Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller bare gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
For mange er et byggeprojekt lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge en netbutik, som giver sparring omkring limpistol med spids.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige limpistol med spids hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder billige priser, og øvrige giver et højt serviceniveau. Du må tænke igennem hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt udvalg af varer, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan reflektere over om det er afgørende for dig at have mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare limpistol med spids.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af limpistol med spids online.
De store byggecentre er etablerede og velkendte firmaer, som bidrager til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derfor har mange tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Herigennem kan du overveje at undvære fragtgebyret, samt sågar få fat i varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af nicheforhandlere er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online vil du få skarpere priser.
Forskellige webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres produkter, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig får du formentlig ekstremt indsigtsfuld hjælp fra personale som er eksperter i lige præcis limpistol med spids.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du bestiller limpistol med spids online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
limpistol med spids harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

limpistol med spids jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

limpistol med spids bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af cirka 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

limpistol med spids silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det bør overvejes hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du burde hente assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Ifald du henter hjælp fra en fagmand vil det ofte være en god idé at lede efter tilbud fra forskellige leverandører.
2Man bør under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig uundværligt at have værktøjet parat idet du starter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medregne de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
3Måske kan det blive at have noget at sige at have de fornødne materialer klar til brug inden du igangsætter projektet. Du bør notere en simpel indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og så eftergå hver enkelt ting, så du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
4Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må forfatte en strømlinet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
5Det anbefales at sikre sig assistance til byggeprojektet, navnlig såfremt det er omfangsrige arbejdsopgaver. Flere byggerier gør krav på flere mennesker. Desuden viser det sig bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
6Ved udendørs byggeprojekter har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum se femdøgnsprognosen i dagene før byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned i samme sekund som du vil påbegynde det vigtige byggeprojekt.
7Det er muligt at søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås forudsat at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver dermed at ombygningen har betydning for klimaet.
8Typisk vil det være afgørende at have en budgetoversigt for arbejdet, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive fordelagtigt at beskrive hver enkelt omkostning, og herefter nedfælde prisen på dem en ad gangen.
9Du må ikke nedprioritere dit velbefindende, så glem ej beklædning som sikkerhedssko som sikring imod potentielle risici. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
10Længe før du iværksætter dit byggeprojekt er det ultra betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
11Der findes utallige instruktioner og videoer på internettet hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube supporterer dig med meget almennyttig oplysning, i særlig grad når man benytter engelske søgeord.
12Der viser sig næsten altid utidige udfordringer når det handler om større byggeprojekter, og herved er det betydningsfuldt at der afsættes nok plads i tidsplanen, med formålet om at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig overlegent. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken slags levering er smartest?

Temmelig mange forretninger på nettet foreslår nu om dage en lang række forskellige billige muligheder for levering til limpistol med spids. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig ualmindeligt fremkommelig, og tit ydermere den billigste leveringstype.

Du burde ydermere planlægge at få pakken bragt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Den bliver gerne en sjat mere bekostelig, men tillige ualmindeligt smertefri med limpistol med spids online. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, som jo kræver at du er lige ved e-shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på limpistol med spids kan vise sig at være særligt relevant om vi har brug for pakken fluks, så af den grund er det jo relevant at man efterser det anslåede leveringstidspunkt ved limpistol med spids. En række forretninger på nettet – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 hverdags levering på utallige varenumre online, men glem ikke at det forudsætter at du når at bestille før et bestemt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få varen distribueret forud for at lagerpersonalet har fri.

Flere webshops yder levering uden omkostninger på limpistol med spids online, men tit er det kun gældende hvis man indkøber for en bestemt sum. I øvrigt skal man snuppe den mest prisbevidste leveringsmodel, hvilket typisk er at få bragt din pakke til et afhentningssted.

De store byggecentre tildeler afhentning hvor du handler billig limpistol med spids online men afhenter i butikken. Fx Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne giver eksempelvis klik-og-hent på limpistol med spids i disse byer:

Frederiksværk, Gentofte, Lyngby, Viborg, Søborg, Nyborg, Odense, Thisted, Ølstykke, Slagelse, Aarhus, Rødovre, Varde, Næstved, Kokkedal, Hillerød, Solrød Strand, Vordingborg, Kolding, Rønne, Holbæk, Charlottenlund, Lillerød, Åbyhøj, Odder, Horsens, Hobro, Lystrup, Brabrand, Brønshøj, Vallensbæk, Struer, Nørresundby, Rudersdal, Aabenraa, Farum, Hørsholm, Haslev, Højbjerg, Risskov, Virum, Kalundborg, Valby, Hedehusene, Middelfart, Vejle, Taastrup, Helsingør, Silkeborg, Hedensted, Tårnby, Gladsaxe, Hvidovre, Albertslund, Frederiksberg, Ballerup, Svendborg, Frederikshavn, Tilst, Brønderslev, Ikast, Ringsted, Nærum, Skanderborg, Herlev, Værløse, Nakskov, Randers, Korsør, Grenaa, Glostrup, Aalborg, Sønderborg, Skive, Ishøj, Stenløse, Frederikssund, Jyllinge, København, Vanløse, Køge, Brøndby, Fredericia, Nykøbing Falster, Greve, Haderslev, Allerød, Hjørring, Esbjerg, Dragør, Birkerød, Roskilde, Herning, og Holstebro, .

Klik-og-hent for limpistol med spids er tilgængeligt i alle områder af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ses der på tendenserne bliver det klart, at mennesker tit kigger efter fx limpistol med spids online og limpistol med spids tilbud. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge efter eksempelvis billig limpistol med spids, limpistol med spids priser og køb limpistol med spids, foruden de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma og Bauhaus.

Tilbud på limpistol med spids

Det er særdeles enkelt for folk at finde information om priser på billige limpistol med spids online hos flere internet webshops, og af den grund har massevis af netbutikker fundet det nødvendigt at formindske prisen på limpistol med spids eftertrykkeligt, og ydermere tilbyde levering uden omkostninger.

Dog kan det stadigvæk vise sig rentabelt at kontrollere nogle enkelte netbutikker efter udsalg og tilbud på limpistol med spids online forud for at du placerer ordren, således at man er skudsikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Man skal alligevel være årvågen med, at såfremt en webbutik frembyder billige limpistol med spids online til salg for en pris der anses for usædvanlig fordelagtig, kunne det i nogle tilfælde være et bevis på en uægte e-handler. Kortbetalinger er ikke desto mindre indbefattet af en bestemmelse, hvilket dækker folk imod bedrageriske e-forretninger.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte et tilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere pengene til limpistol med spids senere. Dette fås ofte ved nichebutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som eksempelvis Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Når man ser på tendenserne bliver det markant, at mennesker som regel efterspørger bl.a. limpistol med spids tilbud og limpistol med spids priser. Foruden dette oplever man tit mennesker lede efter eksempelvis limpistol med spids online, billig limpistol med spids og køb limpistol med spids.

Tjek eksisterende kunders ratings

Trustpilot frembringer fuldstændig hensigtsmæssige chancer for at kigge nærmere på en hel del aktuelle kunders ratings og derved rekommanderer vi, at du tjekker e-forhandlerens anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige limpistol med spids online.

Facebook frembringer endvidere relativt fornemme metoder til at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Her er der faktisk outlets på nettet hvor kunder kan nedfælde en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde udnyttes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen shopper billige limpistol med spids online på en e-shop kan man på en vis måde gennemlæse webshoppens forretningsvilkår, det er dog i reglen en tidskrævende opgave, især med de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Et alternativ kunne måske være at granske hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærket, fordi det skulle være et bevis på at online butikken respekterer de gældende danske regler, og at online forhandleren lejlighedsvis overværes af specialister der har indsigt i vilkårene på området.

Derudover giver det dig genvej til hjælpende service, når du udsættes for dilemmaer i forbindelse med din shopping med limpistol med spids. Yderligere anbefales det at køberen er opmærksom på de fundamentale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af limpistol med spids online, fx den byttepolitik hjemmesiden anvender.

Her er det på samme måde relevant, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man en anden gang kan eftervise sin bestilling af limpistol med spids, uanset om man shopper fra Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark eller Bygma.

Mette Knudsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Hanne H gav 4 stjerner

Fremragende service

Søren Rasmussen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Hanne Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt internet virksomheden er e-mærket, fordi det ofte er et tegn på at internet shoppen føjer gældende dansk lovgivning, udover at webshoppen jævnligt revurderes af specialister der behersker reglerne. Før folk køber billige limpistol med spids hos en webbutik kunne man egentlig sætte sig ind i dens vilkår.
2Det er ret simpelt for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige limpistol med spids hos diverse online firmaer, og på grund af dette yder langt de fleste online webshops gebyrfri levering. Til gengæld kan det ikke desto mindre være profitabelt at sammenligne et par forskellige webshops efter billige priser før du køber, således at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
3Fragtperioden er jo temmelig aktuel forudsat du skal bruge produktet omgående, og herved er det i sandhed klogt at man studerer den anslåede leveringstid for limpistol med spids. En masse internet outlets tilsiger billig 1 hverdags levering på en lang række varer, som alligevel påkræver at handlen laves forinden et nøjagtigt klokkeslæt.
4Før nogen køber billige limpistol med spids hos en shop på nettet kan de for at være på den sikre side gennemløbe e-shoppens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Tillige foreslår vi at kunden er obs på de mest betydningsfulde vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af billige limpistol med spids online, for eksempel hvilken returrettighed webshoppen anvender.
5En hel del internet varehuse foreslår nu alverdens billige leveringstyper til limpistol med spids. Den mest benyttede er nu om stunder udleveringssteder, og så henter du bare de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er nemlig temmelig let, og typisk ydermere den mest prisbevidste fragttype.
6Nogle enkelte netbutikker tilbyder gratis levering på limpistol med spids, men tit kun såfremt man indkøber for et fastslået beløb. Derudover burde man udvælge den mest billige fragtform, som typisk vil være at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragttypen bliver uheldigvis samtidig ekstremt problemfri. Den mest letkøbte leveringsmetode er utvivlsomt at hente pakken selv.
7Den billigste mulighed for fragt vil til enhver tid være at hente produkterne selv, som jo står og falder med at du befinder dig tæt på internet butikkens hjemsted. Den metode til levering er jo særligt central hvis du står og skal bruge limpistol med spids nu og her. Alternativt så sikrer nogle få internet webshops fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde afkræver det at du shopper for en konkret pris.
8Generelt slår vi et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i en forordning, der redder en overfor falske online varehuse. Som en anden løsning bør du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at honorere beløbet af flere omgange.
9Trustpilot frembringer absolut passende genveje til at undersøge ganske mange nuværende brugeres opfattelser og af den grund er det en hjælp, at du bliver klogere på webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige limpistol med spids online. Facebook tilbyder tillige faktisk gunstige metoder til at få indsigt i e-butikkens kundefokus.