Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Derved bør du købe fra en webshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring limpistol på gas.
Der vil være forskel på priserne på billige limpistol på gas hos de forskellige online byggemarkeder. En del vil have de bedste tilbud, og andre giver kompetent sparring. Du må tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre tilbyder et enormt produktudvalg, imens øvrige har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare limpistol på gas.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte varerne selv. Det er i høj grad et alternativ i de store byggekæder.
Det er helt klart ekstremt afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør du kende firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder forhandler produkter fra mange forskellige producenter, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af limpistol på gas online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og dermed har flertallet valget om at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Dermed har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, og samtidig hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Derigennem vil du modtage ekstremt kompetent rådgivning fra ansatte der er specialister i lige præcis limpistol på gas.
Majoriteten af webshops som sælger få produkter er iværksættervirksomheder, som oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle limpistol på gas online på deres side.
Størsteparten af niche netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
Danmarks største byggecentre
limpistol på gas bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af over 2.300 personer i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i de 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

limpistol på gas jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

limpistol på gas harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag cirka 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

limpistol på gas silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Længe før du starter byggeprocessen kan det være rimeligt fornuftigt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Alt efter din bopæl vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
2Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst når der er tale om omfattende byggeopgaver. Enkelte ting stiller krav om flere personer. Samtidig er det mere produktivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
3Du har mulighed for at forsøge at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at ombygningen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at renoveringen influerer positivt på planeten.
4Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer tilgængelige inden du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne med fordel lave en simpel liste som samler alle de ting du skal bruge, og bagefter gennemgå hver eneste ting, hvormed du er tryg ved at alt er som det skal være.
5Du vil aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være en fordel at du har udstyret klar idet du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at inkludere de tilhørende omkostninger i din økonomiske plan.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til succes med arbejdet. Du bør overveje at lave en struktureret tidsplan, som dikterer hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Husk at være skarp når du sammensætter oversigten.
7Der viser sig utvivlsomt utidige hovedpiner ved svære projekter, og af den grund er det af stor betydning at der afsættes nok tid i køreplanen, så man kan være ubekymret om at nå i mål.
8Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube bringer dig enormt meget brugbar oplysning, særligt hvis man søger på engelsk.
9Du skal aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj såsom fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod mulige risici. Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
10Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette må du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
11Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det må være fordelagtigt at notere hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kunne nedskrive prisen på dem hver især.
12Du bør overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du får hjælp fra en professionel vil det typisk være en god idé at modtage forslag fra flere håndværkere.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er ultra flot. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er usædvanligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En masse webshops i Danmark udlover på nuværende tidspunkt en række forskellige billige former for fragt til limpistol på gas. En af favoritterne er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Denne er jo usædvanlig enkel, samt i mange tilfælde tilmed den billigste leveringsmanér.

Du burde på samme måde overveje at få varerne sendt til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig i regelen en anelse mindre billig, men ligeledes vældig ligetil med limpistol på gas online. Den mest betalelige leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du lever i kort afstand af e-shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på limpistol på gas er ultra væsentlig ifald du behøver ordren omgående, så derfor er det bestemt centralt at man besigtiger tidshorisonten for levering for limpistol på gas. En masse byggeforretninger – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres produkter online, men vær obs på at det stiller krav om at du bestiller inden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen ud af døren inden logistikmedarbejderne har fyraften.

En hel del netbutikker byder på levering uden omkostninger på limpistol på gas online, men typisk er det forudsat at du indkøber for en fastsat pris. Desuden burde du overveje den mest prisbevidste type af levering, som typisk er at få fragtmanden til at bringe varerne til en pakkeshop.

En stor portion netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig limpistol på gas online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på limpistol på gas i disse byer:

Åbyhøj, Slagelse, Vordingborg, Nærum, Sønderborg, Hillerød, Middelfart, Nørresundby, Brønderslev, Glostrup, Rønne, Svendborg, Greve, Valby, Brabrand, Allerød, Kokkedal, Frederikssund, Hvidovre, Hørsholm, Farum, Taastrup, Gladsaxe, Hedehusene, Varde, Nykøbing Falster, Tårnby, Aarhus, Fredericia, Odder, København, Charlottenlund, Lillerød, Korsør, Skanderborg, Frederiksværk, Herning, Lystrup, Vallensbæk, Solrød Strand, Brøndby, Virum, Hobro, Næstved, Højbjerg, Brønshøj, Holbæk, Tilst, Rudersdal, Kolding, Helsingør, Lyngby, Horsens, Thisted, Nyborg, Skive, Silkeborg, Herlev, Hjørring, Grenaa, Stenløse, Vanløse, Birkerød, Randers, Aabenraa, Viborg, Dragør, Gentofte, Rødovre, Jyllinge, Roskilde, Kalundborg, Ikast, Nakskov, Værløse, Esbjerg, Frederikshavn, Frederiksberg, Risskov, Hedensted, Ballerup, Køge, Ringsted, Odense, Ølstykke, Ishøj, Søborg, Struer, Haderslev, Holstebro, Albertslund, Haslev, Aalborg, og Vejle, .

Klik-og-hent af limpistol på gas er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Amager, Falster, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland), Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at folk som regel søger efter eksempelvis køb limpistol på gas og limpistol på gas online. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere kigge efter eksempelvis billig limpistol på gas, limpistol på gas tilbud samt limpistol på gas priser, plus de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Gode tilbud på limpistol på gas

Det er jo efterhånden usædvanlig smertefrit for almindelige dødelige at finde tilbud på billige limpistol på gas online hos forskellige internet selskaber, og så har flere online forretninger ikke kunne slippe for at nedbringe prisen på limpistol på gas helt i bund, og derudover præstere fri fragt.

Men det kan stadigvæk være nyttigt at sammenligne et par forskellige webbutikker efter tilbud på limpistol på gas online forud for at du bestiller, så man er garanteret at indhente den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de store byggekæder som Stark, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Man skal blot være opmærksom på, at ifald en shop annoncerer billige limpistol på gas online til en tilbudspris der er himmelråbende gunstig, så burde det ofte være et tegn på en snydagtig internet handler. Bestillinger med kort er imidlertid en del af en bestemmelse, som redder os overfor snydagtige forretninger på nettet.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil afbetale betalingen af limpistol på gas over en længere periode. Dette tilbydes typisk i niche webshops, men sjældent de kendte byggekæder som fx Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at online shoppere som regel søger eksempelvis limpistol på gas tilbud og limpistol på gas online. Man ser derudover mange gange netshoppere efterspørge for eksempel køb limpistol på gas, billig limpistol på gas og limpistol på gas priser.

Kig på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot præsterer nogle tiltalende muligheder for at verificere flere øvrige kunders synspunkter og derved anbefaler vi, at du evaluerer online forhandlerens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige limpistol på gas online.

Facebook giver dig ligeledes ganske ønskværdige genveje til at få indblik i internet firmaets troværdighed. Tilmed ser vi en række online forhandlere hvor man kan give en kritik af virksomhedens service, hvilket også kan tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige limpistol på gas online på en e-forretning burde man på en vis måde tyde virksomhedens handelsaftale, dog er det ofte ikke særlig spændende, især hos de store byggemarkeder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Et alternativ kunne være at undersøge hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, siden det bør være en antydning af at internet firmaet understøtter de danske regler, udover at e-handlen regelmæssigt revideres af jurister der har megen viden om vilkårene.

Dette er desuden din genvej til at få assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer som følge af din bestilling af limpistol på gas. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at du er på vagt for de mest vedkommende forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af limpistol på gas online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden benytter.

Derfor er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan eftervise købet af limpistol på gas, uanset om man har bestilt fra Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma eller 10-4.

Marianne Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Søren gav 4 stjerner

God til prisen

Charlotte K gav 5 stjerner

Har handlet der før

Jørgen gav 4 stjerner

Hurtig

9 tips til online indkøb
1Det er virkelig uproblematisk for forbrugerne at finde tilbud online på billige limpistol på gas i blandt flere internet foretagender, og på grund af dette lover masser af internet outlets fri fragt. Det kan stadigvæk blive indbringende at tjekke et par online selskaber efter udsalg og tilbud inden du shopper, sådan at man er sikker på at skaffe sig den bedste pris.
2Forud for at folk handler billige limpistol på gas på en online forretning bør de i reglen tage stilling til shoppens forretningsvilkår, det er dog normalt ikke super spændende. Tilmed rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde retningslinjer der indvirker på bestillingen af billige limpistol på gas online, som eksempelvis hvilken ombytningsret butikken anvender.
3Generelt tilråder vi at bemærke om online webshoppen er medlem af e-mærket, siden det burde være et billede på at online virksomheden accepterer de danske regler, samt at netshoppen regelmæssigt overvåges af fagmænd der behersker vilkårene. Inden nogen køber billige limpistol på gas hos en butik på nettet burde man på en vis måde løbe igennem shoppens vilkår.
4Trustpilot fremskaffer fuldstændig gode chancer for at besigtige ganske mange forhenværende kunders domme og på grund af dette er det klogt, at du udforsker online butikkens omtaler forud for at du køber billige limpistol på gas online. Facebook genererer desuden flere stabile chancer for at få indsigt i e-forhandlerens popularitet.
5Leveringstiden kan vise sig at være særdeles vigtig i tilfælde af at man mangler produkterne om kort tid, så af den grund er det skam vigtigt at du gransker den forventede leveringsdato for limpistol på gas. Størstedelen af online shops frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men som trods alt tager udgangspunkt i at ordren køres igennem tidligere end et bestemt tidspunkt.
6Masser af e-firmaer tildeler på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragtmuligheder til limpistol på gas. Et hit er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de købte produkter når du har tid. Leveringsformen er jo meget enkel, og ofte derudover den mest letkøbte leveringsmulighed.
7Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en retningslinje, hvilket sikrer dig som køber overfor uægte internet virksomheder. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at finansiere beløbet senere.
8Den mest letkøbte løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den løsning står og falder med at du opholder dig i kort afstand af webbutikkens bopæl. Den leveringsmåde kan vise sig at være meget udslagsgivende i tilfælde af at du skal bruge limpistol på gas om kort tid. Alternativt så frembyder nogle få forhandlere på nettet portofri levering, men undertiden er det kun gældende hvis man aftager for en fastsat sum.
9En række internet butikker yder levering uden gebyr på limpistol på gas, men i mange tilfælde kun når der købes for et præcist beløb. I øvrigt skal man udvælge den prisbilligste form for levering, hvilket oftest er at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver som oftest ligeledes meget praktisk. Den mindst kostelige slags levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.