Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre præsterer et enormt varesortiment, imens nogle har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare limpistol til batteri.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor skal man læse butikkens betingelser.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige limpistol til batteri hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Det er selvsagt utrolig relevant at se, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning til valg af limpistol til batteri.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil undgå fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra forskellige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort sortiment af limpistol til batteri online.
De store byggemarkeder har butikker i hele landet, og i kraft af det har folk tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på eget initiativ. Af den grund har man chancen for at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker har en stor passion for deres online produktkategori, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor bør du modtage mere kyndig rådgivning fra ansatte med ekspertviden i lige præcis limpistol til batteri.
En masse nicheforretninger på nettet er små familievirksomheder, der tit har danske ejere, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber limpistol til batteri online fra deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte fra disse nichewebshops online bør du få en lavere pris.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i deres 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

limpistol til batteri bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

limpistol til batteri harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

limpistol til batteri jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limpistol til batteri silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du vil ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at du har grejet tilgængeligt inden du går løs med dit byggeprojekt. Derudover er det godt at påregne disse udgiftsposter i budgettet.
2Det kan vurderes om du selv bør stå for hele projektet, eller du burde sikre dig eksperthjælp til dele af byggeprocessen. Hvis du anskaffer hjælp fra en ekspert vil det normalt være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
3Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til ens byggeprojekt, især når det kommer til krævende byggerier. Omfattende ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
4Du kan hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes ifald projektet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at projektet forbedrer miljøet.
5Du skal ikke nedprioritere sikkerheden, så husk påklædning inklusiv sko og hjelm der skåner dig overfor potentielle skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
6Typisk vil det vise sig vigtigt at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så du har styr på den økonomiske del. Det må være forstandigt at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man kunne tjekke prisen på dem hver især.
7Det vil vise sig vigtigt at have de fornødne bygningsmaterialer parat i god tid før du begynder håndværket. Du kan med fordel nedskrive en overskuelig oversigt indeholdende alt hvad der skal bruges, og derefter efterse punkterne, hvormed du er tryg ved at alt er klar.
8Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en effektiv dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke dage, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af din handlingsplan.
9Der ligger stribevis af guides og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube giver store mængder nyttig information, særligt såfremt du kigger i hele verden.
10Der kommer som regel utidige problemer når det gælder større opgaver, og ergo kan det vise sig betydningsfuldt at der afsættes passende plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
11Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Ved opgaver udenfor kan vejret få stor betydning. På grund af dette bør du ofte tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med dit komplekse projekt.
De bedst anmeldte byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ultra flot. Vurderingen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som naturligvis er yderst beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En hel del byggeforretninger tildeler nu et stort udvalg af billige leveringsudgaver til limpistol til batteri. En der er meget almindelig er i vore dage levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente ordren når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo virkelig bekvem, og oftest endvidere den mest prisbevidste fragtform.

Du kan omvendt vælge at vælge at få udbragt til din lejlighed eller til dit arbejde. Leveringstypen er som oftest lidt mindre billig, men omvendt rigtig uproblematisk ved køb af limpistol til batteri online. Den mest betalelige leveringsmodel er dog at hente ordren selv, men dette afhænger af at du bor i kort afstand af online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på limpistol til batteri er super væsentlig om vi absolut skal bruge dine nye produkter omgående, så med det formål er det komplet afgørende at du besigtiger den estimerede leveringsdato på limpistol til batteri. En del online butikker – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, der dog antager at transaktionen gennemføres forinden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klar forinden de logistikansatte får fri.

Indtil flere firmaer på nettet frembyder levering uden betaling på limpistol til batteri online, men i de fleste tilfælde afkræver det at du aftager for et bestemt beløb. Alternativt skulle man udvælge den mest billige fragtløsning, hvilket gerne vil være at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et afhentningssted.

En lang række webshops udlover afhentning hvor man bestiller billig limpistol til batteri online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Bygma. Byggemarkederne udlover for eksempel afhentning af limpistol til batteri i disse områder:

Kokkedal, Esbjerg, Nærum, Svendborg, Højbjerg, Holbæk, Horsens, Odense, Grenaa, Charlottenlund, Stenløse, Ishøj, Nakskov, Aabenraa, Struer, Rønne, Frederiksberg, Ikast, Søborg, Aalborg, Albertslund, Tårnby, Gentofte, Skive, Sønderborg, Helsingør, Ballerup, Værløse, Korsør, Varde, Ringsted, Frederikshavn, Næstved, Roskilde, Nykøbing Falster, Brønshøj, Hobro, Vallensbæk, Nyborg, Gladsaxe, Randers, Lystrup, Brabrand, Køge, Frederiksværk, Vanløse, Hjørring, Vejle, Jyllinge, Slagelse, Aarhus, Lillerød, Glostrup, Åbyhøj, Thisted, Haslev, Hvidovre, Hedehusene, Birkerød, København, Middelfart, Rødovre, Valby, Herlev, Farum, Risskov, Holstebro, Skanderborg, Greve, Brønderslev, Ølstykke, Hedensted, Nørresundby, Vordingborg, Fredericia, Tilst, Brøndby, Hillerød, Allerød, Silkeborg, Odder, Virum, Solrød Strand, Taastrup, Rudersdal, Kolding, Dragør, Hørsholm, Herning, Frederikssund, Kalundborg, Haderslev, Lyngby, og Viborg, .

Klik-og-hent ift. limpistol til batteri er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager).

Når man ser på tendenserne står det markant, at online shoppere jævnligt leder efter blandt andet køb limpistol til batteri og limpistol til batteri tilbud. Derudover oplever man tit folk efterspørge fx limpistol til batteri online, limpistol til batteri priser samt billig limpistol til batteri, plus de kendte byggecentre som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Bygma.

Priser på limpistol til batteri

Det er efterhånden ret problemfrit for alle at vurdere prisniveauet på billige limpistol til batteri online i blandt flere e-shops, og derfor har massevis af netbutikker været nødt til at presse prisniveauet på limpistol til batteri betydeligt, og derudover garantere portofri levering.

Det kan stadigvæk blive gunstigt at efterprøve flere netbutikker efter tilbud og udsalg på limpistol til batteri online inden du placerer ordren, således at du er tryg ved at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun på de gængse byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Du bør imidlertid ikke overse, at hvis en e-forretning frembyder billige limpistol til batteri online til salg for en pris som anses for overordentlig lav, er det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er heldigvis dækket ind under et reglement, som assisterer dig overfor svindlende online forhandlere.

Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Alternativt kan du udnytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere betalingen af limpistol til batteri over en længere periode. Dette fås ofte hos specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og 10-4.

Ved kig i tendenserne bliver det klart, at internetbrugere typisk efterspørger for eksempel limpistol til batteri priser og limpistol til batteri tilbud. Vi ser derudover typisk internet shoppere efterspørge fx billig limpistol til batteri, køb limpistol til batteri samt limpistol til batteri online.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder helt pæne løsninger til at udforske en lang række aktuelle konsumenters erfaringer og på grund af dette tilrådes det, at du tjekker webshoppens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige limpistol til batteri online.

Facebook fremskaffer for øvrigt ret så pæne genveje til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed er der faktisk internet forretninger hvor folk kan tilkendegive en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tillige må anvendes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk shopper billige limpistol til batteri online på en shop bør man principielt sætte sig ind i netbutikkens vilkår, dog er det undertiden ikke videre interessant, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Et nemmere alternativ kan derfor være at kigge om online butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det skulle være et kendetegn for at online forretningen efterlever de danske love, foruden at internet virksomheden løbende revideres af fagmænd der er indført i reglerne på området.

Desuden giver det dig anledning til assistance, hvis du skulle få problemer i processen med dit indkøb af limpistol til batteri. Ligeså tilrådes det at kunden er sat ind i de mest centrale regler der indvirker på bestillingen af limpistol til batteri online, eksempelvis hvilken bytteret online butikken anvender.

Her er det på samme måde afgørende, at man permanent sikrer ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sin bestilling af limpistol til batteri, uafhængig af om man har købt hos Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

Lene U gav 5 stjerner

Hurtig

Bente D gav 4 stjerner

Altid en fornøjelse

Peter Mortensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jan Møller gav 5 stjerner

Hurtig

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi at granske om e-handlen er medlem af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en indikator for at internet webshoppen retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at e-butikken lejlighedsvis gennemses af sagkyndige som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Før nogen køber billige limpistol til batteri på en forretning på nettet kan man for at være sikker studere webshoppens forretningsvilkår.
2Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er inkluderet i en regel, som forsvarer køberen overfor bedrageriske online butikker. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afdrage omkostningerne over en periode.
3Trustpilot frembyder super værdifulde løsninger til at se nærmere på en stor portion forhenværende kunders opfattelser og af den grund slår vi et slag for, at du tolker internet shoppens ratings før du køber billige limpistol til batteri online. Facebook fører til endvidere absolut stabile chancer for at få en idé om e-firmaets troværdighed.
4En stor portion forretninger på nettet tildeler nu diverse forskellige billige fragtformer til limpistol til batteri. En yndling er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de købte varer når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig ultra ligetil, og desuden også den mest prisbevidste mulighed for fragt.
5Nogle enkelte firmaer på nettet yder portofri fragt på limpistol til batteri, men typisk stiller det krav om at der handles for en præcis sum. Derudover må du tage den mest billige løsning til levering, som typisk er at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Metoden er som oftest omvendt super bekvem. Den mindst kostelige type af levering er unægtelig at hente varerne selv.
6Antal dages levering kan vise sig at være ret udslagsgivende hvis du står og skal bruge ordren straks, så i det øjemed er det faktisk væsentligt at man efterser tidshorisonten for levering på limpistol til batteri. Mange webshops reklamerer med billig 1 hverdags levering på en række produkter, der dog er betinget af at bestillingen køres igennem før et angivent klokkeslæt.
7Inden folk køber billige limpistol til batteri i en internet butik behøver de ideelt set få overblik over webbutikkens handelsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. Ligeledes er det en hjælp at køberen er hensynstagende til de mest vitale regler der kan influere på købet af billige limpistol til batteri online, eksempelvis den byttepolitik virksomheden har.
8Det er i dag særligt fleksibelt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige limpistol til batteri i blandt forskellige forhandlere på nettet, og så lover utallige forretninger på nettet fri fragt. Det kan dog trods alt blive udbytterigt at checke et par forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, så man er garanteret at få den billigste pris.
9Den billigste fragtform er utvivlsomt at hente varerne selv, som jo stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af online firmaets bopæl. Den leveringsform er naturligvis virkelig aktuel hvis vi står og skal bruge limpistol til batteri straks. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet foretagender levering uden omkostninger, men i reglen afkræver det at man handler for et fastslået beløb.