Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart utrolig vigtigt at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot limpistol 12 mm.
Der er ikke lighed i priserne på billige limpistol 12 mm hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, imens andre giver service. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
For mange er byggeprojekter forbundet med mange spørgsmål. Af den grund kan du med fordel handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring limpistol 12 mm.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Af den grund skal man undersøge byggemarkedets regler.
Når du skal have varerne nu og her eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er især en mulighed i de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra en lang række forskellige nicheshops, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af limpistol 12 mm online.
De gængse byggecentre er tilgængelige overalt i landet, og derfor har kunderne chancen for at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Derigennem har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og sågar skaffe produkterne nu og her.
De store byggekæder er udbredte og kendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af nichebutikker er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Alverdens små butikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. Af den grund bør du forvente mere informativ sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis limpistol 12 mm.
Forskellige specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller limpistol 12 mm online på deres side.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
limpistol 12 mm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

limpistol 12 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 personer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

limpistol 12 mm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

limpistol 12 mm silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig strategisk at du har grejet parat inden du igangsætter byggeprojektet. Desuden er det afgørende at indregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
2Forinden du indleder byggeprojektet kan det vise sig meget afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Det er muligt at spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives ifald projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen forbedrer naturen.
4Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan blive fordelagtigt at dokumentere alle poster, hvorefter man kan indsamle den billigste pris på hver enkelt.
5Husk at gennemtænke om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør få hjælp fra en ekspert til noget af arbejdet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagperson kan det være en god idé at få tilbud fra en håndfuld entreprenører.
6Der kan findes rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til utrolig meget udbytterig viden, særligt når man benytter den engelske version.
7Det vil vise sig vigtigt at du har de relevante materialer til rådighed i god tid før du starter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig note som samler det du skal bruge, og så granske oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
8For projekter udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. Derfor kan du ofte undersøge prognosen for vejret i dagene op til byggeriets start, så du slipper for at det uden varsel begynder at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med dit krævende projekt.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig når det er store byggerier. Krævende projekter bør udføres af flere personer. Desuden er det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Der præsenterer sig som regel overraskende problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og af den grund er det af stor betydning at der er afsat god plads i arbejdsplanen, med det formål at man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
11Du skal aldrig se bort fra din sikkerhed, så husk beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
12Godt forarbejde er nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet strategi, som beskriver hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du laver agendaen.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken fragtform er smartest?

Størstedelen af e-shops giver i vore dage et hav af forskellige billige leveringsmodeller til limpistol 12 mm. Den mest moderne er p.t. levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter når det passer dig bedst. Metoden er altså særdeles uproblematisk, og tit ydermere den mest billige leveringsmulighed.

Du kan lige så vel forsøge at få varerne leveret til din bolig eller ud på dit arbejde. Løsningen bliver mange gange en tand mere omkostningsfuld, men endda ualmindeligt ukompliceret for limpistol 12 mm online. Den billigste leveringsversion er uden tvivl selv at hente ordren, men det stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved e-handlens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på limpistol 12 mm er selvfølgelig virkelig central i tilfælde af at vi har brug for produkterne lige om lidt, og derfor er det altså centralt at du tjekker tidshorisonten for levering på limpistol 12 mm. Størstedelen af online outlets – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, men vær obs på at det er underforstået at ordren køres igennem før et fastslået klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne skippet afsted inden personalet får fri.

En hel del online webshops byder på fragt uden beregning på limpistol 12 mm online, men typisk er det under betingelse af at der shoppes for en fastsat pris. Ellers kunne du gribe den mest billige fragtmetode, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop.

Store webshops giver click-and-collect hvor man handler billig limpistol 12 mm online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og 10-4. De udlover bl.a. klik-og-hent på limpistol 12 mm i disse byer:

Grenaa, Brønshøj, Rønne, Nørresundby, Randers, Rudersdal, Virum, Herning, Odder, Jyllinge, Skanderborg, Birkerød, Frederiksberg, Skive, Taastrup, Tårnby, Lyngby, Kokkedal, Stenløse, Albertslund, Nakskov, Slagelse, Brønderslev, Aabenraa, Allerød, Glostrup, Ishøj, Charlottenlund, Aalborg, Helsingør, Højbjerg, Horsens, Lillerød, Nyborg, Hvidovre, Tilst, Kolding, Silkeborg, Dragør, Varde, Nykøbing Falster, Kalundborg, Hobro, Søborg, Frederiksværk, Greve, Risskov, Aarhus, Ikast, Hørsholm, Svendborg, Roskilde, Viborg, Vallensbæk, Frederikshavn, Gentofte, Valby, Thisted, Ballerup, Ringsted, København, Rødovre, Brøndby, Struer, Vanløse, Værløse, Lystrup, Frederikssund, Køge, Fredericia, Herlev, Haslev, Brabrand, Farum, Gladsaxe, Holstebro, Middelfart, Hedensted, Esbjerg, Solrød Strand, Holbæk, Hedehusene, Sønderborg, Ølstykke, Hjørring, Vordingborg, Næstved, Åbyhøj, Hillerød, Odense, Nærum, Korsør, Vejle, og Haderslev, .

Click-and-collect af limpistol 12 mm er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland).

Når man kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. limpistol 12 mm tilbud og billig limpistol 12 mm. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis køb limpistol 12 mm, limpistol 12 mm online og limpistol 12 mm priser, foruden de kendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Få rabat på limpistol 12 mm

Det er i dag rigtig let gængeligt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige limpistol 12 mm online fra flere firmaer på nettet, og for det har de fleste internet selskaber i Danmark været presset til at at presse prisniveauet på limpistol 12 mm helt i bund, og ovenikøbet sikre billig fragt.

Det kan imidlertid være tiden værd at inspicere nogle forskellige forhandlere på nettet efter rabatter og tilbud på limpistol 12 mm online inden du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den billigste pris. Se ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

Du skal trods alt være klar over, at når en internet webshop frembyder billige limpistol 12 mm online til en pris der kan ses som grænseløst lav, så bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en uærlig internet handler. Kortbestillinger er trods alt en del af et regulativ, hvilket begunstiger en imod uoprigtige online outlets.

Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage prisen på limpistol 12 mm over tid. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Ved indkig i tallene er det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter fx billig limpistol 12 mm og limpistol 12 mm tilbud. Man ser derudover ofte netshoppere lede efter blandt andet limpistol 12 mm online, køb limpistol 12 mm samt limpistol 12 mm priser.

Analyser nuværende kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder i højeste grad stabile genveje til at kortlægge diverse øvrige brugeres iagttagelser og herved tilråder vi, at du læser internet shoppens vurderinger inden du køber billige limpistol 12 mm online.

Facebook frembyder også faktisk gode muligheder for at få en idé om online firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi en række e-shops hvor kunder kan udforme en kritik af ordreforløbet, som tilmed må udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forinden folk køber billige limpistol 12 mm online i en e-forretning behøver de når alt kommer til alt betragte deres handelsvilkår, men det er i reglen en omfattende opgave, særligt på de store byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Et alternativt forslag kunne måske være at se nærmere på hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det ofte er en påvisning af at internet forretningen respekterer de officielle regler, foruden at online forhandleren nu og da vurderes af sagkyndige som har meget erfaring med reglerne på området.

Derudover giver det dig chance for at få assistance, såfremt du møder problemer som følge af din handel med limpistol 12 mm. Tilmed kan det være til hjælp at man er på vagt for de mest vitale betingelser der kan have betydning for bestillingen af limpistol 12 mm online, som fx den byttepolitik online webshoppen lover.

I den relation er det desuden relevant, at man permanent bibeholder ens købsbekræftelse, således man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af limpistol 12 mm, uafhængig af om man har købt ved XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma eller Stark.

Martin Knudsen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Henrik Møller gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Jette H gav 5 stjerner

I gør det super godt

Søren gav 5 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til online indkøb
1Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Køb med betalingskort er inkluderet i en lov, hvilket hjælper folk overfor falske internet handler. Som et alternativ burde du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at dække omkostningerne af flere omgange.
2Fragttiden kan vise sig at være meget udslagsgivende om man absolut skal bruge ordren fluks, og i det øjemed er det utvivlsomt passende at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt på limpistol 12 mm. Flere online shops præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent tidspunkt.
3Forud for at nogen bestiller billige limpistol 12 mm hos en shop på nettet bør man utvivlsomt tage stilling til virksomhedens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende. Dertil slår vi et slag for at du er vidende om de mest essentielle retningslinjer der influerer på bestillingen af billige limpistol 12 mm online, som for eksempel den bytteret hjemmesiden garanterer.
4Trustpilot yder fuldt ud gode muligheder for at inspicere adskillige forhenværende kunders oplevelser og derfor støtter vi, at du verificerer e-butikkens ratings forinden du køber billige limpistol 12 mm online. Facebook bringer dig tillige nogle fordelagtige metoder til at få en idé om e-shoppens pålidelighed.
5Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket kan være en antydning af at online forhandleren forsvarer de officielle regler, foruden at butikken rutinemæssigt besigtiges af fagfolk som er indført i de gældende vilkår. Før folk handler billige limpistol 12 mm i en online webshop kan de principielt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsbetingelser.
6Flere netshops tildeler heldigvis et stort udvalg af billige leveringsmåder til limpistol 12 mm. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når det passer dig. Fragtmetoden er jo særdeles simpel, samt mange gange tilmed den mest prisbevidste leveringsmåde.
7Det er virkelig hensigtsmæssigt for folk at sammenligne priser online på billige limpistol 12 mm i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og så frembyder massevis af webshops fragt uden beregning. Derfor kan det ikke desto mindre være smart at kigge forbi nogle få internet forretninger efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er garanteret at få fat i den skarpeste pris.
8Nogle internet handler garanterer billig levering på limpistol 12 mm, men for det meste stiller det krav om at du køber for en bestemt sum. Ellers kan du udse dig den mest betalelige leveringstype, som mange gange vil være at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted. Metoden viser sig en gang i mellem samtidig særdeles gnidningsløs. Den mest betalelige fragtmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
9Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men dette stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af e-butikkens adresse. Den leveringsmodel kan i nogle tilfælde være ret afgørende i tilfælde af at vi mangler limpistol 12 mm øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer en række internet virksomheder levering uden beregning, men undertiden forudsætter det at man shopper for et konkret beløb.