Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Flere byggecentre fremviser et bredt produktsortiment, og andre har fokus på en enkelt varetype. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover bare loddekolbe 250w.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du læse butikkens betingelser.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige loddekolbe 250w hos de forskellige online byggekæder. Nogle har billige priser, imens nogle har kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel køre materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed ved de store byggecentre.
For de fleste er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring loddekolbe 250w.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder varer fra alle mulige producenter, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af loddekolbe 250w online.
De gængse byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og som følge af det har kunderne adgang til at handle online og transportere varerne på egen hånd. Derved har du chancen for at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet have produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og bekendte firmaer, hvilket kan give øget sikkerhed når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Alverdens nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller loddekolbe 250w online fra deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du modtage en høj grad af kompetent assistance fra personale der er specialister i lige præcis loddekolbe 250w.
De største byggemarkeder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

loddekolbe 250w bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

loddekolbe 250w harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

loddekolbe 250w jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

loddekolbe 250w silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 kollegaer i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at nedfærdige samtlige udgifter, og herefter gennemgå udgiften ved dem enkeltvis.
2Der viser sig stort set altid pludselige bump på vejen i tilfælde med svære projekter, og på grund af det vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat passende plads i kalenderen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
3Det kan vise sig nødvendigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved krævende byggeprocesser. Store ting behøver flere personer. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
4Det er muligt at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Støtten kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for miljøet.
5Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det være ufatteligt essentielt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6Du må for alt i verden ikke stå uden det nødvendige værktøj. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at have det tilgængeligt før du påbegynder byggeriet. Husk også at indregne de her omkostninger i det økonomiske overblik.
7Det kan blive betydningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer disponible i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du får god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og så tjekke hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
8Planlægning viser sig som metoden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp idet du sammensætter din tidsplan.
9Du skal aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så husk beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælper dig mod mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke har professionel hjælp.
10Du burde måske overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal hente eksperthjælp til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod professionel hjælp er det normalt at hente tilbud fra forskellige entreprenører.
11Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. På grund af dette skal du tit undersøge vejrberetningerne i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uventet går i gang med at regne når du lige er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
12Du finder et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig temmelig meget gavnlig info, specielt såfremt du benytter engelske søgeord.
De højest bedømte byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er virkelig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En del forhandlere på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige fragtløsninger til loddekolbe 250w. Det mest populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig yderst ukompliceret, samt i mange tilfælde ydermere den mest billige leveringsløsning.

Du kan på samme måde prøve at få produkterne bragt hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Leveringstypen er som oftest en anelse mere pebret, men ydermere særdeles fleksibel ved køb af loddekolbe 250w online. Den mest billige fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket er betinget af at du har bopæl tæt på e-handlens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på loddekolbe 250w er naturligvis virkelig betydningsfuld om man behøver ordren nu og her, og derfor er det nemlig passende at vi tjekker det anslåede leveringstidspunkt på loddekolbe 250w. De fleste online varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – præsterer billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen anbringes tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få pakken afsted inden de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle enkelte forretninger på nettet yder portofri fragt på loddekolbe 250w online, men i mange tilfælde under forudsætning af at du handler for et fastsat beløb. Derudover skal du udvælge den mest billige leveringsform, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

En lang række netbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig loddekolbe 250w hjemmefra men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og Davidsen. Byggecentrene tildeler blandt andet click-and-collect på loddekolbe 250w i følgende byer:

Højbjerg, Allerød, Aalborg, Nørresundby, Gentofte, Haslev, Taastrup, Sønderborg, Albertslund, Viborg, Thisted, Middelfart, Køge, Skanderborg, Rønne, Nærum, Korsør, Værløse, Ikast, Dragør, Ølstykke, Farum, Ringsted, Brøndby, Herning, Kolding, Grenaa, Kalundborg, Tilst, Esbjerg, Svendborg, Holbæk, Varde, Lystrup, Hvidovre, Hedehusene, Åbyhøj, Vallensbæk, Vanløse, Hedensted, Tårnby, Brønshøj, Birkerød, Brabrand, København, Nakskov, Ballerup, Nyborg, Skive, Kokkedal, Helsingør, Brønderslev, Nykøbing Falster, Valby, Silkeborg, Frederiksværk, Randers, Frederikshavn, Glostrup, Næstved, Stenløse, Holstebro, Slagelse, Greve, Jyllinge, Odder, Hjørring, Hillerød, Risskov, Rudersdal, Gladsaxe, Frederiksberg, Herlev, Ishøj, Hørsholm, Struer, Odense, Charlottenlund, Vejle, Hobro, Aarhus, Fredericia, Lyngby, Horsens, Aabenraa, Lillerød, Haderslev, Solrød Strand, Roskilde, Vordingborg, Virum, Rødovre, Frederikssund, og Søborg, .

Click-and-collect ift. loddekolbe 250w er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Amager, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det markant, at netshoppere ofte søger efter blandt andet køb loddekolbe 250w og loddekolbe 250w tilbud. Vi ser derudover jævnligt online shoppere lede efter eksempelvis loddekolbe 250w online, billig loddekolbe 250w og loddekolbe 250w priser, foruden de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Bedste tilbud på loddekolbe 250w

Det er jo efterhånden særdeles let gængeligt for folk at søge sig frem til priser på billige loddekolbe 250w online hos flere firmaer på nettet, og herved har adskillige internet butikker fundet det nødvendigt at formindske salgspriserne på loddekolbe 250w drastisk, og ydermere tilbyde gratis levering.

Trods dette kan det stadigvæk være tiden værd at undersøge nogle internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på loddekolbe 250w online før du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Man skal lige meget hvad ikke glemme, at hvis en netbutik annoncerer billige loddekolbe 250w online til salg for en pris som virker kolossalt fordelagtig, burde det mange gange være en varsel om en falsk butik. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en bestemmelse, hvilket assisterer os overfor bedrageriske e-shops.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare prisen på loddekolbe 250w ude i fremtiden. Dette foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Ved kig i data bliver det markant, at online shoppere mange gange søger bl.a. loddekolbe 250w online og billig loddekolbe 250w. Man ser derudover typisk internet shoppere søge for eksempel loddekolbe 250w tilbud, loddekolbe 250w priser og køb loddekolbe 250w.

Kig på tidligere kunders ratings

Trustpilot giver dig i højeste grad fine genveje til at efterforske en længere række aktuelle konsumenters tanker og herved kan det være til hjælp, at du betragter webshoppens kritik forud for at du shopper billige loddekolbe 250w online.

Facebook tilbyder lignende ganske fortræffelige løsninger til at få indsigt i online shoppens kundefokus. Desuden er der mange netshops hvor du kan notere en kritik af købsoplevelsen, som ligeledes kan udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige loddekolbe 250w online hos en internet handler kan de ideelt set tage stilling til deres handelsaftale, men det er undertiden ikke særlig interessant, særligt på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og Bauhaus.

Et nemt alternativ er at kontrollere om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som burde være en erklæring om at netbutikken føjer de danske retningslinjer, udover at internet forretningen en gang i mellem revurderes af specialister som kender de gældende regler.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, når du oplever dilemmaer ved din bestilling af loddekolbe 250w. I øvrigt er det godt at køber er omhyggelig omkring de grundlæggende regler der kan have indvirkning på bestillingen af loddekolbe 250w online, fx hvilken ombytningsrettighed online forretningen bruger.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne vidne om sin bestilling af loddekolbe 250w, ligegyldig om man har købt ved Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller Bygma.

Peter Møller gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Niels gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Ole V gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Ole gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online shopping
1Det har vist sig at være særligt gnidningsløst for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige loddekolbe 250w på tværs af internet butikker i Danmark, og ergo lover de fleste internet selskaber i Danmark fragt uden omkostninger. Trods dette kan det immervæk blive gavnligt at kontrollere nogle enkelte e-firmaer efter tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få den skarpeste pris.
2Antal dages levering kan være usædvanlig vital når vi absolut skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og af den grund er det øjensynligt meningsfuldt at du dobbelttjekker den estimerede leveringstid for loddekolbe 250w. En række e-butikker i Danmark garanterer billig levering på næste hverdag på flere varenumre, men som trods alt er påkrævet at handlen gemmenføres inden et fast tidspunkt.
3Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en anordning, hvilket skærmer køberen overfor uærlige netbutikker. Som en anden løsning kunne du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage betalingen over en periode.
4Inden nogen handler billige loddekolbe 250w hos en online butik kan man i og for sig overveje webbutikkens forretningsvilkår, det er dog bare et tidskrævende arbejde. Ligeså kan det være til hjælp at du er på vagt for de fundamentale bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige loddekolbe 250w online, som fx den returrettighed e-handlen garanterer.
5Trustpilot yder nogenlunde passende chancer for at kigge nærmere på flere tidligere køberes domme og derfor er det fornuftigt, at du studerer online forhandlerens ratings inden du handler billige loddekolbe 250w online. Facebook frembringer for øvrigt ret anstændige chancer for at få en idé om internet shoppens troværdighed.
6Generelt tilråder vi at undersøge om internet virksomheden er e-mærket, grundet at det burde være et tegn på at webshoppen efterfølger de danske regler, tillige med at online firmaet af og til undersøges af fagmænd der er meget fortrolige reglerne. Forinden folk bestiller billige loddekolbe 250w hos en butik på nettet kan man utvivlsomt betragte deres regler.
7Den mest letkøbte fragtløsning er dog at du selv henter varerne, som jo står og falder med at du har bopæl i nærheden af webshoppens arbejdslager. Den løsning til levering er jo meget bestemmende såfremt du behøver loddekolbe 250w nu og her. Alternativt så sikrer nogle forretninger på nettet levering uden omkostninger, men ofte er det under forudsætning af at du handler for et fastsat beløb.
8En række online varehuse yder levering uden betaling på loddekolbe 250w, men i mange tilfælde er det så præmissen at man indkøber for et konkret beløb. Som alternativ kan man beslutte sig for den billigste leveringsversion, der typisk er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Leveringsmetoden bliver en gang i mellem derudover rigtig let. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
9Masser af online firmaer frembyder i dag en hel del forskellige billige former for levering til loddekolbe 250w. En der er meget almindelig er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter varerne når du har lyst. Denne er altså særligt hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde ydermere den billigste mulighed for fragt.