Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige limpistol med holder hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på lave priser, hvorimod nogle har et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggecentre.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at handle hos en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring limpistol med holder.
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du tjekke de andre.
Nogle byggekæder tilbyder et stort sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare limpistol med holder.
Du skal vide hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre samler varer fra alle mulige leverandører, og pga. det kan du vælge fra et stort sortiment af limpistol med holder online.
De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan give øget tryghed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og som følge af det har mange valget om at bestille online og hente materialerne personligt. Som følge af det har man chancen for at undgå fragten, og tilmed få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke webshops har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således kan du få mere indsigtsfuld assistance fra ansatte med specialistviden i netop limpistol med holder.
En masse webshops i små nicher er producenter af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er opstartsvirksomheder, der oftest er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at købe limpistol med holder online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder
limpistol med holder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af over 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

limpistol med holder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

limpistol med holder silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af over 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

limpistol med holder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i deres 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det ydes når byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
2Ofte vil det være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for renoveringen, så du har et overblik over økonomien. Det bør blive fornuftigt at nedskrive alle omkostninger, hvorefter man kan nedskrive ens omkostning ved dem én efter én.
3Der præsenterer sig uden tvivl pludselige problemstillinger når det gælder større byggeprojekter, og derfor kan det vise sig af stor betydning at der er afsat god plads i køreplanen, som gør at man føler sig sikker på at kunne få det færdiggjort.
4For udendørs projekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du løbende tjekke meldingerne om vejret i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig går i gang med at piske ned bedst som du er godt i gang med dit store projekt.
5Planlægning bliver vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du må liste en velovervejet plan, som beskriver hvilke gøremål du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du nedskriver tidsplanen.
6Inden du starter dit byggeprojekt er det ekstremt værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdssko der sikrer dig overfor eventuelle uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i arbejdet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
8Du vil for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det være af stor betydning at have grejet klar til brug inden du begynder på byggeprojektet. Glem ikke at inkludere udgifterne hertil i din økonomi.
9Du kunne tænke over om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få eksperthjælp til områder af byggeprocessen. Såfremt du henter assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at tage imod en pris fra forskellige firmaer.
10Det bliver værdifuldt at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind før du går i krig med projektet. Du kan med fordel sammensætte en simpel note hvorpå der noteres alt du skal bruge, og som det næste granske materialerne, med det formål at du føler dig sikker på at alt er klar.
11Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ved omfangsrige byggeopgaver. Større ombygninger bør udføres af flere mennesker. Dertil vil det være bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
12Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube tilbyder enorme mængder almennyttig info, i særlig grad hvis du benytter engelske ord i din søgning.
De mest populære byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er yderst flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er yderst flot. Ratingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er utrolig imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

De fleste online varehuse giver i øjeblikket diverse forskellige billige fragtmuligheder til limpistol med holder. Det mest almindelige er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke når der er tid til det. Denne er jo ultra let gængelig, og typisk endda den mest billige leveringsmetode.

Du burde på samme måde prøve at få pakken sendt til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig desværre et hak dyrere, men ligeledes ekstremt smart ift. limpistol med holder online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som dog afhænger af at du lever nær internet firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på limpistol med holder er selvfølgelig temmelig central når du behøver produktet om et øjeblik, så med det formål er det særdeles fornuftigt at du besigtiger den estimerede leveringstid ved limpistol med holder. Flere online outlets – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, men husk at det kræver at bestillingen realiseres forinden et angivent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klargjort inden logistikmedarbejderne får fri.

Nogle enkelte e-shops i Danmark lover gratis fragt på limpistol med holder online, men i reglen kun hvis man shopper for en fastsat pris. Ellers burde du vælge den billigste form for levering, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

En række webbutikker udlover click-and-collect hvor du bestiller billig limpistol med holder hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder fx afhentning af limpistol med holder i følgende byer:

Kalundborg, Nyborg, Frederiksværk, Køge, Haderslev, Ølstykke, Dragør, Gladsaxe, Rønne, Åbyhøj, Korsør, Albertslund, Middelfart, Nærum, Herning, Virum, Vordingborg, Horsens, Værløse, Herlev, Frederiksberg, Hobro, Ikast, Aalborg, Taastrup, Vejle, Næstved, Aabenraa, Ringsted, Solrød Strand, Lyngby, Brabrand, Søborg, Brønshøj, Greve, Skive, Hedehusene, Tilst, København, Ishøj, Stenløse, Silkeborg, Holstebro, Lystrup, Jyllinge, Helsingør, Tårnby, Odder, Holbæk, Aarhus, Thisted, Slagelse, Sønderborg, Glostrup, Charlottenlund, Kolding, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Allerød, Birkerød, Svendborg, Viborg, Fredericia, Odense, Farum, Gentofte, Nakskov, Hjørring, Hedensted, Kokkedal, Rudersdal, Vanløse, Risskov, Brøndby, Valby, Højbjerg, Skanderborg, Hørsholm, Rødovre, Ballerup, Lillerød, Roskilde, Nørresundby, Haslev, Varde, Esbjerg, Grenaa, Randers, Hvidovre, Brønderslev, Struer, Hillerød, Frederikshavn, og Frederikssund, .

Klik-og-hent ift. limpistol med holder er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Lolland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland).

Ved kig i data bliver det klart, at internet shoppere mange gange efterspørger bl.a. limpistol med holder tilbud og billig limpistol med holder. Derudover oplever man typisk online shoppere søge blandt andet limpistol med holder priser, limpistol med holder online og køb limpistol med holder, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Spar penge på limpistol med holder

Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for forbrugerne at finde information om priser på billige limpistol med holder online på flere e-forhandlere, og følgelig har flere forretninger på nettet været tvunget til at nedbringe prisen på limpistol med holder drastisk, og derudover tilbyde gratis fragt.

Dog kan det imidlertid blive gavnligt at eftergå flere internet shops i Danmark efter tilbud og rabatter på limpistol med holder online før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Man må imidlertid huske på, at i tilfælde af at en online forretning frembyder billige limpistol med holder online på tilbud til en pris der virker umådelig billig, så er det ofte være et faresignal om en bedragerisk online virksomhed. Handler med kort er dog omsluttet af en regel, som assisterer dig imod snydagtige shops på nettet.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil betale prisen på limpistol med holder over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som fx Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Ved indkig i data fremstår det klart, at mennesker typisk søger blandt andet limpistol med holder priser og limpistol med holder online. Foruden dette ser vi typisk folk søge efter for eksempel limpistol med holder tilbud, køb limpistol med holder samt billig limpistol med holder.

Undersøg tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot bringer dig fuldkommen anstændige chancer for at vurdere en hel del andre køberes iagttagelser og derved foreslår vi, at du kigger på e-forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige limpistol med holder online.

Facebook frembyder derudover aldeles sikre muligheder for at få indsigt i e-handlens kundetilfredshed. Tilmed er der en række internet varehuse som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige må bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden nogen bestiller billige limpistol med holder online på en internet virksomhed behøver man altid tyde netshoppens forretningsaftale, det er dog mange gange ikke særlig spændende, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

En anden løsning kunne derfor være at undersøge hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en sikring om at internet forhandleren overholder de officielle danske regler, og at internet firmaet regelmæssigt revideres af jurister der er meget fortrolige de gældende regler.

Desuden tilbydes du chance for at få assistance, såfremt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din shopping med limpistol med holder. Endvidere anbefaler vi at du er omhyggelig omkring de mest centrale retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af limpistol med holder online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed online firmaet kører med.

I den sammenhæng er det samtidig essesentielt, at man permanent bibeholder ens e-mail kvittering, således man senere vil kunne eftervise sit køb af limpistol med holder, hvad end man har handlet fra Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller Bauhaus.

Martin gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Niels gav 4 stjerner

Intet at klage over

Lone gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Susanne gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til når du køber online
1Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en forordning, der forsvarer en overfor uægte e-forretninger. Som alternativ kan du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du agter at afbetale regningen ude i fremtiden.
2Leveringstidspunktet er jo ret så relevant forudsat vi har behov for produkterne inden for få dage, så i det øjemed er det utvivlsomt vigtigt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på limpistol med holder. Adskillige online webshops udlover billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre, hvilket forudsætter at bestillingen realiseres før et aftalt tidspunkt.
3En hel del internet firmaer tilbyder fragt uden betaling på limpistol med holder, men i reglen er det under forudsætning af at der bestilles for en fastsat sum. Derudover kunne man overveje den billigste fragtmetode, som tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig af og til ydermere temmelig praktisk. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne.
4Forud for at folk bestiller billige limpistol med holder i en online butik kan man i princippet tage stilling til netshoppens handelsbetingelser, det er dog bare ikke videre spændende. For øvrigt er det fornuftigt at kunden er opmærksom på de grundlæggende reglementer gældende for shopping af billige limpistol med holder online, som for eksempel hvilken bytteret online shoppen har.
5Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt webbutikken er e-mærket, fordi det skulle være en angivelse af at e-shoppen adlyder de danske love, foruden at e-forretningen hyppigt vurderes af eksperter som er meget bekendte med de gældende regler. Forinden nogen shopper billige limpistol med holder på en webbutik kunne man utvivlsomt sætte sig ind i e-shoppens handelsbetingelser.
6Trustpilot giver dig nogenlunde passelige muligheder for at læse diverse andre brugeres meninger og på grund af dette er det en hjælp, at du kigger på e-handlens vurderinger inden du bestiller billige limpistol med holder online. Facebook giver dig for øvrigt uden sammenligning troværdige metoder til at få indblik i internet selskabets pålidelighed.
7De fleste outlets på nettet foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragttyper til limpistol med holder. En af de populære er p.t. afhentningssteder, hvor du selv henter de bestilte varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er altså ret ukompliceret, og typisk også den mest prisbevidste leveringsmetode.
8Den mindst kostelige leveringsmanér vil altid vise sig at være selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du befinder dig tæt på online forretningens arbejdslager. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være rigtig betydningsfuld i tilfælde af at du mangler limpistol med holder inden for få dage. Alternativt så frembyder en række online selskaber billig fragt, men ofte gælder det kun hvis der handles for et præcist beløb.
9Det er rigtig ligetil for forbrugerne at finde de bedste tilbud online på billige limpistol med holder hos forskellige internet varehuse, og med det motiv frembyder flere online webshops fragt uden beregning. Derfor kan det trods alt være profitabelt at eftergå enkelte internet butikker efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er sikret at opnå den mest attraktive pris.