Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige limpistol med USB fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på de bedste tilbud, og øvrige satser på kompetent sparring. Du må beslutte hvad du helst vil have.
Ifald du vil have varerne hurtigt eller blot vil undvære fragten, så kunne du tænke over at køre materialerne selv. Dette er særligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg, hvorimod andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden bare limpistol med USB.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du kigge hos de andre.
For en del er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, som giver sparring omkring limpistol med USB.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du tjekke netbutikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra alle mulige nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af limpistol med USB online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De store byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derfor har flertallet mulighed for at handle online og fragte varerne selv. Derigennem er det muligt at undvære fragten, samt sågar få produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af niche webshops er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til ved at bestille limpistol med USB online fra deres webshop.
Diverse nichebutikker på internettet er producenter af varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Herved vil du opleve ekstremt nyttig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis limpistol med USB.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

limpistol med USB harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

limpistol med USB jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

limpistol med USB silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

limpistol med USB bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du bør gennemtænke hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Såfremt du sikrer dig assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere prisoverslag fra forskellige foretagender.
2For byggeprojekter udenfor kan vejret få en essentiel rolle. Af den årsag kan du løbende undersøge vejrudsigten i forbindelse med starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne i samme sekund som du er i fuld gang med det store byggeprojekt.
3Der kommer jævnligt pludselige problematikker i forbindelse med krævende projekter, og altså er det værdifuldt at der afsættes en del tid i agendaen, som bidrager til at man kan være overbevist om at komme i mål.
4Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til byggearbejdet, især hvis det er krævende ombygninger. Omfangsrige ombygninger bør udføres af flere end en enkelt person. Dertil må det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
5Planlægning vil altid være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du bør have en klar plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilken dag, med en tilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver oversigten.
6Nogle gange kan man få økonomisk støtte til byggerier. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinger at byggeprojektet har positiv betydning for naturen.
7Du må unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod potentielle risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
8Det er afgørende at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive sundt at tage noter til hver enkelt udgift, og efterfølgende indsamle mulige tilbud på dem hver især.
9Du har adgang til en hel del instruktioner og videoer online som kan give dig inspiration. Især YouTube tilbyder meget anvendelig oplysning, specielt når du bruger den engelske version.
10Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig vigtigt at du har værktøjet disponibelt idet du starter dit byggeprojekt. Det er desuden afgørende at tage højde for udgifterne hertil i dit budget.
11Måske det viser sig af stor betydning at have alle bygningsmaterialer disponible før du begynder håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig huskeliste som samler det der bliver brug for, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du sikrer dig at du har det hele.
12Før du går i gang med byggeprojektet må det være ubeskriveligt værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest ratede byggemarkeder
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er rigtig overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er utrolig flot. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt flot. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En del byggemarkeder udlover nu om dage et hav af forskellige billige leveringsformer til limpistol med USB. En favorit er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså særligt simpel, og ofte tilmed den mest betalelige leveringsmetode.

Du kan ydermere beslutte dig for at få varerne leveret hjem til dig selv eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver undertiden en lille smule mere pebret, men ydermere super nem ved køb af limpistol med USB online. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, hvilket dog afhænger af at du opholder dig lige ved e-handlens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på limpistol med USB er selvfølgelig usædvanlig væsentlig hvis du behøver din pakke nu og her, så med det formål er det selvfølgelig centralt at du undersøger leveringstidspunktet ved limpistol med USB. En hel del byggecentre – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter online, men som trods alt er afhængig af at du når at bestille forud for et fastsat klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne på posthuset forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Visse byggeforretninger lover levering uden gebyr på limpistol med USB online, men ofte er det forudsat at der erhverves for et konkret beløb. Derudover bør du overveje den mest letkøbte fragtmetode, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

Flere webshops tilbyder afhentning hvor man handler billig limpistol med USB online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix. De yder for eksempel click-and-collect på limpistol med USB i disse områder:

Struer, Aabenraa, Stenløse, Farum, Randers, Brabrand, Ringsted, Allerød, Rønne, Nakskov, Køge, Glostrup, Taastrup, Nørresundby, Brønshøj, Ikast, Charlottenlund, Rudersdal, Holbæk, Ballerup, Silkeborg, Risskov, Odense, Frederikshavn, Vallensbæk, Solrød Strand, Gladsaxe, Hørsholm, Haderslev, Søborg, Helsingør, Aalborg, Frederiksværk, Hobro, Herlev, Lyngby, Tårnby, Slagelse, Brønderslev, Rødovre, Højbjerg, Sønderborg, Greve, Svendborg, Horsens, Hjørring, Vanløse, Grenaa, Hedehusene, Virum, Vordingborg, Nyborg, Skive, Viborg, Middelfart, Thisted, Tilst, Roskilde, Korsør, Værløse, Kalundborg, København, Dragør, Valby, Gentofte, Brøndby, Holstebro, Hedensted, Vejle, Aarhus, Kolding, Lystrup, Hillerød, Frederikssund, Næstved, Frederiksberg, Albertslund, Herning, Varde, Nykøbing Falster, Haslev, Esbjerg, Ølstykke, Birkerød, Skanderborg, Hvidovre, Nærum, Lillerød, Åbyhøj, Kokkedal, Odder, Fredericia, Ishøj, og Jyllinge, .

Afhentning for limpistol med USB er en mulighed i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit søger efter bl.a. limpistol med USB online og billig limpistol med USB. Man ser desuden ofte folk efterspørge eksempelvis limpistol med USB priser, limpistol med USB tilbud og køb limpistol med USB, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Tilbud på limpistol med USB

Det er jo temmelig fleksibelt for almindelige mennesker at finde de bedste priser på billige limpistol med USB online fra diverse internet handler, og til tak har utallige online outlets været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på limpistol med USB voldsomt, og ydermere love gratis levering.

Dog kan det stadigvæk være lukrativt at efterprøve et par webbutikker efter tilbud på limpistol med USB online før du shopper, sådan at du er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Silvan.

Man må alligevel være omhyggelig med, at i tilfælde af at en e-butik annoncerer billige limpistol med USB online til salg for en pris som kan virke mystisk billig, så er det mange gange være et signal om en bedragerisk online butik. Kortkøb er trods alt en del af en foranstaltning, der assisterer dig som kunde imod falske online outlets.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at honorere prisen på limpistol med USB i flere bidder. Dette tilbydes ofte ved niche webshops, men ikke de velkendte byggecentre som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata fremstår det klart, at netshoppere jævnligt leder efter eksempelvis billig limpistol med USB og køb limpistol med USB. Vi ser derudover typisk mennesker søge efter bl.a. limpistol med USB priser, limpistol med USB tilbud samt limpistol med USB online.

Undersøg andre menneskers evalueringer

Trustpilot indebærer i højeste grad passelige genveje til at udforske ret mange eksisterende forbrugeres observationer og på grund af dette anbefales det, at du læser online firmaets bedømmelser før du lægger din bestilling på billige limpistol med USB online.

Facebook genererer for øvrigt evigt uafhængige genveje til at få indsigt i internet virksomhedens popularitet. Tilmed ses en del online virksomheder som tilbyder kunderne at notere en kritik af købsoplevelsen, som tillige må udnyttes til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige limpistol med USB online på en webbutik burde man principielt gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke specielt ophidsende, særligt ved de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

En nemmere løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt internet webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det længe har været et bevis på at online forhandleren opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden løbende gennemses af sagkyndige som har meget erfaring med vedtægterne på området.

Desuden får du anledning til at blive hjulpet, når du bliver udsat for besvær med din ordre på limpistol med USB. Foruden dette anbefales det at du er opmærksom på de mest basale retningslinjer i forbindelse med bestillingen af limpistol med USB online, som fx den byttepolitik netshoppen tilbyder.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man når som helst opbevarer ens ordremail, så man senere kan bevise sin bestilling af limpistol med USB, ligegyldig om man handler fra Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Davidsen eller Bauhaus.

Morten K gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Else gav 4 stjerner

Virkelig god service

Pia Petersen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Charlotte gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest letkøbte fragtform vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men den løsning kræver at du bor lige ved online firmaets arbejdslager. Den fragtform er jo vældig essentiel når vi skal bruge limpistol med USB lige om lidt. Alternativt så frembyder enkelte forhandlere på nettet levering uden gebyr, men tit kun ifald du køber for en bestemt sum.
2Visse e-forhandlere yder levering uden betaling på limpistol med USB, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du køber for en fastsat pris. Alternativt burde man snuppe den mindst kostelige fragttype, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Muligheden er jævnligt ydermere særligt uproblematisk. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
3Generelt anbefaler vi at granske om webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er en sikring om at internet selskabet opfylder dansk lovgivning, samt at online shoppen tit evalueres af fagfolk der er meget bekendte med de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige limpistol med USB i en webbutik bør de utvivlsomt skimme webshoppens handelsvilkår.
4Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfattet af Indsigelsesordningen, hvilket støtter dig som køber imod falske online shops. Alternativt kunne du anvende et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage pengene over tid.
5Leveringstidspunktet kan være særligt vigtig i tilfælde af at man absolut skal bruge varerne omgående, så derfor er det rigtig fornuftigt at du gransker den forventede leveringstid ved limpistol med USB. Temmelig mange forretninger på nettet yder billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres produkter, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren lægges inden et konkret tidspunkt.
6En række firmaer på nettet foreslår nu om dage en hel del forskellige billige leveringsformer til limpistol med USB. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig temmelig overkommelig, og oftest derudover den mest prisbevidste fragtmetode.
7Trustpilot indebærer faktisk fornemme genveje til at se nærmere på en stor portion aktuelle konsumenters evalueringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du besigtiger e-forhandlerens omtaler før du shopper billige limpistol med USB online. Facebook forærer dig endvidere egentlig passelige muligheder for at få indblik i e-handlens kundefokus.
8Inden folk bestiller billige limpistol med USB hos en netshop kunne de reelt tyde netbutikkens betingelser, det er dog gerne ikke videre interessant. Ydermere er det fornuftigt at kunden er vidende om de mest vedkommende betingelser der er gældende for handlen med billige limpistol med USB online, for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet har.
9Det er jo efterhånden i høj grad nemt for os alle at søge information om priser online på billige limpistol med USB på forskellige online forretninger, og så tilbyder en hel del online outlets fragt uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre vise sig indbringende at udforske nogle få online butikker efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at man er skråsikker på at opnå den billigste pris.