Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man kende netbutikkens regler.
Det er absolut super afgørende at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige limpistol 12v fra netbutik til netbutik. Nogle har fokus på billige priser, imens øvrige fokuserer på kompetent sparring. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Nogle byggecentre tilbyder et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge fra, udover bare limpistol 12v.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af limpistol 12v.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler produkter fra adskillige specialbutikker, og så kan du shoppe fra et bredt sortiment af limpistol 12v online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte butikker, som kan bidrage til ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder finder du i store dele af landet, og herigennem har kunderne valget om at bestille online og køre produkterne på egen hånd. Dermed kan du undvære leveringsomkostningen, og sågar skaffe varerne straks.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det kan du modtage super anvendelig rådgivning fra folk der er specialister i lige præcis limpistol 12v.
Alverdens specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få en skarpere pris.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse hjælper du ved at handle limpistol 12v online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre
limpistol 12v jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

limpistol 12v silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af over 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

limpistol 12v bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

limpistol 12v harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du optager byggeprocessen må det være ganske værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl kan der gælde diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Planlægning vedbliver at være kilden til succes med projektet. Du anbefales at sammensætte en klar dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteringsliste. Vær skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
3Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige værktøj. Tit kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret disponibelt når du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at medtage de her udgiftsposter i budgettet.
4I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet er CO2-besparende. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
5Typisk vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeri, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være rationelt at notere hver enkelt udgift, og dernæst finde frem til ens købspris for hver eneste af dem.
6Måske kan det blive væsentligt at have de presserende byggematerialer til disposition i god tid før du iværksætter byggeriet. Du kan nedskrive en enkel indkøbsliste indeholdende alle de ting som er nødvendige, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har det hele.
7For opgaver udenfor har vejrsituationen en fundamental rolle. På grund af dette må du hyppigt tage notits af vejrmeldingerne i tiden op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at regne absolut lige når du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Måske burde det overvejes om projektet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at sikre dig assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Ifald du søger eksperthjælp vil det ofte være en god idé at indhente tilbud fra flere foretagender.
9Der viser sig altid ubelejlige vanskeligheder i tilfælde med omfattende projekter, og pga. dette vil det vise sig væsentligt at der afsættes en god portion tid i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
10Du bør for alt i verden ikke glemme sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom sko og hjelm som beskytter dig imod mulige uheld. Det er af stor betydning at have styr på din sikkerhed i arbejdet, især ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Det kan være en god idé at få hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når det er omfangsrige byggeprocesser. Krævende opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det være bedre og mere socialt når man er flere om det.
12Du finder stribevis af guides og videoer online som kan vejlede dig. Navnligt YouTube tilbyder meget gavnlig oplysning, i særlig grad såfremt man søger på engelsk.
De mest folkekære byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst imponerende. Vurderingen er baseret på 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er kolossalt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt flot. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Adskillige e-forhandlere tildeler nu om stunder en hel del forskellige billige metoder til levering til limpistol 12v. Den mest benyttede er efterhånden levering til et afhentningssted, så du selv kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt enkel, og tit også den mest letkøbte leveringsmanér.

Du kunne på samme måde vælge at få produkterne leveret hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Løsningen viser sig beklageligvis et hak mere bekostelig, men endvidere ultra fleksibel for limpistol 12v online. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig i nærheden af internet selskabets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på limpistol 12v er jo ualmindeligt udslagsgivende om vi behøver ordren øjeblikkeligt, så derfor er det fuldkommen fornuftigt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid på limpistol 12v. En stor portion webbutikker – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig levering på næste hverdag på mange varenumre online, men som trods alt er betinget af at bestillingen indsendes forinden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen betjent forinden pakkemedarbejderne får fri.

En hel del internet shops frembyder portofri levering på limpistol 12v online, men i mange tilfælde er det forbeholdt når du aftager for et fastslået beløb. I øvrigt må man foretrække den mest billige leveringsmulighed, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En del webbutikker frembyder afhentning hvor man køber billig limpistol 12v på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på limpistol 12v i følgende områder:

Køge, Haslev, København, Risskov, Odense, Roskilde, Horsens, Rønne, Nykøbing Falster, Brønshøj, Albertslund, Taastrup, Skive, Virum, Ikast, Værløse, Gladsaxe, Åbyhøj, Solrød Strand, Tilst, Frederiksberg, Gentofte, Svendborg, Herlev, Dragør, Hedensted, Slagelse, Herning, Søborg, Aalborg, Skanderborg, Hvidovre, Ishøj, Brøndby, Farum, Grenaa, Hedehusene, Allerød, Korsør, Holbæk, Højbjerg, Ringsted, Nørresundby, Silkeborg, Nakskov, Hjørring, Lyngby, Birkerød, Middelfart, Sønderborg, Thisted, Lillerød, Vordingborg, Vejle, Aabenraa, Stenløse, Nærum, Rudersdal, Charlottenlund, Kalundborg, Hobro, Glostrup, Viborg, Frederikshavn, Ballerup, Holstebro, Greve, Odder, Kokkedal, Haderslev, Helsingør, Rødovre, Randers, Frederiksværk, Fredericia, Hillerød, Esbjerg, Ølstykke, Brabrand, Nyborg, Jyllinge, Aarhus, Kolding, Næstved, Valby, Hørsholm, Lystrup, Varde, Frederikssund, Brønderslev, Vanløse, Struer, Vallensbæk, og Tårnby, .

Klik-og-hent ift. limpistol 12v er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland), Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Falster) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når man ser på søgedata står det klart, at folk typisk efterspørger eksempelvis limpistol 12v priser og køb limpistol 12v. Derudover oplever man typisk online shoppere lede efter blandt andet billig limpistol 12v, limpistol 12v online og limpistol 12v tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma og 10-4.

Gode priser på limpistol 12v

Det har vist sig at være meget bekvemt for alle at søge sig frem til tilbud på billige limpistol 12v online fra flere internet handler, og af den grund har adskillige online forretninger ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på limpistol 12v betydeligt, og derudover præstere gratis fragt.

Det kan stadigvæk blive nyttigt at udforske enkelte internet handler efter udsalg og tilbud på limpistol 12v online før du køber, så man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Man må lige meget hvad være klar over, at såfremt en shop reklamerer billige limpistol 12v online på tilbud til en tilbudspris der er ufattelig billig, så kan det tit være et faresignal om en snydagtig internet forhandler. Bestillinger med betalingskort er imidlertid dækket ind under et lovbud, hvilket begunstiger dig som køber imod uoprigtige online forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du overveje et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afbetale regningen på limpistol 12v over tid. Det fås typisk i niche webshops, men dog sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Ved indkig i tallene står det klart, at folk typisk efterspørger blandt andet køb limpistol 12v og billig limpistol 12v. Vi ser derudover typisk folk lede efter blandt andet limpistol 12v tilbud, limpistol 12v online og limpistol 12v priser.

Kig på tidligere køberes synspunkter

Trustpilot frembringer ret solide genveje til at besigtige ganske mange aktuelle forbrugeres observationer og af den grund kan det være til hjælp, at du sonderer netshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige limpistol 12v online.

Facebook giver dig også fuldstændig ønskværdige muligheder for at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed. Herinde ses en række e-shops hvor folk kan skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også burde tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige limpistol 12v online hos en internet butik kunne de reelt betragte shoppens forretningsbetingelser, men det er ofte et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

En anden løsning kunne måske være at kontrollere om internet virksomheden er verificeret af e-mærket, som er en tryghed om at webbutikken accepterer de danske retningslinjer, samt at internet virksomheden tit ses til af jurister der har nøje kendskab til de gældende love.

Derudover tilbydes du chance for hjælpende service, når du oplever problemstillinger ved din handel med limpistol 12v. Desuden er det prisværdigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest basale betingelser der gælder for købet af limpistol 12v online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed internet firmaet bruger.

I relation til det er det tilmed vigtigt, at man permanent opbevarer ens kvittering, så man til enhver tid vil kunne bevidne købet af limpistol 12v, ligegyldig om man har bestilt ved 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus eller Silvan.

Marianne gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Lone F gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Marianne gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Henrik gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til indkøb via nettet
1Den billigste leveringsmanér vil utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket dog kræver at du har bopæl i nærheden af online forretningens bopæl. Den mulighed for levering kan vise sig at være meget bestemmende i tilfælde af at man skal bruge limpistol 12v med det samme. Alternativt så sikrer en række online virksomheder levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det kun gældende hvis der indkøbes for en konkret pris.
2Masser af e-shops udlover til alt held en lang række forskellige billige leveringsformer til limpistol 12v. En af de mest anvendte er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye produkter når det passer ind i din hverdag. Den er jo ret så nem, og oftest tillige den mindst kostelige leveringstype.
3Det er særligt uproblematisk for forbrugerne at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige limpistol 12v fra diverse online varehuse, og med det motiv tilbyder masser af netshops fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at kigge forbi nogle forskellige online outlets efter rabat og tilbud forinden du shopper, så du er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.
4Forinden folk bestiller billige limpistol 12v på en online forretning burde de sådan set se på e-butikkens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke super spændende. I øvrigt tilråder vi at kunden er obs på de mest vedkommende vedtægter der gælder for shopping af billige limpistol 12v online, som for eksempel hvilken bytteret internet forretningen har.
5Trustpilot genererer ultra udmærkede muligheder for at efterforske diverse øvrige konsumenters synspunkter og herved er det fornuftigt, at du iagttager internet webshoppens ratings før du handler billige limpistol 12v online. Facebook frembyder tillige i højeste grad gode muligheder for at få indsigt i e-forhandlerens kundefokus.
6Leveringsdygtigheden er naturligvis særligt essentiel såfremt man behøver din ordre nu og her, og af den grund er det rigtig relevant at man finder den estimerede leveringsdato for limpistol 12v. Størstedelen af online webshops lover billig 1 hverdags levering på adskillige produkter, men som imidlertid er afhængig af at bestillingen laves forinden et aftalt tidspunkt.
7Nogle få netshops lover levering uden gebyr på limpistol 12v, men undertiden er det påkrævet at man køber for en bestemt sum. Som alternativ skulle man overveje den mindst kostelige leveringsudgave, som gerne er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Fragtmetoden er typisk derudover temmelig overkommelig. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
8Generelt foreslår vi at se nærmere på om e-forretningen er støttet af e-mærket, siden det skulle være et sympol på at online forretningen efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at online forhandleren undertiden føres tilsyn med af sagkyndige der er meget fortrolige lovene på området. Forud for at nogen bestiller billige limpistol 12v på en e-forretning bør man på en vis måde gennemlæse e-butikkens forretningsvilkår.
9Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er en del af et regulativ, som redder kunden overfor svindlende online butikker. Som en alternativ mulighed bør du benytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du efterspørger at dække betalingen over en længere periode.