Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige limpistol til udendørs hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på gode tilbud, hvorimod øvrige giver faglig sparring. Du skal overveje hvad du foretrækker.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte varerne selv. Dette er først og fremmest muligt i de velkendte byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør du undersøge byggeshoppens betingelser.
For en del er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan modtage information omkring limpistol til udendørs.
Nogle byggekæder tilbyder et stort udvalg af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du bør reflektere over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden bare limpistol til udendørs.
Det er absolut utrolig vigtigt at undersøge, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i store dele af landet, og pga. det har mange chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. Derigennem har man mulighed for at undgå fragtgebyret, og endda skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte butikker, som medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra alle mulige producenter, så du kan købe fra et bredt udvalg af limpistol til udendørs online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
Forskellige online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de kun sælger disse varer. Følgelig kan du opleve ekstremt kyndig service fra nogle som er eksperter i netop limpistol til udendørs.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte ved at handle limpistol til udendørs online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

limpistol til udendørs silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

limpistol til udendørs bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

limpistol til udendørs jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 mennesker i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

limpistol til udendørs harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at få hjælp til arbejdet, især ift. vigtige arbejdsopgaver. Store opgaver behøver flere end en enkelt person. Ydermere bliver det mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
2Inden du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ganske afgørende at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Du må for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej beklædning som fx sko og hjelm der skåner dig overfor hændelige skader. Det er fundamentalt at du husker sikkerheden i arbejdet, navnlig ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
4Du finder en overflod af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Specielt YouTube faciliterer enormt meget nyttig information, ikke mindst når man søger på engelsk.
5Det er betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan blive økonomisk at nedfærdige samtlige udgifter, og herefter nedskrive mulige tilbud på dem en ad gangen.
6Husk at du kan forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det ydes hvis byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Støtten kræver altså at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
7Planlægning er kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du er nødt til at udarbejde en strømlinet plan, som beskriver hvilke gøremål du vil løse hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være skarp i sammensætningen af agendaen.
8Du burde måske overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du bør hente eksperthjælp til noget af projektet. Såfremt du sikrer dig hjælp fra en fagmand er det lukrativt at modtage tilbud fra en håndfuld entreprenører.
9For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Derfor skal du regelmæssigt tage et kig på vejrvarslen i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning begynder at stå ned i stænger når du netop er ved at færdiggøre det komplicerede projekt.
10Det kan blive meningsfuldt at have samtlige byggematerialer tilgængelige forud for at du tager fat på dit arbejde. Du har god gavn af at lave en overskuelig indkøbsliste med de materialer der er nødvendige, og bagefter granske oversigten, med øje for at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
11Man må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig en fordel at have værktøjet parat idet du tager fat på byggeriet. Derudover er det vigtigt at medregne de her udgifter i dit udgiftsbudget.
12Der kommer altid overraskende vanskeligheder når det gælder avancerede projekter, og som følge heraf vil det være vigtigt at man afsætter passende plads i køreplanen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå i mål med projektet.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % giver den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

En del online forretninger giver til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmidler til limpistol til udendørs. En af de mest moderne er nu om stunder udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså temmelig simpel, og desuden endda den mest prisbevidste type af levering.

Du burde på samme måde prøve at få pakken leveret hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Fragtformen er som regel en kende mindre billig, men endda super let gængelig ved køb af limpistol til udendørs online. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den løsning betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på limpistol til udendørs kan vise sig at være usædvanlig vital når man har behov for dine nye produkter nu og her, så derfor er det faktisk klogt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på limpistol til udendørs. Mange internet webshops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste varer online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen anbringes forinden et fastslået tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varen afsendt forinden personalet får fri.

En hel del online forretninger yder fragtfri levering på limpistol til udendørs online, men undertiden gælder det kun hvis du handler for en bestemt sum. Ellers skulle man vælge den mest billige leveringstype, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En hel del webshops giver klik-og-hent hvor man handler billig limpistol til udendørs online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Stark, Jem og Fix og 10-4. Byggekæderne foreslår fx klik-og-hent på limpistol til udendørs i følgende områder:

Rønne, Kalundborg, Allerød, København, Vallensbæk, Køge, Lillerød, Hvidovre, Brøndby, Thisted, Vordingborg, Haslev, Rudersdal, Gentofte, Haderslev, Gladsaxe, Svendborg, Holstebro, Ikast, Ishøj, Hedehusene, Middelfart, Lyngby, Frederiksværk, Fredericia, Brønderslev, Virum, Hedensted, Holbæk, Dragør, Hobro, Valby, Odense, Farum, Skanderborg, Stenløse, Kolding, Lystrup, Højbjerg, Risskov, Silkeborg, Nørresundby, Vejle, Aalborg, Tilst, Brønshøj, Ringsted, Brabrand, Åbyhøj, Hillerød, Nykøbing Falster, Slagelse, Sønderborg, Horsens, Kokkedal, Frederikssund, Hjørring, Roskilde, Nakskov, Birkerød, Taastrup, Odder, Værløse, Søborg, Greve, Næstved, Randers, Herning, Ballerup, Nyborg, Esbjerg, Grenaa, Viborg, Charlottenlund, Frederikshavn, Struer, Rødovre, Solrød Strand, Nærum, Albertslund, Jyllinge, Korsør, Tårnby, Aabenraa, Skive, Varde, Helsingør, Vanløse, Glostrup, Aarhus, Hørsholm, Herlev, Ølstykke, og Frederiksberg, .

Click-and-collect ift. limpistol til udendørs er muligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm).

Ved indkig i tendenserne bliver det tydeligt, at online shoppere jævnligt søger efter for eksempel billig limpistol til udendørs og limpistol til udendørs priser. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter bl.a. limpistol til udendørs online, køb limpistol til udendørs og limpistol til udendørs tilbud, foruden de velkendte byggecentre som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Spar penge på limpistol til udendørs

Det har vist sig at være ret så hensigtsmæssigt for folk at søge information om priser på billige limpistol til udendørs online på forskellige e-shops, og altså har masser af internet firmaer været nødt til at tvinge salgspriserne på limpistol til udendørs betydeligt, og ydermere sikre gratis fragt.

Det kan dog stadigvæk vise sig fordelagtigt at checke nogle forskellige webshops efter tilbud og rabatter på limpistol til udendørs online forud for at du gennemfører din handel, så du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Du skal imidlertid være klar over, at såfremt en e-forretning afsætter billige limpistol til udendørs online til salg for en pris der kan virke ekstraordinært attraktiv, så kan det for det meste være et tegn på en falsk e-shop. Kortbetalinger er imidlertid en del af en lovbestemmelse, som assisterer os overfor uægte internet handler.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du drage nytte af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil honorere regningen på limpistol til udendørs over en længere periode. Dette foreslåes normalt i specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som eksempelvis 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at folk tit søger eksempelvis limpistol til udendørs tilbud og limpistol til udendørs online. Derudover oplever man som regel mennesker lede efter for eksempel limpistol til udendørs priser, billig limpistol til udendørs samt køb limpistol til udendørs.

Gennemsøg tidligere brugeres meninger

Trustpilot medfører tilpas pæne genveje til at betragte en hel del andre forbrugeres reflektioner og derved er det godt, at du læser internet selskabets omtaler forinden du bestiller billige limpistol til udendørs online.

Facebook forærer dig tilsvarende fuldt ud udmærkede chancer for at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Her møder vi nogle internet virksomheder som tilbyder folk at aflevere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ydermere må udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige limpistol til udendørs online hos en internet virksomhed behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af butikkens forretningsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig spændende, i særdeleshed med de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

En anden mulighed kan være at undersøge om online firmaet er støttet af e-mærket, hvilket generelt er et tegn på at e-firmaet respekterer de danske regler, og at e-firmaet rutinemæssigt revurderes af fagmænd som er meget bekendte med lovene på området.

Det er en rigtig god anledning til support, ifald du udsættes for vanskeligheder med dit indkøb af limpistol til udendørs. Ligeledes foreslåes det at man er på vagt for de grundlæggende bestemmelser gældende for købet af limpistol til udendørs online, som for eksempel den ombytningspolitik webbutikken lover.

Derfor er det desuden afgørende, at man til enhver tid gemmer sin købsbekræftelse, således man senere kan eftervise bestillingen af limpistol til udendørs, ligegyldig om man køber ved 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg eller Silvan.

Jesper Larsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Martin B gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

Tina S gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Thomas Rasmussen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 tips til online indkøb
1En hel del online webshops tilbyder levering uden betaling på limpistol til udendørs, men i mange tilfælde kræver det at der handles for en fastsat sum. I øvrigt kan du udse dig den mest billige fragtløsning, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver tit endda yderst fremkommelig. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog altid være at du selv henter pakken.
2Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en erklæring om at online virksomheden forsvarer gældende dansk lovgivning, tillige med at online butikken lejlighedsvis vurderes af sagkyndige som er meget bekendte med de gældende regulativer. Før folk bestiller billige limpistol til udendørs i en netshop kan man faktisk granske forhandlerens forretningsbetingelser.
3Forinden nogen shopper billige limpistol til udendørs på en e-shop burde man når alt kommer til alt have øje for dens handelsaftale, det er dog i reglen ikke videre spændende. I øvrigt er det godt at man er obs på de elementære retningslinjer der gælder for købet af billige limpistol til udendørs online, fx den ombytningsret virksomheden anvender.
4Det er efterhånden ualmindeligt smart for alle at undersøge tilbud online på billige limpistol til udendørs fra forskellige firmaer på nettet, og derved præsterer mange e-shops levering uden gebyr. Det kan immervæk være lønsomt at efterse nogle forskellige online shops efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at få den mest attraktive pris.
5Trustpilot præsterer fuldkommen fantastiske muligheder for at se nøjere på ret mange eksisterende kunders opfattelser og derfor anbefales det, at du kigger nærmere på online firmaets anmeldelser forinden du handler billige limpistol til udendørs online. Facebook præsterer på samme måde ret så habile chancer for at få kendskab til webshoppens kundetilfredshed.
6Størstedelen af e-forretninger udlover efterhånden mange forskellige billige muligheder for levering til limpistol til udendørs. Det mest populære er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren når du har lyst. Løsningen er jo ultra ligetil, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte leveringsversion.
7Den billigste fragttype vil altid være selv at hente pakken, hvilket dog afhænger af at du er med kort afstand til internet webshoppens bopæl. Den løsning til levering er selvfølgelig yderst bestemmende hvis vi har brug for limpistol til udendørs inden for få dage. Alternativt så tilbyder nogle enkelte netshops fri fragt, men undertiden er det under betingelse af at du køber for en fastsat sum.
8Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som kunde overfor fup outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at betale beløbet over flere uger.
9Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt central såfremt du mangler dine nye varer med det samme, og derfor er det uden tvivl relevant at man gransker det forventede leveringstidspunkt på limpistol til udendørs. Masser af internet selskaber præsterer billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre, men vær påpasselig da det nødvendiggør at transaktionen gennemføres inden et bestemt tidspunkt.