Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at bestille ved et online byggecenter, hvor du tilbydes information omkring limpistol til hobby.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der er ikke lighed i prisen på billige limpistol til hobby hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste tilbud, og andre har fokus på service. Du må gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Når du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du tænke over at køre materialerne på eget initiativ. Dette er specielt en mulighed i de store byggecentre.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt produktsortiment, imens øvrige er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden bare limpistol til hobby.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man kende byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De gængse byggecentre køber produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af limpistol til hobby online.
De velkendte byggekæder har butikker nær dig, og af den grund har folk tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Derigennem kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online får du ekstra gode tilbud.
Flertallet af nichebutikker på nettet er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Dem kan du støtte idet du handler limpistol til hobby online hos dem.
Flertallet af små butikker ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Ergo formår de at yde mere informativ rådgivning fra ansatte der er specialister i netop limpistol til hobby.
Danmarks største byggekæder
limpistol til hobby harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

limpistol til hobby bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

limpistol til hobby jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omkring 2.100 personer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

limpistol til hobby silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til byggeprojektet, navnlig når det kommer til væsentlige byggeprocesser. Nogle ombygninger skal gerne udføres af mere end en person. Desuden vil det vise sig hurtigere og sjovere når man ikke er ene om det.
2Måske burde du overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør få assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Ifald du skal have assistance fra en fagmand kan det være fornuftigt at søge en pris fra forskellige selskaber.
3Forud for at du indleder byggeprojektet kan det vise sig vildt essentielt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
4Du har adgang til alle mulige former for hjælpeartikler og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ekstremt meget gavnlig oplysning, i særlig grad forudsat at du leder på engelsk.
5Der viser sig som regel overraskende vanskeligheder i tilfælde med store opgaver, og som følge heraf kan det vise sig værdifuldt at man afsætter god nok plads i kalenderen, som bidrager til at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
6Du må ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har grejet tilgængeligt akkurat som du begynder på byggeriet. Det er derudover godt at indkalkulere de her udgiftsposter i byggeriets budget.
7For opgaver udendørs kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette må du jævnligt se prognosen for vejret lige før byggeprojektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned netop som du er gået i gang med dit komplekse projekt.
8Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et regnskab for arbejdet, så man har kontrol over omkostningerne. Det bør blive forstandigt at nedfærdige alle udgifter, og efterfølgende finde frem til eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
9Du har mulighed for at forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at projektet påvirker planeten.
10Forberedelse vil være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at liste en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp idet du laver agendaen.
11Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis arbejdshjelm som sikring overfor potentielle risici. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en fagmand.
12Det kan blive værdifuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition inden du påbegynder arbejdet. Du har fordel af at forfatte en enkel indkøbsseddel indeholdende alt du har brug for, og som det næste granske hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er ret så betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Temmelig mange internet butikker udlover nu til dags diverse billige leveringstyper til limpistol til hobby. Den mest almindelige er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du så selv henter de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Muligheden er nemlig ualmindeligt gnidningsløs, samt i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste fragtmetode.

Du kunne endvidere påtænke at få produkterne leveret hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Denne viser sig til tider en tand mere omkostningsfuld, men på den anden side rigtig let gængelig med limpistol til hobby online. Den billigste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du er med kort afstand til webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på limpistol til hobby er naturligvis super central i tilfælde af at vi behøver dine nye produkter fluks, så herved er det sandelig afgørende at man gransker tidshorisonten for levering ved limpistol til hobby. Flere e-shops – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags levering på massevis af varenumre online, men det tager udgangspunkt i at du når at bestille før et angivent tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forud for at lagermedarbejderne får fri.

Enkelte outlets på nettet præsterer fragtfri levering på limpistol til hobby online, men typisk påkræves det at du aftager for en fastsat pris. Alternativt kunne du gribe den mest billige leveringsform, som oftest vil være at få dem til at køre dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af byggecentre frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig limpistol til hobby online men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder fx klik-og-hent på limpistol til hobby i disse områder:

Virum, Silkeborg, Haslev, Risskov, Solrød Strand, Frederiksberg, Charlottenlund, Vordingborg, Ølstykke, Tårnby, Kalundborg, Hørsholm, Randers, Nykøbing Falster, Rønne, Køge, Vallensbæk, Sønderborg, Ringsted, Lystrup, København, Ballerup, Aabenraa, Roskilde, Taastrup, Frederikssund, Birkerød, Nyborg, Holbæk, Dragør, Herning, Værløse, Jyllinge, Brøndby, Haderslev, Næstved, Ikast, Stenløse, Hjørring, Farum, Rudersdal, Ishøj, Skive, Albertslund, Hillerød, Grenaa, Nørresundby, Herlev, Hedensted, Frederiksværk, Greve, Frederikshavn, Thisted, Nærum, Holstebro, Lillerød, Gentofte, Tilst, Glostrup, Slagelse, Hvidovre, Viborg, Brabrand, Gladsaxe, Middelfart, Hedehusene, Odense, Horsens, Rødovre, Aarhus, Korsør, Åbyhøj, Svendborg, Brønshøj, Nakskov, Vejle, Skanderborg, Valby, Brønderslev, Hobro, Søborg, Allerød, Vanløse, Kokkedal, Struer, Fredericia, Lyngby, Aalborg, Kolding, Varde, Højbjerg, Odder, Helsingør, og Esbjerg, .

Klik-og-hent ift. limpistol til hobby er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Bornholm) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter bl.a. køb limpistol til hobby og limpistol til hobby priser. Foruden dette oplever man ofte folk lede efter fx billig limpistol til hobby, limpistol til hobby online samt limpistol til hobby tilbud, foruden de gængse byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på limpistol til hobby

Det er i dag super simpelt for os alle at kigge efter tilbud på billige limpistol til hobby online på flere netbutikker, og følgelig har mange internet butikker ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på limpistol til hobby betydeligt, og derudover love levering uden beregning.

Trods dette kan det alligevel blive smart at efterse et par netbutikker efter rabatter og tilbud på limpistol til hobby online forinden du shopper, således at du er sikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, 10-4 og Silvan.

Man bør bare være opmærksom på, at når en e-forhandler forhandler billige limpistol til hobby online på tilbud til en pris som virker mystisk fremragende, kan det mange gange være et kendetegn på en uoprigtig online virksomhed. Bestillinger med kort er ikke desto mindre en del af en ordning, hvilket beskytter dig som kunde overfor snydagtige e-butikker.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at afdrage omkostningerne til limpistol til hobby i flere bidder. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, men dog sjældent de store byggekæder som eksempelvis Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Når der ses på statistikkerne står det markant, at folk typisk leder efter for eksempel limpistol til hobby tilbud og limpistol til hobby priser. Derudover ser vi tit internet shoppere søge efter blandt andet billig limpistol til hobby, limpistol til hobby online samt køb limpistol til hobby.

Udforsk andre menneskers anbefalinger

Trustpilot frembyder ret så fornemme løsninger til at besigtige ret mange aktuelle kunders vurderinger og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du gransker webbutikkens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige limpistol til hobby online.

Facebook frembyder ligeledes rigtig strålende løsninger til at få et kig ind i internet firmaets pålidelighed. Desuden ser vi nogle online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at meddele en evaluering af ordreforløbet, som lige så vel burde anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige limpistol til hobby online i en webbutik kan man i og for sig tyde forhandlerens vilkår, men det er tit ikke særlig sjovt, specielt hos de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Alternativet kan derfor være at tjekke om netbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det er et fingerpeg om at e-forhandleren imødekommer dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen jævnligt revurderes af eksperter der er inde i reglementet på området.

Desuden tilbydes du genvej til støtte, ifald du skulle få problemstillinger i processen med din handel med limpistol til hobby. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køber er sat ind i de fundamentale retningslinjer der kan influere på købet af limpistol til hobby online, f.eks. hvilken returret online webshoppen bruger.

Her er det også relevant, at man stadig bibeholder sin købsbekræftelse, således man senere vil kunne bevidne købet af limpistol til hobby, uagtet om man køber hos Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Hans V gav 5 stjerner

Rigtig god service

Peter R gav 4 stjerner

god service

Charlotte Jensen gav 5 stjerner

Fremragende service

Pia Poulsen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til online indkøb
1Forinden nogen shopper billige limpistol til hobby i en netbutik kunne man i reglen kigge på forhandlerens handelsbetingelser, dog er det oftest et omfattende arbejde. Herudover kan det være til hjælp at du er vaks omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der kan have indflydelse på shopping af billige limpistol til hobby online, som for eksempel den byttepolitik shoppen kører med.
2Leveringstiden er ret så udslagsgivende når vi mangler produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det nemlig klogt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for limpistol til hobby. En masse internet forretninger præsterer billig 1 hverdags levering på utallige varenumre, som alligevel stiller krav om at ordren laves forinden et fastsat tidspunkt.
3Trustpilot præsterer temmelig sikre chancer for at eftergå en stor portion aktuelle konsumenters meninger og herved går vi ind for, at du ser nærmere på online butikkens anmeldelser inden du køber billige limpistol til hobby online. Facebook frembringer tilsvarende super belejlige metoder til at få et kig ind i netshoppens troværdighed.
4Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, da det skulle være et fingerpeg om at internet virksomheden forstår de opstillede regler, tillige med at e-forhandleren regelmæssigt overværes af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende love. Forinden nogen shopper billige limpistol til hobby på en shop på nettet kan de i virkeligheden gennemløbe butikkens handelsaftale.
5Nogle få outlets på nettet byder på fragt uden gebyr på limpistol til hobby, men tit er det under forudsætning af at du handler for et præcist beløb. Derudover skal du udvælge den prisbilligste løsning til levering, som gerne er at få leveret varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen er tit til gengæld rigtig praktisk. Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
6Det er i dag ekstremt simpelt for enhver at kigge efter tilbud online på billige limpistol til hobby fra diverse internet varehuse, og følgelig yder en hel del e-forhandlere levering uden omkostninger. Trods dette kan det alligevel være fordelagtigt at besigtige nogle internet shops i Danmark efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at modtage den mest attraktive pris.
7Vi anbefaler bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af et regulativ, hvilket hjælper folk overfor falske internet handler. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at klare pengene over flere uger.
8En række internet shops tildeler i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til limpistol til hobby. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er jo temmelig enkel, samt oftest også den billigste mulighed for fragt.
9Den billigste mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken, som dog kræver at du lever i nærheden af netbutikkens tilholdssted. Den form for fragt kan vise sig at være særligt bestemmende såfremt vi absolut skal bruge limpistol til hobby inden for kort tid. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet selskaber gratis levering, men i de fleste tilfælde afkræver det at man aftager for et præcist beløb.