Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge hos de andre.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, og nogle fokuserer på en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare limpistol uden kabel.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du tjekke virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed kan du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes information omkring limpistol uden kabel.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er særligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Der er forskel på prisniveauet på billige limpistol uden kabel hos de forskellige online byggecentre. En del vil have billige priser, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og velkendte forretninger, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggecentre tilbyder varer fra adskillige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt sortiment af limpistol uden kabel online.
De store byggecentre findes i store dele af landet, og derfor har de fleste chancen for at handle online og hente materialerne på egen hånd. I kraft af det har du valget om at undvære fragtgebyret, samt endda få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Mange webshops i små nicher har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo bør du få super kompetent assistance fra mennesker som er specialister i lige præcis limpistol uden kabel.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller limpistol uden kabel online på deres webshop.
Alverdens nicheforhandlere er producenter af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få en lavere pris.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

limpistol uden kabel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

limpistol uden kabel harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

limpistol uden kabel bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limpistol uden kabel silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du bør nødig undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være erstatteligt at du har værktøjet ved hånden når du påbegynder byggeriet. Derudover er det godt at medtage disse omkostninger i din økonomi.
2Glem ikke at du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt ombygningen bidrager positivt til klimaet. Det kræver dermed at ombygningen influerer positivt på planeten.
3Der kan findes mange hjælpeartikler og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med rigelig brugbar oplysning, specielt såfremt man kigger på engelsk.
4Forud for at du påbegynder byggeprojektet er det ultra meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have alle bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du kaster dig over eksekveringen. Du vil med fordel kunne udfærdige en simpel indkøbsseddel som indeholder det der bliver brug for, og efterfølgende eftergå hvert enkelt punkt, således at du bliver sikker på at alt er klar.
6For opgaver udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. På grund af dette må du med jævne mellemrum kigge på vejrmeldingerne i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre det ellers velplanlagte projekt.
7Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som fx sko og hjelm der skåner dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, især såfremt du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
8Der viser sig utvivlsomt pludselige problemer i forbindelse med avancerede projekter, og som følge heraf vurderes det afgørende at der er afsat en del plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål med projektet.
9Det er betydningsfuldt at udfærdige et budget for dit byggeri, så du har et økonomisk overblik. Det bør blive sundt at nedfærdige hver enkelt udgift, hvorefter man kan indsamle eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
10Måske det burdes overvejes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør anskaffe hjælp fra en fagperson til områder af det. Når du får eksperthjælp er det fordelagtigt at tage imod priser fra diverse firmaer.
11Det kan overvejes at søge assistance til arbejdet, i særdeleshed ift. omfattende byggerier. Store opgaver kræver flere personer. Ydermere bør det være hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
12Godt forarbejde vil altid være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du må udarbejde en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt derudover en numerisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af køreplanen.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

En hel del e-handler tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige leveringsmetoder til limpistol uden kabel. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente pakken lige når det passer dig. Leveringsformen er jo usædvanlig hensigtsmæssig, samt typisk derudover den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kan derudover tænke over at vælge afsending til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Denne viser sig mange gange en tak mere pebret, men ligeledes rigtig let for limpistol uden kabel online. Den prisbilligste slags levering er uden tvivl selv at hente produkterne, som dog afhænger af at du opholder dig lige ved online shoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på limpistol uden kabel er yderst relevant om vi har behov for pakken lige om lidt, så af den grund er det selvsagt afgørende at du kontrollerer tidshorisonten for levering ved limpistol uden kabel. En masse e-firmaer i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig levering på næste hverdag på de fleste produkter online, men som ikke desto mindre er betinget af at handlen laves inden et fast klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren sendt afsted forud for at logistikpersonalet får fri.

Flere online outlets byder på gratis fragt på limpistol uden kabel online, men i reglen gælder det kun hvis du aftager for en præcis sum. Alternativt må man beslutte sig for den billigste slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

De store netshops giver klik-og-hent hvor du bestiller billig limpistol uden kabel derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder for eksempel click-and-collect på limpistol uden kabel i disse byer:

Ølstykke, Nørresundby, Ballerup, Tårnby, Køge, Farum, Randers, Hedensted, Allerød, Brabrand, Hørsholm, Frederikssund, Vanløse, Kokkedal, Lillerød, Åbyhøj, Skanderborg, Ikast, Brønshøj, Silkeborg, Brønderslev, Ishøj, Middelfart, Haslev, Lyngby, Herning, Næstved, Horsens, København, Vejle, Rudersdal, Lystrup, Glostrup, Ringsted, Vallensbæk, Virum, Rødovre, Nykøbing Falster, Brøndby, Albertslund, Roskilde, Nakskov, Dragør, Fredericia, Gentofte, Herlev, Nærum, Slagelse, Taastrup, Kolding, Aalborg, Frederiksværk, Grenaa, Stenløse, Korsør, Esbjerg, Greve, Risskov, Haderslev, Hedehusene, Sønderborg, Odense, Hobro, Svendborg, Aabenraa, Holstebro, Struer, Nyborg, Birkerød, Hvidovre, Viborg, Kalundborg, Gladsaxe, Rønne, Frederiksberg, Tilst, Varde, Aarhus, Skive, Holbæk, Valby, Højbjerg, Charlottenlund, Solrød Strand, Jyllinge, Hillerød, Thisted, Værløse, Frederikshavn, Helsingør, Hjørring, Vordingborg, Søborg, og Odder, .

Click-and-collect ift. limpistol uden kabel er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland).

Ved indkig i tendenserne er det tydeligt, at folk typisk søger efter fx køb limpistol uden kabel og limpistol uden kabel priser. Vi ser derudover tit netshoppere kigge efter eksempelvis limpistol uden kabel online, billig limpistol uden kabel og limpistol uden kabel tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Gode tilbud på limpistol uden kabel

Det er i dag ultra fleksibelt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige limpistol uden kabel online fra flere outlets på nettet, og på grund af dette har massevis af internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at nedbringe salgspriserne på limpistol uden kabel eftertrykkeligt, og ovenikøbet frembyde gebyrfri levering.

Det kan alligevel være lønsomt at analysere nogle internet firmaer efter udsalg og tilbud på limpistol uden kabel online inden du gennemfører dit køb, sådan at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Man skal trods alt ikke glemme, at såfremt en e-forhandler udbyder billige limpistol uden kabel online for en tilbudspris der kan ses som ubegribelig billig, så er det undertiden være en varsel om en snydagtig e-shop. Køb med kort er dog dækket ind under en orden, som hjælper køber overfor uægte netshops.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil dække regningen på limpistol uden kabel over en længere periode. Dette fås normalt hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggecentre som fx Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Når man ser på tallene bliver det klart, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis limpistol uden kabel tilbud og køb limpistol uden kabel. Foruden dette ser vi ofte folk kigge efter fx billig limpistol uden kabel, limpistol uden kabel online samt limpistol uden kabel priser.

Udforsk tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot fører til temmelig gunstige løsninger til at kigge nærmere på ganske mange andre køberes iagttagelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du studerer internet shoppens bedømmelser inden du lægger din bestilling på billige limpistol uden kabel online.

Facebook yder lige så vel absolut gunstige metoder til at få indsigt i online forretningens troværdighed. Desuden ser vi nogle webshops hvor folk kan ytre en evaluering af ordreforløbet, som lige så vel bør benyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige limpistol uden kabel online hos en e-shop burde man i princippet løbe igennem shoppens forretningsvilkår, det er dog i reglen en tidskrævende opgave, især ved de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kan være at tjekke om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det burde være en sikring om at netbutikken respekterer de danske regler, udover at internet webshoppen nu og da besøges af fagfolk der har ekspertise inden for vilkårene.

Desuden får du genvej til bistand, ifald du skulle få problemer i forbindelse med dit køb af limpistol uden kabel. Foruden dette støtter vi at man er opmærksom på de grundlæggende regler der har betydning for købet af limpistol uden kabel online, f.eks. den ombytningsrettighed shoppen lover.

I den forbindelse er det på samme måde essesentielt, at man altid bibeholder sin ordremail, således man i fremtiden kan påvise købet af limpistol uden kabel, uafhængig af om man bestiller ved Bygma, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Mads gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Anne gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Inger S gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Per gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til internetshopping
1Den prisbilligste fragtmulighed vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, som jo kræver at du fysisk befinder dig tæt på e-butikkens bopæl. Den løsning kan vise sig at være særligt udslagsgivende hvis vi behøver limpistol uden kabel inden for få dage. Alternativt så tilbyder indtil flere internet virksomheder billig levering, men ofte kun hvis man bestiller for en fastsat sum.
2Visse e-firmaer yder portofri levering på limpistol uden kabel, men tit kræves det at du aftager for en bestemt pris. Desuden kunne man beslutte sig for den billigste fragtmulighed, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig gerne endvidere ultra smertefri. Den prisbilligste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
3Leveringshastigheden er selvfølgelig rigtig vital ifald du har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, så med det formål er det bestemt vigtigt at man checker det estimerede leveringstidspunkt på limpistol uden kabel. Mange e-firmaer i Danmark tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, hvilket dog regnes ud fra at bestillingen køres igennem inden et fastslået klokkeslæt.
4En del e-forhandlere giver nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til limpistol uden kabel. En favorit er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye varer når det passer dig bedst. Metoden er jo i høj grad fremkommelig, samt mange gange ligeledes den mest prisbevidste slags levering.
5Trustpilot forærer dig nogle ønskværdige genveje til at kontrollere ganske mange andre brugeres synspunkter og på grund af dette kan det anbefales, at du gransker online shoppens omtaler forinden du køber billige limpistol uden kabel online. Facebook præsterer lignende nogenlunde fornemme løsninger til at få en idé om online virksomhedens popularitet.
6Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det skulle være et billede på at online forretningen lever op til de danske retningslinjer, tillige med at e-firmaet nu og da besigtiges af jurister der har nøje kendskab til reglerne. Forinden nogen shopper billige limpistol uden kabel hos en butik burde de de facto gennemløbe forhandlerens regler.
7Inden folk shopper billige limpistol uden kabel i en e-butik burde man helt sikkert overveje dens vilkår, dog er det i reglen ikke super spændende. Yderligere anbefales det at kunden er obs på de vigtigste retningslinjer der influerer på handlen med billige limpistol uden kabel online, som eksempelvis hvilken ombytningsret netshoppen bruger.
8Vi anbefaler handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et reglement, hvilket skærmer os overfor snydagtige netshops. Som en alternativ mulighed kunne du overveje en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale pengene i flere bidder.
9Det er efterhånden særdeles simpelt for folk at finde de bedste tilbud online på billige limpistol uden kabel fra flere internet butikker i Danmark, og så tilbyder massevis af e-handler fragt uden gebyr. Dog kan det alligevel blive profitabelt at se nærmere på enkelte e-forretninger efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skråsikker på at opnå den laveste pris.