Er du på udkig efter limtræsbjælker? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 100 meter for kun 20.699 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 meter limtræsbjælker inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
20.699 kr.Køb
20.699 kr.Køb
21.699 kr.Køb
25.234 kr.Køb
26.739 kr.Køb
32.200 kr.Køb
32.694 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, udover bare limtræsbjælker.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af limtræsbjælker.
Hvis du vil have byggematerialerne med det samme eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ ved de store byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende butikkens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige limtræsbjælker alt efter hvor du handler online. En del satser på lave priser, imens øvrige har fokus på et højt serviceniveau. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder varer fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af limtræsbjælker online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, som kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og dermed har man chancen for at bestille online og hente materialerne personligt. Herigennem har du chancen for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså får du formentlig en høj grad af indsigtsfuld sparring fra medarbejdere der er eksperter i netop limtræsbjælker.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online får du ekstra gode tilbud.
Forskellige nichebutikker på nettet er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller limtræsbjælker online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limtræsbjælker jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag flere end 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

limtræsbjælker silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

limtræsbjælker harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

limtræsbjælker bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag ca. 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning bl.a. hjelm og sko som beskyttelse overfor eventuelle skader. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
2Man skal nødig mangle grej. Det er strategisk at du har det tilgængeligt akkurat som du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
3Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til projektet, i særdeleshed såfremt det er vigtige ombygninger. Enkelte ting behøver flere folk. Desuden må det være hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
4Forinden du går i gang med byggeprojektet er det ufatteligt meningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Det kan vise sig at være fundamentalt at nedskrive et regnskab for optimeringen, så man har kontrol over udgifterne. Det bør blive behjælpeligt at dokumentere alle udgifter, hvorefter man bør gennemgå mulige tilbud på hver enkelt.
6Husk at reflektere over om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til noget af arbejdet. Ifald du vil benytte assistance fra en fagperson kunne det godt betale sig at indhente prisoverslag fra diverse firmaer.
7Du kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det ydes i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter altså at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
8Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du anbefales at lave en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af strategien.
9Der kommer næsten altid pludselige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og herved kan det vise sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
10For udendørs opgaver har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du løbende undersøge vejrprognosen i perioden for byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit komplicerede byggeprojekt.
11Det viser sig fundamentalt at have de relevante bygningsmaterialer til rådighed forud for at du starter byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter gennemgå punkterne, således at du føler dig overbevist om at du har styr på det.
12Der kan findes alle mulige former for vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube yder assistance med betydelige mængder konstruktiv information, specielt når man skriver søgeordene på engelsk.
De bedst anmeldte byggeshops
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er enormt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er yderst godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er ekstremt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Temmelig mange online virksomheder foreslår nu et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til limtræsbjælker. En af de mest almindelige er for nærværende udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt nem, samt i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmåde.

Du bør også forsøge at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller til når du er på job. Fragtmuligheden er almindeligvis en tand mere bekostelig, men omvendt ret så let ift. limtræsbjælker online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den mulighed er betinget af at du opholder dig lige ved webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på limtræsbjælker kan være yderst betydningsfuld når man står og skal bruge din pakke straks, så herved er det altså klogt at vi finder den estimerede leveringsdato ved limtræsbjælker. En stor portion internet varehuse – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varer online, men husk at det betinges af at handlen laves tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få de nye varer afsted før personalet tager hjem.

Nogle enkelte byggecentre frembyder levering uden gebyr på limtræsbjælker online, men ofte er det forbeholdt når du aftager for en fastsat pris. Som alternativ skulle du snuppe den billigste leveringsmulighed, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted.

Temmelig mange webshops giver klik-og-hent hvor du handler billig limtræsbjælker online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår bl.a. afhentning af limtræsbjælker i følgende byer:

Horsens, Nærum, Middelfart, Lystrup, Søborg, Lyngby, Herlev, Thisted, Odense, Silkeborg, Frederiksberg, Slagelse, Vordingborg, Værløse, Virum, Glostrup, Holbæk, Ikast, Tilst, Fredericia, Tårnby, Gentofte, Jyllinge, Rødovre, Rønne, Valby, Risskov, Haderslev, Hedensted, Vanløse, Ringsted, Esbjerg, Taastrup, Kolding, Varde, Kalundborg, København, Korsør, Aarhus, Skanderborg, Nørresundby, Holstebro, Vejle, Haslev, Aalborg, Frederikshavn, Stenløse, Hørsholm, Ishøj, Rudersdal, Brønderslev, Grenaa, Nykøbing Falster, Hobro, Nakskov, Vallensbæk, Hedehusene, Brønshøj, Aabenraa, Køge, Åbyhøj, Dragør, Brøndby, Nyborg, Helsingør, Struer, Lillerød, Greve, Viborg, Højbjerg, Herning, Brabrand, Charlottenlund, Frederiksværk, Allerød, Svendborg, Ballerup, Odder, Randers, Hvidovre, Frederikssund, Farum, Birkerød, Albertslund, Roskilde, Hjørring, Skive, Ølstykke, Solrød Strand, Kokkedal, Gladsaxe, Næstved, Sønderborg, og Hillerød, .

Afhentning af limtræsbjælker er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Når vi ser på tendenserne bliver det klart, at online shoppere typisk leder efter bl.a. limtræsbjælker priser og billig limtræsbjælker. Derudover ser vi mange gange online shoppere søge for eksempel limtræsbjælker online, limtræsbjælker tilbud samt køb limtræsbjælker, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Gode tilbud på limtræsbjælker

Det har vist sig at være ualmindeligt hensigtsmæssigt for enhver at finde de bedste priser på billige limtræsbjælker online på tværs af e-forhandlere, og derfor har masser af internet handler i Danmark været nødt til at tvinge priserne på limtræsbjælker en hel del, og ydermere sikre portofri fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig nyttigt at eftergå et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og udsalg på limtræsbjælker online forinden du bestiller, så man er tryg ved at modtage den laveste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Man må blot være obs på, at hvis en e-butik afhænder billige limtræsbjælker online til salg for en pris som anses for uhørt attraktiv, kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en svindel e-forhandler. Bestillinger med betalingskort er dog dækket ind under et regelsæt, der skærmer dig som kunde overfor uægte internet shops.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du bruge en afdragsordning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere pengene til limtræsbjælker over tid. Dette tilbydes som regel ved niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at mennesker ofte kigger efter for eksempel køb limtræsbjælker og limtræsbjælker tilbud. Foruden dette oplever man ofte online shoppere kigge efter bl.a. limtræsbjælker priser, billig limtræsbjælker samt limtræsbjælker online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m kg limtræsbjælker er 20699 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 24 brugeranmeldelser.

Det var helt ok.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot bringer dig ultra hæderlige løsninger til at beskue ganske mange nuværende konsumenters anmeldelser og af den grund går vi ind for, at du gennemgår e-shoppens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige limtræsbjælker online.

Facebook frembringer tilsvarende regulære gunstige løsninger til at få kendskab til netbutikkens popularitet. Tilmed ses nogle shops på nettet hvor man kan udforme en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige limtræsbjælker online hos en netshop behøver de når alt kommer til alt få overblik over netshoppens handelsaftale, dog er det normalt en tidskrævende opgave, særligt med de velkendte byggemarkeder som Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Et alternativ kan være at undersøge hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det er en sikkerhed for at online forhandleren understøtter gældende dansk lovgivning, foruden at online webshoppen af og til besigtiges af sagkyndige som er inde i de gældende love.

Det giver dig chance for assistance, såfremt du får udfordringer ved din handel med limtræsbjælker. Endvidere kan det anbefales at kunden er sat ind i de mest vedkommende betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af limtræsbjælker online, f.eks. den returneringsret online butikken garanterer.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man permanent bevarer sin kvittering, så man til enhver tid vil kunne eftervise købet af limtræsbjælker, uafhængig af om man har handlet ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus eller Bygma.

Tina M gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Birthe gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Thomas gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Hans Mortensen gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til internetshopping
1Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af et regelsæt, der hjælper os overfor uægte online virksomheder. Alternativt kan du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, hvis du agter at godtgøre prisen af flere omgange.
2Leveringstiden er jo særdeles bestemmende såfremt vi mangler varerne øjeblikkeligt, så derfor er det fuldt ud på sin plads at du gransker den forventede leveringstid ved limtræsbjælker. Masser af internet firmaer giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på deres primære varer, men vær på vagt da det står og falder med at bestillingen anbringes forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
3Det har vist sig at være temmelig praktisk for alle at vurdere tilbud online på billige limtræsbjælker hos flere internet forhandlere i Danmark, og til tak lover de fleste internet outlets levering uden betaling. Dog kan det trods alt vise sig indbringende at eftergå et par forskellige online selskaber efter billige priser inden du bestiller, så du er skråsikker på at få fat i den billigste pris.
4En lang række e-forhandlere udlover til alt held flere billige fragtmuligheder til limtræsbjælker. En yndling er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig særdeles smart, og endda tilmed den mindst kostelige leveringsmetode.
5Vi slår generelt et slag for at kigge om online shoppen er medlem af e-mærket, grundet at det kan være et tegn på at internet shoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at online forretningen jævnligt monitoreres af jurister der forstår reglerne. Inden nogen shopper billige limtræsbjælker hos en internet webshop behøver de for at være på den sikre side løbe igennem shoppens vilkår.
6Indtil flere webshops tilbyder billig levering på limtræsbjælker, men oftest gælder det kun hvis der købes for et præcist beløb. Derudover skulle man snuppe den mest prisbevidste fragtform, som typisk er at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig i regelen på den anden side usædvanlig gnidningsløs. Den prisbilligste metode til levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
7Forinden folk shopper billige limtræsbjælker i en butik kan man i og for sig granske shoppens vilkår, men det er typisk ikke super spændende. Derudover er det at foretrække at kunden er klar over de elementære vilkår der har indvirkning på shopping af billige limtræsbjælker online, f.eks. den byttepolitik online firmaet tilbyder.
8Den prisbilligste fragttype vil til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du opholder dig nær internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmetode er jo usædvanlig vital i tilfælde af at man har behov for limtræsbjælker om få sekunder. Alternativt så præsterer enkelte butikker på nettet fragtfri levering, men oftest gælder det kun hvis man indkøber for en konkret pris.
9Trustpilot resulterer i absolut sikre løsninger til at gennemsøge en længere række nuværende kunders omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du iagttager online firmaets omtaler inden du køber billige limtræsbjælker online. Facebook forærer dig desuden nogle passende metoder til at få kendskab til e-shoppens kundetilfredshed.