Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på salgspriserne på billige limpistol fra netbutik til netbutik. En del vil have billige priser, hvorimod nogle har et højt serviceniveau. Du bør overveje hvad der betyder mest for dig.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, imens øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot limpistol.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra en webshop, hvor du har mulighed for at få information omkring limpistol.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers må du finde et andet.
Hvis du har brug for dine byggematerialer nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til øget sikkerhed når du skal handle online. Det vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i de større byer, og af den grund har flertallet tilbuddet om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Herigennem har du valget om at spare leveringsgebyret, og tilmed få fat i produkterne med det samme.
De velkendte byggemarkeder sælger produkter fra alverdens leverandører, og så kan du bestille fra et stort udvalg af limpistol online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber limpistol online på deres webshop.
Størsteparten af specialiserede webshops producerer selv de varer som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få lavere priser.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres varer, idet de udelukkende sælger disse varer. Således bør du modtage mere god hjælp fra ansatte der er specialister i lige præcis limpistol.

akku, automatisk, batteridrevet, elektrisk, hobby, industri, justerbar, kvalitets, ledningsfri, lille, mini, opladelig, professionel, stor, trykluft, trådløs, universal, 3D, 3M, Bosch, Dewalt, Dremel, Hilti, Ironside, Makita, Metabo, Millarco, Milwaukee, Mitsutomo, Parkside, Proxxon, Rapid, Rawlink, Ryobi, Stanley, Vax, Würth, 10 mm, 12 mm, 12v, 18v, 20w, 4 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, batteri, holder, spids, USB, batteri, gas, akvarie, batteri, børn, hobby, ledninger, sten, træ, udendørs, kabel, ledning

De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

limpistol jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

limpistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

limpistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

limpistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må på ingen måde gå ned på grej. Ofte vil det være erstatteligt at have værktøjet tilgængeligt idet du iværksætter byggeprojektet. Glem ikke at indregne de her udgiftsposter i din økonomi.
2Forinden du starter byggeprojektet kan det blive ekstremt fornuftigt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du må aldrig nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko som skåner dig med henblik på mulige risici. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, navnlig når du ikke får professionel assistance.
4Planlægning viser sig som nøglen til at lykkes med byggeriet. Du bør udarbejde en gennemarbejdet dagsorden, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter køreplanen.
5Der viser sig typisk uventede bump på vejen når det handler om større byggeprojekter, og derfor vil det være væsentligt at man afsætter god plads i handlingsplanen, så man kan føle sig ubekymret om at nå i mål.
6For projekter udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Af den årsag bør du tit holde øje med prognosen for vejret i forbindelse med byggeriets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
7Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Større opgaver behøver flere folk. Dertil viser det sig bedre og sjovere når der er flere der bidrager.
8Det kan vise sig at være af stor betydning at have et regnskab for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgift, og efterfølgende indsamle beløbet for hver eneste af dem.
9Det er meningsgivende at du har de presserende bygningsmaterialer klar før du starter håndværket. Du vil med fordel kunne lave en punktforms huskeliste indeholdende de materialer du får brug for, og derefter eftergå listen, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Måske burde det overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du må købe hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Hvis du indhenter eksperthjælp kan det godt betale sig at lede efter priser fra diverse håndværkere.
11Du finder stribevis af artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver dig adgang til enormt meget brugbar info, i særlig grad forudsat at du benytter den engelske version.
12Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at byggeprojektet influerer positivt på klimaet.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ret så flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er hamrende overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

Masser af forhandlere på nettet tildeler i dag en række forskellige billige former for fragt til limpistol. En der er meget anvendt er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Metoden er altså rigtig hensigtsmæssig, og desuden også den mest letkøbte leveringsmodel.

Du kunne derudover vælge at få pakken bragt hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig jævnligt en anelse mere omkostningsfuld, men endvidere særdeles hensigtsmæssig ift. limpistol online. Den mest billige leveringsløsning er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket forudsætter at du bor nærved e-handlens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på limpistol er naturligvis ekstremt betydningsfuld når man har behov for pakken nu og her, så i det øjemed er det øjensynligt vigtigt at du tjekker den estimerede leveringsdato ved limpistol. Mange internet varehuse – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – byder på billig 1 dags fragt på masser af varenumre online, men det er påkrævet at du bestiller forinden et konkret klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få de nye varer ordnet inden de lageransatte holder fyraften.

Flere internet shops byder på fri fragt på limpistol online, men typisk er det forudsat at der bestilles for en bestemt pris. Derudover bør du foretrække den prisbilligste leveringsmulighed, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Flere netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig limpistol hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus. De giver for eksempel afhentning af limpistol i disse områder:

Skanderborg, Brønderslev, Vanløse, Rønne, Middelfart, Ølstykke, Brønshøj, Gladsaxe, Svendborg, Nykøbing Falster, Kolding, Rødovre, Korsør, Holbæk, Lillerød, Frederiksværk, Rudersdal, Hvidovre, Køge, Aarhus, Struer, Valby, Fredericia, Taastrup, Brøndby, Hillerød, Skive, Brabrand, Stenløse, Vordingborg, Værløse, Solrød Strand, Roskilde, Hedehusene, Frederikssund, Tilst, Haderslev, Odder, Grenaa, Birkerød, København, Hjørring, Ikast, Helsingør, Nærum, Esbjerg, Odense, Kokkedal, Greve, Dragør, Haslev, Virum, Vejle, Ringsted, Frederiksberg, Horsens, Nørresundby, Gentofte, Herning, Nyborg, Charlottenlund, Viborg, Varde, Frederikshavn, Lyngby, Herlev, Højbjerg, Tårnby, Hobro, Jyllinge, Silkeborg, Holstebro, Hørsholm, Farum, Næstved, Søborg, Thisted, Aabenraa, Åbyhøj, Lystrup, Glostrup, Slagelse, Albertslund, Sønderborg, Vallensbæk, Allerød, Randers, Aalborg, Ishøj, Kalundborg, Nakskov, Risskov, Ballerup, og Hedensted, .

Klik-og-hent ift. limpistol er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når man kigger i statistikkerne er det klart, at netshoppere ofte søger efter for eksempel køb limpistol og limpistol online. Foruden dette oplever man ofte netshoppere søge fx billig limpistol, limpistol tilbud samt limpistol priser, foruden de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Tilbud på limpistol

Det er jo efterhånden temmelig fremkommeligt for alle og enhver at finde tilbud på billige limpistol online på forskellige firmaer på nettet, og altså har en lang række online webshops fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på limpistol eftertrykkeligt, og ydermere frembyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at studere diverse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på limpistol online før du shopper, således at man er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man bør imidlertid ikke undervurdere, at når en internet virksomhed tilbyder billige limpistol online til salg for en pris der kan virke enormt god, så kan det mange gange være et signal om en snydagtig netbutik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis en del af en anordning, som dækker dig imod bedrageriske online virksomheder.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at afdrage regningen på limpistol over tid. Det foreslåes typisk hos niche netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata står det tydeligt, at netshoppere jævnligt efterspørger bl.a. limpistol online og limpistol priser. Derudover ser vi mange gange netshoppere søge eksempelvis limpistol tilbud, billig limpistol samt køb limpistol.

Kig på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot yder fuldkommen passende genveje til at efterse en lang række aktuelle køberes observationer og af den grund støtter vi, at du besigtiger online firmaets bedømmelser forinden du køber billige limpistol online.

Facebook leverer også uden sammenligning fornemme metoder til at få kendskab til internet webshoppens popularitet. Derudover er der nogle online webshops hvor man kan frembringe en omtale af virksomhedens service, hvilket ligeledes må udnyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige limpistol online i en butik kan de principielt overveje butikkens forretningsvilkår, dog er det oftest et omfattende projekt, især ved de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Et nemmere alternativ kan være at kigge hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det kan være et fingerpeg om at e-handlen opfylder de officielle regler, foruden at online shoppen fra tid til anden føres tilsyn med af fagmænd der kender til vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, for så vidt du forvoldes besvær som følge af din ordre på limpistol. For øvrigt er det en hjælp at man er påpasselig med de mest aktuelle betingelser gældende for købet af limpistol online, som fx den bytteret internet virksomheden anvender.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man altid vil kunne vidne om sin bestilling af limpistol, uafhængig af om man har bestilt fra XL-Byg, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4 eller Harald Nyborg.

Camilla O gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Christian Larsen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Christian gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Kim K gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til online shopping
1Inden nogen handler billige limpistol hos en e-forhandler behøver de ideelt set tyde butikkens forretningsaftale, men det er for det meste ikke særlig sjovt. For øvrigt er det prisværdigt at du er på vagt for de mest centrale forhold der kan have indvirkning på handlen med billige limpistol online, f.eks. den bytteret e-shoppen lover.
2Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en ordning, hvilket forsvarer kunden overfor falske webbutikker. Som en anden løsning burde du bruge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du har til hensigt at betale betalingen over en længere periode.
3Generelt slår vi et slag for at se om internet shoppen er godkendt af e-mærket, hvilket bør være en indikator for at internet butikken føjer den officielle danske lovgivning, udover at webbutikken fra tid til anden kigges til af fagfolk som er indført i lovene på området. Før nogen bestiller billige limpistol hos en e-butik burde man i virkeligheden løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser.
4Den billigste leveringsmåde er dog at du selv henter varerne, men det kræver at du er lige ved online shoppens lager. Den form for fragt er jo ret så betydningsfuld hvis man absolut skal bruge limpistol inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle få e-shops i Danmark levering uden gebyr, men oftest kræver det at man bestiller for et fastsat beløb.
5En lang række webshops i Danmark udlover i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmåder til limpistol. Den mest anvendte er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså ualmindeligt let, samt typisk tillige den mest prisbevidste fragtform.
6Nogle internet forretninger præsterer fragt uden gebyr på limpistol, men for det meste kræver det at man bestiller for et fastslået beløb. Derudover kan man vælge den billigste leveringsversion, hvilket i de fleste tilfælde er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Den viser sig mange gange derudover ualmindeligt ligetil. Den prisbilligste fragtmulighed er dog at hente pakken selv.
7Trustpilot genererer flere fordelagtige chancer for at eftersøge en stor gruppe nuværende forbrugeres vurderinger og derved kan det anbefales, at du tager et kig på e-butikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige limpistol online. Facebook fremskaffer også rigtig nyttige genveje til at få en idé om online webshoppens kundetilfredshed.
8Det er jo vældig nemt for købere at sammenligne priser online på billige limpistol i blandt forskellige online virksomheder, og følgelig garanterer adskillige outlets på nettet levering uden betaling. Dog kan det trods alt blive profitabelt at checke visse internet forretninger efter tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at antage den billigste pris.
9Antal dages levering kan være vældig væsentlig såfremt vi absolut skal bruge din pakke fluks, så herved er det komplet væsentligt at man besigtiger den anslåede leveringsdato på limpistol. Mange forhandlere på nettet præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række varer, som imidlertid er betinget af at transaktionen realiseres før et angivent tidspunkt.