Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre har et bredt udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot limpistol uden ledning.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige limpistol uden ledning hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på gode tilbud, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Af den grund bør du tjekke byggeshoppens betingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, som kan give hjælp og vejledning omkring limpistol uden ledning.
Det er naturligvis super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre udbyder produkter fra diverse specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af limpistol uden ledning online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder finder du i de større byer, og på grund af det har flertallet valget om at bestille online og transportere materialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem bør du forvente super gavnlig assistance fra folk som er specialister i lige præcis limpistol uden ledning.
Diverse nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der typisk har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe idet du bestiller limpistol uden ledning online på deres hjemmeside.
Diverse nichebutikker på nettet er producenter af de varer der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

limpistol uden ledning harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

limpistol uden ledning bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

limpistol uden ledning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

limpistol uden ledning jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der kommer stort set altid uventede udfordringer i forbindelse med store byggeprojekter, og af den grund vil det være af stor betydning at man afsætter passende tid i kalenderen, som bidrager til at man er selvsikker på at nå i mål til tiden.
2I visse tilfælde kan man indhente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det får man i tilfælde hvor projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at ombygningen har betydning for klimaet.
3Det kan være nyttigt at få hjælp til byggearbejdet, ikke mindst når det er omfangsrige projekter. Enkelte byggerier behøver flere personer. Ydermere vil det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4Måske det viser sig aktuelt at du har de nødvendige byggematerialer indkøbt i god tid før du tager fat på byggeprocessen. Du kunne udfærdige en punktforms oversigt med alt der skal bruges, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du har det hele.
5Du skal nødig glemme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som fx arbejdshjelm som hjælp mod eventuelle risici. Det er vigtigt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, især når du ikke fremskaffer professionel assistance.
6Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et budget for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det kan blive en god idé at tage noter til alle poster, hvorefter man kunne nedfælde udgiften ved dem enkeltvis.
7Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med projektet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, med en tilhørende prioriteringsliste. Vær konkret når du nedskriver din agenda.
8Før du starter byggeriet kan det blive meget essentielt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
9Du kunne overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal købe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Hvis du indhenter professionel hjælp kan det godt betale sig at modtage prisoverslag fra flere selskaber.
10Der ligger vældig mange hjælpeartikler og videoer online som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver betydelige mængder nyttig viden, særligt når man kigger på engelsk.
11For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en vigtig rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum holde øje med vejrudsigten i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned netop som du arbejder hårdt på dit omfattende byggeprojekt.
12Du bør nødig stå uden det nødvendige udstyr. Det kan vise sig at være fornuftigt at du har udstyret disponibelt når du indleder byggeriet. Det er desuden afgørende at medregne disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er fantastisk beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Masser af online virksomheder frembyder efterhånden en række forskellige billige leveringsmetoder til limpistol uden ledning. Den mest moderne er p.t. afhentningssteder, hvor du så selv henter dine produkter når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er nemlig vældig enkel, og oftest tilmed den billigste fragtform.

Du kunne tillige planlægge at få pakken sendt til dit hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig desværre lidt mere bekostelig, men ligeledes særligt nem ved køb af limpistol uden ledning online. Den mest billige leveringsform er unægtelig at hente pakken selv, som desværre betinges af at du bor nærved internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på limpistol uden ledning kan vise sig at være temmelig vital forudsat vi har behov for produkterne omgående, så med det formål er det komplet klogt at man kontrollerer leveringstiden ved limpistol uden ledning. Temmelig mange online firmaer – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en række produkter online, som alligevel er forudsat at orden realiseres inden et besluttet klokkeslæt, sådan at de kan nå at få de nye varer klar forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle få online forretninger lover levering uden omkostninger på limpistol uden ledning online, men for det meste er det forbeholdt når man handler for et konkret beløb. Som alternativ burde man gribe den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket ofte vil være at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En masse byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig limpistol uden ledning på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og Stark. De foreslår fx afhentning af limpistol uden ledning i følgende områder:

Odense, Birkerød, Rønne, Aalborg, Fredericia, Farum, Vordingborg, Haderslev, Skive, Frederiksberg, Taastrup, Åbyhøj, Kalundborg, Nærum, Greve, Brønderslev, Køge, Stenløse, Ølstykke, Nakskov, Risskov, Værløse, Holstebro, Herning, Valby, Højbjerg, Roskilde, Lyngby, Rudersdal, Kolding, Hvidovre, Middelfart, Nykøbing Falster, Korsør, Charlottenlund, Horsens, Søborg, Lystrup, Frederikshavn, Svendborg, Tilst, Allerød, Skanderborg, Næstved, Rødovre, Solrød Strand, Vanløse, Hørsholm, Hillerød, Lillerød, Nyborg, Kokkedal, Dragør, Glostrup, Ikast, Brønshøj, Hedensted, Holbæk, København, Vallensbæk, Brøndby, Nørresundby, Hjørring, Gentofte, Esbjerg, Hedehusene, Helsingør, Aabenraa, Aarhus, Varde, Ishøj, Frederiksværk, Grenaa, Slagelse, Tårnby, Virum, Ballerup, Brabrand, Frederikssund, Albertslund, Herlev, Jyllinge, Hobro, Ringsted, Silkeborg, Thisted, Randers, Vejle, Haslev, Gladsaxe, Struer, Sønderborg, Odder, og Viborg, .

Klik-og-hent for limpistol uden ledning er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man kigger i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter for eksempel limpistol uden ledning tilbud og limpistol uden ledning online. Man ser derudover ofte folk søge fx køb limpistol uden ledning, limpistol uden ledning priser samt billig limpistol uden ledning, foruden de store byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Den bedste pris på limpistol uden ledning

Det er rigtig ligetil for alle at finde tilbud på billige limpistol uden ledning online hos forskellige firmaer på nettet, og derved har massevis af e-forretninger været presset til at at nedsætte prisen på limpistol uden ledning kolossalt, og i øvrigt byde på fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det trods alt vise sig profitabelt at studere diverse e-handler efter tilbud og rabatter på limpistol uden ledning online før du placerer ordren, således at man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal alligevel være opmærksom på, at hvis en e-shop markedsfører billige limpistol uden ledning online til salg for en pris der er uhørt attraktiv, burde det ofte være et faresignal om en uærlig shop. Shopping med kort er trods alt indbefattet af en vedtægt, hvilket skærmer køberen imod snydagtige internet forretninger.

Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du bruge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække beløbet til limpistol uden ledning over en længere periode. Det foreslåes ofte ved specialiserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ses der på søgedata er det klart, at netshoppere ofte kigger efter fx limpistol uden ledning priser og køb limpistol uden ledning. Foruden dette ser vi ofte netshoppere søge for eksempel billig limpistol uden ledning, limpistol uden ledning online samt limpistol uden ledning tilbud.

Se nærmere på folks erfaringer

Trustpilot bringer dig nogenlunde gunstige genveje til at eftersøge en længere række eksisterende brugeres bedømmelser og på grund af dette er det en hjælp, at du analyserer e-shoppens ratings før du bestiller billige limpistol uden ledning online.

Facebook bringer dig lige så vel ret relevante chancer for at få indsigt i internet butikkens pålidelighed. Foruden det ser vi mange internet varehuse som tilbyder kunderne at sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket også burde benyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige limpistol uden ledning online i en e-shop behøver man i princippet gennemgå deres forretningsaftale, dog er det tit ikke særlig interessant, især hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Stark.

En anden valgmulighed kunne derfor være at finde ud af om online virksomheden er e-mærket, fordi det ofte er en forsikring om at internet firmaet accepterer de officielle danske regler, udover at webbutikken regelmæssigt tilses af fagmænd som kender vilkårene.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, hvis du skulle få dilemmaer i processen med din handel med limpistol uden ledning. Derudover støtter vi at kunden er klar over de mest essentielle retningslinjer der kan have indflydelse på købet af limpistol uden ledning online, til eksempel hvilken returpolitik online butikken tilbyder.

I den relation er det virkelig relevant, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering, således man i fremtiden vil kunne bekræfte bestillingen af limpistol uden ledning, uafhængig af om man har købt hos 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Davidsen eller XL-Byg.

Per V gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Pia gav 4 stjerner

Det var godt !

Marianne Nielsen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Lene D gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til online indkøb
1Det er efterhånden rigtig problemfrit for folk at kigge efter tilbud online på billige limpistol uden ledning hos flere internet shops, og af den grund yder utallige internet varehuse fragt uden beregning. Derfor kan det stadigvæk være gavnligt at udforske nogle firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.
2Masser af online outlets udlover i dag et stort udvalg af billige leveringsløsninger til limpistol uden ledning. Den mest almindelige er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som gør at du kan hente de købte varer præcis når det passer dig. Løsningen er jo usædvanlig simpel, samt tit ligeledes den mest betalelige leveringsløsning.
3Enkelte e-shops i Danmark yder fragt uden beregning på limpistol uden ledning, men tit er det så præmissen at der købes for en konkret pris. I øvrigt skulle man overveje den mest prisbevidste leveringsmodel, der oftest vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted. Fragttypen bliver desværre også usædvanlig overkommelig. Den mest betalelige fragtmulighed er dog selv at hente varerne.
4Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under et regelsæt, hvilket værner kunden overfor fup online varehuse. Som en anden løsning kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du vil finansiere betalingen senere.
5Vi anbefaler generelt at se hvorvidt internet firmaet er e-mærke tilsluttet, som typisk er en indikator for at internet butikken forstår de danske love, udover at e-butikken af og til besøges af fagfolk som har ekspertise inden for lovgivningen. Inden folk shopper billige limpistol uden ledning i en webbutik bør man egentlig få overblik over webshoppens betingelser.
6Antal dages levering kan i nogle tilfælde være super aktuel såfremt du har brug for varerne nu og her, så med det formål er det virkelig klogt at vi tjekker den estimerede leveringstid ved limpistol uden ledning. Flere online firmaer frembyder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, men vær opmærksom på at det afhænger af at ordren lægges tidligere end et fastsat tidspunkt.
7Den mest letkøbte fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den mulighed er betinget af at du lever med kort afstand til internet virksomhedens bopæl. Den leveringsudgave kan vise sig at være ret udslagsgivende om man har brug for limpistol uden ledning fluks. Alternativt så yder nogle enkelte netshops gratis levering, men undertiden er det så nødvendigt at man aftager for et præcist beløb.
8Forinden folk køber billige limpistol uden ledning i en netbutik kunne man i og for sig studere netbutikkens handelsaftale, men det er oftest ikke super spændende. Herudover foreslår vi at kunden er hensynstagende til de mest aktuelle vedtægter der gælder for bestillingen af billige limpistol uden ledning online, fx hvilken ombytningspolitik online webshoppen lover.
9Trustpilot byder på absolut gavnlige muligheder for at tyde ganske mange aktuelle konsumenters domme og derfor stiller vi forslag om, at du tjekker netshoppens anmeldelser før du handler billige limpistol uden ledning online. Facebook leverer ydermere stort set fortræffelige metoder til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus.