Birkerød, Hobro, Solrød Strand, Thisted, Helsingør, Skive, Skanderborg, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Allerød, Haslev, Brønshøj, Værløse, Brøndby, Brønderslev, Roskilde, Grenaa, Silkeborg, Nærum, Søborg, Ølstykke, Valby, Odder, Vejle, Struer, Hedensted, Nakskov, Vordingborg, Rønne, Stenløse, Gladsaxe, Varde, Herning, Gentofte, Glostrup, Nyborg, Greve, Kolding, Lillerød, Hjørring, Holstebro, Dragør, Kokkedal, Farum, Frederiksværk, Frederikshavn, Vanløse, Rudersdal, Højbjerg, Aarhus, Nørresundby, Vallensbæk, Hvidovre, Viborg, Virum, Aabenraa, Frederikssund, Risskov, Haderslev, Svendborg, Middelfart, Åbyhøj, Odense, Hillerød, Lystrup, Charlottenlund, Randers, Aalborg, Ikast, Hedehusene, Jyllinge, Slagelse, Brabrand, Ishøj, Albertslund, Kalundborg, og Ballerup, .

Click-and-collect af loddekolbe 30w er muligt i alle områder af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland).

Når man kigger i data er det tydeligt, at folk tit kigger efter for eksempel loddekolbe 30w tilbud og loddekolbe 30w online. Derudover ser vi jævnligt netshoppere lede efter blandt andet køb loddekolbe 30w, loddekolbe 30w priser og billig loddekolbe 30w, plus de store byggemarkeder som Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Den bedste pris på loddekolbe 30w

Det er i dag ret ukompliceret for enhver at finde de laveste priser på billige loddekolbe 30w online hos diverse outlets på nettet, og til gengæld har en hel del online shops fundet det uundgåeligt at tvinge priserne på loddekolbe 30w betydeligt, og ovenikøbet frembyde fragt uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at granske nogle forskellige internet shops i Danmark efter billige priser på loddekolbe 30w online før du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at opnå den billigste pris. Se ikke kun hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

Man bør ikke desto mindre være omhyggelig med, at såfremt en internet butik tilbyder billige loddekolbe 30w online til salg for en udsalgspris der virker ufattelig fremragende, burde det mange gange være et fingerpeg om en snydagtig e-shop. Shopping med kort er i hvert fald dækket ind under et regelsæt, som bistår dig overfor uoprigtige webbutikker.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du vil finansiere betalingen af loddekolbe 30w i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Når man ser på statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter blandt andet loddekolbe 30w tilbud og loddekolbe 30w online. Derudover oplever man ofte mennesker efterspørge bl.a. loddekolbe 30w priser, køb loddekolbe 30w og billig loddekolbe 30w.

Kig på eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot forærer dig forholdsvis gavnlige løsninger til at eftersøge mange nuværende kunders kritik og herved rekommanderer vi, at du gennemgår e-forhandlerens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige loddekolbe 30w online.

Facebook præsterer tilsvarende fuldkommen stabile chancer for at få indblik i netbutikkens popularitet. I øvrigt er der mange e-forretninger hvor man kan aflevere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også kan udnyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige loddekolbe 30w online hos en netshop kan de når alt kommer til alt tage stilling til e-shoppens handelsvilkår, det er dog almindeligvis ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de udbredte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Stark.

En anden valgmulighed kunne måske være at bemærke hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det typisk er en garanti for at e-forretningen overholder de officielle danske regler, tillige med at shoppen nu og da kigges til af fagmænd der har megen viden om lovene på området.

Det er en rigtig god mulighed for support, ifald du får dilemmaer ved din handel med loddekolbe 30w. Derudover tilråder vi at man er sat ind i de mest vitale bestemmelser i forbindelse med bestillingen af loddekolbe 30w online, som eksempelvis hvilken returpolitik online firmaet garanterer.

I den sammenhæng er det samtidig afgørende, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, så man til enhver tid kan bekræfte sit køb af loddekolbe 30w, ligegyldig om man har købt fra Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

Else C gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Anne gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Helle gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Thomas gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mindst kostelige slags levering er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens bopæl. Den metode til levering kan være særdeles afgørende hvis du har behov for loddekolbe 30w om få sekunder. Alternativt så frembyder nogle e-firmaer fragt uden beregning, men undertiden er det forbeholdt når der købes for et fastslået beløb.
2Det er efterhånden usædvanlig ukompliceret for os alle at tjekke tilbud online på billige loddekolbe 30w hos flere internet firmaer i Danmark, og med det motiv lover utallige internet foretagender portofri fragt. Det kan alligevel være udbytterigt at sammenligne nogle e-butikker efter rabat og tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.
3Nogle online butikker tilbyder levering uden omkostninger på loddekolbe 30w, men i mange tilfælde er det forudsat at der aftages for et fastsat beløb. Alternativt kunne man tage den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig ofte på den anden side ekstremt let. Den mest billige leveringsversion er dog at du selv henter produkterne.
4Leveringstidspunktet er super afgørende forudsat vi mangler varerne om kort tid, så med det formål er det forholdsvis væsentligt at du checker tidshorisonten for levering på loddekolbe 30w. En hel del internet shops stiller garanti om billig 1 dags fragt på de fleste varer, hvilket er forudsat at bestillingen fuldbyrdes inden et fastsat tidspunkt.
5Trustpilot resulterer i sådan set gode genveje til at udforske mange nuværende køberes vurderinger og af den grund tilråder vi, at du analyserer online firmaets kritik forud for at du shopper billige loddekolbe 30w online. Facebook medfører derudover immervæk gode muligheder for at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed.
6Før nogen shopper billige loddekolbe 30w i en e-butik kan de egentlig sætte sig ind i netshoppens forretningsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig morsomt. Endvidere anbefales det at køberen er sat ind i de elementære vilkår der kan have betydning for handlen med billige loddekolbe 30w online, f.eks. hvilken ombytningsret internet firmaet har.
7Temmelig mange e-handler udlover efterhånden en række forskellige billige leveringsmuligheder til loddekolbe 30w. En af de mest populære er i dag at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare din ordre præcis når det passer dig. Fragttypen er jo yderst problemfri, og mange gange endvidere den mest prisbevidste fragtmulighed.
8Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en lov, som skærmer køber overfor uægte outlets på nettet. Som en anden løsning burde du overveje et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale prisen over flere uger.
9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om e-firmaet er medlem af e-mærket, siden det er en indikation om at e-firmaet efterlever de danske retningslinjer, tillige med at online butikken løbende tilses af fagmænd der har ekspertise inden for vilkårene på området. Før folk køber billige loddekolbe 30w i en online forretning kunne de egentlig sætte sig ind i e-shoppens handelsaftale.