Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge virksomhedens betingelser.
For en del er byggeri lig med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring limpistol med batteri.
Flere byggecentre fremviser et enormt varesortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge fra, foruden bare limpistol med batteri.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige limpistol med batteri alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle vil have et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad der for dig betyder mest.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel hente varerne personligt. Dette er især et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget relevant at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes i store dele af landet, og i kraft af det har de fleste chancen for at handle online og fragte varerne personligt. Som følge af det er det muligt at undvære leveringsgebyret, samt tilmed få produkterne lige nu.
De udbredte byggemarkeder udbyder varer fra forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af limpistol med batteri online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Alverdens specialiserede webshops er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem støtter du når du køber limpistol med batteri online på deres hjemmeside.
Flertallet af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Altså kan du få ekstremt anvendelig rådgivning fra folk som er specialister i netop limpistol med batteri.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag flere end 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag over 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

limpistol med batteri jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

limpistol med batteri silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 ansatte i forretningens 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

limpistol med batteri harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af mere end 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

limpistol med batteri bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i de 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde undvære grej. Ofte vil det vise sig fundamentalt at du har grejet tilgængeligt når du starter byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at indregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
2Det er vigtigt at have et budget for dit projekt, så du har styr på omkostningerne. Det må være rationelt at nedskrive samtlige poster, og efterfølgende undersøge den billigste pris på dem enkeltvis.
3Der kommer altid ubelejlige hovedpiner i forbindelse med svære projekter, og af den grund viser det sig væsentligt at der afsættes rigeligt med plads i køreplanen, som gør at man føler sig overbevist om at man får det færdiggjort.
4Forinden du igangsætter byggeprojektet kan det være aldeles værdifuldt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
5Husk at tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt bør tilkøbe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Forudsat at du ønsker hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at lede efter prisoverslag fra diverse virksomheder.
6Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have de fornødne byggematerialer til rådighed forinden du går i gang med eksekveringen. Du kan sammenfatte en hurtig huskeliste hvor der bør fremgå hver eneste ting der skal bruges, og så gennemløbe hver eneste ting, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
7Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
8Det kan være til god gavn at søge assistance til ens byggeprojekt, især i tilfælde af store byggeprojekter. Flere projekter stiller krav om mere end en person. Derudover vil det være hurtigere og mere minderigt når man ikke er ene om det.
9For opgaver udenfor har vejrsituationen meget at sige. På grund af dette bør du hyppigt undersøge vejrmeldingerne i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det uden varsel begynder at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit avancerede projekt.
10Planlægning er vejen til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at lave en effektiv handlingsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, samt derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk når du udarbejder strategien.
11Du må aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så husk arbejdstøj herunder hjelm og sko som hjælp imod eventuelle skader. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke sikrer dig eksperthjælp.
12Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer online som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube tilbyder en masse konstruktiv information, ikke mindst når du benytter den engelske version.
De højest bedømte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket altså er usædvanligt flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som altså er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er temmelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Mange forhandlere på nettet tilbyder nu om stunder diverse billige leveringstyper til limpistol med batteri. En af dem der er mest anvendt er p.t. levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo i høj grad let gængelig, samt desuden ligeledes den billigste mulighed for fragt.

Du kunne på samme måde beslutte dig for at få varerne leveret til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Leveringsformen bliver til tider en kende mere pebret, men samtidig yderst let gængelig ift. limpistol med batteri online. Den prisbilligste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket dog kræver at du har bopæl med kort afstand til online firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på limpistol med batteri er særligt udslagsgivende når vi mangler varen straks, så derfor er det temmelig relevant at du kontrollerer den estimerede leveringstid ved limpistol med batteri. En stor portion forhandlere på nettet – for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer online, men vær påpasselig da det stiller krav om at ordren placeres før et givent tidspunkt, så de kan nå at få de nye varer klar forinden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle få internet forhandlere lover fragtfri levering på limpistol med batteri online, men oftest forudsætter det at du indkøber for en bestemt sum. I øvrigt burde du overveje den billigste fragtmulighed, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

En hel del kæder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig limpistol med batteri på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus. Byggemarkederne tilbyder fx klik-og-hent på limpistol med batteri i følgende områder:

Randers, København, Helsingør, Nykøbing Falster, Svendborg, Taastrup, Køge, Lillerød, Charlottenlund, Haslev, Farum, Nørresundby, Silkeborg, Lystrup, Vejle, Aarhus, Fredericia, Korsør, Frederikssund, Hillerød, Nyborg, Ringsted, Sønderborg, Højbjerg, Haderslev, Lyngby, Jyllinge, Struer, Aabenraa, Hørsholm, Holstebro, Solrød Strand, Valby, Albertslund, Hvidovre, Søborg, Vordingborg, Vanløse, Hjørring, Gladsaxe, Odder, Brønshøj, Frederiksberg, Åbyhøj, Herlev, Kolding, Rødovre, Ikast, Dragør, Virum, Stenløse, Brabrand, Greve, Kalundborg, Esbjerg, Gentofte, Holbæk, Grenaa, Slagelse, Risskov, Skive, Viborg, Roskilde, Horsens, Ishøj, Frederikshavn, Thisted, Herning, Brøndby, Ølstykke, Frederiksværk, Kokkedal, Aalborg, Brønderslev, Nakskov, Varde, Tilst, Ballerup, Nærum, Hobro, Middelfart, Hedensted, Birkerød, Rudersdal, Skanderborg, Vallensbæk, Næstved, Værløse, Hedehusene, Odense, Tårnby, Allerød, Rønne, og Glostrup, .

Click-and-collect for limpistol med batteri er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når man ser på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel køb limpistol med batteri og billig limpistol med batteri. Vi ser desuden tit netshoppere lede efter eksempelvis limpistol med batteri priser, limpistol med batteri tilbud og limpistol med batteri online, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Gode priser på limpistol med batteri

Det har vist sig at være ret gnidningsløst for alle at sammenligne priser på billige limpistol med batteri online fra diverse butikker på nettet, og med det motiv har adskillige e-forhandlere set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på limpistol med batteri drastisk, og ydermere yde gratis levering.

Derfor kan det alligevel være indbringende at efterse en række e-firmaer efter tilbud på limpistol med batteri online forud for at du handler, så man er sikret at få den mest billige pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Man må dog være obs på, at når en shop forhandler billige limpistol med batteri online for en tilbudspris der anses for ufattelig billig, så er det undertiden være et faresignal om en uoprigtig butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regulativ, som beskytter os overfor uægte shops på nettet.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, når du agter at klare betalingen af limpistol med batteri ude i fremtiden. Det tilbydes ofte i niche webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Ses der på statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter eksempelvis limpistol med batteri online og limpistol med batteri tilbud. Man ser desuden mange gange internet shoppere lede efter fx køb limpistol med batteri, billig limpistol med batteri og limpistol med batteri priser.

Se nærmere på tidligere køberes ratings

Trustpilot fører til fuldkommen belejlige løsninger til at efterse mange aktuelle køberes oplevelser og derved er det godt, at du kigger på webbutikkens ratings før du køber billige limpistol med batteri online.

Facebook yder lige så vel fuldkommen fantastiske metoder til at få en idé om e-forhandlerens kundefokus. Her ser vi en del online virksomheder som giver kunderne mulighed for at frembringe en anmeldelse af ordreforløbet, som på samme måde må drages fordel af til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige limpistol med batteri online på en netbutik burde man i virkeligheden skimme forhandlerens forretningsvilkår, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende, især ved de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

En anden valgmulighed er at bemærke om internet forretningen er støttet af e-mærket, da det generelt er et tegn på at e-firmaet understøtter de danske love, samt at virksomheden fra tid til anden tilses af eksperter der har meget erfaring med lovene på området.

Derudover tilbydes du chance for bistand, ifald du møder udfordringer ved din handel med limpistol med batteri. Tilmed kan det anbefales at køber er opmærksom på de mest basale forhold der har betydning for købet af limpistol med batteri online, fx hvilken returneringsret online forretningen anvender.

I den relation er det desuden vigtigt, at man når som helst opbevarer sin faktura, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sin bestilling af limpistol med batteri, ligegyldig om man har bestilt hos Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Ole gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Louise F gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Peter gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Pia Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til indkøb via nettet
1Fragtperioden kan i nogle tilfælde være yderst essentiel om du behøver dine nye varer om få sekunder, så derfor er det aldeles vigtigt at du besigtiger den forventede leveringsdato for limpistol med batteri. Masser af online forretninger byder på billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende produkter, der dog nødvendiggør at du når at bestille inden et konkret klokkeslæt.
2Forinden folk køber billige limpistol med batteri på en internet handler bør de når alt kommer til alt overveje e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det tit ikke super spændende. Tilsvarende er det smart at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle regler der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige limpistol med batteri online, eksempelvis den returrettighed forretningen tilsikrer.
3En række online firmaer sikrer levering uden betaling på limpistol med batteri, men undertiden er det kun gældende hvis man handler for en fastsat pris. I øvrigt skal man udse dig den mest betalelige metode til levering, der gerne vil være at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig af og til endda meget fremkommelig. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.
4En hel del online forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til limpistol med batteri. En der er meget populær er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså vældig simpel, samt tit tillige den prisbilligste fragtmulighed.
5Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, som forsvarer os overfor fup e-shops. Alternativt kan du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du ønsker at afbetale regningen over et længere tidsrum.
6Det er i dag virkelig smart for købere at vurdere tilbud online på billige limpistol med batteri i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og altså yder adskillige online firmaer fragt uden beregning. Dog kan det immervæk blive nyttigt at kigge forbi indtil flere e-firmaer efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at man er sikret at opnå den mest attraktive pris.
7Vi anbefaler generelt at bemærke om e-butikken er e-mærke godkendt, som bør være en angivelse af at e-shoppen efterlever de danske love, samt at internet firmaet løbende monitoreres af fagfolk som forstår reglerne. Inden nogen køber billige limpistol med batteri hos en internet virksomhed kan man for at være på den sikre side læse netshoppens handelsaftale.
8Trustpilot forærer dig regulære pålidelige chancer for at kigge nærmere på en stor gruppe aktuelle brugeres oplevelser og på grund af dette foreslåes det, at du beser internet selskabets ratings før du handler billige limpistol med batteri online. Facebook indebærer ydermere temmelig hensigtsmæssige chancer for at få indblik i online virksomhedens kundefokus.
9Den billigste leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den løsning nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af internet virksomhedens lager. Den løsning kan i nogle tilfælde være vældig udslagsgivende ifald man har brug for limpistol med batteri inden for kort tid. Alternativt så præsterer en hel del internet foretagender levering uden gebyr, men ofte kræver det at man bestiller for en fastsat pris.