Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt udvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt type af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at du har mange varetyper at vælge fra, foruden bare loddekolbe 100w.
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring omkring loddekolbe 100w.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende butikkens betingelser.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggekæder.
Det er selvsagt super afgørende at se, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Der er forskel på prisen på billige loddekolbe 100w hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have gode tilbud, og øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder finder du nær dig, og hermed har flertallet adgang til at bestille online og fragte materialerne selv. Hermed har du valget om at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når man stopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra adskillige nicheshops, og så kan du vælge fra et stort sortiment af loddekolbe 100w online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor kan du opleve super erfaren rådgivning fra personale med specialistviden i lige præcis loddekolbe 100w.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online vil du få billigere priser.
En masse små butikker er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du idet du køber loddekolbe 100w online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
loddekolbe 100w silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i deres 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

loddekolbe 100w bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

loddekolbe 100w harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

loddekolbe 100w jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du har adgang til rigelige mængder af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube yder assistance med betydelige mængder nyttig info, ikke mindst såfremt man søger på engelsk.
2For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette kan du hyppigt tage et kig på vejrvarslen i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke med et brag begynder at piske ned netop som du er startet på det store byggeprojekt.
3Du skal ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm der sikrer dig mod mulige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke køber professionel hjælp.
4Der viser sig uden tvivl ubelejlige problematikker ved omfangsrige opgaver, og af den grund kan det være vigtigt at der afsættes en god portion plads i agendaen, som gør at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
5Du vil under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være en fordel at have udstyret tilgængeligt inden du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
6Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du skal liste en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, og derudover en numerisk orden. Husk at være skarp når du laver tidsplanen.
7Det kan blive væsentligt at have de påkrævede materialer indkøbt i god tid før du iværksætter byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting der skal bruges, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
8Det er oplagt at få en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed ved større ombygninger. Flere byggerier stiller krav om flere personer. Desuden bør det være bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
9Længe før du iværksætter byggeriet må det være ultra værdifuldt at sikre sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være gældende love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
10Typisk vil det vise sig fundamentalt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være rationelt at gennemgå samtlige poster, hvorefter man kan indsamle udgiften ved dem slavisk.
11Det er muligt at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet har en positiv betydning for planeten.
12Husk at kalkulere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en ekspert til noget af projektet. Ifald du vil benytte hjælp fra en ekspert kan det være fordelagtigt at modtage forslag fra flere selskaber.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ultra betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

En hel del online outlets foreslår i vore dage en række forskellige billige leveringsmodeller til loddekolbe 100w. En af de mest moderne er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtformen er altså særligt smertefri, og tit derudover den billigste leveringsmanér.

Du kunne tillige forsøge at få produkterne bragt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden bliver beklageligvis en kende mere pebret, men til gengæld ret så overkommelig for loddekolbe 100w online. Den prisbilligste leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men det står og falder med at du opholder dig i nærheden af netshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på loddekolbe 100w er ret så væsentlig når du har behov for pakken med det samme, så herved er det temmelig passende at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved loddekolbe 100w. Temmelig mange firmaer på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter online, men som imidlertid regnes ud fra at bestillingen køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de kan nå at få dit nye produkt fikset forud for at pakkemedarbejderne holder fyraften.

Enkelte byggemarkeder sikrer gratis fragt på loddekolbe 100w online, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der shoppes for en fastsat sum. Som alternativ burde man gribe den billigste leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted.

En hel del netbutikker foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig loddekolbe 100w på nettet og afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på loddekolbe 100w i følgende områder:

Randers, Næstved, Køge, Rudersdal, Lillerød, Aalborg, Odder, Nyborg, Lystrup, Stenløse, Taastrup, Højbjerg, Herning, Svendborg, Allerød, Vordingborg, Ringsted, Holbæk, Frederikshavn, Roskilde, Haderslev, Vanløse, Greve, Hedensted, Jyllinge, Herlev, Kokkedal, Varde, Hvidovre, København, Valby, Solrød Strand, Værløse, Korsør, Åbyhøj, Hobro, Odense, Sønderborg, Ikast, Rønne, Dragør, Gentofte, Hjørring, Gladsaxe, Nakskov, Helsingør, Ishøj, Albertslund, Hørsholm, Haslev, Frederikssund, Skive, Farum, Ølstykke, Viborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Vallensbæk, Holstebro, Nykøbing Falster, Søborg, Tårnby, Kalundborg, Risskov, Frederiksberg, Brabrand, Silkeborg, Aabenraa, Lyngby, Rødovre, Nørresundby, Virum, Skanderborg, Hedehusene, Vejle, Tilst, Brønderslev, Kolding, Esbjerg, Grenaa, Middelfart, Fredericia, Aarhus, Horsens, Thisted, Nærum, Ballerup, Struer, Glostrup, Birkerød, Hillerød, Slagelse, Brønshøj, og Brøndby, .

Klik-og-hent for loddekolbe 100w er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Lolland) og Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere jævnligt søger fx billig loddekolbe 100w og køb loddekolbe 100w. Foruden dette oplever man som regel mennesker lede efter eksempelvis loddekolbe 100w priser, loddekolbe 100w tilbud samt loddekolbe 100w online, foruden de store byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Den bedste pris på loddekolbe 100w

Det er efterhånden ekstremt bekvemt for os alle at finde de laveste priser på billige loddekolbe 100w online i blandt forskellige internet virksomheder, og altså har de fleste firmaer på nettet været presset til at at stampe priserne på loddekolbe 100w betydeligt, og ovenikøbet præstere fragt uden betaling.

Det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at undersøge diverse e-forhandlere efter billige priser på loddekolbe 100w online før du gennemfører din bestilling, således at man er på den sikre side med at modtage den bedste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Man må dog ikke glemme, at når en online virksomhed reklamerer billige loddekolbe 100w online til salg for en pris der kan virke urealistisk tiltalende, kan det ofte være et kendetegn på en uoprigtig webbutik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis en del af en bestemmelse, som sikrer os imod falske e-handler.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at afbetale regningen på loddekolbe 100w af flere omgange. Det fås normalt ved nichebutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma og Davidsen.

Når man kigger i data står det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger for eksempel køb loddekolbe 100w og loddekolbe 100w tilbud. Derudover oplever vi som regel internet shoppere efterspørge blandt andet loddekolbe 100w priser, billig loddekolbe 100w samt loddekolbe 100w online.

Undersøg nuværende kunders vurderinger

Trustpilot bringer dig en lang række strålende chancer for at gennemrode diverse tidligere køberes anmeldelser og derved støtter vi, at du analyserer internet firmaets bedømmelser inden du placerer din ordre på billige loddekolbe 100w online.

Facebook fremskaffer lige så vel fuldkommen uafhængige genveje til at få indblik i internet butikkens troværdighed. Desuden møder vi nogle internet foretagender som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør tages i brug til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige loddekolbe 100w online på en webbutik burde de principielt gennemgå dens handelsaftale, det er dog tit en tidskrævende opgave, især ved de store byggemarkeder som Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Jem og Fix.

En anden mulighed er at tjekke hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været et signal om at online butikken opretholder de danske love, samt at online virksomheden lejlighedsvis overværes af fagmænd som er meget bekendte med retningslinjerne.

Desuden giver det dig lejlighed til assistance, såfremt du skulle få dilemmaer med din ordre på loddekolbe 100w. Ligeledes foreslåes det at køber er vidende om de mest basale regler der har indflydelse på bestillingen af loddekolbe 100w online, for eksempel den ombytningsret butikken tilbyder.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk beholder sin købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen af loddekolbe 100w, uagtet om man har bestilt ved 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus eller Davidsen.

Jesper S gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Marianne gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Søren gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Erik Jensen gav 4 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

9 tips til når du køber online
1En hel del netbutikker i Danmark frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til loddekolbe 100w. En af de mest benyttede er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig temmelig smertefri, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige leveringstype.
2Den billigste metode til levering vil til enhver tid være at du selv henter pakken, men dette nødvendiggør at du opholder dig tæt på online shoppens adresse. Den leveringsmodel kan være ret essentiel såfremt du står og skal bruge loddekolbe 100w om få sekunder. Alternativt så sikrer visse webbutikker fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kun når man køber for et fastsat beløb.
3Før folk shopper billige loddekolbe 100w på en online shop kan de ideelt set gennemse webbutikkens handelsvilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde. Tilsvarende er det prisværdigt at køber er sat ind i de vigtigste vedtægter der influerer på købet af billige loddekolbe 100w online, fx den ombytningsret internet forhandleren tilsikrer.
4Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i en anordning, der garanterer køberen imod bedrageriske e-firmaer. Alternativt burde du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at klare betalingen over et længere tidsrum.
5Trustpilot leverer en del pæne genveje til at gennemstøve en stor portion forhenværende konsumenters omtaler og herved anbefales det, at du eftersøger online butikkens omtaler inden du køber billige loddekolbe 100w online. Facebook byder på også en del udmærkede genveje til at få en idé om netshoppens popularitet.
6Antal dages levering er jo meget betydningsfuld såfremt du mangler dine nye varer straks, så derfor er det selvsagt relevant at du undersøger leveringstiden for loddekolbe 100w. En hel del online forhandlere lover billig 1 dags levering på flere varer, men som imidlertid er betinget af at ordren indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt.
7Det har vist sig at være vældig praktisk for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige loddekolbe 100w i blandt forskellige online virksomheder, og af den grund lover de fleste e-forretninger levering uden omkostninger. Derfor kan det til hver en tid vise sig tiden værd at sammenligne visse internet forhandlere efter tilbud og rabat før du køber, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
8Vi går generelt ind for at kontrollere hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, grundet at det bør være en sikring om at internet butikken anerkender den officielle danske lovgivning, og at online virksomheden fra tid til anden revideres af fagmænd der behersker de gældende love. Forud for at nogen shopper billige loddekolbe 100w i en internet virksomhed burde de for at være sikker løbe igennem webbutikkens handelsbetingelser.
9En hel del internet outlets lover levering uden betaling på loddekolbe 100w, men i mange tilfælde er det betinget af at der erhverves for en konkret sum. Alternativt kan man vælge den mest letkøbte løsning til levering, som oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtformen viser sig uheldigvis tillige meget let gængelig. Den billigste leveringsform er utvivlsomt selv at hente ordren.