Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få råd og vejledning til valg af lille ventilator.
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragten, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggecentre.
Der er variationer i priserne på billige lille ventilator fra webshop til webshop. En del har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
Nogle byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, udover blot lille ventilator.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor undersøge webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og velkendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når man handler online. Det vil nogle se fordele i.
De udbredte byggecentre findes overalt i landet, og takket være dette har man adgang til at handle online og transportere produkterne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at undvære fragten, og ovenikøbet have varerne nu og her.
De kendte byggecentre køber produkter fra adskillige nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et stort udvalg af lille ventilator online.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, muligvis tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du ved at bestille lille ventilator online på deres hjemmeside.
Størstedelen af små butikker er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online er det muligt at få billigere priser.
Størsteparten af nichebutikker er eksperter i de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Derigennem kan du forvente ekstra kompetent hjælp fra folk som er eksperter i lige præcis lille ventilator.
De største byggemarkeder i Danmark
lille ventilator bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lille ventilator silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

lille ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag over 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lille ventilator jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde mange vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med betydelige mængder anvendelig oplysning, særligt såfremt man kigger i hele verden.
2Husk at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde få hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at notere tilbud fra en håndfuld entreprenører.
3I visse tilfælde kan man indhente økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få ifald projektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte er altså betinget af at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, især ved omfattende byggeprocesser. Større ting stiller krav om mere end en person. Derudover vil det blive mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
5Du skal for alt i verden ikke fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig afgørende at have det klar til brug inden du går løs med byggeprocessen. I øvrigt må du huske at medregne disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
6Der viser sig næsten altid uforudsete vanskeligheder når det gælder større projekter, og følgelig kan det være væsentligt at der er afsat god nok plads i køreplanen, så man føler sig ubekymret om at komme i mål.
7Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være sundt at gennemgå samtlige omkostninger, hvorefter man kunne nedskrive omkostningen ved dem slavisk.
8Det viser sig meningsgivende at have de fornødne materialer klar før du iværksætter arbejdet. Du bør udarbejde en punktforms oversigt med alt hvad som er nødvendige, og så tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
9Du bør på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ej påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning der hjælper dig imod mulige skader. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke får hjælp fra en ekspert.
10Forinden du igangsætter dit byggeprojekt er det højst værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
11Planlægning bliver kilden til at lykkes med projektet. Du skal lave en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk når du laver arbejdsplanen.
12For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette må du ofte kigge på vejrprognosen i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned når du lige er midt i det komplekse byggeprojekt.
De mest populære byggekæder
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal du vælge?

En lang række internet virksomheder tildeler nu til dags flere billige fragtløsninger til lille ventilator. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen lige når det passer dig. Fragtmuligheden er jo super simpel, samt mange gange tilmed den billigste fragtmulighed.

Du kan på samme måde tænke over at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Denne viser sig i mange tilfælde en lille smule mere omkostningsfuld, men endvidere rigtig nem ved køb af lille ventilator online. Den billigste leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men dette beroer på at du bor nær e-forretningens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på lille ventilator er selvfølgelig virkelig central såfremt du står og skal bruge produktet nu og her, og i det øjemed er det jo fornuftigt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt for lille ventilator. Flere online varehuse – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre online, men vær vagtsom da det er påkrævet at bestillingen placeres tidligere end et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få dit nye produkt betjent inden de logistikansatte har fri.

Nogle e-firmaer frembyder levering uden gebyr på lille ventilator online, men tit forudsætter det at der erhverves for en bestemt pris. Desuden skulle du foretrække den billigste leveringsversion, som gerne vil være at få bragt varerne til et afhentningssted.

Adskillige netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig lille ventilator online men afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne frembyder bl.a. click-and-collect på lille ventilator i disse områder:

Charlottenlund, Hjørring, Brønshøj, Rudersdal, Grenaa, Kokkedal, Rødovre, Køge, Kolding, Silkeborg, Aabenraa, Tilst, Greve, Thisted, Hvidovre, Dragør, Solrød Strand, Fredericia, Tårnby, Ishøj, Viborg, Albertslund, Korsør, Odense, Hobro, Holstebro, Kalundborg, Herlev, Brønderslev, Ikast, Valby, Nyborg, Struer, Brøndby, Hillerød, Hedehusene, Ballerup, Rønne, Lillerød, Skanderborg, København, Gladsaxe, Lyngby, Gentofte, Holbæk, Nærum, Vanløse, Næstved, Haslev, Sønderborg, Vallensbæk, Skive, Hedensted, Herning, Søborg, Helsingør, Ringsted, Lystrup, Birkerød, Glostrup, Risskov, Esbjerg, Middelfart, Frederiksberg, Horsens, Hørsholm, Taastrup, Nørresundby, Nakskov, Svendborg, Frederiksværk, Varde, Slagelse, Virum, Vejle, Højbjerg, Randers, Værløse, Allerød, Roskilde, Frederikshavn, Aalborg, Ølstykke, Frederikssund, Nykøbing Falster, Vordingborg, Åbyhøj, Haderslev, Brabrand, Odder, Jyllinge, Stenløse, Aarhus, og Farum, .

Click-and-collect for lille ventilator er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland).

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at mennesker ofte kigger efter blandt andet lille ventilator tilbud og lille ventilator online. Foruden dette ser man typisk folk lede efter eksempelvis billig lille ventilator, lille ventilator priser og køb lille ventilator, foruden de velkendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan og Davidsen.

Priser på lille ventilator

Det er efterhånden ualmindeligt enkelt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige lille ventilator online i blandt diverse internet outlets, og af den grund har utallige internet firmaer været nødt til at presse prisen på lille ventilator voldsomt, og derudover tilbyde levering uden gebyr.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at kontrollere indtil flere internet forhandlere efter udsalg og tilbud på lille ventilator online forud for at du bestiller, således at man er velinformeret til at opnå den billigste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Man bør imidlertid være klar over, at når en online shop afhænder billige lille ventilator online for en pris der kan ses som utrolig attraktiv, kunne det ofte være et symbol på en bedragerisk netbutik. Kortkøb er på den anden side en del af en anordning, hvilket dækker dig som kunde overfor uærlige internet handler.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt bør du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at dække pengene til lille ventilator over et længere tidsrum. Det fås typisk ved nichebutikker, men ikke de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne bliver det klart, at internet shoppere tit leder efter fx køb lille ventilator og lille ventilator online. Vi ser derudover jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. billig lille ventilator, lille ventilator tilbud samt lille ventilator priser.

Undersøg nuværende kunders synspunkter

Trustpilot giver dig tilpas fine løsninger til at tyde diverse eksisterende brugeres opfattelser og derfor er det en hjælp, at du betragter online forhandlerens anmeldelser inden du shopper billige lille ventilator online.

Facebook resulterer i tilsvarende fuldt ud værdifulde løsninger til at få indsigt i internet firmaets troværdighed. Derudover ser vi endda forretninger på nettet som tilbyder kunderne at publicere en kritik af købsoplevelsen, som også kan drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige lille ventilator online hos en webbutik behøver man til hver en tid se på webbutikkens handelsvilkår, men det er typisk en omfattende opgave, specielt med de udbredte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen.

Et andet alternativ kan derfor være at granske om e-forretningen er e-mærket medlem, som længe har været en forsikring om at online shoppen tilslutter sig dansk lovgivning, og at e-handlen tit efterses af sagkyndige der har megen viden om bestemmelserne på området.

Dette er en god genvej til at få hjælp, for så vidt du får besvær ved din bestilling af lille ventilator. Foruden dette rekommanderer vi at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste vedtægter der gælder for købet af lille ventilator online, eksempelvis den returpolitik internet shoppen benytter.

I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man altid beholder sin købsbekræftelse, så man altid kan påvise sit køb af lille ventilator, ligegyldig om man har bestilt hos Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bauhaus eller Silvan.

Charlotte U gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Maria H gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Camilla Larsen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Thomas Jensen gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 gode råd til indkøb via nettet
1Flere e-handler i Danmark byder på fragt uden gebyr på lille ventilator, men typisk er det betinget af at der erhverves for et fastslået beløb. I øvrigt må du vælge den billigste mulighed for levering, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop. Fragttypen bliver af og til lige så vel ualmindeligt let. Den billigste løsning til levering er utvivlsomt at hente pakken selv.
2Trustpilot genererer de facto nyttige chancer for at betragte en stor gruppe forhenværende konsumenters vurderinger og herved stiller vi forslag om, at du evaluerer e-butikkens omtaler før du handler billige lille ventilator online. Facebook indebærer derudover ultra stabile metoder til at få et kig ind i internet butikkens kundetilfredshed.
3En masse internet butikker tilbyder heldigvis alverdens billige leveringsmuligheder til lille ventilator. Det mest populære er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når du har lyst. Fragtmetoden er jo ret praktisk, og endda endvidere den billigste fragtmetode.
4Den mindst kostelige leveringsløsning vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men det beroer på at du bor lige ved internet forretningens tilholdssted. Den leveringsmodel kan være ret så vital i tilfælde af at du har behov for lille ventilator om et øjeblik. Alternativt så frembyder indtil flere online forhandlere gebyrfri levering, men ofte påkræves det at der bestilles for et bestemt beløb.
5Det er efterhånden i høj grad let gængeligt for købere at finde de laveste priser online på billige lille ventilator hos flere internet shops, og så præsterer en lang række e-firmaer fragtfri levering. Men det kan alligevel vise sig udbytterigt at udforske nogle enkelte e-shops efter tilbud og udsalg inden du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at få den mest betalelige pris.
6Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under et regelsæt, som passer på dig overfor uoprigtige online selskaber. Som en anden løsning burde du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale beløbet i flere bidder.
7Antal dages levering kan vise sig at være ualmindeligt central i tilfælde af at vi mangler ordren om få sekunder, og med det formål er det tydeligvis essentielt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved lille ventilator. Masser af online webshops reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær obs på at det antager at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt.
8Vi tilråder generelt at bemærke om netbutikken er e-mærket, som kan være en sikring om at internet forretningen efterfølger dansk lovgivning, og at internet selskabet jævnligt overvåges af fagfolk som har indsigt i reglerne. Forud for at folk shopper billige lille ventilator på en forretning på nettet kan de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af shoppens vilkår.
9Forinden nogen køber billige lille ventilator i en shop på nettet burde man i princippet gennemlæse shoppens handelsvilkår, men det er for det meste ikke videre interessant. Ligeledes stiller vi forslag om at man er opmærksom på de væsentligste forhold der kan have betydning for shopping af billige lille ventilator online, som fx hvilken returrettighed netshoppen bruger.