Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke butikkens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at købe fra en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af limpistol på batteri.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du tjekke de andre.
Nogle byggekæder tilbyder et stort vareudvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare limpistol på batteri.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige limpistol på batteri hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du må vurdere hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed til dig der shopper online. Det kan du se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og herigennem har flertallet adgang til at handle online og fragte produkterne personligt. Takket være dette er det muligt at undvære fragtomkostningen, og samtidig få varerne nu og her.
De gængse byggemarkeder samler varer fra mange leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et bredt udvalg af limpistol på batteri online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få gode tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede webshops har en dybdegående viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Pga. dette kan du modtage ekstra nyttig assistance fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis limpistol på batteri.
Forskellige specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt endda lokalt fra dit område. Disse bidrager du til når du handler limpistol på batteri online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
limpistol på batteri silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

limpistol på batteri bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

limpistol på batteri harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

limpistol på batteri jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det bliver meningsgivende at du har alle bygningsmaterialer parat i god tid før du påbegynder arbejdet. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og bagefter efterse hvert enkelt punkt, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
2I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil være en fordel at nedfærdige hver eneste udgiftspost, og så kortlægge billige priser på hver enkelt.
3For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum holde øje med vejrforudsigelserne når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit krævende projekt.
4Det er muligt at hente støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet ifald ombygningen er klimavenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
5Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprojektet, i særdeleshed ift. vigtige arbejdsopgaver. Store ting gør krav på flere personer. Samtidig er det bedre og mere minderigt når man er flere om det.
6Husk at tage til overvejelse om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør hente hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeriet. Når du fremskaffer assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at søge tilbud fra diverse virksomheder.
7Der viser sig jævnligt ubelejlige hovedpiner når det kommer til krævende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig afgørende at der er afsat passende tid i handlingsplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
8Længe før du optager byggeriet kan det blive vildt betydningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Planlægning vil være vejen til succes med projektet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet agenda, som beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver planen.
10Der kan findes en overflod af instruktioner og videoer via nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube giver dig adgang til ret så meget almennyttig information, især hvis du bruger engelske søgeord.
11Du må på ingen måde negligere dit eget helbred, så glem ej beklædning herunder arbejdshjelm som hjælper dig mod hændelige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
12Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk vil det være strategisk at have udstyret ved hånden forinden du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at indregne disse udgiftsposter i budgettet.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ultra beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Masser af e-butikker giver i vore dage flere billige leveringsmuligheder til limpistol på batteri. En af de mest almindelige er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragttypen er nemlig særdeles enkel, og typisk desuden den mindst kostelige leveringsmodel.

Du bør på samme måde tænke over at vælge levering til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringstypen bliver undertiden lidt mere pebret, men til gengæld ualmindeligt smertefri med limpistol på batteri online. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket betinges af at du bor lige ved webshoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på limpistol på batteri kan vise sig at være særligt essentiel når vi absolut skal bruge pakken inden for få dage, så med det formål er det særdeles meningsfuldt at du undersøger den anslåede leveringsdato på limpistol på batteri. En stor portion internet butikker – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, men vær obs på at det antager at ordren laves forinden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer pakket forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Flere outlets på nettet byder på portofri levering på limpistol på batteri online, men tit afkræver det at du køber for et fastslået beløb. I øvrigt skal man snuppe den mest prisbevidste slags levering, som gerne vil blive at få leveret dine varer til et afhentningssted.

Størstedelen af netbutikker yder klik-og-hent hvor du køber billig limpistol på batteri derhjemme men selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af limpistol på batteri i følgende områder:

Hedehusene, Valby, Dragør, Helsingør, Kalundborg, Frederikshavn, Stenløse, Horsens, Aabenraa, Vanløse, Brabrand, Hedensted, Odder, Hobro, Vordingborg, Næstved, Hørsholm, Nærum, København, Lyngby, Hjørring, Haderslev, Taastrup, Farum, Vejle, Slagelse, Nørresundby, Højbjerg, Lystrup, Holstebro, Fredericia, Tilst, Skive, Herning, Ishøj, Jyllinge, Kokkedal, Glostrup, Kolding, Nakskov, Nykøbing Falster, Gentofte, Skanderborg, Brøndby, Frederikssund, Thisted, Aalborg, Køge, Hvidovre, Vallensbæk, Grenaa, Gladsaxe, Ballerup, Herlev, Korsør, Viborg, Ølstykke, Solrød Strand, Struer, Odense, Varde, Nyborg, Frederiksværk, Brønderslev, Værløse, Aarhus, Risskov, Virum, Roskilde, Frederiksberg, Greve, Charlottenlund, Hillerød, Rødovre, Rønne, Haslev, Lillerød, Middelfart, Åbyhøj, Esbjerg, Brønshøj, Rudersdal, Birkerød, Ringsted, Randers, Svendborg, Silkeborg, Søborg, Sønderborg, Allerød, Tårnby, Albertslund, Ikast, og Holbæk, .

Click-and-collect for limpistol på batteri er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Falster).

Ved indkig i søgedata står det markant, at folk ofte kigger efter fx limpistol på batteri priser og billig limpistol på batteri. Foruden dette oplever vi typisk mennesker søge for eksempel limpistol på batteri online, limpistol på batteri tilbud samt køb limpistol på batteri, plus de store byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Priser på limpistol på batteri

Det har vist sig at være usædvanlig fleksibelt for internetbrugere at analysere priser på billige limpistol på batteri online fra forskellige e-handler, og derfor har langt de fleste internet butikker set sig nødsaget til at presse prisen på limpistol på batteri betydeligt, og endda byde på gebyrfri levering.

Men det kan til hver en tid være indbringende at inspicere en række shops på nettet efter tilbud på limpistol på batteri online inden du handler, så man er garanteret at indhente den laveste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix.

Du bør trods alt ikke overse, at såfremt en e-forhandler udlover billige limpistol på batteri online for en udsalgspris som kan virke uendeligt attraktiv, kan det undertiden være et tegn på en svindel butik. Shopping med kort er i hvert fald en del af et regelsæt, der forsvarer dig overfor fup internet varehuse.

Vi tilråder shopping med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du foretrækker at klare pengene til limpistol på batteri over flere uger. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark og Bauhaus.

Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere typisk søger fx køb limpistol på batteri og limpistol på batteri online. Derudover oplever man ofte folk søge bl.a. limpistol på batteri tilbud, billig limpistol på batteri og limpistol på batteri priser.

Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot giver dig de facto relevante løsninger til at iagttage diverse nuværende brugeres synspunkter og af den grund stiller vi forslag om, at du efterforsker online webshoppens bedømmelser forud for at du køber billige limpistol på batteri online.

Facebook yder lige så vel evigt udmærkede løsninger til at få indblik i online forhandlerens popularitet. I øvrigt er der mange e-firmaer hvor kunder kan ytre en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes kan bruges til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Inden folk køber billige limpistol på batteri online i en e-handler burde man principielt gennemlæse deres betingelser, det er dog bare et tidskrævende projekt, især ved de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Et andet alternativ er at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være en tryghed om at online butikken accepterer de danske retningslinjer, udover at e-forretningen ofte kigges til af fagmænd der er meget fortrolige de gældende regulativer.

Det giver dig mulighed for support, for så vidt du skulle få dilemmaer med dit køb af limpistol på batteri. Desuden er det at foretrække at køber er obs på de elementære vilkår der gælder for købet af limpistol på batteri online, f.eks. den returret e-butikken har.

I den forbindelse er det desuden relevant, at man stadig bevarer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden kan vidne om bestillingen af limpistol på batteri, uagtet om man shopper fra XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Bygma.

Ole Poulsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Ole gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Louise Larsen gav 5 stjerner

Helt i orden.

Hanne gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot leverer adskillige uafhængige genveje til at tolke ganske mange andre konsumenters synspunkter og herved er det prisværdigt, at du gennemgår internet shoppens omtaler inden du shopper billige limpistol på batteri online. Facebook genererer på samme måde uden sammenligning belejlige genveje til at få indtryk af online webshoppens pålidelighed.
2Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en orden, hvilket assisterer køberen overfor uoprigtige online virksomheder. Som et alternativ kunne du anvende en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre beløbet over flere uger.
3Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men dette stiller krav om at du opholder dig i nærheden af internet forretningens hjemsted. Den mulighed for levering er naturligvis særdeles vital såfremt du skal bruge limpistol på batteri nu og her. Alternativt så præsterer en række e-forhandlere levering uden omkostninger, men i reglen er det betinget af at du bestiller for en konkret pris.
4Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ultra udslagsgivende når vi behøver din pakke om et øjeblik, og med det formål er det utvivlsomt afgørende at vi besigtiger tidshorisonten for levering ved limpistol på batteri. Adskillige butikker på nettet giver løfte om billig dag-til-dag levering på deres primære varenumre, men det er påkrævet at ordren aflægges forud for et bestemt klokkeslæt.
5Adskillige internet varehuse tildeler til alt held en hel del forskellige billige former for levering til limpistol på batteri. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig i høj grad bekvem, samt ofte ligeledes den prisbilligste leveringsmåde.
6Det er særligt hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige limpistol på batteri fra diverse online selskaber, og ergo yder massevis af e-firmaer levering uden gebyr. Til gengæld kan det imidlertid blive indbringende at kontrollere nogle enkelte forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du køber, så man er garanteret at antage den mindst kostelige pris.
7Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket er et sympol på at online forhandleren opererer i overensstemmelse med de officielle regler, udover at internet forhandleren tit overværes af jurister som er meget fortrolige vilkårene på området. Forud for at nogen bestiller billige limpistol på batteri på en internet webshop behøver man faktisk løbe igennem webbutikkens forretningsvilkår.
8Forud for at folk bestiller billige limpistol på batteri i en internet butik bør man i og for sig studere virksomhedens handelsaftale, dog er det bare et tidskrævende projekt. Dertil kan det anbefales at du er påpasselig med de mest relevante vedtægter der har indflydelse på shopping af billige limpistol på batteri online, eksempelvis hvilken returret internet firmaet tilbyder.
9En hel del online virksomheder byder på portofri fragt på limpistol på batteri, men i reglen er det forbeholdt når man shopper for en konkret pris. I øvrigt må du udse dig den prisbilligste fragtform, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til en pakkeshop. Fragtmuligheden er desværre tillige meget let gængelig. Den mest billige fragtløsning vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.