Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke firmaets regler.
Nogle byggekæder fremviser et enormt produktudvalg, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge i blandt, foruden bare limpistol 20w.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du lede andre steder.
Hvis du skal have byggematerialerne nu og her eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på eget initiativ. Dette er især muligt i de store byggemarkeder.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring limpistol 20w.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige limpistol 20w fra webshop til webshop. Nogle har fokus på de bedste tilbud, og andre har fokus på faglig sparring. Du skal tænke på hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt udvalg af limpistol 20w online.
De store byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og på grund af det har man tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Herigennem er det muligt at undvære fragten, samt sågar skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem forventes det at du får ekstra erfaren hjælp fra mennesker med ekspertviden i netop limpistol 20w.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse understøtter du når du køber limpistol 20w online på deres side.
Mange nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre
limpistol 20w harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

limpistol 20w silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

limpistol 20w bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

limpistol 20w jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af flere end 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du bør købe hjælp fra en ekspert til opstarten af projektet. Ifald du henter professionel hjælp kunne det godt betale sig at få prisoverslag fra diverse virksomheder.
2Du bør aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj inklusiv hoved- og fodbeklædning der hjælper dig med henblik på potentielle uheld. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
3Forud for at du starter byggeriet er det ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
4Der ligger endeløse guides og videoer online som kan vejlede dig. Især YouTube kan hjælpe med rigelig udbytterig info, specielt såfremt man benytter den engelske version.
5Det er væsentligt at have de påkrævede materialer klar i god tid før du tager fat på din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og bagefter gennemgå listen, således at du sikrer dig at du har styr på det.
6Du skal aldrig nogensinde fattes udstyr. Det kan vise sig at være vigtigt at have udstyret parat akkurat som du går løs med byggeriet. Det er desuden godt at påregne de medfølgende omkostninger i det økonomiske overblik.
7Ofte vil det vise sig afgørende at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være en god idé at dokumentere alle omkostninger, og efterfølgende undersøge den billigste pris på dem hver især.
8Forberedelse bliver vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at forfatte en velovervejet agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk idet du laver handlingsplanen.
9For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den årsag skal du jævnligt undersøge meldingerne om vejret lige før projektets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned bedst som du står midt i det krævende projekt.
10Der kommer uden tvivl uforudsigelige problemer når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og herved vil det vise sig afgørende at der afsættes tilstrækkelig plads i planen, som gør at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
11Nogle gange kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er godt for miljøet. Tilskudet kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på naturen.
12Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggearbejdet, især såfremt det er omfattende ombygninger. Flere projekter skal gerne udføres af mere end en person. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Adskillige webbutikker i Danmark yder nu til dags et bredt udvalg af billige muligheder for levering til limpistol 20w. En af favoritterne er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer lige når det passer dig. Metoden er altså i høj grad overkommelig, og tit ydermere den mindst kostelige leveringsversion.

Du burde på samme måde vælge at vælge udbringning til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Løsningen er typisk en lille smule mere pebret, men til gengæld ekstremt fremkommelig ift. limpistol 20w online. Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl selv at hente varerne, men dette stiller krav om at du bor nær internet forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på limpistol 20w kan vise sig at være vældig udslagsgivende når du absolut skal bruge varerne inden for få dage, og af den grund er det skam klogt at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for limpistol 20w. En del shops på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men glem ikke at det stiller krav om at ordren køres igennem tidligere end et bestemt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken sendt afsted inden logistikpersonalet har fyraften.

En hel del online butikker lover fri fragt på limpistol 20w online, men ofte påkræves det at der erhverves for et præcist beløb. Alternativt kunne du beslutte sig for den billigste type af levering, der mange gange vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til et udleveringssted.

Adskillige netbutikker udlover afhentning hvor du handler billig limpistol 20w online men afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder for eksempel klik-og-hent på limpistol 20w i disse områder:

Aarhus, Valby, Hvidovre, Højbjerg, Holbæk, Viborg, Aabenraa, Vordingborg, Frederikshavn, Brønshøj, Rødovre, Esbjerg, Albertslund, Sønderborg, Lyngby, Nykøbing Falster, Gentofte, Varde, Kokkedal, Middelfart, Hedehusene, Vallensbæk, Solrød Strand, Haslev, Roskilde, Taastrup, Åbyhøj, Charlottenlund, Gladsaxe, Værløse, Skive, Horsens, Risskov, Holstebro, Allerød, Herlev, Herning, Aalborg, Brøndby, Hørsholm, Farum, Tårnby, Dragør, Ishøj, Struer, Glostrup, Slagelse, Helsingør, Nakskov, Hobro, Randers, Hedensted, Fredericia, Lystrup, Hillerød, Kolding, Birkerød, Rønne, Næstved, Greve, Haderslev, Lillerød, Ølstykke, Frederiksværk, Frederiksberg, Brabrand, Frederikssund, Tilst, Ringsted, Stenløse, Hjørring, Vejle, Jyllinge, Rudersdal, Nærum, Grenaa, Ikast, Kalundborg, Nyborg, København, Skanderborg, Vanløse, Svendborg, Køge, Ballerup, Virum, Søborg, Thisted, Silkeborg, Brønderslev, Odder, Odense, Korsør, og Nørresundby, .

Click-and-collect for limpistol 20w er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Ved indkig i statistikkerne er det klart, at netshoppere jævnligt søger bl.a. limpistol 20w priser og køb limpistol 20w. Foruden dette ser man mange gange netshoppere efterspørge blandt andet billig limpistol 20w, limpistol 20w online og limpistol 20w tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Få den bedste pris på limpistol 20w

Det er i dag ekstremt smart for alle og enhver at sammenligne tilbud på billige limpistol 20w online på flere firmaer på nettet, og derved har langt de fleste online outlets set sig nødsaget til at nedbringe prisen på limpistol 20w kolossalt, og ydermere byde på fragt uden betaling.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig indbringende at udforske forskellige internet shops i Danmark efter tilbud og udsalg på limpistol 20w online før du bestiller, sådan at du er sikret at modtage den bedste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må alligevel huske på, at ifald en forhandler på nettet afhænder billige limpistol 20w online til en udsalgspris der virker usædvanlig billig, bør det tit være en indikator for en svindel online butik. Shopping med kort er i hvert fald omfavnet af en ordning, hvilket redder køber imod uoprigtige online virksomheder.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du vælge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil klare pengene til limpistol 20w over flere uger. Det foreslåes som regel i specialiserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Når der ses på tendenserne står det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx limpistol 20w online og køb limpistol 20w. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis limpistol 20w priser, billig limpistol 20w og limpistol 20w tilbud.

Gennemsøg folks anmeldelser

Trustpilot genererer fuldstændig gavnlige muligheder for at granske ganske mange forhenværende kunders anmeldelser og herved stiller vi forslag om, at du efterforsker online butikkens anmeldelser før du bestiller billige limpistol 20w online.

Facebook indebærer lige så vel regulære tiltalende løsninger til at få kendskab til e-firmaets troværdighed. Foruden det møder vi faktisk webbutikker som giver kunderne mulighed for at ytre en vurdering af virksomhedens service, som også må benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige limpistol 20w online i en e-shop kunne de for at være på den sikre side få overblik over webshoppens forretningsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt, især ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

En anden løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er en angivelse af at online butikken efterkommer de officielle regler, og at den ofte overvåges af jurister der har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, ifald du skulle få problemer som følge af din ordre på limpistol 20w. Dertil foreslår vi at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde betingelser der kan influere på bestillingen af limpistol 20w online, som eksempelvis hvilken byttepolitik netbutikken tilbyder.

Her er det på samme måde vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bevidne bestillingen af limpistol 20w, uafhængig af om man har bestilt hos Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller Bygma.

Henrik Olsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Martin Christensen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Marianne H gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Peter S gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 tips til internetshopping
1Flere firmaer på nettet giver nu alverdens billige leveringsmuligheder til limpistol 20w. En sikker vinder er i vore dage levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså ualmindeligt bekvem, og oftest derudover den billigste leveringsmanér.
2Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en tilkendegivelse af at online webshoppen efterfølger de gældende danske regler, og at online forretningen tit evalueres af specialister som har ekspertise inden for retningslinjerne. Før nogen bestiller billige limpistol 20w hos en online virksomhed kunne de for at være sikker læse butikkens betingelser.
3Det er i dag i høj grad nemt for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige limpistol 20w på tværs af internet handler, og derfor præsterer en hel del firmaer på nettet levering uden beregning. Men det kan til hver en tid være gunstigt at efterse enkelte internet shops i Danmark efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at antage den billigste pris.
4Den billigste fragtform vil altid vise sig at være at du selv henter varerne, hvilket kræver at du bor i nærheden af online firmaets adresse. Den fragtform er jo ret vigtig om vi har brug for limpistol 20w med det samme. Alternativt så lover enkelte online varehuse fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde kun såfremt der købes for et konkret beløb.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig ret så bestemmende såfremt man skal bruge din ordre om få sekunder, så af den grund er det skam fornuftigt at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid på limpistol 20w. Mange outlets på nettet lover billig dag-til-dag levering på mange varer, men som ikke desto mindre beroer på at transaktionen realiseres forinden et fastslået klokkeslæt.
6Trustpilot resulterer i ganske uafhængige chancer for at inspicere flere aktuelle brugeres kritik og herved er det godt, at du besigtiger online shoppens ratings før du shopper billige limpistol 20w online. Facebook byder på ydermere regulære strålende chancer for at få indsigt i online firmaets kundefokus.
7Inden folk bestiller billige limpistol 20w i en internet forhandler bør man egentlig betragte webshoppens handelsvilkår, det er dog tit et tidskrævende projekt. Tilsvarende er det fornuftigt at kunden er vidende om de mest vitale retningslinjer der har betydning for shopping af billige limpistol 20w online, som for eksempel den byttepolitik e-firmaet garanterer.
8Nogle enkelte internet virksomheder garanterer levering uden gebyr på limpistol 20w, men i mange tilfælde kræver det at der bestilles for et konkret beløb. I øvrigt må du overveje den mindst kostelige fragtmetode, der ofte vil blive at få leveret pakken til et afhentningssted. Løsningen viser sig sædvanligvis på den anden side ret så smart. Den billigste form for levering vil dog altid være selv at hente ordren.
9Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en orden, hvilket sikrer kunden overfor uoprigtige forretninger på nettet. Alternativt kunne du vælge et tilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage beløbet over flere uger.