Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i salgspriserne på billige limpistol 6 mm fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på de bedste tilbud, og nogle har fokus på faglig sparring. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du finde et andet.
Du skal kende de retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Du bør derfor læse byggemarkedets betingelser.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ i de store byggemarkeder.
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring limpistol 6 mm.
Nogle byggekæder præsterer et stort udvalg af produkter, og øvrige er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden blot limpistol 6 mm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derfor har man mulighed for at handle online og transportere produkterne selv. Derved har man chancen for at undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggekæder køber produkter fra adskillige leverandører, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af limpistol 6 mm online.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved vil du opleve en høj grad af god rådgivning fra nogle der er eksperter i lige præcis limpistol 6 mm.
De fleste webshops i små nicher er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at handle limpistol 6 mm online på deres webshop.
Mange nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
limpistol 6 mm silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af over 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

limpistol 6 mm jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

limpistol 6 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

limpistol 6 mm bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Muligvis kan det blive meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer disponible forud for at du igangsætter eksekveringen. Du vil med fordel kunne lave en hurtig indkøbsliste som samler de materialer der bliver brug for, og dernæst tjekke oversigten, så du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
2Der kan findes endeløse instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube kan hjælpe med rigelig brugbar information, særligt hvis man kigger på engelsk.
3Man skal på ingen måde fattes grej. Tit vil det vise sig betydningsfuldt at du har det til disposition akkurat som du går løs med byggeriet. I øvrigt er det afgørende at medtage udgifterne hertil i budgettet.
4Det kan give mening at tænke over hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal skaffe professionel hjælp til noget af arbejdet. Når du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at søge forslag fra flere entreprenører.
5For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette skal du jævnligt holde øje med femdøgnsprognosen i forbindelse med arbejdets start, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Du skal nødig forsømme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig med henblik på hændelige skader. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i arbejdet, især ifald du ikke køber eksperthjælp.
7I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes når byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at byggeprojektet forbedrer miljøet.
8Der viser sig ofte overraskende problematikker når det kommer til omfangsrige opgaver, og ergo kan det være afgørende at man har afsat god tid i planen, som gør at man er tryg ved at nå det inden ens deadline.
9Det er fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for ombygningen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være forstandigt at dokumentere samtlige poster, hvorefter man kan søge sig frem til beløbet for dem slavisk.
10Længe før du igangsætter dit byggeprojekt kan det blive ganske afgørende med et tilsagn om, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig gældende regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Forberedelse er metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at lave en gennemarbejdet plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din dagsorden.
12Det er oplagt at indhente assistance til byggearbejdet, hovedsageligt ved væsentlige arbejdsopgaver. Store opgaver behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig mere effektivt og sjovere når der er flere der bidrager.
De højest bedømte byggeshops
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket jo er rigtig imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Temmelig mange online butikker tildeler nu til dags en hel del forskellige billige former for fragt til limpistol 6 mm. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er nemlig særligt ukompliceret, og i mange tilfælde endvidere den billigste løsning til levering.

Du kan endvidere afveje for og imod at få pakken bragt til din adresse eller til dit arbejde. Leveringstypen viser sig desværre et hak dyrere, men endvidere ret så fleksibel ved køb af limpistol 6 mm online. Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv, hvilket afhænger af at du lever i kort afstand af internet selskabets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på limpistol 6 mm kan i nogle tilfælde være virkelig essentiel ifald man har brug for dine nye varer fluks, så herved er det sandelig fornuftigt at man kontrollerer leveringstidspunktet for limpistol 6 mm. Størstedelen af e-forhandlere – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på flere varer online, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen laves inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varen pakket forinden personalet får fri.

Nogle få online shops præsterer fragtfri levering på limpistol 6 mm online, men i reglen kun når du køber for et fastsat beløb. Som alternativ skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmåde, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

Masser af netbutikker yder click-and-collect hvor du bestiller billig limpistol 6 mm derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen. Byggekæderne frembyder for eksempel klik-og-hent på limpistol 6 mm i disse byer:

Brabrand, Åbyhøj, Nærum, Vallensbæk, Vejle, Tilst, Hillerød, Nørresundby, Kokkedal, Brønderslev, Hørsholm, Allerød, Odder, Korsør, Farum, København, Herning, Næstved, Brønshøj, Holstebro, Ishøj, Roskilde, Taastrup, Aalborg, Randers, Middelfart, Søborg, Højbjerg, Esbjerg, Grenaa, Risskov, Aarhus, Struer, Køge, Charlottenlund, Hjørring, Stenløse, Rødovre, Herlev, Aabenraa, Vordingborg, Ikast, Skanderborg, Kolding, Haslev, Frederikssund, Lillerød, Nyborg, Valby, Hedehusene, Odense, Vanløse, Jyllinge, Birkerød, Fredericia, Frederiksberg, Horsens, Sønderborg, Albertslund, Dragør, Ballerup, Svendborg, Tårnby, Frederiksværk, Hedensted, Rønne, Virum, Varde, Thisted, Ølstykke, Rudersdal, Helsingør, Brøndby, Solrød Strand, Glostrup, Hvidovre, Værløse, Greve, Nakskov, Haderslev, Slagelse, Kalundborg, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Lyngby, Lystrup, Frederikshavn, Silkeborg, Holbæk, Ringsted, Viborg, Gentofte, Hobro, og Skive, .

Klik-og-hent af limpistol 6 mm er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark), Sjælland (Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Falster) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Ses der på tendenserne står det markant, at netshoppere tit søger fx limpistol 6 mm priser og limpistol 6 mm online. Man ser derudover typisk folk søge eksempelvis billig limpistol 6 mm, limpistol 6 mm tilbud samt køb limpistol 6 mm, plus de store byggekæder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Få rabat på limpistol 6 mm

Det er jo vældig hensigtsmæssigt for købere at søge sig frem til tilbud på billige limpistol 6 mm online fra forskellige internet foretagender, og altså har en hel del online selskaber set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på limpistol 6 mm betydeligt, og i øvrigt byde på portofri fragt.

Men det kan alligevel vise sig rentabelt at analysere visse forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på limpistol 6 mm online før du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at modtage den bedste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma og Stark.

Du må bare være obs på, at i tilfælde af at en online shop annoncerer billige limpistol 6 mm online til salg for en pris som virker hamrende beskeden, kan det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk online virksomhed. Shopping med kort er på den anden side indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket beskytter folk imod fup internet handler.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække beløbet til limpistol 6 mm af flere omgange. Dette fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Stark.

Når man ser på statistikkerne fremstår det markant, at folk ofte søger bl.a. limpistol 6 mm priser og køb limpistol 6 mm. Man ser desuden mange gange folk efterspørge bl.a. limpistol 6 mm online, billig limpistol 6 mm og limpistol 6 mm tilbud.

Læs eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot leverer faktisk gode chancer for at betragte en længere række andre konsumenters iagttagelser og herved stiller vi forslag om, at du evaluerer online webshoppens anmeldelser før du placerer din ordre på billige limpistol 6 mm online.

Facebook fremskaffer også fuldkommen værdifulde metoder til at få indblik i netshoppens troværdighed. I øvrigt er der endda internet webshops som giver folk mulighed for at nedfælde en omtale af deres køb, hvilket også bør anvendes til afvejning af kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige limpistol 6 mm online på en internet forhandler burde de i princippet tyde dens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super interessant, særligt med de kendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning kunne måske være at bemærke om online butikken er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er et kendetegn for at internet forhandleren lever op til de gældende danske regler, foruden at internet forhandleren af og til efterses af eksperter som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du anledning til assistance, såfremt du møder vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af limpistol 6 mm. Ydermere tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest essentielle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af limpistol 6 mm online, f.eks. den returrettighed netshoppen lover.

På grund af dette er det i øvrigt essesentielt, at man til enhver tid bevarer ens købsbekræftelse, således man en anden gang kan vidne om bestillingen af limpistol 6 mm, uafhængig af om man har handlet hos Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix eller Bygma.

Jette Larsen gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Per gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Maria Knudsen gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Erik Knudsen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til online shopping
1Forinden folk bestiller billige limpistol 6 mm i en online webshop burde de på en vis måde tyde shoppens vilkår, det er dog for det meste ikke særlig sjovt. Ydermere anbefales det at kunden er på vagt for de mest vedkommende retningslinjer gældende for købet af billige limpistol 6 mm online, som fx hvilken returneringsret online webshoppen lover.
2Den billigste form for fragt vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men dette nødvendiggør at du befinder dig nær e-shoppens arbejdslager. Den metode til levering er jo ultra afgørende hvis man mangler limpistol 6 mm inden for få dage. Alternativt så yder indtil flere online selskaber gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du køber for en bestemt pris.
3Visse internet firmaer yder levering uden beregning på limpistol 6 mm, men i reglen er det betinget af at der bestilles for en konkret pris. Ellers skulle du beslutte sig for den billigste leveringstype, hvilket tit vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop. Denne viser sig desværre endvidere ualmindeligt ukompliceret. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
4Temmelig mange internet forretninger frembyder i øjeblikket en lang række forskellige billige former for levering til limpistol 6 mm. En af de mest benyttede er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter når du har lyst. Leveringsformen er jo vældig let gængelig, samt oftest desuden den mindst kostelige slags levering.
5Det er jo efterhånden ualmindeligt problemfrit for enhver at sammenligne priser online på billige limpistol 6 mm i blandt diverse online webshops, og herved tilbyder en lang række internet forhandlere portofri levering. Det kan alligevel vise sig lukrativt at besigtige nogle få e-shops efter tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
6Leveringstiden er naturligvis vældig udslagsgivende hvis man mangler varerne omgående, så af den grund er det utvivlsomt aktuelt at man tjekker den anslåede leveringsdato på limpistol 6 mm. En lang række forhandlere på nettet frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varenumre, men det er underforstået at bestillingen indsendes forinden et aftalt tidspunkt.
7Trustpilot frembringer regulære fordelagtige løsninger til at vurdere en stor portion aktuelle køberes tanker og på grund af dette slår vi et slag for, at du gennemgår netbutikkens ratings inden du handler billige limpistol 6 mm online. Facebook bringer dig derudover stort set gunstige genveje til at få kendskab til netshoppens pålidelighed.
8Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfattet af en retningslinje, som beskytter os imod uoprigtige firmaer på nettet. Som alternativ bør du udnytte en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage beløbet over flere uger.
9Vi foreslår generelt at granske om internet webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det kan være et sympol på at online butikken føjer de opstillede regler, udover at internet virksomheden lejlighedsvis evalueres af jurister der har ekspertise inden for reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige limpistol 6 mm hos en internet shop kan man principielt skimme butikkens betingelser.