STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af limpistol 7 mm.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af varer, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du bør reflektere over om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i mellem, udover bare limpistol 7 mm.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt må du kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor skal man undersøge byggeshoppens regler.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige limpistol 7 mm fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på gode priser, hvorimod øvrige vil have faglig sparring. Du skal bestemme hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ i de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre forhandler varer fra adskillige specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et stort sortiment af limpistol 7 mm online.
De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og derved har kunderne adgang til at handle online og hente varerne personligt. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og ovenikøbet få varerne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops er producenter af de varer der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Hovedparten af niche webshops er små familiefirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du køber limpistol 7 mm online fra deres webshop.
En masse specialiserede webshops er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Således formår de at yde ekstremt anvendelig vejledning fra folk med specialistviden i netop limpistol 7 mm.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag flere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

limpistol 7 mm silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

limpistol 7 mm bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limpistol 7 mm harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

limpistol 7 mm jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer uden tvivl uventede problemer når det gælder svære byggeprojekter, og på grund af det vil det vise sig væsentligt at man har afsat rimelig plads i køreplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
2Typisk vil det vise sig fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det må være fordelagtigt at gennemgå samtlige omkostninger, og herefter nedfælde ens udgift ved dem enkeltvis.
3Du har adgang til en hel række vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube faciliterer ekstremt meget nyttig info, specielt hvis man kigger i hele verden.
4Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis arbejdssko som skåner dig overfor eventuelle ulykker. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
5Du vil nødig stå uden det nødvendige udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at have udstyret tilgængeligt inden du påbegynder byggeprocessen. Du bør huske at inkludere disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
6I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes hvis byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget beroer altså på at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
7Du bør tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal få professionel assistance til noget af arbejdet. Forudsat at du henter professionel hjælp kan det være en god idé at lede efter en pris fra forskellige håndværkere.
8Det er oplagt at få assistance til byggeprocessen, hovedsageligt når det er større ombygninger. Omfangsrige byggerier stiller krav om flere personer. Ydermere bør det blive hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
9Potentielt kan det blive fundamentalt at du har alle bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du kaster dig over håndværket. Du kan nedskrive en simpel liste hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og derefter efterse hver eneste ting, så du bliver sikker på at alt er klar.
10Godt forarbejde viser sig som vejen til et godt forløb med projektet. Du skal forfatte en velovervejet handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du sammensætter strategien.
11Forinden du igangsætter byggeprojektet er det aldeles centralt at sikre sig, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
12For byggeprojekter udenfor kan vejret få meget at sige. Således kan du ofte undersøge vejrvarslen i de dage der er op til projektets start, så det ikke med et brag starter med at piske ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er kolossalt betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En stor portion online firmaer yder efterhånden diverse forskellige billige leveringsformer til limpistol 7 mm. Et hit er for nærværende pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig ualmindeligt hensigtsmæssig, samt endda tillige den mest betalelige fragtmulighed.

Du kan lige så vel afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er gennemsnitligt lidt mere omkostningsfuld, men endda ret så let gængelig ved køb af limpistol 7 mm online. Den mest billige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men dette afhænger af at du befinder dig tæt på internet selskabets butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragtperioden på limpistol 7 mm er særdeles vigtig om man mangler pakken med det samme, så derfor er det rigtig meningsfuldt at vi finder leveringstiden for limpistol 7 mm. Størstedelen af forhandlere på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, men som imidlertid stiller krav om at du bestiller forud for et aftalt tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren sendt afsted inden medarbejderne drager hjemad.

Indtil flere online selskaber garanterer fragt uden beregning på limpistol 7 mm online, men undertiden kun når man aftager for en bestemt sum. Ellers burde du vælge den mest billige leveringsmodel, som gerne vil være at få bragt varerne til en pakkeshop.

De største byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du køber billig limpistol 7 mm derhjemme og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen. De tildeler bl.a. click-and-collect på limpistol 7 mm i disse byer:

Tilst, Frederiksværk, Ølstykke, Nærum, Søborg, Grenaa, Varde, Ikast, Slagelse, Brønshøj, Aarhus, Farum, Hørsholm, Ishøj, Højbjerg, Aalborg, Kalundborg, Nørresundby, Albertslund, Middelfart, Brønderslev, Lystrup, Jyllinge, Esbjerg, Silkeborg, Vejle, Odense, Åbyhøj, Vallensbæk, Næstved, Nykøbing Falster, Aabenraa, Tårnby, Brabrand, Herlev, Svendborg, Risskov, Haslev, Helsingør, Holbæk, Sønderborg, Valby, Greve, Kolding, Frederikshavn, Rønne, Stenløse, Charlottenlund, Dragør, Hobro, Vanløse, Thisted, Roskilde, Kokkedal, Korsør, Ringsted, Allerød, Fredericia, Gladsaxe, Odder, Nyborg, Horsens, Viborg, Hillerød, Værløse, Glostrup, Køge, København, Hvidovre, Rødovre, Virum, Solrød Strand, Birkerød, Hedensted, Gentofte, Randers, Ballerup, Brøndby, Herning, Struer, Vordingborg, Lillerød, Taastrup, Skive, Lyngby, Skanderborg, Haderslev, Hjørring, Frederikssund, Holstebro, Hedehusene, Frederiksberg, Nakskov, og Rudersdal, .

Click-and-collect af limpistol 7 mm er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere tit søger fx limpistol 7 mm online og køb limpistol 7 mm. Vi ser desuden jævnligt folk kigge efter blandt andet limpistol 7 mm tilbud, billig limpistol 7 mm samt limpistol 7 mm priser, foruden de kendte byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

Tilbud på limpistol 7 mm

Det er jo efterhånden usædvanlig nemt for købere at finde de laveste priser på billige limpistol 7 mm online hos forskellige internet butikker i Danmark, og herved har flere online forretninger fundet det uundgåeligt at nedsætte prisen på limpistol 7 mm helt i bund, og endda love billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid blive smart at studere nogle enkelte butikker på nettet efter billige priser på limpistol 7 mm online før du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man må alligevel være så påpasselig, at ifald en online virksomhed tilbyder billige limpistol 7 mm online for en pris der kan ses som helt ekstremt favorabel, burde det i nogle tilfælde være et signal om en fup netshop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omfattet af en lov, som garanterer folk overfor bedrageriske online firmaer.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kan du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere prisen på limpistol 7 mm over flere uger. Det fås typisk hos specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som fx Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg og Bygma.

Ved kig i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker jævnligt efterspørger bl.a. køb limpistol 7 mm og limpistol 7 mm tilbud. Foruden dette ser man tit internet shoppere lede efter blandt andet limpistol 7 mm online, limpistol 7 mm priser samt billig limpistol 7 mm.

Undersøg folks anbefalinger

Trustpilot yder temmelig fremragende muligheder for at dechifrere en lang række nuværende kunders reflektioner og derved går vi ind for, at du beser online forretningens bedømmelser før du placerer din ordre på billige limpistol 7 mm online.

Facebook frembringer lignende evigt pålidelige metoder til at få indsigt i internet forretningens troværdighed. I øvrigt ses faktisk webshops hvor det er muligt at publicere en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere burde drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige limpistol 7 mm online i en e-forhandler kan man utvivlsomt gennemløbe forhandlerens handelsaftale, men det er oftest et tidskrævende arbejde, specielt hos de kendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og Silvan.

En anden mulighed kan være at se nærmere på om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, fordi det er en antydning af at e-firmaet overholder de gældende danske regler, tillige med at online firmaet en gang i mellem besøges af fagfolk der har nøje kendskab til reglerne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for støtte, hvis du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit indkøb af limpistol 7 mm. I øvrigt støtter vi at man er sat ind i de mest centrale vilkår der indvirker på købet af limpistol 7 mm online, til eksempel den ombytningsrettighed netshoppen garanterer.

På grund af dette er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bevarer sin købsbekræftelse, så man senere vil kunne påvise købet af limpistol 7 mm, ligegyldig om man køber ved XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark eller Davidsen.

Louise F gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Lene Møller gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Camilla Larsen gav 5 stjerner

Alt ok

Poul gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

9 gode råd til internetshopping
1Trustpilot byder på de facto gode muligheder for at dechifrere en række aktuelle forbrugeres ratings og herved er det en hjælp, at du betragter e-handlens anmeldelser før du shopper billige limpistol 7 mm online. Facebook byder på endvidere de facto fornemme metoder til at få kendskab til e-handlens popularitet.
2Leveringshastigheden er naturligvis vældig central såfremt man behøver pakken inden for kort tid, og derfor er det i sandhed essentielt at vi checker den anslåede leveringstid på limpistol 7 mm. Temmelig mange forretninger på nettet tilbyder billig levering på næste hverdag på en række af deres varer, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at ordren placeres tidligere end et besluttet tidspunkt.
3Den prisbilligste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du lever i kort afstand af online butikkens arbejdslager. Den leveringsmanér er ekstremt udslagsgivende når vi står og skal bruge limpistol 7 mm omgående. Alternativt så yder enkelte forhandlere på nettet levering uden gebyr, men undertiden er det under forudsætning af at der shoppes for en præcis sum.
4Det er efterhånden rigtig ukompliceret for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige limpistol 7 mm på forskellige online outlets, og så tilbyder utallige netshops fragt uden beregning. Det kan dog imidlertid være gavnligt at undersøge et par online forhandlere efter tilbud og rabat forinden du shopper, sådan at du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.
5En lang række internet shops udlover i dag alverdens billige leveringstyper til limpistol 7 mm. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig yderst fleksibel, samt endda ydermere den mest betalelige leveringsmetode.
6Forud for at folk shopper billige limpistol 7 mm hos en forretning på nettet bør de i reglen læse e-shoppens handelsvilkår, men det er tit en tidskrævende opgave. Desuden foreslåes det at du er klar over de mest betydningsfulde vedtægter der har indflydelse på købet af billige limpistol 7 mm online, som fx hvilken byttepolitik internet shoppen lover.
7Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en retningslinje, der passer på køberen overfor fup internet handler. Som en anden løsning burde du overveje en løsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil afbetale prisen ude i fremtiden.
8Vi tilråder generelt at bemærke om internet shoppen er e-mærke tilsluttet, som typisk er en påvisning af at e-handlen føjer dansk lovgivning, og at online firmaet regelmæssigt efterses af specialister der forstår de gældende vilkår. Forud for at nogen bestiller billige limpistol 7 mm i en shop på nettet burde de principielt sætte sig ind i shoppens vilkår.
9Nogle forhandlere på nettet frembyder billig fragt på limpistol 7 mm, men for det meste er det kun gældende hvis der købes for et præcist beløb. Alternativt skal du udse dig den mest letkøbte fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Metoden bliver som oftest endda temmelig smart. Den mest prisbevidste fragtform vil dog altid være selv at hente varerne.