Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos en webshop, hvor du tilbydes råd og vejledning til valg af loddekolbe 12v.
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er særligt muligt ved de store byggekæder.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden blot loddekolbe 12v.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige loddekolbe 12v fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste tilbud, og andre har fokus på faglig rådgivning. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i store dele af landet, og pga. det har du adgang til at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette har du valget om at slippe for leveringsgebyret, og tilmed hente varerne hurtigere.
De store byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af loddekolbe 12v online.
De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche har en enorm viden om deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. På grund af det forventes det at du får endnu mere brugbar hjælp fra personale der er eksperter i lige præcis loddekolbe 12v.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller loddekolbe 12v online på deres webshop.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddekolbe 12v bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

loddekolbe 12v harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af cirka 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

loddekolbe 12v jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

loddekolbe 12v silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive behjælpeligt at notere alle udgiftsposter, og så undersøge ens omkostning ved dem én og én.
2Der kan findes vældig mange instruktioner og videoer på internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube er formidler af betydelige mængder brugbar oplysning, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
3Husk at tænke over om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Når du fremskaffer professionel assistance er det en god idé at indhente tilbud fra flere leverandører.
4Glem ikke at du kan hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen bidrager positivt til miljøet. Støtten forudsætter dermed at projektet har betydning for klimaet.
5Der viser sig jævnligt uforudsete udfordringer når det kommer til store projekter, og på grund af det er det essentielt at man har afsat rimelig tid i tidsplanen, således at man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
6Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en stor rolle. Således bør du løbende tjekke prognosen for vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du netop er trukket i arbejdstøjet til det komplekse projekt.
7I god tid inden at du iværksætter byggeprojektet kan det blive meget centralt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ej påklædning herunder hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
9Det bliver fundamentalt at du har samtlige materialer disponible forud for at du igangsætter eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel huskeliste hvoraf der fremgår alt der er nødvendige, og bagefter tjekke hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er på sin plads.
10Du må aldrig mangle værktøj. Tit vil det være uundværligt at du har det disponibelt før du tager fat på byggeriet. Det er desuden vigtigt at medregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
11Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed når det kommer til større ombygninger. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere folk. Desuden bliver det mere produktivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
12Planlægning vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du skal have en struktureret agenda, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver tidsplanen.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er absolut imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er meget beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal jeg vælge?

En masse byggecentre yder nu flere billige leveringsmodeller til loddekolbe 12v. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Metoden er altså vældig ligetil, samt mange gange desuden den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne ydermere vælge at bestille levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er oftest en smule mindre billig, men ligeledes særligt praktisk ved køb af loddekolbe 12v online. Den mindst kostelige løsning er unægtelig at hente ordren selv, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig nærved online webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstidspunktet på loddekolbe 12v er virkelig udslagsgivende hvis du har behov for ordren inden for få dage, så herved er det uden tvivl aktuelt at vi finder den anslåede leveringstid for loddekolbe 12v. Størstedelen af internet forretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, men vær opmærksom på at det beroer på at handlen laves tidligere end et bestemt tidspunkt, så at de kan nå at få de nye varer afsendt forinden lagerpersonalet har fyraften.

En hel del butikker på nettet yder levering uden betaling på loddekolbe 12v online, men ofte gælder det kun hvis man indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ kunne man tage den billigste fragtform, som ofte vil blive at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En hel del byggecentre giver klik-og-hent hvor man handler billig loddekolbe 12v online og afhenter i butikken. Fx Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggecentrene giver bl.a. klik-og-hent på loddekolbe 12v i disse byer:

Glostrup, Herlev, Horsens, Værløse, Stenløse, Skanderborg, Hobro, Brønderslev, Aalborg, Jyllinge, Svendborg, Haslev, Esbjerg, Brønshøj, Vallensbæk, Skive, Vordingborg, Greve, Slagelse, Aarhus, Ballerup, Højbjerg, Rønne, Hedehusene, Valby, Lystrup, Nakskov, Ikast, Middelfart, Hvidovre, Vejle, Vanløse, Kokkedal, Lillerød, Aabenraa, Charlottenlund, Taastrup, Hjørring, Ringsted, Thisted, Hillerød, Fredericia, Frederiksberg, Kolding, Brabrand, Herning, Randers, Albertslund, Tårnby, Risskov, Næstved, Allerød, Frederikshavn, Helsingør, Gladsaxe, Silkeborg, Struer, Åbyhøj, Frederikssund, Tilst, Lyngby, Odder, Farum, Korsør, Haderslev, Grenaa, Solrød Strand, Holstebro, Sønderborg, Søborg, Virum, Varde, Birkerød, Viborg, Kalundborg, Odense, Hørsholm, Frederiksværk, Køge, Hedensted, Rødovre, Nyborg, Nærum, Rudersdal, Brøndby, Gentofte, Dragør, København, Nørresundby, Holbæk, Ølstykke, Roskilde, Ishøj, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect for loddekolbe 12v er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland) og Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland).

Når vi ser på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere ofte søger efter for eksempel køb loddekolbe 12v og billig loddekolbe 12v. Vi ser derudover som regel online shoppere søge blandt andet loddekolbe 12v priser, loddekolbe 12v online samt loddekolbe 12v tilbud, plus de gængse byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Gode tilbud på loddekolbe 12v

Det er virkelig praktisk for os alle at sammenligne tilbud på billige loddekolbe 12v online hos flere internet forretninger, og følgelig har masser af outlets på nettet set sig tvunget til at mindske prisniveauet på loddekolbe 12v kolossalt, og endda byde på levering uden gebyr.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig profitabelt at efterse et par forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabatter på loddekolbe 12v online forinden du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4.

Du må bare være obs på, at ifald en online virksomhed afhænder billige loddekolbe 12v online til salg for en pris som anses for helt fantastisk billig, så er det undertiden være en varsel om en bedragerisk webbutik. Handler med kort er dog omfavnet af Indsigelsesordningen, der støtter dig som køber imod svindlende webbutikker.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil godtgøre regningen på loddekolbe 12v over flere uger. Det tilbydes normalt i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Ved indkig i statistikkerne står det markant, at folk typisk efterspørger eksempelvis loddekolbe 12v online og loddekolbe 12v priser. Derudover ser vi mange gange netshoppere efterspørge eksempelvis loddekolbe 12v tilbud, køb loddekolbe 12v og billig loddekolbe 12v.

Læs eksisterende kunders meninger

Trustpilot frembyder nogenlunde hensigtsmæssige løsninger til at gennemstøve en stor portion andre kunders anmeldelser og på grund af dette er det en hjælp, at du eftergår internet forhandlerens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige loddekolbe 12v online.

Facebook frembyder tilsvarende en del gode løsninger til at få kendskab til e-forhandlerens pålidelighed. Derudover møder vi mange internet varehuse som giver folk mulighed for at tilkendegive en omtale af ordreforløbet, hvilket ydermere kan anvendes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at folk bestiller billige loddekolbe 12v online på en internet shop kunne man i og for sig skimme e-butikkens forretningsvilkår, det er dog undertiden ikke super spændende, især hos de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Et alternativ kunne måske være at kigge om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det typisk er en garanti for at e-butikken opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at webshoppen fra tid til anden overvåges af specialister som forstår de gældende bestemmelser.

Desuden får du chance for en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for problemer ved din handel med loddekolbe 12v. For øvrigt kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de vigtigste reglementer der har indflydelse på købet af loddekolbe 12v online, som for eksempel den ombytningsrettighed online forhandleren kører med.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man til enhver tid sikrer sin kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bevise sin bestilling af loddekolbe 12v, uagtet om man shopper ved Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark eller Bauhaus.

Kirsten Thomsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Thomas C gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Camilla Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Kirsten V gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 gode råd til internetshopping
1Det er jo ekstremt bekvemt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige loddekolbe 12v i blandt forskellige internet outlets, og til tak tilbyder masser af e-firmaer fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det ikke desto mindre blive profitabelt at granske et par forskellige internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at modtage den mindst kostelige pris.
2Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, som ofte er en erklæring om at webshoppen understøtter de officielle regler, tillige med at online virksomheden hyppigt kigges til af eksperter som har indsigt i reglerne. Før folk køber billige loddekolbe 12v hos en webbutik burde de de facto granske e-shoppens handelsbetingelser.
3Forinden folk shopper billige loddekolbe 12v hos en forhandler på nettet kunne man altid tage stilling til butikkens handelsaftale, det er dog bare ikke særlig sjovt. Ligeledes støtter vi at man er opmærksom på de fundamentale regler der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige loddekolbe 12v online, f.eks. hvilken returpolitik netshoppen har.
4Den mest letkøbte løsning til levering er unægtelig selv at hente ordren, men den løsning kræver at du bor i kort afstand af internet butikkens lager. Den leveringsversion er selvfølgelig usædvanlig relevant hvis vi står og skal bruge loddekolbe 12v om et øjeblik. Alternativt så præsterer en række internet selskaber levering uden gebyr, men i reglen er det kun gældende hvis der shoppes for et fastslået beløb.
5Adskillige webbutikker i Danmark foreslår på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmuligheder til loddekolbe 12v. Den mest populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente bestillingen når du har lyst. Fragtmetoden er nemlig ret simpel, samt mange gange ydermere den mindst kostelige leveringsmetode.
6Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være rigtig central ifald man mangler varerne med det samme, så med det formål er det utvivlsomt relevant at du kontrollerer leveringstiden ved loddekolbe 12v. Flere e-firmaer i Danmark garanterer billig dag-til-dag fragt på masser af varer, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen køres igennem forud for et bestemt klokkeslæt.
7Generelt går vi ind for kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortkøb er omfattet af en foranstaltning, hvilket garanterer køber overfor uærlige online forhandlere. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at dække betalingen i flere bidder.
8Trustpilot medfører ganske hensigtsmæssige løsninger til at evaluere flere andre køberes ratings og herved er det smart, at du gransker webbutikkens bedømmelser forud for at du bestiller billige loddekolbe 12v online. Facebook genererer for øvrigt fuldt ud gode chancer for at få kendskab til online forretningens popularitet.
9Visse online webshops frembyder fragt uden beregning på loddekolbe 12v, men tit er det så præmissen at du handler for en fastsat pris. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsform, der typisk er at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragtformen bliver gennemsnitligt ydermere vældig bekvem. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke benægtes at være at hente varerne selv.