Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du undersøge firmaets handelsbetingelser.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare loddekolbe 200w.
For en del er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Hermed kan du med fordel købe fra en webshop, som kan give sparring omkring loddekolbe 200w.
Det er selvfølgelig super afgørende at tjekke, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige loddekolbe 200w fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste priser, hvorimod nogle satser på service. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder forhandler varer fra alverdens producenter, og pga. det kan du handle fra et stort sortiment af loddekolbe 200w online.
De kendte byggecentre findes nær dig, og herigennem har folk tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på egen hånd. Herigennem har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet have produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede virksomheder, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online er det muligt at få skarpere priser.
Mange nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller loddekolbe 200w online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem kan du modtage super indsigtsfuld service fra medarbejdere der er eksperter i netop loddekolbe 200w.
Danmarks største byggecentre

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

loddekolbe 200w jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

loddekolbe 200w harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

loddekolbe 200w silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

loddekolbe 200w bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der er vældig mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube supporterer dig med store mængder brugbar information, især hvis man kigger på engelsk.
2Planlægning er kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en strømlinet dagsorden, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du laver din handlingsplan.
3Nogle gange kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes forudsat at projektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at ombygningen forbedrer miljøet.
4Du må ikke på noget tidspunkt gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være betydningsfuldt at du har værktøjet til disposition når du tager fat på arbejdet. Det er desuden afgørende at inkludere de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
5Længe før du påbegynder byggeprocessen kan det blive usandsynligt centralt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed såfremt det er vigtige projekter. Nogle ting kræver flere folk. Ydermere vil det blive hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
7Det kan overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde hente assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagmand er det normalt at hente en pris fra flere firmaer.
8Du bør på ingen måde glemme din sikkerhed, så glem ikke beklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, især ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
9Muligvis kan det blive væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du går til værks med håndværket. Du kunne med fordel udfærdige en simpel huskeliste hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og dernæst gennemløbe oversigten, så du sikrer dig at du har husket det hele.
10Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor må du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen i perioden for arbejdets start, så det ikke mod forventning går i gang med at piske ned når du netop arbejder hårdt på det omfattende byggeprojekt.
11Ofte vil det være meningsfuldt at lave en budgetoversigt for dit projekt, så man har styr på økonomien. Det bør være forstandigt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kunne indsamle eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
12Der præsenterer sig altid overraskende vanskeligheder i tilfælde med svære opgaver, og pga. dette vil det være vigtigt at man har afsat en del plads i tidsplanen, som gør at man er tryg ved at nå det inden ens deadline.
De mest populære byggemarkeder
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

De fleste online forretninger yder nu til dags diverse forskellige billige muligheder for levering til loddekolbe 200w. Den mest benyttede er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv henter din nyindkøbte vare på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er nemlig usædvanlig fleksibel, og endda derudover den prisbilligste metode til levering.

Du kan derudover prøve at vælge at få sendt til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig ofte en anelse mere omkostningsfuld, men desuden usædvanlig hensigtsmæssig for loddekolbe 200w online. Den mest billige mulighed for levering vil dog altid være at du selv henter ordren, men den løsning betinges af at du lever nærved internet shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på loddekolbe 200w er jo rigtig essentiel såfremt du skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så af den grund er det selvsagt aktuelt at vi finder tidshorisonten for levering for loddekolbe 200w. En del internet forretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på en række af deres varenumre online, men vær påpasselig da det er afhængig af at bestillingen laves forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken klargjort forinden pakkepersonalet har fri.

En række e-firmaer sikrer gebyrfri levering på loddekolbe 200w online, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der erhverves for et fastslået beløb. I øvrigt skulle du tage den mest billige fragtmulighed, der oftest vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

En hel del kæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig loddekolbe 200w online og afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne udlover blandt andet afhentning af loddekolbe 200w i følgende byer:

Jyllinge, Vallensbæk, Vordingborg, Dragør, Grenaa, Herlev, Åbyhøj, Værløse, Valby, Skanderborg, Korsør, Horsens, Birkerød, Risskov, Kokkedal, Allerød, Aalborg, Tårnby, Rønne, Brøndby, Virum, Charlottenlund, Kalundborg, Esbjerg, Nakskov, Rødovre, Nyborg, Køge, Rudersdal, Holbæk, Brabrand, Næstved, Frederiksværk, Ballerup, Odense, Frederikshavn, Glostrup, Hillerød, Odder, Højbjerg, Lillerød, Silkeborg, Herning, Holstebro, Ølstykke, Fredericia, Ishøj, Brønshøj, Greve, Søborg, Aarhus, Ringsted, Hobro, København, Hedensted, Nykøbing Falster, Taastrup, Thisted, Nørresundby, Vejle, Nærum, Haderslev, Roskilde, Frederiksberg, Ikast, Struer, Brønderslev, Stenløse, Helsingør, Gladsaxe, Kolding, Svendborg, Tilst, Slagelse, Frederikssund, Solrød Strand, Hedehusene, Middelfart, Gentofte, Hjørring, Haslev, Varde, Hvidovre, Farum, Hørsholm, Skive, Aabenraa, Sønderborg, Vanløse, Randers, Lyngby, Albertslund, Viborg, og Lystrup, .

Klik-og-hent ift. loddekolbe 200w er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland).

Når vi ser på tallene bliver det markant, at folk tit kigger efter for eksempel loddekolbe 200w priser og loddekolbe 200w online. Foruden dette oplever man ofte online shoppere kigge efter eksempelvis billig loddekolbe 200w, loddekolbe 200w tilbud og køb loddekolbe 200w, plus de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Få den bedste pris på loddekolbe 200w

Det er ret så fremkommeligt for købere at vurdere prisniveauet på billige loddekolbe 200w online hos forskellige netshops, og til gengæld har utallige online shops set sig tvunget til at sænke udsalgspriserne på loddekolbe 200w betydeligt, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Dog kan det stadigvæk vise sig indbringende at eftergå et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter udsalg og tilbud på loddekolbe 200w online inden du bestiller, så du er skråsikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Du bør alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en webbutik sælger billige loddekolbe 200w online til en salgspris som kan virke mystisk billig, så kan det undertiden være et bevis på en svindel netshop. Kortbetalinger er trods alt omfavnet af en lov, der passer på kunden overfor uægte internet outlets.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du drage fordel af et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at dække omkostningerne til loddekolbe 200w over flere uger. Dette fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Stark og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter eksempelvis loddekolbe 200w online og køb loddekolbe 200w. Derudover oplever man tit folk kigge efter for eksempel billig loddekolbe 200w, loddekolbe 200w priser samt loddekolbe 200w tilbud.

Se nærmere på folks synspunkter

Trustpilot yder en lang række solide chancer for at fortolke en lang række andre køberes bedømmelser og derved er det smart, at du efterforsker internet firmaets kritik før du køber billige loddekolbe 200w online.

Facebook bringer dig på samme måde rigtig udmærkede chancer for at få indsigt i e-forretningens troværdighed. Her er der en del online forretninger hvor folk kan notere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som ligeledes burde benyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen handler billige loddekolbe 200w online hos en internet virksomhed behøver de uden tvivl løbe igennem dens regler, det er dog undertiden ikke særlig sjovt, specielt ved de gængse byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg.

En anden valgmulighed kunne måske være at kontrollere om online forretningen er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være en garanti for at e-handlen efterkommer de danske love, tillige med at online shoppen ofte ses til af fagmænd der behersker de gældende regulativer.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, når du får dilemmaer ved dit indkøb af loddekolbe 200w. Tilmed rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de primære retningslinjer der har betydning for købet af loddekolbe 200w online, som fx den ombytningsrettighed forretningen tilsikrer.

I relation til det er det tillige afgørende, at man altid bibeholder sin kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bevise købet af loddekolbe 200w, uafhængig af om man har købt hos Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan eller Davidsen.

Jørgen Knudsen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Mads Rasmussen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Charlotte Nielsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Peter Jørgensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Enkelte netbutikker lover portofri fragt på loddekolbe 200w, men ofte kræver det at der erhverves for et bestemt beløb. Alternativt burde du udse dig den prisbilligste leveringsmetode, der mange gange vil være at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted. Fragttypen viser sig en gang i mellem lige så vel usædvanlig fleksibel. Den mest billige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
2En masse outlets på nettet udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmåder til loddekolbe 200w. En af de mest benyttede er p.t. udleveringssteder, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Fragtformen er jo vældig gnidningsløs, og ofte endvidere den billigste leveringsmetode.
3Vi anbefaler at bemærke om internet forretningen er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en tilkendegivelse af at internet virksomheden forsvarer dansk lovgivning, foruden at online forhandleren en gang i mellem vurderes af specialister der er inde i reglerne på området. Forinden folk handler billige loddekolbe 200w i en netbutik behøver man for at være på den sikre side betragte forhandlerens handelsvilkår.
4Forinden nogen bestiller billige loddekolbe 200w i en e-shop kunne man i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsbetingelser, men det er gerne et omfattende arbejde. Tilmed stiller vi forslag om at kunden er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der indvirker på shopping af billige loddekolbe 200w online, til eksempel den byttepolitik internet forretningen garanterer.
5Trustpilot indebærer faktisk stabile genveje til at eftersøge en lang række forhenværende kunders omtaler og derfor foreslår vi, at du eftergår e-firmaets bedømmelser før du shopper billige loddekolbe 200w online. Facebook resulterer i lige så vel temmelig anstændige chancer for at få indblik i e-shoppens kundefokus.
6Den billigste slags levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved e-forhandlerens hjemsted. Den form for fragt er naturligvis særdeles essentiel når man har behov for loddekolbe 200w med det samme. Alternativt så frembyder visse internet varehuse fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kræver det at man indkøber for et konkret beløb.
7Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af en retningslinje, hvilket værner dig som køber imod bedrageriske e-butikker. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning fra fx ViaBill, når du tilstræber at betale beløbet over en periode.
8Det er jo efterhånden særdeles ligetil for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige loddekolbe 200w hos diverse online varehuse, og på grund af dette yder langt de fleste netshops fragt uden betaling. Dog kan det trods alt være nyttigt at analysere et par online webshops efter udsalg og tilbud forinden du handler, så man er tryg ved at få den mest betalelige pris.
9Leveringshastigheden er naturligvis ret så vigtig forudsat vi står og skal bruge dine nye produkter fluks, og af den grund er det forholdsvis væsentligt at man ser den anslåede leveringstid for loddekolbe 200w. Temmelig mange webshops annoncerer billig 1 hverdags levering på mange produkter, hvilket dog forudsætter at transaktionen realiseres før et besluttet klokkeslæt.