Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, imens øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare limpistol til børn.
Ifald du skal have produkterne hurtigt eller blot vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggekæder.
For mange er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge et online byggemarked, som kan tilbyde rådgivning og sparring omkring limpistol til børn.
Du vil finde ulighed i prisen på billige limpistol til børn fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver gode priser, hvorimod øvrige giver faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse butikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder forhandler produkter fra alverdens nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et bredt udvalg af limpistol til børn online.
De store byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har man valget om at bestille online og hente varerne selv. Dermed har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund vil du opleve endnu mere god assistance fra medarbejdere med specialistviden i netop limpistol til børn.
En masse niche webshops er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online får du bedre priser.
Hovedparten af niche webshops er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, måske endda lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du køber limpistol til børn online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

limpistol til børn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

limpistol til børn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

limpistol til børn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 personer i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limpistol til børn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du kunne overveje at lave en effektiv tidsplan, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din plan.
2Forinden du optager byggeriet må det være ganske essentielt at være sikker på, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype vil der gælde diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
3Det kan vise sig vigtigt at du har de fornødne byggematerialer parat i god tid før du begynder eksekveringen. Du bør sammensætte en overskuelig oversigt som samler alt du får brug for, og så gennemgå hvert enkelt punkt, således at du sikrer dig at du har husket alt.
4For opgaver udenfor kan vind og vejr få stor betydning. Derfor kan du hyppigt kigge på vejrudsigten i perioden for projektets start, så du slipper for at det mod forventning starter med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det avancerede byggeprojekt.
5Typisk vil det være fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være en god idé at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst søge sig frem til mulige tilbud på dem enkeltvis.
6Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives når byggeriet hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
7Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggeprocessen, navnlig såfremt det er omfattende byggerier. Større ombygninger bør udføres af flere mennesker. Ydermere bør det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Der ligger stribevis af instruktioner og videoer på nettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder dig ret så meget brugbar oplysning, specielt når man bruger den engelske version.
9Husk at kalkulere om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør have assistance fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer eksperthjælp er det en god idé at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
10Der viser sig jævnligt uventede problemer når det handler om omfattende projekter, og altså vurderes det afgørende at der er afsat en god portion plads i kalenderen, så man er ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
11Man skal for alt i verden ikke undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have udstyret til disposition forinden du går løs med arbejdet. Det er i øvrigt en fordel at indkalkulere de tilhørende omkostninger i byggeriets budget.
12Du må aldrig glemme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en ekspert.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

En lang række internet butikker foreslår i øjeblikket flere billige former for fragt til limpistol til børn. En sikker vinder er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig yderst enkel, samt oftest ydermere den mest betalelige fragtløsning.

Du kunne omvendt foretrække at få varerne sendt til din adresse eller til hvor du arbejder. Den er beklageligvis en kende dyrere, men omvendt ekstremt bekvem for limpistol til børn online. Den mest betalelige leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du lever nærved e-shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på limpistol til børn kan være særdeles udslagsgivende hvis man skal bruge varen øjeblikkeligt, og af den grund er det i sandhed fornuftigt at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved limpistol til børn. En masse online outlets – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – giver billig dag-til-dag fragt på utallige varer online, men vær på vagt da det stiller krav om at handlen laves før et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne fikset forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Indtil flere webbutikker tilbyder fragt uden omkostninger på limpistol til børn online, men i de fleste tilfælde er det under betingelse af at man indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ burde du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmodel, der i mange tilfælde er at få dem til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder tilbyder afhentning hvor du køber billig limpistol til børn online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og 10-4. De foreslår eksempelvis click-and-collect på limpistol til børn i disse byer:

Aalborg, Kolding, Valby, Virum, Rødovre, Lillerød, Kokkedal, Middelfart, Solrød Strand, Allerød, Ølstykke, Greve, Horsens, Glostrup, Hedehusene, Stenløse, Aabenraa, Vallensbæk, Herlev, Brabrand, Nykøbing Falster, Hjørring, Grenaa, Albertslund, Charlottenlund, Birkerød, Varde, Ikast, Tilst, Rudersdal, Haslev, Roskilde, Næstved, Odder, Helsingør, Højbjerg, Haderslev, Brønshøj, Sønderborg, Randers, Risskov, Korsør, Hedensted, Frederikssund, Farum, Hillerød, Ringsted, Køge, Slagelse, Vanløse, Frederikshavn, Brønderslev, Holbæk, Kalundborg, Aarhus, Åbyhøj, Skive, Ishøj, Nakskov, Lystrup, Hvidovre, Nærum, Thisted, Odense, Tårnby, Søborg, Lyngby, Gentofte, Herning, Viborg, Vejle, Gladsaxe, Brøndby, København, Vordingborg, Holstebro, Frederiksberg, Nørresundby, Esbjerg, Nyborg, Jyllinge, Dragør, Hørsholm, Svendborg, Taastrup, Silkeborg, Ballerup, Værløse, Fredericia, Rønne, Struer, Frederiksværk, Hobro, og Skanderborg, .

Click-and-collect ift. limpistol til børn er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Østsjælland).

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel køb limpistol til børn og limpistol til børn priser. Foruden dette oplever vi som regel folk søge for eksempel limpistol til børn online, billig limpistol til børn samt limpistol til børn tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma og Silvan.

Gode priser på limpistol til børn

Det er jo efterhånden temmelig smertefrit for forbrugerne at sammenholde priser på billige limpistol til børn online hos flere internet butikker i Danmark, og til gengæld har mange internet foretagender ikke kunne slippe for at formindske udsalgspriserne på limpistol til børn drastisk, og endda love gratis levering.

Trods dette kan det trods alt blive gunstigt at checke enkelte internet webshops efter udsalg og tilbud på limpistol til børn online forinden du bestiller, så du er sikret at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Man må blot være obs på, at i tilfælde af at en internet forhandler afsætter billige limpistol til børn online til en pris som kan virke mystisk billig, kan det mange gange være et symbol på en uoprigtig webbutik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald inkluderet i en lov, der begunstiger kunden overfor uoprigtige e-firmaer.

Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage nytte af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at honorere omkostningerne til limpistol til børn ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger efter blandt andet limpistol til børn priser og limpistol til børn online. Foruden dette ser vi som regel internet shoppere efterspørge for eksempel billig limpistol til børn, limpistol til børn tilbud samt køb limpistol til børn.

Analyser tidligere kunders erfaringer

Trustpilot frembringer relativt fremragende løsninger til at bese en række nuværende køberes tanker og herved kan det være til hjælp, at du undersøger online shoppens kritik før du bestiller billige limpistol til børn online.

Facebook leverer endvidere faktisk stabile metoder til at få indblik i netshoppens popularitet. Derudover ser vi endda outlets på nettet hvor folk kan publicere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket desuden må udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige limpistol til børn online i en internet butik behøver man de facto se på webbutikkens handelsaftale, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt, specielt med de gængse byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Et alternativt forslag kan være at se hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en indikation om at internet shoppen understøtter de danske retningslinjer, og at online webshoppen nu og da kontrolleres af jurister der er inde i vilkårene på området.

Desuden får du lejlighed til at få assistance, ifald du får besvær som følge af din handel med limpistol til børn. Desuden foreslår vi at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde retningslinjer der har indflydelse på købet af limpistol til børn online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik shoppen lover.

Her er det på samme måde afgørende, at man altid sikrer ens kvittering, så man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af limpistol til børn, hvad end man bestiller hos Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Charlotte Nielsen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Erik K gav 4 stjerner

Bestilte online

Henrik gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Thomas Kristensen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til online shopping
1Det er ualmindeligt gnidningsløst for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige limpistol til børn hos flere online forretninger, og for det lover massevis af shops på nettet levering uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid vise sig lønsomt at analysere nogle e-shops efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at opnå den bedste pris.
2Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en foranstaltning, som dækker en overfor uægte internet handler. Alternativt kan du anvende en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere prisen i flere bidder.
3En del internet foretagender udlover i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til limpistol til børn. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente din ordre når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ekstremt praktisk, samt ofte ydermere den billigste leveringsmulighed.
4Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt e-handlen er verificeret af e-mærket, siden det generelt er et fingerpeg om at internet shoppen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, tillige med at e-butikken en gang i mellem gennemses af jurister der forstår reglementet på området. Forinden folk køber billige limpistol til børn hos en internet virksomhed kan man sådan set gennemløbe dens handelsaftale.
5Den billigste løsning er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det beroer på at du bor i nærheden af internet forhandlerens adresse. Den leveringsmanér er naturligvis ekstremt aktuel hvis man står og skal bruge limpistol til børn om få sekunder. Alternativt så garanterer en række internet webshops levering uden beregning, men i reglen gælder det kun hvis man shopper for en konkret pris.
6Leveringstidspunktet er ualmindeligt essentiel forudsat du mangler produkterne med det samme, så herved er det øjensynligt relevant at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved limpistol til børn. De fleste webshops yder billig levering efter en enkelt hverdag på en række varer, der dog forudsætter at handlen laves forud for et fast klokkeslæt.
7Nogle enkelte online webshops byder på billig levering på limpistol til børn, men tit er det så præmissen at du aftager for en bestemt pris. Ellers bør du beslutte sig for den mest betalelige fragtmulighed, som i mange tilfælde vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop. Fragtformen er som regel til gengæld særligt ligetil. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
8Forud for at nogen shopper billige limpistol til børn hos en butik på nettet kunne de til hver en tid gennemløbe netbutikkens forretningsvilkår, dog er det tit ikke videre spændende. Tilsvarende tilrådes det at man er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige limpistol til børn online, fx hvilken ombytningspolitik e-firmaet tilsikrer.
9Trustpilot tilbyder absolut fortræffelige genveje til at eksaminere en række øvrige brugeres anmeldelser og derved tilrådes det, at du verificerer webbutikkens anmeldelser forud for at du shopper billige limpistol til børn online. Facebook genererer lige så vel fuldkommen anstændige løsninger til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed.