Milwaukee Vaterpas Redcast 60 cm
245 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 40 cm
120 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 100 cm
420 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1800 mm
729 kr.
Mere info
Milwaukee Kompakt Torpedo Vaterpas 17cm
310 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 60 cm
549 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 40 cm
265 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 120 cm
480 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 100cm
210 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 200cm
1.195 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 60cm
165 kr.
Mere info
Laserliner Laservaterpas DigiLevel-Laser G40
915 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 120 cm
685 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 40 cm
455 kr.
Mere info
Spear & Jackson Vaterpas 600mm(24)
219 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 600 mm
272 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Digitalt 120cm
2.780 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstickâ„¢ Backbone Vaterpas 180 cm
845 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 200cm
330 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas HV 1000 mm
419 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt 60 cm
315 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone 100 cm
610 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 80 cm
175 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 180cm
1.070 kr.
Mere info
Hultafors Vaterpas PV 1200 mm
779 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 40cm
370 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim Box Level 120 cm
220 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 1200 mm
460 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 40cm
150 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Redstick Slim 20cm
100 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Slim magnetisk 180cm
350 kr.
Mere info
Laserliner Digitalt vaterpas 40 cm
415 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Backbone, Magnetisk 40cm
520 kr.
Mere info
Hultafors vaterpas HV 800 mm
298 kr.
Mere info
Milwaukee Vaterpas Kompakt, Magnetisk 180cm
750 kr.
Mere info
Vaterpas 40 cm
53 kr.
Mere info
Elektronisk vaterpas 600mm
720 kr.
Mere info
Digital vaterpas 230 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
759 kr.
Mere info
Digital vaterpas 150 mm/0,05° med +-laser- og LED lys
655 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i priserne på billige lille vaterpas fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du skal vurdere hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre præsterer et stort varesortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare lille vaterpas.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er især en mulighed i de udbredte byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring lille vaterpas.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge virksomhedens regler.
Det er helt klart meget vigtigt at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og pga. det har flertallet chancen for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem har du mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt sågar hente produkterne lige nu.
De store byggecentre er etablerede og bekendte butikker, som kan bidrage til øget sikkerhed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra talrige specialbutikker, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af lille vaterpas online.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som sælger få produkter producerer selv produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få gode tilbud.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe ved at handle lille vaterpas online fra deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor vil du modtage ekstra god assistance fra mennesker som er specialister i netop lille vaterpas.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lille vaterpas bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lille vaterpas silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i forretningens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

lille vaterpas jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

lille vaterpas harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af over 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Før du opstarter byggeprojektet kan det være højst betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Man kan søge hjælp rent økonomisk til byggerier. Det fås ifald byggeriet er CO2-besparende. At få tilskud kræver dermed at byggeriet har en positiv effekt på miljøet.
3Det kan overvejes at få assistance til arbejdet, især såfremt det er krævende projekter. Større ombygninger kræver flere mennesker. Samtidig er det mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
4Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som hjælp mod mulige skader. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i arbejdet, navnlig når du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Du bør regne på om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør få assistance fra en fagperson til områder af arbejdet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at indhente prisoverslag fra en håndfuld firmaer.
6Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer indkøbt i god tid før du indleder håndværket. Du får god gavn af at sammenfatte en simpel liste med de materialer som er nødvendige, og som det næste granske punkterne, med øje for at du er overbevist om at du har husket alt.
7Der findes utallige instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube bringer dig ret så meget konstruktiv oplysning, navnligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
8Der viser sig som regel uventede problematikker i tilfælde med store projekter, og altså vurderes det af stor betydning at der afsættes rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at komme i mål.
9Man må under ingen omstændigheder gå ned på grej. Tit kan det være fundamentalt at have værktøjet klar til brug før du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden en fordel at tage højde for de her omkostninger i dit budget.
10Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for projektet, så man har et overblik over økonomien. Det vil være fordelagtigt at beskrive samtlige poster, og bagefter indsamle billige priser på dem en ad gangen.
11Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at lave en klar tidsplan, som fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du laver din agenda.
12Ved projekter udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette må du hyppigt tjekke meldingerne om vejret i forbindelse med byggeriets start, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra betryggende. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er fantastisk overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

En del e-forretninger tildeler i dag alverdens billige fragtmetoder til lille vaterpas. En der er meget populær er i dag at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente produkterne når du har tid. Løsningen er nemlig ultra fremkommelig, samt desuden endvidere den mest betalelige løsning til levering.

Du burde ligeledes vælge at vælge udbringning til dit hus eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig ofte en smule dyrere, men til gengæld ret ukompliceret med lille vaterpas online. Den mest betalelige metode til levering er unægtelig selv at hente produkterne, som dog stiller krav om at du bor nærved netshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på lille vaterpas kan i nogle tilfælde være vældig central hvis du behøver dine nye produkter inden for kort tid, så derfor er det aldeles klogt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato ved lille vaterpas. Temmelig mange webbutikker – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – yder billig dag-til-dag fragt på en række varenumre online, hvilket dog nødvendiggør at du bestiller forinden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden logistikmedarbejderne har fri.

Enkelte shops på nettet byder på fragt uden beregning på lille vaterpas online, men i reglen er det så nødvendigt at man bestiller for en konkret pris. I øvrigt kan du udvælge den mindst kostelige fragtmetode, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted.

En masse byggemarkeder yder afhentning hvor du køber billig lille vaterpas online og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus. De udlover bl.a. click-and-collect på lille vaterpas i disse områder:

Frederikssund, Nærum, Kalundborg, Nørresundby, Haderslev, Rudersdal, Tårnby, Værløse, Rødovre, Lyngby, Solrød Strand, Risskov, Korsør, Næstved, Struer, Frederikshavn, Allerød, Fredericia, Holstebro, Birkerød, Horsens, Thisted, Vallensbæk, Taastrup, Esbjerg, Kokkedal, Slagelse, Gentofte, Dragør, Gladsaxe, Aalborg, Ishøj, Kolding, Tilst, Søborg, Greve, Hedehusene, København, Farum, Jyllinge, Åbyhøj, Ballerup, Randers, Virum, Frederiksberg, Højbjerg, Varde, Hobro, Brønderslev, Herlev, Hedensted, Helsingør, Holbæk, Ølstykke, Frederiksværk, Roskilde, Hvidovre, Hjørring, Hillerød, Valby, Vanløse, Albertslund, Middelfart, Charlottenlund, Aarhus, Silkeborg, Brabrand, Lillerød, Viborg, Rønne, Skive, Glostrup, Aabenraa, Nyborg, Lystrup, Odder, Svendborg, Hørsholm, Sønderborg, Nakskov, Ringsted, Nykøbing Falster, Haslev, Vordingborg, Herning, Køge, Skanderborg, Ikast, Brønshøj, Odense, Grenaa, Brøndby, Stenløse, og Vejle, .

Klik-og-hent af lille vaterpas er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx lille vaterpas priser og lille vaterpas online. Derudover ser vi som regel internet shoppere søge efter eksempelvis lille vaterpas tilbud, billig lille vaterpas og køb lille vaterpas, plus de store byggekæder som XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus.

Få rabat på lille vaterpas

Det er jo virkelig ligetil for os alle at søge sig frem til priser på billige lille vaterpas online fra flere shops på nettet, og for det har adskillige firmaer på nettet været presset til at at trykke udsalgspriserne på lille vaterpas voldsomt, og ovenikøbet sikre gratis fragt.

Derfor kan det til hver en tid være fordelagtigt at kontrollere indtil flere internet firmaer efter udsalg og tilbud på lille vaterpas online før du bestiller, sådan at man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke blot hos de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus.

Man skal imidlertid være klar over, at såfremt en netshop sælger billige lille vaterpas online for en pris der virker grænseløst tiltalende, så burde det mange gange være et fingerpeg om en bedragerisk internet forhandler. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under en orden, som beskytter os imod falske butikker på nettet.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som alternativ bør du drage nytte af et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, når du agter at klare beløbet til lille vaterpas ude i fremtiden. Dette fås ofte hos niche webshops, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. lille vaterpas tilbud og billig lille vaterpas. Man ser desuden jævnligt online shoppere søge for eksempel lille vaterpas priser, lille vaterpas online samt køb lille vaterpas.

Udforsk tidligere brugeres ratings

Trustpilot yder temmelig solide løsninger til at gennemrode en længere række aktuelle kunders opfattelser og derved foreslår vi, at du besigtiger e-shoppens omtaler før du shopper billige lille vaterpas online.

Facebook giver dig også altid fordelagtige chancer for at få en idé om internet shoppens kundetilfredshed. Derudover ses nogle online firmaer hvor du kan publicere en anmeldelse af virksomhedens service, som tilmed kan udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige lille vaterpas online på en internet virksomhed burde de når alt kommer til alt have øje for webbutikkens betingelser, dog er det gerne ikke videre spændende, specielt med de kendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

En anden valgmulighed kan være at tjekke hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er en indikator for at online forhandleren accepterer de officielle danske regler, udover at online butikken jævnligt undersøges af fagfolk som har indsigt i de gældende love.

Dette er en god mulighed for at få bistand, for så vidt du bliver udsat for besvær ved dit indkøb af lille vaterpas. Tillige er det at foretrække at du er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde betingelser der har betydning for købet af lille vaterpas online, som eksempelvis den ombytningsret netbutikken garanterer.

I den relation er det også relevant, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, så man altid vil kunne eftervise sit køb af lille vaterpas, ligegyldig om man har handlet hos 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix eller Davidsen.

Poul gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Thomas Johansen gav 4 stjerner

SUPER

Anna Larsen gav 5 stjerner

Fornuftig pris

Martin gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

9 gode råd til online indkøb
1Det er usædvanlig let gængeligt for enhver at prissammenligne online på billige lille vaterpas i blandt forskellige internet forretninger, og derfor lover utallige e-firmaer portofri fragt. Dog kan det alligevel vise sig gunstigt at efterse nogle outlets på nettet efter tilbud forud for at du shopper, sådan at du er velinformeret til at få den skarpeste pris.
2Trustpilot frembyder evigt fornemme løsninger til at kigge på mange øvrige brugeres evalueringer og derved går vi ind for, at du efterforsker webshoppens kritik forud for at du bestiller billige lille vaterpas online. Facebook genererer ydermere faktisk værdifulde løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens troværdighed.
3En hel del internet outlets sikrer fragt uden omkostninger på lille vaterpas, men i de fleste tilfælde kun såfremt der erhverves for et fastsat beløb. Desuden burde du udse dig den mest letkøbte slags levering, som tit vil blive at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted. Fragtmuligheden bliver somme tider ydermere vældig praktisk. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
4En del online shops yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsformer til lille vaterpas. Førstevalget hos mange er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, og så henter du bare din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er altså usædvanlig smart, og oftest ligeledes den mest letkøbte leveringsmulighed.
5Før nogen bestiller billige lille vaterpas i en e-forhandler bør man de facto tyde virksomhedens vilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde. Udover dette går vi ind for at man er omhyggelig omkring de væsentligste retningslinjer der har indflydelse på shopping af billige lille vaterpas online, for eksempel hvilken returneringsret e-handlen tilsikrer.
6Leveringstidspunktet kan være super vital såfremt du står og skal bruge pakken om et øjeblik, og med det formål er det naturligvis afgørende at man finder det anslåede leveringstidspunkt for lille vaterpas. En lang række e-forhandlere tilsiger billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter, som er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forinden et givent tidspunkt.
7Den mest prisbevidste mulighed for levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du opholder dig nær internet butikkens tilholdssted. Den løsning kan være ret betydningsfuld ifald man står og skal bruge lille vaterpas inden for kort tid. Alternativt så lover enkelte e-handler i Danmark levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun når du indkøber for et fastslået beløb.
8Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af et lovbud, der beskytter dig som kunde overfor uoprigtige online outlets. Som alternativ bør du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, når du higer efter at finansiere omkostningerne senere.
9Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det ofte er en antydning af at internet butikken understøtter de danske love, samt at e-firmaet løbende gennemses af fagfolk der har nøje kendskab til vilkårene på området. Forinden folk køber billige lille vaterpas i en internet handler burde de i princippet gennemse e-butikkens forretningsbetingelser.