Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Hermed kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, som tilbyder tips og tricks til valg af limpistol til ledninger.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund skal man læse virksomhedens regler.
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør vurdere om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot limpistol til ledninger.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kunne du med fordel hente varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige limpistol til ledninger hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent sparring. Du skal gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man mulighed for at slippe for leveringsgebyret, og ovenikøbet have varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og almenkendte firmaer, som kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder tilbyder varer fra alverdens producenter, og pga. det kan du vælge fra et bredt udvalg af limpistol til ledninger online.

Nichewebshop

Mange niche netbutikker er mindre virksomheder, som typisk har danske ejere, måske endda fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller limpistol til ledninger online på deres side.
Størstedelen af webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse varer. Derigennem vil du få mere gavnlig rådgivning fra mennesker med ekspertviden i netop limpistol til ledninger.
De fleste specialiserede netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

limpistol til ledninger jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

limpistol til ledninger harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

limpistol til ledninger bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

limpistol til ledninger silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Støtten kræver med andre ord at projektet influerer positivt på klimaet.
2Husk at tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt bør sikre dig assistance fra en professionel til dele af projektet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld virksomheder.
3Muligvis vil det vise sig essentielt at have samtlige byggematerialer klar på forhånd inden du påbegynder arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en hurtig liste som indeholder de materialer du skal bruge, og dernæst efterse materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke er nogen mangler.
4Du bør nødig fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være fundamentalt at du har grejet parat forinden du påbegynder byggeriet. I øvrigt må du huske at medtage udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
5Der kommer stort set altid overraskende problemstillinger når det gælder svære opgaver, og som følge heraf er det afgørende at der er afsat en god portion plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
6Godt forarbejde vil altid være vejen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at forfatte en effektiv køreplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver planen.
7Der er alverdens guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med meget konstruktiv oplysning, ikke mindst ifald du kigger på engelsk.
8Det kan vise sig at være godt at søge hjælp til ens byggeprojekt, ikke mindst hvis det er større byggeopgaver. Omfangsrige byggerier bør udføres af mere end en person. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
9Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være en god idé at dokumentere alle udgiftsposter, og så notere beløbet for dem enkeltvis.
10I god tid inden at du optager arbejdet kan det være ganske vigtigt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
11Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du løbende tage et kig på vejrvarslen i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at piske ned absolut lige når du er i fuld gang med det komplekse byggeprojekt.
12Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ej beklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod mulige ulykker. Det er klogt at have styr på sikkerheden i arbejdet, især når du ikke har assistance fra en professionel.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver toprating, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er kolossalt imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En stor portion internet forretninger frembyder i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmåder til limpistol til ledninger. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, som gør det muligt at hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo meget let gængelig, samt typisk tilmed den mest letkøbte fragttype.

Du burde ligeledes påtænke at bestille varerne til levering til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Løsningen bliver oftest en kende mindre billig, men tillige super let gængelig ved køb af limpistol til ledninger online. Den prisbilligste metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig lige ved netshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på limpistol til ledninger kan vise sig at være ekstremt essentiel ifald du har behov for varen med det samme, så herved er det rimelig på sin plads at man checker leveringstidspunktet for limpistol til ledninger. En række internet varehuse – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på utallige varenumre online, men som ikke desto mindre er betinget af at handlen laves forud for et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren klargjort forinden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle få outlets på nettet garanterer gratis levering på limpistol til ledninger online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der handles for en bestemt pris. Derudover kunne du gribe den mindst kostelige leveringsmetode, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop.

Flere netbutikker giver afhentning hvor du bestiller billig limpistol til ledninger online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på limpistol til ledninger i følgende områder:

Odense, Herning, Risskov, Skive, Virum, Albertslund, København, Valby, Birkerød, Holstebro, Brøndby, Helsingør, Hvidovre, Kalundborg, Gentofte, Middelfart, Ølstykke, Køge, Skanderborg, Hedensted, Silkeborg, Slagelse, Gladsaxe, Korsør, Aarhus, Åbyhøj, Hjørring, Nykøbing Falster, Ballerup, Hillerød, Jyllinge, Vallensbæk, Solrød Strand, Nærum, Charlottenlund, Allerød, Tårnby, Brønshøj, Ishøj, Kolding, Roskilde, Vanløse, Ikast, Søborg, Svendborg, Brønderslev, Frederiksværk, Fredericia, Vejle, Brabrand, Dragør, Taastrup, Aalborg, Lillerød, Haslev, Sønderborg, Farum, Tilst, Thisted, Værløse, Hedehusene, Odder, Frederikssund, Næstved, Hobro, Frederikshavn, Nakskov, Struer, Esbjerg, Grenaa, Aabenraa, Greve, Hørsholm, Rødovre, Vordingborg, Rudersdal, Glostrup, Horsens, Kokkedal, Frederiksberg, Ringsted, Højbjerg, Varde, Haderslev, Viborg, Herlev, Randers, Nyborg, Holbæk, Stenløse, Nørresundby, Lystrup, Lyngby, og Rønne, .

Click-and-collect af limpistol til ledninger er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit søger efter fx limpistol til ledninger priser og limpistol til ledninger online. Derudover ser vi som regel internet shoppere lede efter for eksempel køb limpistol til ledninger, billig limpistol til ledninger samt limpistol til ledninger tilbud, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Priser på limpistol til ledninger

Det er i dag ret så ligetil for alle at søge sig frem til priser på billige limpistol til ledninger online hos forskellige e-forretninger, og ergo har en lang række internet varehuse været presset til at at reducere prisen på limpistol til ledninger en hel del, og ovenikøbet yde gratis levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive profitabelt at udforske enkelte webshops efter tilbud og udsalg på limpistol til ledninger online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikret at få fat i den bedste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Man bør trods alt være opmærksom på, at hvis en e-shop afsætter billige limpistol til ledninger online til salg for en salgspris som anses for ufattelig overkommelig, så kan det undertiden være et karakteristika der viser en bedragerisk webshop. Handler med kort er på den anden side omfattet af en forordning, der støtter køberen imod uægte online shops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du tilstræber at godtgøre prisen på limpistol til ledninger over tid. Dette fås ofte i specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi kigger i søgedata er det markant, at mennesker jævnligt søger bl.a. limpistol til ledninger tilbud og limpistol til ledninger priser. Foruden dette ser man som regel netshoppere kigge efter blandt andet limpistol til ledninger online, køb limpistol til ledninger og billig limpistol til ledninger.

Gennemsøg eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot præsterer de facto gunstige muligheder for at læse flere forhenværende brugeres tanker og derved anbefaler vi, at du efterforsker internet butikkens vurderinger inden du handler billige limpistol til ledninger online.

Facebook byder på ydermere visse gunstige metoder til at få kendskab til e-handlens popularitet. Foruden det ses en række internet shops hvor folk kan aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket ligeledes kan bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige limpistol til ledninger online i en e-forretning bør de for at være sikker gennemse netshoppens forretningsvilkår, dog er det tit et tidskrævende arbejde, specielt hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at tjekke hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, siden det skulle være en angivelse af at online webshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at e-forretningen undertiden ses til af sagkyndige der har megen viden om de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god anledning til en hjælpende hånd, hvis du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din handel med limpistol til ledninger. Udover dette er det prisværdigt at man er obs på de mest betydningsfulde retningslinjer der indvirker på købet af limpistol til ledninger online, fx den returneringsret e-forretningen kører med.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man altid beholder sin kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan bevise sit køb af limpistol til ledninger, hvad end man køber hos Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

Peter J gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Martin Kristensen gav 4 stjerner

Nemt køb

Lone U gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Michael gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til online shopping
1En hel del e-butikker frembyder nu til dags en lang række forskellige billige fragttyper til limpistol til ledninger. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Den er altså yderst problemfri, samt typisk tillige den mest letkøbte leveringsversion.
2Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt online webshoppen er støttet af e-mærket, da det bør være et signal om at e-firmaet respekterer de danske regler, foruden at online butikken løbende efterses af fagmænd der har megen viden om lovgivningen. Forinden folk bestiller billige limpistol til ledninger i en webbutik kunne man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af shoppens betingelser.
3Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens hjemsted. Den form for levering er jo rigtig udslagsgivende hvis du står og skal bruge limpistol til ledninger lige om lidt. Alternativt så præsterer nogle enkelte forhandlere på nettet portofri fragt, men i reglen kun ifald der aftages for en konkret pris.
4Trustpilot fører til en del udmærkede muligheder for at finde ud af mange øvrige forbrugeres bedømmelser og derfor er det at foretrække, at du tjekker netshoppens bedømmelser forinden du handler billige limpistol til ledninger online. Facebook genererer ligeledes temmelig gode genveje til at få et kig ind i internet webshoppens popularitet.
5Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en vedtægt, der garanterer dig som køber imod uærlige outlets på nettet. Som et alternativ kan du benytte et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere prisen over tid.
6Leveringstiden er jo yderst vigtig hvis man behøver varerne om kort tid, så af den grund er det altså vigtigt at du undersøger leveringstiden ved limpistol til ledninger. Mange internet webshops lover billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, men vær på vagt da det kræver at du når at bestille før et nøjagtigt tidspunkt.
7Før nogen handler billige limpistol til ledninger hos en online virksomhed bør man helt sikkert gennemlæse netshoppens handelsaftale, dog er det for det meste ikke særlig spændende. Foruden dette rekommanderer vi at køber er påpasselig med de vigtigste bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige limpistol til ledninger online, f.eks. den returpolitik e-butikken bruger.
8Det er jo virkelig gnidningsløst for internetbrugere at tjekke tilbud online på billige limpistol til ledninger hos forskellige internet varehuse, og altså garanterer adskillige e-firmaer levering uden omkostninger. Det kan alligevel vise sig indbringende at checke visse internet varehuse i Danmark efter billige priser forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at få fat i den billigste pris.
9Nogle enkelte internet forhandlere byder på billig levering på limpistol til ledninger, men undertiden gælder det kun hvis du aftager for en konkret sum. I øvrigt må du gribe den mest billige leveringsmulighed, der gerne vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted. Fragtmetoden er almindeligvis omvendt usædvanlig let. Den mest billige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.