RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du bør gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden blot limpistol 4 mm.
Når du har brug for produkterne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne selv. Dette er først og fremmest et alternativ i de gængse byggecentre.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Der vil være forskel på prisen på billige limpistol 4 mm hos de forskellige online byggecentre. Nogle har de bedste tilbud, imens nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan du overveje at shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring limpistol 4 mm.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør man tjekke webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Det vil nogle se som positivt.
De kendte byggekæder findes i hele landet, og hermed har mange tilbuddet om at købe online og køre produkterne selv. Takket være dette har du mulighed for at blive fri for fragten, og tilmed hente produkterne nu og her.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra diverse leverandører, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af limpistol 4 mm online.

Nichewebshop

Mange nichebutikker er opstartsfirmaer, der tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler limpistol 4 mm online på deres side.
De fleste nichebutikker på nettet har en stor passion for deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Herved kan du forvente endnu mere nyttig vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis limpistol 4 mm.
Alverdens specialiserede webshops står selv for produktion af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte på nicheforretningerne online vil du få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 kollegaer i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

limpistol 4 mm harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

limpistol 4 mm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

limpistol 4 mm silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af mere end 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

limpistol 4 mm jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan være en god idé at få assistance til byggeprojektet, især ved omfattende ombygninger. Store projekter bør udføres af flere mennesker. Samtidig bliver det bedre og mere interessant når man ikke er alene om det.
2Ofte vil det vise sig essentielt at have et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive fornuftigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så indsamle prisen på dem alle sammen.
3Husk at tænke over om projektet kan klares alene, eller du i stedet for skal hente professionel hjælp til delelementer af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tage notits af udsigten ift. vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at regne når du lige vil i gang med dit komplekse projekt.
5Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt renoveringen bidrager positivt til klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
6Man vil nødig fattes grej. Jævnligt kan det vise sig af stor betydning at du har grejet disponibelt idet du iværksætter byggeprojektet. Du bør huske at indregne de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
7Der viser sig næsten altid uforudsete problematikker når det kommer til avancerede byggeprojekter, og derfor viser det sig meningsfuldt at man har afsat betragtelig tid i agendaen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå i mål.
8Før du opstarter dit byggeprojekt er det yderst essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
9Der kan findes en hel del vejledninger og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til betydelige mængder brugbar info, specielt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
10Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en klar plan, som beskriver hvilke gøremål der løses på hvilken dag, som også inkluderer en rækkefølge. Forsøg at være konkret når du laver din handlingsplan.
11Det bliver at have noget at sige at du har de relevante byggematerialer parat i god tid før du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at udfærdige en simpel huskeliste hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og bagefter tjekke punkterne, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
12Du skal nødig se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beklædning som hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod hændelige skader. Det er afgørende at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
Danskernes favorit byggecentre
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt overlegent. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er hamrende flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er ultra imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Flere e-butikker yder nu om dage en hel del forskellige billige fragtformer til limpistol 4 mm. En af de mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente dine nye varer når du har lyst. Fragtløsningen er jo yderst nem, samt ofte endda den billigste leveringsmåde.

Du burde på samme måde forsøge at vælge at få leveret til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig godt nok en kende mere omkostningsfuld, men endda særligt let gængelig ift. limpistol 4 mm online. Den prisbilligste fragtform er uden tvivl at hente ordren selv, hvilket dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragttiden på limpistol 4 mm kan vise sig at være yderst udslagsgivende i tilfælde af at man mangler produkterne om få sekunder, og herved er det ganske væsentligt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt for limpistol 4 mm. De fleste e-butikker i Danmark – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig 1 dags levering på mange af butikkens varer online, men vær opmærksom på at det antager at bestillingen køres igennem forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer afsendt før personalet har fri.

En række e-forretninger i Danmark frembyder gratis levering på limpistol 4 mm online, men i reglen kræver det at man bestiller for et fastsat beløb. Derudover kan du udse dig den billigste form for levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

En lang række webshops tildeler click-and-collect hvor man køber billig limpistol 4 mm på nettet men selv henter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på limpistol 4 mm i følgende områder:

Greve, Nakskov, Virum, Ringsted, Frederiksberg, Albertslund, Vallensbæk, Lystrup, Brabrand, Charlottenlund, Hvidovre, Sønderborg, Næstved, Kokkedal, Helsingør, Aarhus, Horsens, Varde, Middelfart, Aabenraa, Valby, Birkerød, Glostrup, Stenløse, Hobro, Svendborg, Brøndby, Skive, Åbyhøj, Frederikssund, Aalborg, Rødovre, Lillerød, Holbæk, Dragør, Struer, Solrød Strand, Herlev, Esbjerg, Herning, Nærum, Nykøbing Falster, Taastrup, Gentofte, Tilst, Ballerup, Ishøj, Roskilde, Haderslev, Nørresundby, København, Brønshøj, Frederikshavn, Hjørring, Vejle, Hedehusene, Haslev, Risskov, Kolding, Thisted, Køge, Vanløse, Viborg, Korsør, Farum, Højbjerg, Ølstykke, Vordingborg, Slagelse, Jyllinge, Brønderslev, Nyborg, Søborg, Tårnby, Hedensted, Gladsaxe, Randers, Rønne, Rudersdal, Lyngby, Frederiksværk, Ikast, Skanderborg, Kalundborg, Holstebro, Odense, Fredericia, Grenaa, Hørsholm, Hillerød, Silkeborg, Værløse, Odder, og Allerød, .

Afhentning ift. limpistol 4 mm er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Lolland, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere jævnligt leder efter blandt andet billig limpistol 4 mm og limpistol 4 mm tilbud. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere kigge efter for eksempel limpistol 4 mm priser, køb limpistol 4 mm og limpistol 4 mm online, plus de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Få den bedste pris på limpistol 4 mm

Det har vist sig at være ret så uproblematisk for alle at vurdere tilbud på billige limpistol 4 mm online fra flere internet outlets, og på grund af dette har de fleste butikker på nettet set sig nødsaget til at reducere prisen på limpistol 4 mm voldsomt, og ovenikøbet frembyde portofri levering.

Til gengæld kan det immervæk vise sig rentabelt at efterse nogle forskellige webshops efter udsalg og tilbud på limpistol 4 mm online inden du placerer ordren, således at du er sikret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Du må dog være årvågen med, at hvis en forhandler på nettet sælger billige limpistol 4 mm online på tilbud til en pris som kan ses som mystisk favorabel, er det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig webshop. Køb med kort er imidlertid indbefattet af en lov, der assisterer en overfor svindlende webshops.

Vi går generelt ind for kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at betale regningen på limpistol 4 mm over en længere periode. Dette tilbydes typisk ved niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Når man ser på data står det klart, at folk typisk søger efter for eksempel billig limpistol 4 mm og limpistol 4 mm priser. Foruden dette ser man tit mennesker søge blandt andet køb limpistol 4 mm, limpistol 4 mm online og limpistol 4 mm tilbud.

Kig på tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot præsterer de facto relevante muligheder for at kigge nærmere på adskillige øvrige brugeres reflektioner og af den grund er det godt, at du udforsker e-butikkens omtaler forinden du bestiller billige limpistol 4 mm online.

Facebook forærer dig også aldeles fine løsninger til at få indsigt i internet forretningens popularitet. Desuden ses endda internet handler hvor du kan tilkendegive en omtale af deres køb, hvilket også burde anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen køber billige limpistol 4 mm online hos en e-shop kan man helt sikkert få overblik over e-shoppens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant, særligt ved de kendte byggecentre som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Stark.

Et alternativ er at se om webbutikken er e-mærket, fordi det længe har været en tryghed om at online virksomheden følger de danske retningslinjer, tillige med at e-shoppen rutinemæssigt revurderes af specialister der er inde i vilkårene på området.

Dette er desuden en god mulighed for hjælpende service, hvis du møder problemer ved din handel med limpistol 4 mm. Desuden er det at foretrække at man er påpasselig med de mest centrale bestemmelser der har indvirkning på bestillingen af limpistol 4 mm online, som for eksempel den returpolitik webbutikken tilsikrer.

Her er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk opbevarer ens faktura, således man en anden gang kan påvise sin bestilling af limpistol 4 mm, uagtet om man har bestilt ved Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Camilla Sørensen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Lars A gav 4 stjerner

Det kører bare som det skal.

Pia gav 5 stjerner

Alt var i orden

Ole Pedersen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til online indkøb
1Den mest prisbevidste leveringsmanér er dog at du selv henter pakken, men den mulighed står og falder med at du befinder dig nær e-forretningens adresse. Den leveringsmanér er jo ultra vital såfremt man mangler limpistol 4 mm inden for få dage. Alternativt så yder nogle enkelte butikker på nettet fri fragt, men i reglen påkræves det at der erhverves for et konkret beløb.
2Flere e-forretninger i Danmark byder på gratis fragt på limpistol 4 mm, men for det meste forudsætter det at man indkøber for et fastsat beløb. Alternativt skulle du overveje den billigste leveringsmåde, som i mange tilfælde er at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Fragttypen viser sig som regel ydermere ret så smart. Den mest billige leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter varerne.
3Trustpilot genererer sådan set belejlige løsninger til at efterforske flere andre kunders kritik og derved er det fornuftigt, at du tager et kig på online webshoppens anmeldelser før du handler billige limpistol 4 mm online. Facebook fremskaffer lignende uden sammenligning nyttige løsninger til at få indtryk af internet firmaets pålidelighed.
4En lang række e-butikker udlover nu alverdens billige leveringsmodeller til limpistol 4 mm. En der er meget anvendt er i dag at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente varerne når du har lyst. Den er nemlig ekstremt uproblematisk, og tit ydermere den mindst kostelige fragtmulighed.
5Det er virkelig smart for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige limpistol 4 mm fra diverse online selskaber, og derfor tilbyder langt de fleste online firmaer fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk blive lønnende at studere en række e-forhandlere efter rabat og tilbud forud for at du shopper, således at du er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld om man står og skal bruge pakken om kort tid, så i det øjemed er det i sandhed relevant at du besigtiger den estimerede leveringsdato på limpistol 4 mm. En lang række internet foretagender reklamerer med billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter, men vær på vagt da det forudsætter at der bestilles inden et fastslået tidspunkt.
7Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er inkluderet i et regelsæt, som bistår kunden imod fup firmaer på nettet. Som alternativ kunne du drage fordel af en løsning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at finansiere prisen af flere omgange.
8Inden folk shopper billige limpistol 4 mm på en internet shop kan de i og for sig have øje for netshoppens regler, det er dog naturligvis ikke videre interessant. Endvidere anbefales det at kunden er påpasselig med de væsentligste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige limpistol 4 mm online, som fx den ombytningsret online shoppen lover.
9Vi foreslår generelt at finde ud af om e-forretningen er medlem af e-mærket, siden det generelt er et kendetegn for at online shoppen accepterer de gældende danske regler, samt at e-butikken lejlighedsvis tilses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglerne på området. Forud for at folk shopper billige limpistol 4 mm på en online webshop behøver de for at være på den sikre side se på netbutikkens regler.