Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt produktsortiment, og andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot limpistol 18v.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige limpistol 18v fra webshop til webshop. Enkelte vil have de bedste tilbud, og nogle vil have service. Du skal gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel hente produkterne personligt. Det er især en mulighed ved de udbredte byggecentre.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
For mange er byggeprojekter ens betydende med mange spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring limpistol 18v.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og herigennem har kunderne tilbuddet om at købe online og hente produkterne på egen hånd. Af den grund kan du overveje at blive fri for fragten, og endda have varerne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggekæder udbyder varer fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af limpistol 18v online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche har en dybdegående viden om de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo kan du forvente ekstra indsigtsfuld service fra medarbejdere der er eksperter i netop limpistol 18v.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber limpistol 18v online fra deres webshop.
Majoriteten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 personer i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

limpistol 18v bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og styres dagligt af cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

limpistol 18v silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag mere end 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

limpistol 18v harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

limpistol 18v jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det bliver at have noget at sige at du har alle materialer til rådighed før du tager fat på byggeprocessen. Du bør notere en punktforms huskeliste hvor der bør fremgå alle de ting du har brug for, og efterfølgende gennemløbe listen, således at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
2Typisk vil det være afgørende at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så du har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være behjælpeligt at dokumentere alle poster, og herefter nedfælde ens købspris for hver eneste af dem.
3Du må ikke se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj såsom hjelm og sko som sikring med henblik på eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du husker din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke får assistance fra en professionel.
4Du bør aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være fornuftigt at have værktøjet til disposition inden du starter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at medregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
5Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en stor rolle. Derfor skal du løbende kigge på femdøgnsprognosen i dagene op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned netop som du er ved at færdiggøre dit omfattende projekt.
6Du kan finde mange forskellige artikler og videoer på internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube giver meget udbytterig information, ikke mindst når du benytter engelske søgeord.
7I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde hvor ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilskud er altså afhængig af at projektet har en positiv betydning for klimaet.
8Forberedelse vedbliver at være vejen til succes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en struktureret dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du nedskriver tidsplanen.
9Det er en god idé at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det kommer til større byggeprojekter. Nogle projekter skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
10Der viser sig uden tvivl uforudsigelige problematikker i tilfælde med større byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig essentielt at man afsætter en god portion tid i agendaen, som gør at man kan være selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
11Du burde måske overveje om byggeriet kan klares alene, eller du alternativt bør skaffe assistance fra en fagmand til opstarten af det. Forudsat at du ønsker hjælp fra en professionel er det en god idé at notere en pris fra forskellige håndværkere.
12Inden du indleder arbejdet kan det blive vildt afgørende at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget godt arbejde. Karakteren er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver toprating, og bare 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er utrolig overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er meget godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er kolossalt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er usædvanligt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Masser af internet varehuse foreslår heldigvis en hel del forskellige billige fragttyper til limpistol 18v. En favorit iblandt mange er i dag at få leveret til et udleveringssted, så du selv har mulighed for at hente bestillingen når der er tid til det. Metoden er jo rigtig let, samt ofte tilmed den mest prisbevidste fragttype.

Du kunne tillige udse dig at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen viser sig ofte en kende mere pebret, men derudover ekstremt overkommelig med limpistol 18v online. Den mest betalelige løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket forudsætter at du bor tæt på internet firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på limpistol 18v er særdeles afgørende om du står og skal bruge produkterne om et øjeblik, så i det øjemed er det selvsagt relevant at du efterser det forventede leveringstidspunkt ved limpistol 18v. En række internet forretninger – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag levering på flere varer online, som trods alt er afhængig af at bestillingen indsendes forud for et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få varerne på posthuset før pakkepersonalet tager hjem.

Flere internet webshops garanterer levering uden beregning på limpistol 18v online, men oftest er det forudsat at der shoppes for en bestemt sum. Ellers kunne du overveje den mest billige type af levering, der typisk er at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Mange netbutikker foreslår click-and-collect hvor du køber billig limpistol 18v online men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggekæderne frembyder bl.a. klik-og-hent på limpistol 18v i disse byer:

Varde, Ringsted, Holbæk, Lyngby, Grenaa, Rødovre, Thisted, Korsør, Hørsholm, Roskilde, Herning, Kolding, Jyllinge, Herlev, Horsens, Haderslev, Glostrup, Lystrup, Charlottenlund, Sønderborg, Rønne, Frederikshavn, Værløse, Farum, Ishøj, Brøndby, Silkeborg, Hjørring, Rudersdal, Hedehusene, Fredericia, Gladsaxe, Søborg, Brabrand, Næstved, Brønderslev, Frederiksberg, Hedensted, Køge, Kokkedal, Lillerød, Taastrup, Aabenraa, Ølstykke, Albertslund, Nyborg, Vallensbæk, Brønshøj, København, Esbjerg, Struer, Frederiksværk, Virum, Svendborg, Hobro, Højbjerg, Skanderborg, Allerød, Aalborg, Gentofte, Nørresundby, Åbyhøj, Hillerød, Viborg, Hvidovre, Tilst, Valby, Frederikssund, Vanløse, Nakskov, Birkerød, Vordingborg, Stenløse, Vejle, Holstebro, Haslev, Solrød Strand, Ikast, Ballerup, Kalundborg, Helsingør, Tårnby, Risskov, Odense, Randers, Slagelse, Skive, Nærum, Aarhus, Greve, Odder, Dragør, Nykøbing Falster, og Middelfart, .

Click-and-collect af limpistol 18v er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Bornholm, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Østsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Når vi ser på tendenserne står det markant, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis limpistol 18v tilbud og køb limpistol 18v. Man ser desuden jævnligt online shoppere lede efter for eksempel billig limpistol 18v, limpistol 18v priser samt limpistol 18v online, foruden de gængse byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Bedste tilbud på limpistol 18v

Det er jo ret ligetil for enhver at kigge efter tilbud på billige limpistol 18v online hos forskellige online outlets, og følgelig har flertallet af e-firmaer set sig nødsaget til at presse salgspriserne på limpistol 18v voldsomt, og ovenikøbet garantere gratis levering.

Men det kan trods alt blive udbytterigt at efterse nogle firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på limpistol 18v online inden du bestiller, så du er garanteret at modtage den bedste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Du skal alligevel være så påpasselig, at hvis en shop på nettet udlover billige limpistol 18v online til salg for en tilbudspris som kan ses som umådelig overkommelig, så kunne det mange gange være et signal om en falsk netshop. Kortbestillinger er på den anden side omsluttet af en foranstaltning, hvilket støtter dig som kunde overfor falske e-firmaer.

Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil honorere omkostningerne til limpistol 18v over en periode. Dette tilbydes ofte ved online nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Bygma og Harald Nyborg.

Når der ses på søgedata bliver det markant, at online shoppere typisk efterspørger fx køb limpistol 18v og limpistol 18v tilbud. Foruden dette ser man tit folk søge efter for eksempel limpistol 18v online, billig limpistol 18v samt limpistol 18v priser.

Læs folks betragtninger

Trustpilot tilbyder dig temmelig fine chancer for at granske flere aktuelle kunders observationer og herved tilrådes det, at du undersøger internet forhandlerens ratings inden du bestiller billige limpistol 18v online.

Facebook medfører tillige altid sikre chancer for at få indtryk af e-forhandlerens popularitet. Herinde ser vi nogle e-firmaer hvor kunder kan forfatte en evaluering af virksomhedens service, som desuden bør bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige limpistol 18v online i en e-handler kan man egentlig gennemløbe netbutikkens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende, især med de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne måske være at tjekke hvorvidt online forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det skulle være en påvisning af at e-handlen efterfølger de officielle regler, foruden at internet selskabet lejlighedsvis overvåges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Derudover tilbydes du chance for en håndsrækning, for så vidt du udsættes for udfordringer i forbindelse med dit køb af limpistol 18v. For øvrigt er det fornuftigt at man er hensynstagende til de væsentligste retningslinjer der kan influere på bestillingen af limpistol 18v online, eksempelvis den returpolitik online forhandleren lover.

Derfor er det ligeledes essesentielt, at man stadig beholder ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af limpistol 18v, uafhængig af om man har købt fra XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Harald Nyborg eller Stark.

Jens gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Birthe gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Peter Møller gav 5 stjerner

Rigtig god service

Michael Knudsen gav 5 stjerner

Fremragende service

9 gode råd til online indkøb
1Det er jo efterhånden ekstremt simpelt for os alle at finde tilbud online på billige limpistol 18v på forskellige online firmaer, og herved tilbyder massevis af internet virksomheder levering uden betaling. Til gengæld kan det alligevel være gunstigt at granske enkelte internet shops i Danmark efter billige priser inden du shopper, så du er sikker på at antage den bedste pris.
2Generelt slår vi et slag for at kontrollere hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærket, grundet at det er en tilkendegivelse af at online butikken opfylder de officielle danske regler, samt at den en gang i mellem efterses af fagmænd der har meget erfaring med de gældende regler. Forud for at folk bestiller billige limpistol 18v i en e-shop kan man utvivlsomt sætte sig ind i shoppens forretningsaftale.
3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en foranstaltning, hvilket skærmer kunden imod uægte online butikker. Som alternativ burde du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, såfremt du har i sinde at betale regningen ude i fremtiden.
4Trustpilot indebærer immervæk værdifulde genveje til at beskue en hel del tidligere brugeres meninger og derved anbefaler vi, at du kigger på netbutikkens anmeldelser før du handler billige limpistol 18v online. Facebook byder på desuden forholdsvis gavnlige metoder til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed.
5Masser af internet foretagender foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige leveringsformer til limpistol 18v. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter pakken lige når det passer dig. Den er jo særligt uproblematisk, og ofte ligeledes den billigste mulighed for fragt.
6Leveringsdygtigheden kan vise sig at være meget central når man har behov for pakken straks, og af den grund er det skam væsentligt at vi gransker leveringstidspunktet på limpistol 18v. En række online firmaer annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, men som trods alt betinges af at transaktionen realiseres inden et aftalt tidspunkt.
7Forud for at folk handler billige limpistol 18v på en internet handler burde man de facto gennemløbe forhandlerens betingelser, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. For øvrigt er det fornuftigt at man er på vagt for de mest essentielle retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige limpistol 18v online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed webshoppen benytter.
8Den mest prisbevidste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du er i nærheden af online firmaets tilholdssted. Den leveringsudgave er temmelig vigtig forudsat vi behøver limpistol 18v inden for kort tid. Alternativt så frembyder en række e-shops i Danmark levering uden omkostninger, men tit kun når du køber for en konkret pris.
9Nogle webshops tilbyder fragt uden gebyr på limpistol 18v, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis der aftages for en fastsat pris. I øvrigt burde man overveje den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtløsningen er mange gange endvidere særdeles praktisk. Den mest letkøbte leveringsmåde er unægtelig selv at hente pakken.