Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du læse firmaets betingelser.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du finde et andet.
Flere byggecentre sælger et bredt produktsortiment, imens øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, udover bare limpistol til sten.
Hvis du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Der findes forskelle i prisen på billige limpistol til sten alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og andre satser på kompetent rådgivning. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at købe fra en online byggeshop, hvor du får rådgivning og sparring omkring limpistol til sten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler varer fra diverse producenter, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af limpistol til sten online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og på grund af det har man tilbuddet om at bestille online og transportere materialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Af den grund bør du modtage mere anvendelig service fra nogle med specialistviden i netop limpistol til sten.
Flertallet af nichespecifikke webshops er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få lavere priser.
Hovedparten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, måske endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du bestiller limpistol til sten online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder
limpistol til sten harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

limpistol til sten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

limpistol til sten bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

limpistol til sten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man vil ikke undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være vigtigt at have det ved hånden inden du starter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at inkludere de tilhørende udgifter i økonomien.
2Du bør for alt i verden ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm der hjælper dig mod mulige skader. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
3Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig ved omfattende ombygninger. Enkelte byggerier gør krav på flere folk. Ydermere viser det sig mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
4Inden du iværksætter byggeriet er det temmelig centralt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Planlægning er nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du kunne overveje at sammensætte en klar strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær konkret idet du nedskriver handlingsplanen.
6Ved projekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Således bør du tit kigge på vejrforudsigelserne lige før byggeprocessen, så det ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned netop som du er godt i gang med dit omfattende projekt.
7Nogle gange kan man søge støtte fra det offentlige til byggerier. Det fås forudsat at byggeprojektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen har en positiv betydning for naturen.
8Der ligger en verden af guides og videoer via internettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube supporterer dig med betydelige mængder konstruktiv info, især ifald man bruger engelske søgeord.
9Typisk vil det være betydningsfuldt at have en budgetoversigt for byggeprojektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, og efterfølgende indsamle billige priser på dem en ad gangen.
10Der viser sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med omfangsrige opgaver, og ergo er det af stor betydning at der afsættes god nok plads i agendaen, som vil medvirke til at man er ubekymret om at nå i mål.
11Måske det viser sig essentielt at have de fornødne materialer handlet ind på forhånd inden du går i krig med byggeprocessen. Du har god gavn af at udfærdige en simpel liste hvor der bør fremgå det der bliver brug for, og derefter tjekke hvert eneste punkt, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
12Du bør gennemtænke om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør investere i assistance fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Når du skal have professionel assistance er det lukrativt at søge tilbud fra en håndfuld foretagender.
De bedst anmeldte byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Masser af online varehuse tilbyder i dag alverdens billige leveringsmåder til limpistol til sten. Det mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente ordren den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig ret så smertefri, og mange gange endda den mindst kostelige leveringsløsning.

Du bør endvidere overveje at få produkterne leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Leveringsformen er gennemsnitligt en kende mere omkostningsfuld, men lige så vel super praktisk ved køb af limpistol til sten online. Den billigste løsning til levering er dog at du selv henter ordren, men dette stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til e-forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på limpistol til sten er jo virkelig relevant i tilfælde af at man behøver din ordre straks, så herved er det nemlig aktuelt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved limpistol til sten. En hel del byggecentre – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, men vær opmærksom på at det forudsætter at bestillingen laves tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsted før personalet holder fyraften.

Visse byggecentre præsterer levering uden gebyr på limpistol til sten online, men i reglen er det kun gældende hvis man shopper for en præcis sum. Alternativt burde man beslutte sig for den mest betalelige form for levering, som i mange tilfælde er at få bragt din pakke til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker giver afhentning hvor du køber billig limpistol til sten online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på limpistol til sten i disse byer:

Aabenraa, København, Jyllinge, Brønshøj, Frederiksværk, Hobro, Aalborg, Greve, Ikast, Frederikshavn, Tårnby, Lyngby, Åbyhøj, Fredericia, Herning, Haderslev, Aarhus, Struer, Grenaa, Svendborg, Middelfart, Glostrup, Tilst, Valby, Thisted, Esbjerg, Ishøj, Nakskov, Solrød Strand, Brabrand, Skanderborg, Albertslund, Frederiksberg, Nyborg, Kolding, Nørresundby, Holstebro, Frederikssund, Ølstykke, Varde, Korsør, Odder, Lystrup, Birkerød, Hedehusene, Hedensted, Køge, Stenløse, Ringsted, Horsens, Hjørring, Næstved, Hørsholm, Rudersdal, Dragør, Randers, Hillerød, Holbæk, Lillerød, Ballerup, Vanløse, Værløse, Roskilde, Brønderslev, Gentofte, Kalundborg, Vordingborg, Taastrup, Rønne, Herlev, Charlottenlund, Virum, Vallensbæk, Hvidovre, Vejle, Allerød, Risskov, Nærum, Rødovre, Brøndby, Sønderborg, Farum, Viborg, Nykøbing Falster, Slagelse, Odense, Gladsaxe, Søborg, Skive, Kokkedal, Højbjerg, Helsingør, Silkeborg, og Haslev, .

Klik-og-hent for limpistol til sten er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Nordsjælland), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at mennesker mange gange efterspørger for eksempel limpistol til sten priser og billig limpistol til sten. Man ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge bl.a. køb limpistol til sten, limpistol til sten tilbud samt limpistol til sten online, plus de udbredte byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Rabat på limpistol til sten

Det er temmelig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at analysere priser på billige limpistol til sten online fra forskellige internet varehuse, og derfor har flertallet af internet butikker ikke kunne slippe for at stampe salgspriserne på limpistol til sten markant, og ovenikøbet tilbyde gratis levering.

Trods dette kan det trods alt blive rentabelt at checke et par forskellige internet forhandlere efter rabatter og tilbud på limpistol til sten online forinden du handler, så man er sikret at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Du skal alligevel være klar over, at hvis en online forretning udlover billige limpistol til sten online for en pris der er utopisk letkøbt, er det i nogle tilfælde være en indikator for en fup internet butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre en del af Indsigelsesordningen, som sikrer en imod falske e-forretninger.

Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at afbetale prisen på limpistol til sten ude i fremtiden. Det fås som regel i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger bl.a. billig limpistol til sten og køb limpistol til sten. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker kigge efter for eksempel limpistol til sten tilbud, limpistol til sten priser og limpistol til sten online.

Kig på andre menneskers meninger

Trustpilot tilbyder dig altid pæne løsninger til at eksaminere ret mange tidligere brugeres opfattelser og derved er det godt, at du ser nærmere på internet virksomhedens kritik før du køber billige limpistol til sten online.

Facebook fremskaffer endvidere sådan set værdifulde muligheder for at få et kig ind i online butikkens pålidelighed. Foruden det er der faktisk online butikker hvor folk kan formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som på samme måde bør drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige limpistol til sten online i en webbutik kunne de reelt tage stilling til shoppens vilkår, det er dog bare ikke særlig interessant, specielt hos de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

En anden valgmulighed kan være at tjekke hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, som burde være et signal om at netshoppen forstår de officielle danske regler, foruden at e-handlen tit revurderes af jurister der er meget fortrolige reglerne.

Dette er desuden din chance for assistance, når du forvoldes vanskeligheder med din shopping med limpistol til sten. Ydermere stiller vi forslag om at du er på vagt for de mest centrale reglementer gældende for bestillingen af limpistol til sten online, som eksempelvis den returpolitik online firmaet har.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man altid beholder ens kvitteringsmail, så man i fremtiden kan eftervise sin bestilling af limpistol til sten, uanset om man køber fra Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Tina G gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Morten V gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Tina A gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anders K gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler generelt at se om internet forretningen er e-mærket medlem, som er et bevis på at internet webshoppen retter sig efter de opstillede regler, tillige med at hjemmesiden en gang i mellem vurderes af eksperter der har ekspertise inden for de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige limpistol til sten på en e-forretning kunne de i virkeligheden sætte sig ind i e-butikkens handelsaftale.
2Nogle få internet outlets præsterer fragtfri levering på limpistol til sten, men i de fleste tilfælde kræver det at der shoppes for en bestemt sum. Som alternativ kunne man foretrække den mindst kostelige løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Den bliver beklageligvis samtidig rigtig gnidningsløs. Den mest letkøbte leveringsmodel er uden tvivl at hente ordren selv.
3Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af et regelsæt, der beskytter os overfor uærlige internet forhandlere. Som en anden løsning burde du drage fordel af et afdragstilbud fra fx ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage prisen over et længere tidsrum.
4Leveringstiden er jo rigtig aktuel om du står og skal bruge dine nye varer fluks, så med det formål er det naturligvis essentielt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på limpistol til sten. En stor portion internet outlets udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at ordren gennemføres forud for et givent klokkeslæt.
5Adskillige online virksomheder frembyder nu flere billige leveringsudgaver til limpistol til sten. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter ordren når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig temmelig bekvem, samt typisk tillige den mest prisbevidste leveringsmulighed.
6Det er jo efterhånden i høj grad smart for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige limpistol til sten fra flere internet shops, og altså lover flere internet firmaer billig levering. Til gengæld kan det imidlertid være lukrativt at besigtige visse internet webshops efter billige priser før du handler, således at du er sikret at modtage den billigste pris.
7Trustpilot frembyder relativt pæne løsninger til at se nøjere på forskellige forhenværende køberes synspunkter og på grund af dette tilrådes det, at du undersøger online shoppens kritik før du handler billige limpistol til sten online. Facebook fremskaffer lige så vel fuldstændig gavnlige chancer for at få indtryk af online butikkens troværdighed.
8Før nogen shopper billige limpistol til sten hos en forhandler på nettet burde man de facto se på forhandlerens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave. Foruden dette tilrådes det at køberen er på vagt for de primære regler der har indvirkning på shopping af billige limpistol til sten online, for eksempel den returrettighed internet forhandleren lover.
9Den mest prisbevidste metode til levering vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men den mulighed forudsætter at du er nærved online shoppens tilholdssted. Den leveringsmodel er naturligvis ekstremt bestemmende i tilfælde af at man står og skal bruge limpistol til sten fluks. Alternativt så frembyder indtil flere firmaer på nettet gratis fragt, men i reglen er det påkrævet at der shoppes for en bestemt sum.