Geo-FENNEL Linjelaser FL 55 Plus Multi-Liner Selvnivellerende
4.925 kr.
Mere info
Leica Lino L2P5G Linje- og Priklaser
3.695 kr.
Mere info
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Mere info
GeoFennel FL 45 HP linjelaser
2.935 kr.
Mere info
Bosch LINIELASER GLL 2-10 PROFESSIONEL
1.373 kr.
Mere info
Leica Lino L4P1 Linjelaser
4.449 kr.
Mere info
Bosch LINJELASER GTL 3
2.048 kr.
Mere info
geo-FENNEL Geo5X-L360 HP linjelaser
2.995 kr.
Mere info
Makita 3-LINIE LASER 10,8-12V
8.565 kr.
Mere info
Bosch Linjelaser GLL 3-80 CG Professional
4.495 kr.
Mere info
geo-FENNEL FLG 40-PC Green SP linjelaser
2.995 kr.
Mere info
Laserliner EasyCross-Laser Green - Krydslinjelaser 1H+1V Grøn
895 kr.
Mere info
geo-FENNEL Kryds-linjelaser Geo6X SP
3.010 kr.
Mere info
Krydslinjelaser - TE-LL 360
999 kr.
Mere info
Linjelaser 360V2 Limit 1006
2.365 kr.
Mere info
Krydslinjelaser 10 meter - på stativ
731 kr.
Mere info
Krydslinjelaser - TC-LL 2
399 kr.
Mere info
Linjelaser 360 grader, selvnivellerende
619 kr.
Mere info
Spectra selvnivellerende kryds-linjelaser LT 20 Grøn
1.995 kr.
Mere info
Spectra selvnivellerende linjelaser LT58G Grøn
4.995 kr.
Mere info
geo-FENNEL Linjelaser Geo1X-360 Grøn
2.395 kr.
Mere info
SPECTRA Multilinjelaser LT58
3.998 kr.
Mere info
geoFENNEL Linielaser FL 40-PC
1.124 kr.
Mere info
SPECTRA Multilinjelaser LT56
3.998 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, som kan give hjælp og vejledning omkring linjelaser.
Det er helt klart utrolig relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt varesortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare linjelaser.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige linjelaser alt efter hvor du handler online. En del har fokus på billige priser, og nogle vil have service. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed ved de store byggecentre.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor undersøge byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra mange forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af linjelaser online.
De store byggekæder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og derfor har folk valget om at handle online og hente varerne på egen hånd. På grund af det har man valget om at slippe for fragten, samt samtidig hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Mange niche webshops har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Ergo formår de at yde super god rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis linjelaser.
Størsteparten af nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du bestiller linjelaser online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

linjelaser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

linjelaser harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

linjelaser silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

linjelaser jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave et budget for ombygningen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive sundt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man bør nedfælde udgiften ved dem én efter én.
2Der kommer stort set altid uventede problemer ved omfattende projekter, og som følge heraf vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i planen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
3For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du tit tage et kig på meldingerne om vejret i forbindelse med byggeprocessen, så du undgår at det ganske ubelejeligt begynder at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit krævende byggeprojekt.
4Du skal nødig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at have værktøjet tilgængeligt når du begynder på byggeriet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
5Det kan være nyttigt at få hjælp til projektet, hovedsageligt når det er krævende ombygninger. Omfangsrige ting behøver mere end en person. Samtidig er det bedre og mere socialt at være flere om det.
6I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor byggeprojektet er CO2-besparende. Støtten er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for planeten.
7Du må på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdshjelm der hjælper dig overfor mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
8Der ligger en overflod af artikler og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube faciliterer betydelige mængder udbytterig oplysning, særligt hvis du bruger den engelske version.
9Godt forarbejde vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du skal lave en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp i sammensætningen af din plan.
10Det bliver at have noget at sige at du har de presserende byggematerialer til rådighed inden du kaster dig over dit byggeprojekt. Du har fordel af at nedskrive en enkel indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og bagefter eftergå listen, således at du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
11Du bør vurdere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør investere i eksperthjælp til områder af arbejdet. Forudsat at du søger professionel assistance er det fornuftigt at hente priser fra diverse håndværkere.
12Inden du iværksætter byggeprojektet kan det blive ufatteligt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende imponerende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er fantastisk overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er absolut flot. Scoren grundlægges af 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

Temmelig mange e-firmaer tildeler i dag flere billige muligheder for levering til linjelaser. En der er meget populær er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de bestilte varer når det passer dig. Muligheden er nemlig temmelig nem, og desuden tilmed den mest betalelige form for levering.

Du bør også forsøge at få varerne leveret til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Metoden er sædvanligvis en tand mindre billig, men samtidig usædvanlig ukompliceret ved køb af linjelaser online. Den billigste leveringsversion vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket dog er betinget af at du bor i nærheden af internet forhandlerens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på linjelaser kan vise sig at være ekstremt aktuel ifald du behøver din ordre om kort tid, og herved er det forholdsvis klogt at vi finder det estimerede leveringstidspunkt på linjelaser. Temmelig mange byggeforretninger – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, men vær obs på at det afhænger af at bestillingen fuldbyrdes før et fast tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken klargjort før de pakkeansatte tager hjem.

Nogle enkelte shops på nettet tilbyder levering uden gebyr på linjelaser online, men undertiden er det påkrævet at du bestiller for en fastsat sum. Desuden burde du foretrække den mest letkøbte leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Adskillige webbutikker foreslår klik-og-hent hvor du køber billig linjelaser på nettet men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af linjelaser i følgende byer:

Albertslund, Frederikshavn, Aalborg, Thisted, Frederiksberg, Randers, Hvidovre, Frederiksværk, Horsens, Hjørring, Næstved, Hørsholm, Sønderborg, Dragør, Solrød Strand, Odense, Struer, Svendborg, Rødovre, Allerød, Højbjerg, Slagelse, Nyborg, Silkeborg, Viborg, Charlottenlund, Fredericia, Nakskov, Helsingør, Skanderborg, Ikast, Middelfart, Gladsaxe, Valby, Lillerød, Esbjerg, Aarhus, Gentofte, Korsør, Holbæk, Brøndby, Frederikssund, Vallensbæk, Nærum, Hedehusene, Ishøj, Risskov, Skive, Lyngby, Ringsted, Hedensted, Nørresundby, Brønderslev, Taastrup, Lystrup, Hillerød, Virum, Aabenraa, Rudersdal, Farum, Vordingborg, Søborg, Hobro, Brønshøj, Brabrand, København, Vejle, Tilst, Kalundborg, Holstebro, Værløse, Stenløse, Varde, Rønne, Jyllinge, Vanløse, Herning, Birkerød, Haderslev, Ballerup, Tårnby, Herlev, Kokkedal, Glostrup, Kolding, Nykøbing Falster, Grenaa, Roskilde, Ølstykke, Greve, Haslev, Odder, Åbyhøj, og Køge, .

Klik-og-hent ift. linjelaser er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at folk ofte søger efter eksempelvis køb linjelaser og linjelaser priser. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge fx linjelaser online, linjelaser tilbud samt billig linjelaser, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Gode priser på linjelaser

Det har vist sig at være ret så fremkommeligt for folk at søge information om priser på billige linjelaser online på tværs af butikker på nettet, og så har en lang række internet selskaber i Danmark været presset til at at presse prisen på linjelaser voldsomt, og ydermere byde på gratis levering.

Men det kan til hver en tid blive lønnende at udforske et par forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på linjelaser online forud for at du shopper, så du er usvigeligt sikker på at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Du bør alligevel være så påvagt, at ifald en online virksomhed afhænder billige linjelaser online på tilbud til en salgspris som er himmelråbende letkøbt, burde det i nogle tilfælde være et tegn på en fup shop. Køb med betalingskort er imidlertid omsluttet af en vedtægt, som assisterer dig som kunde overfor fup e-handler.

Generelt foreslår vi betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt bør du vælge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere beløbet til linjelaser i flere bidder. Det foreslåes ofte hos niche webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Når vi kigger i data fremstår det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. billig linjelaser og køb linjelaser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere lede efter for eksempel linjelaser priser, linjelaser tilbud og linjelaser online.

Gennemsøg folks vurderinger

Trustpilot frembringer fuldstændig fordelagtige chancer for at dechifrere forskellige tidligere forbrugeres anmeldelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du ser nærmere på e-forhandlerens omtaler forinden du handler billige linjelaser online.

Facebook medfører på samme måde ultra hæderlige chancer for at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi faktisk internet webshops som tilbyder folk at sammensætte en evaluering af ordreforløbet, som ligeledes kan anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige linjelaser online hos en e-butik kan de helt sikkert se på deres forretningsbetingelser, men det er ofte et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket, da det er en tilkendegivelse af at webbutikken respekterer de danske regler, tillige med at shoppen undertiden undersøges af eksperter der er indført i reglerne på området.

Desuden får du chance for opbakning, ifald du forvoldes besvær i processen med dit køb af linjelaser. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle retningslinjer der kan have indvirkning på købet af linjelaser online, eksempelvis hvilken bytteret internet shoppen lover.

På grund af dette er det også relevant, at man stadigvæk sikrer ens kvitteringsmail, således man en anden gang kan vidne om købet af linjelaser, uanset om man køber fra Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Henrik gav 5 stjerner

Alt var i orden

Per gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Hanne gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Christian gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til køb på nettet
1Det er jo efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser online på billige linjelaser på tværs af netbutikker, og på grund af dette garanterer masser af online selskaber fragt uden omkostninger. Men det kan til hver en tid blive profitabelt at undersøge nogle firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så du er garanteret at få den mest betalelige pris.
2En lang række firmaer på nettet giver til alt held flere billige former for fragt til linjelaser. En favorit er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, så du nemt selv kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er jo meget let gængelig, og mange gange tillige den billigste fragtløsning.
3Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en anordning, der hjælper os imod uærlige forretninger på nettet. Som alternativ bør du bruge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at betale betalingen over en længere periode.
4Den billigste leveringsmodel er unægtelig at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af online virksomhedens adresse. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være virkelig essentiel ifald du skal bruge linjelaser straks. Alternativt så yder nogle internet outlets gratis fragt, men undertiden er det under betingelse af at man aftager for en fastsat pris.
5Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ultra væsentlig i tilfælde af at man har behov for din pakke inden for kort tid, og med det formål er det selvfølgelig essentielt at vi ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på linjelaser. En hel del internet webshops udlover billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, hvilket tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres før et givent klokkeslæt.
6Forud for at folk shopper billige linjelaser hos en internet forhandler behøver de i reglen tyde e-shoppens regler, men det er i mange tilfælde ikke særlig spændende. Ydermere er det godt at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde reglementer i forbindelse med shopping af billige linjelaser online, som fx hvilken returrettighed e-forhandleren bruger.
7En række internet forhandlere tilbyder levering uden omkostninger på linjelaser, men oftest er det forbeholdt når man shopper for et konkret beløb. Ellers kan du tage den mindst kostelige leveringsmodel, der gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtformen viser sig somme tider desuden rigtig overkommelig. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
8Generelt slår vi et slag for at kigge om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det er en garanti for at e-forhandleren imødekommer de danske love, og at internet virksomheden ofte vurderes af sagkyndige som er meget bekendte med vilkårene på området. Inden nogen køber billige linjelaser i en e-butik kunne de egentlig få overblik over deres regler.
9Trustpilot forærer dig aldeles passelige løsninger til at fortolke forskellige tidligere brugeres kritik og på grund af dette er det en hjælp, at du efterforsker online virksomhedens omtaler før du bestiller billige linjelaser online. Facebook fører til også flere relevante muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens popularitet.