Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre har et enormt produktudvalg, og andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, udover blot limpistol til træ.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man læse byggeshoppens betingelser.
Hvis du skal bruge produkterne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Det er særligt et alternativ ved de velkendte byggekæder.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at vælge en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring limpistol til træ.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige limpistol til træ fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder gode priser, hvorimod andre har fokus på et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når man stopper online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har du adgang til at købe online og køre varerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og samtidig have produkterne nu og her.
De kendte byggecentre sælger varer fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af limpistol til træ online.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Alverdens webshops i små nicher er specialister i de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Følgelig får du formentlig mere gavnlig rådgivning fra mennesker som er specialister i lige præcis limpistol til træ.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille limpistol til træ online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

limpistol til træ harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

limpistol til træ bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

limpistol til træ silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

limpistol til træ jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen må det være ultra afgørende med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
2Forberedelse bliver nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet plan, som dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
3Glem ikke at du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det fås i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
4Du må nødig mangle grej. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har udstyret ved hånden inden du begynder på byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
5Muligvis kan det blive betydningsfuldt at du har de relevante materialer parat før du iværksætter eksekveringen. Du bør notere en hurtig indkøbsliste som indeholder alt du får brug for, og så tjekke hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at du har husket det hele.
6Måske burde du overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra flere foretagender.
7For byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund skal du ofte undersøge vejrberetningerne når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke pludselig begynder at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med det komplicerede projekt.
8Der kan findes endeløse instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube er kilde til rigelig gavnlig info, i særlig grad når du bruger den engelske version.
9Du skal ikke gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke påklædning som sikkerhedssko som sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
10Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problematikker når det gælder store byggeprojekter, og pga. dette vil det være væsentligt at der afsættes god tid i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
11Ofte vil det være essentielt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne nedfælde ens omkostning ved dem én efter én.
12Det er anbefalelsesværdigt at få hjælp til byggeprocessen, navnlig ved omfattende byggeprocesser. Flere byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Dertil bliver det bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
Danskernes foretrukne byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ret så imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er enormt overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som jo er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er temmelig flot. Karakteren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Størstedelen af webshops i Danmark yder i dag flere billige leveringsmodeller til limpistol til træ. En der er meget almindelig er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når det passer dig. Muligheden er altså rigtig problemfri, og mange gange derudover den billigste mulighed for fragt.

Du kan derudover forsøge at bestille levering til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen er jævnligt en tand mere omkostningsfuld, men endda særligt problemfri med limpistol til træ online. Den billigste leveringsmetode er dog at hente produkterne selv, men dette beroer på at du befinder dig tæt på online forhandlerens byggemarked, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på limpistol til træ kan være temmelig relevant når vi skal bruge ordren inden for få dage, og af den grund er det selvsagt afgørende at man kontrollerer det forventede leveringstidspunkt for limpistol til træ. Flere internet virksomheder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag fragt på de fleste produkter online, men husk at det er underforstået at ordren placeres tidligere end et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varerne skippet afsted før medarbejderne har fyraften.

Indtil flere internet shops garanterer fragtfri levering på limpistol til træ online, men oftest kræver det at man handler for et fastslået beløb. I øvrigt kunne du gribe den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

En række webbutikker frembyder click-and-collect hvor du handler billig limpistol til træ derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene udlover eksempelvis click-and-collect på limpistol til træ i følgende byer:

Rønne, Gladsaxe, Kalundborg, Randers, Hedehusene, Hørsholm, Albertslund, Rudersdal, Silkeborg, Horsens, København, Brabrand, Fredericia, Vallensbæk, Skive, Hobro, Brønderslev, Korsør, Thisted, Herning, Nykøbing Falster, Nyborg, Charlottenlund, Aalborg, Risskov, Allerød, Odder, Jyllinge, Frederiksværk, Virum, Åbyhøj, Grenaa, Viborg, Valby, Vordingborg, Birkerød, Nærum, Brønshøj, Varde, Roskilde, Holstebro, Hjørring, Lystrup, Farum, Nakskov, Køge, Gentofte, Kolding, Ikast, Haslev, Værløse, Ishøj, Aabenraa, Glostrup, Rødovre, Taastrup, Solrød Strand, Næstved, Frederiksberg, Lillerød, Stenløse, Tårnby, Vanløse, Aarhus, Ballerup, Nørresundby, Helsingør, Svendborg, Esbjerg, Holbæk, Herlev, Dragør, Struer, Skanderborg, Tilst, Ølstykke, Sønderborg, Vejle, Haderslev, Middelfart, Ringsted, Greve, Brøndby, Frederikssund, Hvidovre, Kokkedal, Frederikshavn, Hedensted, Søborg, Lyngby, Hillerød, Odense, Slagelse, og Højbjerg, .

Klik-og-hent ift. limpistol til træ er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter bl.a. limpistol til træ priser og køb limpistol til træ. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker kigge efter bl.a. limpistol til træ online, billig limpistol til træ og limpistol til træ tilbud, foruden de store byggekæder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Den bedste pris på limpistol til træ

Det er ret overkommeligt for os alle at finde de laveste priser på billige limpistol til træ online fra forskellige e-shops, og for det har flertallet af online varehuse ikke kunne lade være med at trykke prisen på limpistol til træ betragteligt, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Til gengæld kan det stadigvæk være lønsomt at kigge forbi indtil flere netbutikker efter tilbud og rabatter på limpistol til træ online inden du køber, sådan at man er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Du bør blot være så påvagt, at hvis en internet webshop sælger billige limpistol til træ online på tilbud til en pris der anses for urealistisk fremragende, kan det i nogle tilfælde være en indikator for en bedragerisk online forretning. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af en foranstaltning, hvilket hjælper køber imod uoprigtige forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at afdrage regningen på limpistol til træ ude i fremtiden. Dette fås ofte hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at mennesker typisk søger eksempelvis køb limpistol til træ og billig limpistol til træ. Derudover oplever man som regel netshoppere efterspørge eksempelvis limpistol til træ tilbud, limpistol til træ priser samt limpistol til træ online.

Undersøg tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot resulterer i ultra fine chancer for at verificere mange aktuelle kunders kritik og derfor anbefaler vi, at du eftergår internet forretningens anmeldelser inden du handler billige limpistol til træ online.

Facebook genererer ligeledes altid udmærkede genveje til at få en idé om netshoppens kundefokus. Foruden det møder vi nogle online shops i Danmark som gør det muligt at tilkendegive en evaluering af ordreforløbet, som ydermere kan drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige limpistol til træ online hos en internet virksomhed kunne man principielt gennemløbe deres handelsaftale, men det er almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed ved de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Stark.

En anden mulighed kan være at bemærke om internet webshoppen er e-mærket, hvilket almindeligvis er et fingerpeg om at e-forhandleren retter sig efter de opstillede regler, udover at online firmaet fra tid til anden ses til af specialister der behersker lovene på området.

Derudover tilbydes du mulighed for hjælpende service, ifald du skulle få udfordringer som følge af din shopping med limpistol til træ. Tillige tilrådes det at du er sat ind i de mest aktuelle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen af limpistol til træ online, som for eksempel den byttepolitik e-forretningen tilsikrer.

I relation til det er det desuden vigtigt, at man permanent bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bevidne sit køb af limpistol til træ, uagtet om man handler hos Davidsen, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Anna Madsen gav 5 stjerner

Nemt køb

Christian Olsen gav 4 stjerner

Virkelig god service

Camilla U gav 5 stjerner

Virkelig god service

Susanne gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 gode råd til din online shopping
1Det er jo efterhånden særligt fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige limpistol til træ på forskellige internet outlets, og på grund af dette garanterer masser af internet forretninger i Danmark fragt uden gebyr. Til gengæld kan det immervæk være lukrativt at sammenholde forskellige online webshops efter tilbud og udsalg før du køber, således at man er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
2Antal dages levering kan være ekstremt afgørende ifald du behøver produkterne med det samme, så af den grund er det ganske aktuelt at man gransker den estimerede leveringstid ved limpistol til træ. Størstedelen af internet forhandlere tilsiger billig 1 hverdags levering på adskillige varer, men vær påpasselig da det er betinget af at bestillingen gennemføres forinden et fast klokkeslæt.
3Indtil flere online webshops lover levering uden beregning på limpistol til træ, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man handler for en fastsat pris. Desuden bør man beslutte sig for den mindst kostelige metode til levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen bliver gerne endvidere i høj grad problemfri. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
4En del firmaer på nettet giver i øjeblikket en hel del forskellige billige løsninger til levering til limpistol til træ. Den mest anvendte er p.t. udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig særligt smertefri, og typisk desuden den billigste fragttype.
5Den billigste leveringsudgave vil altid være at hente ordren selv, men den mulighed stiller krav om at du bor i nærheden af webshoppens lager. Den leveringsmodel er naturligvis ret udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge limpistol til træ lige om lidt. Alternativt så yder nogle få e-firmaer gebyrfri levering, men undertiden kun såfremt du shopper for et bestemt beløb.
6Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af et regulativ, som bistår køberen imod uærlige online forretninger. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at finansiere prisen over tid.
7Trustpilot tilbyder visse fantastiske genveje til at inspicere diverse andre forbrugeres erfaringer og derved anbefales det, at du sonderer webbutikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige limpistol til træ online. Facebook frembyder ydermere rigtig ønskværdige chancer for at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed.
8Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket generelt er et signal om at internet firmaet forsvarer de danske retningslinjer, og at internet webshoppen tit kontrolleres af eksperter som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forinden folk køber billige limpistol til træ på en e-shop bør man for at være på den sikre side bese deres forretningsvilkår.
9Før nogen handler billige limpistol til træ på en e-shop burde de til hver en tid gennemlæse netbutikkens handelsaftale, det er dog oftest ikke videre spændende. Tilsvarende er det godt at man er klar over de mest vitale regler gældende for bestillingen af billige limpistol til træ online, til eksempel hvilken ombytningsret e-forhandleren anvender.