Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Proxxon Proxxon Limpistol HKP 220
130 kr.
Mere info
Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende webshoppens regningslinjer.
Ifald du skal have varerne hurtigt eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Det er særligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Det er helt klart meget relevant at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du finde et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde gode råd til valg af limpistol 10 mm.
Der er forskel på prisen på billige limpistol 10 mm fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har de bedste tilbud, og øvrige tilbyder faglig rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden bare limpistol 10 mm.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger varer fra diverse leverandører, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af limpistol 10 mm online.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og hermed har du adgang til at handle online og transportere materialerne selv. Hermed har man chancen for at slippe for fragtgebyret, og sågar få produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte forretninger, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve ekstremt kyndig assistance fra mennesker som er eksperter i netop limpistol 10 mm.
Diverse nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos niche netbutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som tit drives i Danmark, muligvis sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte når du handler limpistol 10 mm online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 500 millioner kroner.

limpistol 10 mm silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

limpistol 10 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

limpistol 10 mm bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

limpistol 10 mm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor eventuelle risici. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, især såfremt du ikke køber hjælp fra en professionel.
2Det kan vise sig at være af stor betydning at have et regnskab for dit byggeri, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være forstandigt at notere samtlige omkostninger, hvorefter man kan tjekke den billigste pris på dem enkeltvis.
3Der præsenterer sig altid overraskende vanskeligheder når det kommer til krævende projekter, og pga. dette kan det vise sig af stor betydning at der afsættes en del tid i agendaen, som gør at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
4Planlægning vil være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret strategi, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp i udarbejdelsen af handlingsplanen.
5Der findes en verden af guides og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube faciliterer meget nyttig info, ikke mindst hvis man benytter den engelske version.
6Du har mulighed for at søge økonomisk støtte til byggerier. Det kan man få hvis ombygningen hjælper miljøet. Af få støtte forudsætter dermed at ombygningen påvirker klimaet.
7Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især når det er omfangsrige byggeopgaver. Store projekter bør udføres af flere folk. Ydermere viser det sig hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
8Forinden du opstarter arbejdet kan det vise sig usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din bopæl kan der være diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
9For opgaver udenfor har vejret en stor rolle. Således skal du ofte se vejrprognosen når du nærmer dig starten på projektet, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned bedst som du er godt i gang med dit vigtige projekt.
10Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du burde tilkøbe assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld leverandører.
11Du må nødig undvære grej. Tit vil det være yderst relevant at have udstyret disponibelt idet du indleder arbejdet. I øvrigt må du huske at medtage de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
12Det viser sig fundamentalt at du har de nødvendige byggematerialer parat før du påbegynder arbejdet. Du bør udarbejde en enkel oversigt hvor der bør fremgå alt det du skal bruge, og som det næste granske hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
De højest bedømte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst imponerende. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig imponerende. Vurderingen er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket tydeligvis er meget flot. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ultra flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Flere online varehuse tilbyder nu til dags et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til limpistol 10 mm. En af de mest populære er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke præcis når det passer dig. Muligheden er altså ret så hensigtsmæssig, og mange gange derudover den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kunne lige så vel overveje at vælge at få leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Fragtformen viser sig jævnligt en tak mere omkostningsfuld, men samtidig ultra let for limpistol 10 mm online. Den billigste fragtløsning er unægtelig selv at hente pakken, men dette står og falder med at du befinder dig nær internet firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på limpistol 10 mm kan vise sig at være usædvanlig vital ifald vi absolut skal bruge pakken inden for kort tid, så med det formål er det utvivlsomt afgørende at vi ser det anslåede leveringstidspunkt på limpistol 10 mm. Masser af internet outlets – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – udlover billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, men vær obs på at det stiller krav om at du når at bestille forud for et fast tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt distribueret før personalet holder fyraften.

En række internet firmaer tilbyder fragt uden betaling på limpistol 10 mm online, men i reglen er det påkrævet at der bestilles for en præcis sum. Derudover bør man vælge den prisbilligste fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En del webshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig limpistol 10 mm online og selv henter i butikken. Fx Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggemarkederne frembyder for eksempel afhentning af limpistol 10 mm i følgende byer:

Struer, Charlottenlund, Haslev, Skive, Hørsholm, Hedehusene, Esbjerg, Kolding, Ølstykke, Holstebro, Lystrup, Frederikssund, Rødovre, Stenløse, Gentofte, Ringsted, Ikast, Fredericia, Køge, Åbyhøj, Aalborg, Nørresundby, Viborg, Kokkedal, Hvidovre, Vanløse, Højbjerg, Frederiksberg, Valby, Nakskov, Slagelse, Sønderborg, Nykøbing Falster, Aarhus, Hjørring, Herning, Frederikshavn, Horsens, Risskov, Skanderborg, Næstved, Ishøj, Holbæk, Brønshøj, Hobro, Vejle, Nærum, Nyborg, Randers, Brabrand, Herlev, Haderslev, Odense, Rudersdal, Brønderslev, Hedensted, Grenaa, Frederiksværk, Varde, Kalundborg, Roskilde, Silkeborg, Korsør, Værløse, Virum, Taastrup, Solrød Strand, Svendborg, Aabenraa, Glostrup, Hillerød, Tårnby, København, Albertslund, Vordingborg, Helsingør, Vallensbæk, Rønne, Allerød, Lyngby, Middelfart, Birkerød, Ballerup, Brøndby, Odder, Søborg, Greve, Farum, Jyllinge, Thisted, Lillerød, Dragør, Gladsaxe, og Tilst, .

Klik-og-hent ift. limpistol 10 mm er en mulighed i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger efter bl.a. limpistol 10 mm priser og limpistol 10 mm online. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter bl.a. køb limpistol 10 mm, billig limpistol 10 mm samt limpistol 10 mm tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Spar penge på limpistol 10 mm

Det er i høj grad fremkommeligt for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige limpistol 10 mm online på diverse internet foretagender, og følgelig har adskillige internet webshops set sig tvunget til at stampe prisen på limpistol 10 mm helt i bund, og ydermere love gratis fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig nyttigt at kontrollere indtil flere e-butikker efter tilbud og udsalg på limpistol 10 mm online forud for at du køber, så du er på den sikre side med at få fat i den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan og Bygma.

Man skal bare være klar over, at såfremt en shop på nettet afsætter billige limpistol 10 mm online til en udsalgspris som anses for grænseløst tiltalende, kunne det mange gange være en indikator for en snydagtig online virksomhed. Køb med betalingskort er heldigvis omfavnet af en foranstaltning, som forsvarer dig som kunde overfor uærlige webbutikker.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale omkostningerne til limpistol 10 mm af flere omgange. Dette tilbydes normalt i niche webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og 10-4.

Når man ser på tendenserne fremstår det markant, at folk ofte søger efter blandt andet limpistol 10 mm priser og køb limpistol 10 mm. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere lede efter blandt andet limpistol 10 mm online, limpistol 10 mm tilbud samt billig limpistol 10 mm.

Udforsk eksisterende kunders synspunkter

Trustpilot fører til sådan set passende chancer for at gennemstøve en længere række nuværende konsumenters evalueringer og herved er det klogt, at du tager et kig på internet forretningens omtaler forinden du køber billige limpistol 10 mm online.

Facebook bringer dig også i højeste grad fine løsninger til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. Derudover ser vi en række e-shops hvor folk kan formulere en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige limpistol 10 mm online på en internet forhandler kan de i og for sig have øje for forhandlerens forretningsaftale, men det er almindeligvis ikke videre spændende, specielt ved de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se om internet firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en erklæring om at internet selskabet forstår gældende dansk lovgivning, udover at online forhandleren nu og da ses til af specialister som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at få assistance, hvis du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af limpistol 10 mm. Tillige er det godt at kunden er opmærksom på de fundamentale vilkår der gælder for bestillingen af limpistol 10 mm online, til eksempel den returneringsret internet virksomheden har.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man altid gemmer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sit køb af limpistol 10 mm, uagtet om man shopper hos Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen eller 10-4.

Inger S gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Pia gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Martin Nielsen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Camilla gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til din online shopping
1En stor portion e-forretninger tildeler nu en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til limpistol 10 mm. En af de mest almindelige er p.t. levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når du har tid. Leveringstypen er altså særligt gnidningsløs, samt mange gange ligeledes den mest prisbevidste leveringsform.
2Vi anbefaler generelt at tjekke om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, siden det burde være en garanti for at online forretningen overholder de opstillede regler, samt at internet firmaet rutinemæssigt monitoreres af fagfolk som har megen viden om vedtægterne på området. Før nogen bestiller billige limpistol 10 mm i en butik på nettet behøver de de facto løbe igennem webbutikkens forretningsbetingelser.
3Inden folk shopper billige limpistol 10 mm hos en e-handler kunne man de facto bese e-butikkens betingelser, men det er gerne et tidskrævende arbejde. Herudover anbefales det at køberen er vaks omkring de mest relevante betingelser der har indvirkning på bestillingen af billige limpistol 10 mm online, til eksempel hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.
4Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af et reglement, der passer på kunden overfor uoprigtige internet forhandlere. Som en anden løsning kunne du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at klare regningen af flere omgange.
5Den mindst kostelige form for levering vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den løsning er betinget af at du befinder dig i nærheden af netbutikkens hjemsted. Den fragttype kan være meget vital såfremt vi absolut skal bruge limpistol 10 mm omgående. Alternativt så præsterer visse internet handler billig fragt, men ofte forudsætter det at man aftager for en konkret pris.
6Det er jo temmelig smart for internetbrugere at finde de bedste priser online på billige limpistol 10 mm hos forskellige internet virksomheder, og for det lover utallige internet outlets gratis levering. Derfor kan det stadigvæk vise sig indbringende at eftergå nogle forskellige internet handler efter rabat og tilbud før du køber, så du er garanteret at indhente den bedste pris.
7Trustpilot medfører uden sammenligning værdifulde løsninger til at finde ud af adskillige eksisterende konsumenters opfattelser og derfor tilrådes det, at du vurderer internet webshoppens omtaler forinden du shopper billige limpistol 10 mm online. Facebook præsterer endvidere temmelig troværdige metoder til at få indblik i internet selskabets kundefokus.
8Leveringstidspunktet kan være ekstremt essentiel ifald man skal bruge ordren fluks, og derfor er det naturligvis essentielt at vi studerer leveringstiden for limpistol 10 mm. Mange online shops byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men vær obs på at det er underforstået at orden realiseres før et besluttet klokkeslæt.
9Nogle få online firmaer tilbyder gratis levering på limpistol 10 mm, men typisk er det betinget af at man shopper for en fastsat pris. I øvrigt bør man vælge den mest billige metode til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et afhentningssted. Denne er typisk ligeledes meget fremkommelig. Den mindst kostelige fragtmulighed er utvivlsomt at hente varerne selv.