Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Du bør derfor tjekke firmaets regningslinjer.
Ifald du skal have dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte varerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ i de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Du kan finde forskelle i priserne på billige limpistol 8 mm alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode tilbud, imens øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør beslutte hvad der betyder mest for dig.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot limpistol 8 mm.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af limpistol 8 mm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.
De gængse byggecentre køber produkter fra flere nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af limpistol 8 mm online.
De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har mange valget om at bestille online og transportere varerne personligt. På grund af det har man valget om at undgå fragtgebyret, og endda have produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få lavere priser.
Størsteparten af specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som typisk er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at købe limpistol 8 mm online hos dem.
Mange online nichebutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Herved bør du få super kompetent vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis limpistol 8 mm.
De største byggecentre i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

limpistol 8 mm bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

limpistol 8 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af over 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

limpistol 8 mm silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

limpistol 8 mm jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det blive usandsynligt fornuftigt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype kan der gælde forskellige regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det kan være økonomisk at nedfærdige hver enkelt udgift, og herefter søge sig frem til billige priser på dem slavisk.
3Der er en hel række guides og videoer via internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med enorme mængder nyttig information, navnligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
4Der præsenterer sig ofte uforudsete hovedpiner når det handler om større projekter, og som følge heraf kan det være meningsfuldt at der afsættes betragtelig plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at man når det til siden.
5Det kan være til god gavn at få hjælp til arbejdet, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende ombygninger kræver flere mennesker. I øvrigt må det blive bedre og mere interessant når man er flere om det.
6Det viser sig aktuelt at du har de presserende materialer parat forud for at du går i krig med eksekveringen. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig oversigt hvor der bør fremgå alle de ting der skal bruges, og bagefter efterse listen, så du kan føle dig overbevist om at du har det hele.
7Man kan søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget betinges altså af at projektet gør en positiv forskel for planeten.
8Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund kan du løbende kigge på vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned når du lige arbejder hårdt på dit avancerede byggeprojekt.
9Planlægning vil være vejen til at nå problemfrit i mål med projektet. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp i udarbejdelsen af din dagsorden.
10Du bør på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Tit kan det vise sig en fordel at have udstyret til rådighed inden du påbegynder byggeriet. Du bør i øvrigt huske at påregne de medfølgende omkostninger i økonomien.
11Du skal nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning herunder fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
12Måske du burde regne på hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Når du skal have hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld leverandører.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk betryggende. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig overlegent. Karakteren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

Størstedelen af internet butikker foreslår i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmodeller til limpistol 8 mm. En favorit er nu om dage afhentningssteder, hvor det er muligt at hente dine nye varer når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig særligt ukompliceret, samt endda endda den billigste fragtmetode.

Du kan ligeledes tænke over at vælge at få udbragt til din bopæl eller til dit arbejde. Metoden viser sig for det meste en lille smule mere omkostningsfuld, men samtidig virkelig praktisk med limpistol 8 mm online. Den billigste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du befinder dig i nærheden af internet webshoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på limpistol 8 mm er ultra vital hvis man absolut skal bruge din ordre lige om lidt, og herved er det komplet på sin plads at vi finder leveringstidspunktet for limpistol 8 mm. Temmelig mange online virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – garanterer billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter online, men det er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få produkterne klar inden logistikpersonalet holder fyraften.

Indtil flere netbutikker tilbyder gratis fragt på limpistol 8 mm online, men i reglen er det så nødvendigt at der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt kunne du beslutte sig for den billigste leveringsmodel, som gerne vil være at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

En masse byggecentre tildeler klik-og-hent hvor du handler billig limpistol 8 mm online og selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene tildeler bl.a. click-and-collect på limpistol 8 mm i disse byer:

Korsør, Birkerød, Hillerød, Odense, Herning, Risskov, Ishøj, Greve, Grenaa, Aabenraa, Varde, Randers, Nykøbing Falster, Højbjerg, Frederikssund, Hedensted, Brønderslev, Haslev, Tilst, Rudersdal, Ringsted, Kokkedal, Næstved, Frederiksberg, Sønderborg, Dragør, Fredericia, Lillerød, Brabrand, Ballerup, Hobro, Skive, Albertslund, Farum, Solrød Strand, Esbjerg, Virum, Taastrup, Gentofte, Middelfart, Frederiksværk, Kolding, Roskilde, Allerød, Tårnby, Aalborg, Nørresundby, Værløse, Aarhus, Brønshøj, Svendborg, Rønne, Hjørring, Køge, Odder, Hvidovre, Gladsaxe, Ikast, Vordingborg, Charlottenlund, Skanderborg, Helsingør, Viborg, Nyborg, Ølstykke, København, Horsens, Herlev, Stenløse, Silkeborg, Lystrup, Vejle, Glostrup, Hørsholm, Holstebro, Åbyhøj, Holbæk, Frederikshavn, Kalundborg, Nakskov, Lyngby, Rødovre, Nærum, Hedehusene, Jyllinge, Slagelse, Haderslev, Brøndby, Vanløse, Vallensbæk, Thisted, Struer, Søborg, og Valby, .

Click-and-collect ift. limpistol 8 mm er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden).

Når der ses på tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter bl.a. køb limpistol 8 mm og limpistol 8 mm tilbud. Foruden dette ser vi som regel folk søge efter bl.a. limpistol 8 mm online, limpistol 8 mm priser samt billig limpistol 8 mm, plus de velkendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Spar penge på limpistol 8 mm

Det er i dag virkelig bekvemt for internetbrugere at analysere priser på billige limpistol 8 mm online hos forskellige forretninger på nettet, og altså har en hel del internet foretagender været presset til at at sænke priserne på limpistol 8 mm betydeligt, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive lønsomt at prøve et par forskellige internet selskaber efter tilbud på limpistol 8 mm online inden du bestiller, så du er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

Man skal ikke desto mindre ikke glemme, at i tilfælde af at en netshop annoncerer billige limpistol 8 mm online til salg for en salgspris som er enormt tiltalende, kunne det for det meste være en indikator for en uærlig online butik. Kortkøb er ikke desto mindre dækket ind under et regulativ, der passer på os overfor svindlende internet firmaer.

Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at betale pengene til limpistol 8 mm i flere bidder. Dette fås normalt ved nichebutikker, men sjældent de udbredte byggecentre som fx XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Når man ser på statistikkerne er det markant, at folk jævnligt efterspørger for eksempel limpistol 8 mm tilbud og limpistol 8 mm online. Foruden dette ser man typisk folk lede efter eksempelvis billig limpistol 8 mm, køb limpistol 8 mm og limpistol 8 mm priser.

Analyser tidligere kunders erfaringer

Trustpilot medfører adskillige gunstige genveje til at efterforske ganske mange aktuelle kunders synspunkter og af den grund er det fornuftigt, at du tolker e-forhandlerens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige limpistol 8 mm online.

Facebook giver dig lige så vel fuldkommen anstændige genveje til at få en idé om online shoppens pålidelighed. Derudover er der mange internet forretninger hvor man kan tilkendegive en vurdering af ordreforløbet, som desuden burde drages fordel af til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen køber billige limpistol 8 mm online på en internet virksomhed bør man i og for sig læse webshoppens vilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant, specielt på de kendte byggecentre som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på om online shoppen er støttet af e-mærket, siden det kan være et bevis på at online shoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, foruden at webbutikken nu og da undersøges af fagmænd der er indført i lovgivningen.

Dette er en god genvej til at få hjælp, for så vidt du forvoldes vanskeligheder i processen med din ordre på limpistol 8 mm. Tilsvarende kan det anbefales at køber er opmærksom på de mest vitale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af limpistol 8 mm online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet firmaet lover.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man til enhver tid bibeholder ens faktura e-mail, således man fremadrettet vil kunne bevise købet af limpistol 8 mm, uagtet om man handler fra Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Pia Christensen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jens L gav 4 stjerner

Det var godt !

Jørgen J gav 5 stjerner

Rigtig god service

Mette Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til køb på nettet
1Leveringshastigheden er virkelig bestemmende om vi mangler din ordre inden for få dage, og herved er det naturligvis vigtigt at vi besigtiger tidshorisonten for levering på limpistol 8 mm. Temmelig mange butikker på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men vær vagtsom da det antager at bestillingen køres igennem før et fastslået tidspunkt.
2Den mest betalelige form for levering vil altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre stiller krav om at du lever nær online firmaets bopæl. Den leveringsmanér er vældig betydningsfuld hvis man har behov for limpistol 8 mm omgående. Alternativt så præsterer flere outlets på nettet levering uden betaling, men for det meste stiller det krav om at du aftager for et bestemt beløb.
3Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omsluttet af en lovbestemmelse, som bistår kunden imod falske online firmaer. Alternativt burde du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil betale pengene over tid.
4Vi anbefaler generelt at undersøge hvorvidt internet shoppen er medlem af e-mærket, som er en angivelse af at webbutikken accepterer den officielle danske lovgivning, udover at internet forretningen løbende undersøges af specialister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at nogen shopper billige limpistol 8 mm hos en e-forhandler bør man ideelt set gennemse netbutikkens forretningsvilkår.
5Trustpilot byder på super relevante muligheder for at beskue mange eksisterende forbrugeres vurderinger og derved er det en hjælp, at du efterforsker online firmaets bedømmelser inden du køber billige limpistol 8 mm online. Facebook fremskaffer endvidere ret passelige metoder til at få indsigt i internet butikkens kundefokus.
6Det er jo efterhånden ultra fleksibelt for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige limpistol 8 mm fra flere internet virksomheder, og til tak præsterer en lang række forhandlere på nettet fragt uden omkostninger. Det kan dog ikke desto mindre blive lønnende at tjekke flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris.
7Forud for at folk bestiller billige limpistol 8 mm i en webbutik kan de på en vis måde læse e-shoppens regler, men det er i reglen ikke videre spændende. Foruden dette anbefaler vi at kunden er klar over de mest vedkommende regler gældende for bestillingen af billige limpistol 8 mm online, til eksempel den ombytningsrettighed netbutikken lover.
8En hel del online virksomheder yder fragt uden omkostninger på limpistol 8 mm, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der bestilles for en fastsat sum. Alternativt bør du gribe den billigste leveringsmetode, hvilket typisk vil blive at få dem til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden er somme tider endvidere ekstremt fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
9Flere internet firmaer foreslår efterhånden en lang række forskellige billige metoder til levering til limpistol 8 mm. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er nemlig rigtig bekvem, samt tit tillige den billigste leveringsmetode.