Ferax limklemmer 2 stk. 22 mm
15 kr.
Mere info
Hultafors Limklemme RC 38
55 kr.
Mere info
BESSEY Clippix limklemme XC
25 kr.
Mere info
Bessey VarioClippex limklemme 50mm
90 kr.
Mere info
IRWIN Limklemme QuickGrip
31 kr.
Mere info
Hultafors Limklemme RC 58
65 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Limklemme FZR 50 mm
109 kr.
Mere info
Limklemmer 215 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
70 kr.
Mere info
Limklemme 150mm 4 stk. Kreator
70 kr.
Mere info
Limklemme plast, 150 mm Rawlink
15 kr.
Mere info
Limklemmer 90 mm, 4 stk - ekstra stærk Kreator
45 kr.
Mere info
Limklemme Quickgrip 25 mm IRWIN T58100EL7
134 kr.
Mere info
Limklemme 50mm IRWIN Quickgrip
95 kr.
Mere info
Limklemmer 120 mm, 2 stk - ekstra stærk Kreator
38 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du bør afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, udover blot limklemme.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at shoppe hos en netbutik, hvor du får sparring omkring limklemme.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Du bør derfor undersøge byggemarkedets betingelser.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Det er navnligt en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige limklemme hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have billige priser, og nogle satser på en høj grad af service. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder samler produkter fra talrige nicheshops, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af limklemme online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og pga. det har du mulighed for at købe online og køre varerne på eget initiativ. Dermed har man chancen for at undgå leveringsomkostningen, og endda få fat i varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

Diverse niche webshops er mindre firmaer, der typisk er danske, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller limklemme online på deres hjemmeside.
En masse niche netbutikker producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online bør du få en lavere pris.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er specialister i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. På grund af det får du formentlig mere indsigtsfuld assistance fra personale der er eksperter i lige præcis limklemme.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

limklemme silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

limklemme jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

limklemme bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

limklemme harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Før du går i gang med byggeriet kan det være temmelig essentielt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Planlægning er vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør lave en gennemarbejdet agenda, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilken dag, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter din plan.
3Måske kan det blive essentielt at have samtlige materialer klar til brug inden du tager fat på byggeprocessen. Du kunne lave en hurtig liste hvorpå der noteres alt hvad der er nødvendige, og derefter eftergå hver eneste ting, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
4Husk at regne på hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Når du sikrer dig assistance fra en fagperson er det normalt at tage imod tilbud fra en håndfuld selskaber.
5Du må på ingen måde undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig overfor hændelige skader. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
6Du har adgang til alverdens artikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med ret så meget brugbar oplysning, specielt såfremt man benytter engelske søgeord.
7Man må aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være uundværligt at du har grejet parat når du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at medregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
8Der viser sig næsten altid overraskende bump på vejen når det gælder krævende byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig vigtigt at der afsættes passende plads i planen, som er vigtigt for at man kan være ubekymret om at nå i mål.
9Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et budget for optimeringen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive forstandigt at notere alle omkostninger, hvorefter man kunne indsamle beløbet for dem enkeltvis.
10Glem ikke at du kan indhente hjælp rent økonomisk til byggerier. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte er altså betinget af at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
11Det kan være en god idé at sikre sig assistance til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af større byggeprocesser. Større ting skal gerne udføres af flere personer. Derudover vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere om opgaven.
12For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Derfor skal du hyppigt se vejrudsigten i de dage der er op til projektets begyndelse, så det ikke pludselig starter med at vælte ned når du netop arbejder hårdt på det store projekt.
De højest bedømte byggeshops
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En hel del internet handler tildeler nu om dage mange forskellige billige leveringsmetoder til limklemme. En af de mest populære er i vore dage afhentningssteder, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo særligt smart, samt i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsversion.

Du kan derudover prøve at vælge udbringning til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er uheldigvis en smule mere bekostelig, men til gengæld ualmindeligt let ved køb af limklemme online. Den billigste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, som desværre nødvendiggør at du lever tæt på netshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstidspunktet på limklemme kan vise sig at være ekstremt central om vi har brug for produkterne omgående, så herved er det i sandhed vigtigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på limklemme. En lang række forretninger på nettet – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre online, som trods alt er påkrævet at ordren indsendes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få de nye varer betjent forud for at de pakkeansatte har fri.

Indtil flere internet varehuse tilbyder portofri levering på limklemme online, men typisk er det så nødvendigt at man handler for en bestemt sum. Ellers må du udse dig den mest betalelige leveringsløsning, der mange gange vil være at få kørt ordren til et udleveringssted.

Flere kæder frembyder klik-og-hent hvor man handler billig limklemme på nettet og selv henter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg. Byggecentrene udlover blandt andet click-and-collect på limklemme i følgende områder:

Højbjerg, Esbjerg, Svendborg, Randers, Brønderslev, Ballerup, Lyngby, Lillerød, Frederikshavn, Køge, Kokkedal, Virum, Næstved, Ishøj, Roskilde, Middelfart, Fredericia, Jyllinge, Herlev, Viborg, Skanderborg, Tilst, Kalundborg, Korsør, Solrød Strand, Risskov, Struer, Stenløse, Varde, Slagelse, Hørsholm, Silkeborg, Vordingborg, Taastrup, Vejle, Brabrand, Valby, Kolding, Gentofte, Thisted, København, Farum, Haslev, Frederikssund, Aalborg, Søborg, Nyborg, Frederiksberg, Nakskov, Hedensted, Hillerød, Grenaa, Aarhus, Ølstykke, Åbyhøj, Vallensbæk, Horsens, Rønne, Frederiksværk, Nærum, Odense, Gladsaxe, Allerød, Tårnby, Nykøbing Falster, Ikast, Sønderborg, Aabenraa, Odder, Helsingør, Brønshøj, Holbæk, Vanløse, Herning, Dragør, Rødovre, Birkerød, Glostrup, Hobro, Nørresundby, Hedehusene, Rudersdal, Greve, Ringsted, Hvidovre, Haderslev, Skive, Lystrup, Albertslund, Holstebro, Brøndby, Værløse, Hjørring, og Charlottenlund, .

Afhentning for limklemme er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Amager, Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Østsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i søgedata bliver det markant, at mennesker som regel søger bl.a. limklemme online og limklemme tilbud. Foruden dette ser vi tit online shoppere kigge efter blandt andet køb limklemme, limklemme priser og billig limklemme, plus de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Bedste tilbud på limklemme

Det er jo super simpelt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige limklemme online på flere internet foretagender, og på grund af dette har en hel del online butikker været presset til at at reducere udsalgspriserne på limklemme drastisk, og ydermere præstere fragt uden betaling.

Derfor kan det imidlertid være lønnende at studere enkelte webbutikker efter tilbud og udsalg på limklemme online forud for at du færdiggør din shopping, så man er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Du skal bare være obs på, at i tilfælde af at en e-forhandler udlover billige limklemme online for en pris der virker overordentlig letkøbt, så bør det mange gange være et bevis på en uærlig butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side indbefattet af en retningslinje, der sikrer køber imod uægte online varehuse.

Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere pengene til limklemme senere. Det fås normalt i nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus og 10-4.

Ved kig i søgedata bliver det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel billig limklemme og limklemme priser. Foruden dette oplever vi mange gange folk søge blandt andet køb limklemme, limklemme online samt limklemme tilbud.

Gennemsøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot giver dig faktisk fremragende løsninger til at eftergå ganske mange nuværende kunders kritik og herved er det godt, at du undersøger internet webshoppens kritik inden du shopper billige limklemme online.

Facebook medfører også flere ærlige genveje til at få en idé om online firmaets kundetilfredshed. Foruden det ser vi endda internet forhandlere som giver folk mulighed for at afgive en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes bør anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen bestiller billige limklemme online i en butik behøver man faktisk betragte e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke videre spændende, især ved de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kunne være at granske hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, hvilket typisk er en forsikring om at e-forhandleren anerkender de officielle regler, foruden at e-forretningen ofte besøges af sagkyndige som forstår de gældende vilkår.

Dette er en god chance for at få bistand, for så vidt du møder besvær ved dit indkøb af limklemme. Tilmed stiller vi forslag om at køber er oppe på mærkerne omkring de primære bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af limklemme online, eksempelvis den ombytningsret internet selskabet garanterer.

I den forbindelse er det tillige essesentielt, at man altid opbevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne bevise bestillingen af limklemme, ligegyldig om man shopper fra XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller 10-4.

Poul M gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Jette O gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Camilla gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Morten Johansen gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest betalelige mulighed for fragt er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du lever lige ved online webshoppens adresse. Den mulighed for levering kan vise sig at være super central i tilfælde af at vi behøver limklemme med det samme. Alternativt så frembyder en hel del online forretninger gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde kun hvis man bestiller for en konkret pris.
2En masse online butikker yder nu en række forskellige billige leveringsmetoder til limklemme. Den mest populære er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig temmelig fleksibel, samt tit endvidere den mest betalelige leveringsmetode.
3Generelt går vi ind for at kontrollere hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, fordi det skulle være en tryghed om at e-shoppen retter sig efter de danske regler, foruden at e-firmaet undertiden overværes af specialister der har megen viden om bestemmelserne på området. Forud for at folk bestiller billige limklemme på en online butik burde de faktisk gennemløbe e-shoppens betingelser.
4Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Handler med kort er en del af en forordning, der hjælper dig som køber overfor fup shops på nettet. Som en anden løsning kunne du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale pengene over en længere periode.
5Leveringsdygtigheden er jo særdeles relevant såfremt vi skal bruge varen øjeblikkeligt, og derfor er det øjensynligt meningsfuldt at du kontrollerer leveringstidspunktet på limklemme. De fleste online webshops giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer, som er betinget af at bestillingen gennemføres før et givent tidspunkt.
6Det er i dag vældig smart for folk at vurdere prisniveauet online på billige limklemme hos forskellige firmaer på nettet, og på grund af dette præsterer langt de fleste netbutikker levering uden beregning. Det kan dog immervæk vise sig lukrativt at sammenholde diverse online butikker efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris.
7Forud for at folk shopper billige limklemme hos en butik på nettet burde man for at være sikker kigge på e-butikkens handelsbetingelser, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde. For øvrigt stiller vi forslag om at kunden er hensynstagende til de mest vedkommende betingelser der gælder for shopping af billige limklemme online, fx den bytteret online firmaet garanterer.
8Trustpilot tilbyder forholdsvis gavnlige genveje til at efterforske ganske mange forhenværende forbrugeres reflektioner og derved anbefales det, at du besigtiger e-butikkens omtaler forud for at du bestiller billige limklemme online. Facebook genererer ydermere aldeles belejlige metoder til at få kendskab til online shoppens kundetilfredshed.
9En række e-butikker byder på levering uden gebyr på limklemme, men i reglen kun når der købes for en bestemt sum. Som alternativ kan du gribe den prisbilligste fragtform, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at køre varerne til et afhentningssted. Denne er undertiden på den anden side usædvanlig overkommelig. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv.