Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man kende forretningens regler.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment, og nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal reflektere over om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden blot loddekolbe 24v.
For mange er byggeprojekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at vælge en webshop, som giver rådgivning og sparring omkring loddekolbe 24v.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne selv. Det er i særdeleshed muligt hos de velkendte byggecentre.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige loddekolbe 24v hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle satser på lave priser, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du skal overveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder produkter fra diverse nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt sortiment af loddekolbe 24v online.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har kunderne chancen for at handle online og hente varerne på eget initiativ. Som følge af det har du mulighed for at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og kendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Mange webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller loddekolbe 24v online hos dem.
Mange niche webshops er ekstremt passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du få mere brugbar assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis loddekolbe 24v.
Forskellige nicheforhandlere er producenter af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online får du en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddekolbe 24v jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

loddekolbe 24v silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

loddekolbe 24v harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

loddekolbe 24v bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det gælder omfangsrige projekter, og herved er det værdifuldt at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
2Man må for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Ofte vil det vise sig en fordel at du har værktøjet ved hånden før du igangsætter dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at indregne disse omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Husk at tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du bør investere i assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Ifald du henter assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige foretagender.
4Forberedelse vil være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør lave en effektiv strategi, der fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din agenda.
5Det bliver essentielt at du har samtlige materialer indkøbt på forhånd inden du går i gang med håndværket. Du får god gavn af at sammenfatte en simpel oversigt med alt du skal bruge, og som det næste eftergå hvert eneste punkt, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
6For opgaver udendørs kan vejret få stor betydning. Af den grund kan du jævnligt se vejrmeldingerne i perioden for byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at regne når du lige er midt i dit komplekse byggeprojekt.
7I mange tilfælde vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for dit byggeri, så du har kontrol over omkostningerne. Det er behjælpeligt at tage noter til alle poster, hvorefter man kan nedskrive online tilbud på dem slavisk.
8Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige ombygninger. Større opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
9Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver altså at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
10Der ligger ekstremt mange artikler og videoer online som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube yder assistance med vældig meget konstruktiv oplysning, navnligt forudsat at man benytter den engelske version.
11Forud for at du opstarter arbejdet kan det være ret fornuftigt at man sikrer sig, at byggeriet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
12Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor potentielle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
De mest populære byggeshops
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget overlegent. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

De fleste e-forretninger frembyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmåder til loddekolbe 24v. En af de populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når du har lyst. Leveringsformen er nemlig rigtig enkel, samt mange gange ydermere den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du kunne derudover udse dig at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden bliver i mange tilfælde en sjat dyrere, men ydermere virkelig smart for loddekolbe 24v online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på loddekolbe 24v kan vise sig at være særligt betydningsfuld i tilfælde af at du har brug for varen om et øjeblik, og herved er det selvfølgelig relevant at du efterser den anslåede leveringstid for loddekolbe 24v. Masser af e-handler – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, som alligevel betinges af at ordren indsendes før et nøjagtigt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer distribueret forinden de pakkeansatte drager hjemad.

En række internet selskaber sikrer gratis fragt på loddekolbe 24v online, men tit kræves det at man handler for et fastsat beløb. Som alternativ må man beslutte sig for den mest billige fragtform, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted.

Mange netshops udlover click-and-collect hvor du handler billig loddekolbe 24v derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder fx afhentning af loddekolbe 24v i følgende områder:

Frederikssund, Kalundborg, Silkeborg, Aalborg, Struer, Herlev, Ishøj, Skive, Charlottenlund, Roskilde, Skanderborg, Hørsholm, Slagelse, Risskov, Køge, Allerød, Brøndby, Virum, Stenløse, Rødovre, Helsingør, Birkerød, Farum, Kolding, Brabrand, Hedehusene, Varde, Hillerød, Svendborg, Holbæk, Odder, Vallensbæk, Haderslev, Holstebro, Thisted, Nyborg, Ringsted, Hedensted, Brønshøj, Valby, Gentofte, Horsens, Middelfart, Værløse, Dragør, Hvidovre, Søborg, Ballerup, Næstved, Sønderborg, Esbjerg, Tilst, Hjørring, Haslev, Tårnby, Korsør, Fredericia, Solrød Strand, Odense, Aarhus, Højbjerg, Gladsaxe, Åbyhøj, Brønderslev, Frederiksberg, Vordingborg, Randers, Taastrup, Nørresundby, Rønne, Glostrup, Lystrup, Nærum, Viborg, Aabenraa, Greve, Lillerød, København, Hobro, Ikast, Kokkedal, Nakskov, Vanløse, Rudersdal, Vejle, Albertslund, Grenaa, Frederikshavn, Ølstykke, Herning, Jyllinge, Lyngby, Nykøbing Falster, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent ift. loddekolbe 24v er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Når der ses på tallene er det klart, at internetbrugere tit søger fx loddekolbe 24v tilbud og køb loddekolbe 24v. Foruden dette oplever man tit online shoppere kigge efter bl.a. loddekolbe 24v priser, billig loddekolbe 24v samt loddekolbe 24v online, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Tilbud på loddekolbe 24v

Det er efterhånden temmelig enkelt for alle at finde frem til de bedste priser på billige loddekolbe 24v online i blandt forskellige internet virksomheder, og med det motiv har massevis af outlets på nettet været tvunget til at mindske udsalgspriserne på loddekolbe 24v helt i bund, og derudover tilbyde fragtfri levering.

Trods dette kan det trods alt blive lukrativt at granske en række webshops efter tilbud på loddekolbe 24v online forud for at du gennemfører din handel, således at du er garanteret at antage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at såfremt en webshop annoncerer billige loddekolbe 24v online for en salgspris som kan virke grænseløst overkommelig, burde det mange gange være en indikator for en uærlig butik. Køb med betalingskort er imidlertid dækket ind under en vedtægt, hvilket hjælper dig som kunde imod falske internet virksomheder.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en løsning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at klare prisen på loddekolbe 24v over en periode. Dette fås normalt ved nichefokuserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter eksempelvis billig loddekolbe 24v og loddekolbe 24v online. Vi ser desuden mange gange online shoppere søge efter fx loddekolbe 24v tilbud, loddekolbe 24v priser og køb loddekolbe 24v.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot frembringer helt ærlige løsninger til at betragte en lang række nuværende konsumenters tanker og derfor slår vi et slag for, at du verificerer netshoppens bedømmelser forinden du handler billige loddekolbe 24v online.

Facebook bringer dig lige så vel uden sammenligning pæne løsninger til at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk online firmaer hvor det er muligt at give en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige loddekolbe 24v online hos en internet handler burde man de facto gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke videre interessant, særligt på de store byggecentre som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Et nemt alternativ er at finde ud af om internet butikken er godkendt af e-mærket, da det typisk er en garanti for at internet firmaet imødekommer de officielle danske regler, tillige med at netshoppen af og til tilses af fagmænd som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god chance for en håndsrækning, hvis du bliver udsat for udfordringer i processen med din bestilling af loddekolbe 24v. Foruden dette går vi ind for at køberen er påpasselig med de elementære betingelser der er gældende for købet af loddekolbe 24v online, som for eksempel hvilken bytteret internet webshoppen tilsikrer.

I relation til det er det ligeledes essesentielt, at man stadig opbevarer ens kvittering, så man når som helst kan bevise bestillingen af loddekolbe 24v, uanset om man har handlet ved XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller 10-4.

Susanne Jensen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Camilla Jørgensen gav 4 stjerner

God webshop

Søren gav 5 stjerner

Rigtig god service

Martin A gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til køb på nettet
1Trustpilot fremskaffer altid ærlige chancer for at eksaminere ret mange forhenværende forbrugeres tanker og derfor tilråder vi, at du tjekker online butikkens ratings forud for at du bestiller billige loddekolbe 24v online. Facebook frembyder tillige sådan set fine løsninger til at få en idé om internet firmaets popularitet.
2Leveringstiden kan vise sig at være ret vigtig såfremt vi har behov for din ordre straks, så af den grund er det fuldkommen på sin plads at vi studerer tidshorisonten for levering for loddekolbe 24v. Adskillige e-forretninger tilsiger billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, som dog kræver at ordren lægges tidligere end et fastslået tidspunkt.
3Forinden nogen køber billige loddekolbe 24v i en butik på nettet behøver man i reglen læse shoppens betingelser, dog er det ofte ikke videre interessant. Endvidere anbefaler vi at man er opmærksom på de vigtigste bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af billige loddekolbe 24v online, eksempelvis hvilken bytteret e-shoppen tilbyder.
4Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en vedtægt, hvilket assisterer os overfor bedrageriske outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kan du vælge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil godtgøre prisen over en længere periode.
5En hel del internet webshops lover gebyrfri levering på loddekolbe 24v, men ofte er det betinget af at du aftager for et præcist beløb. Derudover kunne du udvælge den mest letkøbte leveringsmodel, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver gerne endvidere i høj grad praktisk. Den mest letkøbte leveringsmulighed er unægtelig selv at hente pakken.
6Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en antydning af at online butikken efterlever de danske love, foruden at netshoppen regelmæssigt evalueres af sagkyndige der har meget erfaring med lovene på området. Før folk bestiller billige loddekolbe 24v hos en internet webshop kan de faktisk tyde e-shoppens forretningsbetingelser.
7Det er temmelig let gængeligt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige loddekolbe 24v på flere online forretninger, og til gengæld garanterer en hel del forhandlere på nettet billig levering. Til gengæld kan det stadigvæk vise sig tiden værd at sammenholde et par forskellige netbutikker efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at få den bedste pris.
8Den mest betalelige løsning til levering er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket forudsætter at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens tilholdssted. Den leveringsmanér er jo ret betydningsfuld ifald man står og skal bruge loddekolbe 24v omgående. Alternativt så frembyder flere outlets på nettet levering uden gebyr, men typisk under forudsætning af at du handler for en konkret sum.
9Størstedelen af e-firmaer giver nu til dags en lang række forskellige billige leveringsmetoder til loddekolbe 24v. Den mest benyttede er efterhånden levering til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter ordren når det passer dig. Denne er jo yderst problemfri, og endda tillige den mest prisbevidste leveringsmåde.