Holzmann Varmepistol HLP2000
713 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
563 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
398 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TH-HA 2000/1
199 kr.
Mere info
Varmluftspistol Ferax BHG-1800
417 kr.
Mere info
Varmepistol 2.000 W - TE-HA 2000 E
399 kr.
Mere info
Varmluftspistol 1600 watt
211 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt
474 kr.
Mere info
Varmluftspistol 2000 watt
380 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1620S 1600W
349 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HG2120E 2200W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL1920E 2000W
599 kr.
Mere info
Steinel varmepistol HL2020E 2200W
799 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt - ergonomisk greb
371 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000W MAX
140 kr.
Mere info
Varmepistol 2000 watt PowerPlus POWX1020
480 kr.
Mere info
Ryobi Ehg2000 Varmepistol 2000w
350 kr.
Mere info
Ryobi R18hg-0 Akku Varmepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
800 kr.
Mere info
Varmluftpistol 2000 watt ProBuilder 43501
199 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige lille varmepistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste priser, imens nogle har fokus på service. Du bør vide hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment, hvorimod andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare lille varmepistol.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring lille varmepistol.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse byggemarkedets regler.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Når du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil spare fragten, så kan du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Dette er navnligt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggecentre køber produkter fra alle mulige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af lille varmepistol online.
De kendte byggecentre findes mange steder i landet, og derigennem har man mulighed for at handle online og hente produkterne selv. Derved har du mulighed for at blive fri for leveringsgebyret, samt ovenikøbet få varerne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Ergo vil du få super erfaren vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis lille varmepistol.
Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte igennem nichebutikkerne online kan du muligvis få billigere priser.
Størstedelen af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller lille varmepistol online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lille varmepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lille varmepistol jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille varmepistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

lille varmepistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der kommer som regel utidige vanskeligheder i forbindelse med større projekter, og som følge heraf kan det være værdifuldt at man har afsat god plads i køreplanen, således at man kan føle sig tryg ved at have tid nok til det.
2Det kan overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, ikke mindst hvis det er krævende ombygninger. Flere projekter stiller krav om mere end en person. Desuden må det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Længe før du går i gang med byggeprocessen må det være ultra essentielt med et tilsagn om, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der være diverse regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4Typisk vil det vise sig fornuftigt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du giver sig selv et overblik. Det bør være en god idé at nedfærdige alle omkostninger, og så kortlægge mulige tilbud på hver eneste af dem.
5Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den årsag skal du hyppigt tage notits af vejrvarslen i perioden for arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned når du netop vil i gang med det omfattende projekt.
6Det vil vise sig fundamentalt at have de relevante materialer indkøbt inden du går til værks med din byggeproces. Du kan med fordel sammensætte en enkel liste som samler alt der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, så du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
7Der findes mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube er anvendeligt med overvældende meget gavnlig viden, i særlig grad når man søger på engelsk.
8Du vil under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig essentielt at have udstyret til disposition akkurat som du starter arbejdet. I øvrigt må du huske at påregne de her omkostninger i økonomien.
9Du må aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx arbejdssko som skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, især såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Måske det burdes overvejes om projektet kan klares alene, eller du skal købe hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Når du anskaffer professionel assistance vil det ofte være en god idé at notere prisoverslag fra diverse leverandører.
11Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du bør nedskrive en velovervejet plan, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Vær konkret når du udarbejder din tidsplan.
12Det er muligt at spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås hvis byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeriet har betydning for planeten.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En del online forhandlere udlover i vore dage mange forskellige billige leveringsmåder til lille varmepistol. Den mest moderne er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig meget gnidningsløs, og tit også den billigste leveringsmanér.

Du bør endvidere prøve at vælge udbringning til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Metoden er gerne en tand mindre billig, men desuden ekstremt fremkommelig ved køb af lille varmepistol online. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, som dog kræver at du fysisk befinder dig nær online virksomhedens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på lille varmepistol er usædvanlig væsentlig når vi behøver varerne fluks, så med det formål er det øjensynligt essentielt at man dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved lille varmepistol. Flere butikker på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre online, hvilket dog afhænger af at bestillingen indsendes tidligere end et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produkterne klar forinden de logistikansatte får fri.

Nogle få firmaer på nettet tilbyder portofri fragt på lille varmepistol online, men undertiden gælder det kun hvis du bestiller for en bestemt pris. Desuden burde man foretrække den mindst kostelige fragttype, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop.

En lang række webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man køber billig lille varmepistol online og afhenter i byggemarkedet. Fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bygma. De foreslår bl.a. click-and-collect på lille varmepistol i følgende områder:

København, Albertslund, Herlev, Nærum, Birkerød, Rødovre, Lyngby, Odense, Viborg, Lillerød, Frederikshavn, Hvidovre, Stenløse, Nørresundby, Aarhus, Vallensbæk, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Greve, Slagelse, Næstved, Frederikssund, Svendborg, Haslev, Charlottenlund, Helsingør, Varde, Randers, Skive, Ringsted, Virum, Nakskov, Søborg, Brabrand, Køge, Kalundborg, Struer, Brønshøj, Middelfart, Fredericia, Hjørring, Horsens, Skanderborg, Hillerød, Valby, Vanløse, Aabenraa, Tårnby, Aalborg, Holstebro, Kokkedal, Hedehusene, Tilst, Vejle, Haderslev, Brøndby, Roskilde, Nyborg, Ølstykke, Glostrup, Lystrup, Hørsholm, Korsør, Hedensted, Værløse, Højbjerg, Vordingborg, Taastrup, Dragør, Ballerup, Ikast, Hobro, Herning, Frederiksberg, Risskov, Rudersdal, Rønne, Holbæk, Sønderborg, Frederiksværk, Allerød, Odder, Gladsaxe, Thisted, Gentofte, Jyllinge, Kolding, Ishøj, Farum, Grenaa, Åbyhøj, Brønderslev, Silkeborg, og Esbjerg, .

Afhentning for lille varmepistol er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at mennesker ofte søger efter for eksempel billig lille varmepistol og køb lille varmepistol. Derudover oplever man mange gange internet shoppere søge eksempelvis lille varmepistol tilbud, lille varmepistol online samt lille varmepistol priser, foruden de store byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Gode priser på lille varmepistol

Det er jo efterhånden i høj grad bekvemt for købere at finde frem til de bedste priser på billige lille varmepistol online i blandt flere internet virksomheder, og af den grund har utallige online selskaber set sig nødsaget til at nedskære prisen på lille varmepistol drastisk, og derudover frembyde levering uden gebyr.

Trods dette kan det til hver en tid blive gavnligt at studere nogle enkelte forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på lille varmepistol online forinden du køber, så du er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Du bør imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en online shop frembyder billige lille varmepistol online til en pris der anses for urealistisk billig, så kunne det tit være et symbol på en uægte online butik. Betalinger med kort er trods alt indbefattet af et lovbud, der passer på køber imod bedrageriske online forretninger.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at godtgøre prisen på lille varmepistol over flere uger. Det fås typisk i specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Ved indkig i tallene bliver det klart, at folk jævnligt efterspørger blandt andet billig lille varmepistol og køb lille varmepistol. Foruden dette ser vi tit online shoppere kigge efter bl.a. lille varmepistol priser, lille varmepistol tilbud samt lille varmepistol online.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot leverer en del gode muligheder for at tolke diverse forhenværende forbrugeres omtaler og på grund af dette er det en hjælp, at du iagttager online shoppens bedømmelser forud for at du shopper billige lille varmepistol online.

Facebook resulterer i tillige flere fortræffelige metoder til at få indblik i e-butikkens pålidelighed. Foruden det er der faktisk e-butikker hvor kunder kan udforme en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere burde drages fordel af til vurdering af kundetilfredsheden.

Før folk køber billige lille varmepistol online i en e-forretning kunne de på en vis måde have øje for e-shoppens vilkår, men det er uden tvivl et omfattende projekt, særligt på de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne derfor være at se om online forretningen er e-mærket, eftersom det almindeligvis er et bevis på at internet forhandleren imødekommer de danske regler, foruden at online webshoppen regelmæssigt kontrolleres af eksperter der har den nødvendige knowhow om reglerne.

Desuden giver det dig lejlighed til at få assistance, når du forvoldes besvær ved din bestilling af lille varmepistol. Yderligere rekommanderer vi at du er oppe på mærkerne omkring de grundlæggende forhold der kan influere på bestillingen af lille varmepistol online, til eksempel den ombytningspolitik internet forretningen tilsikrer.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk bibeholder ens e-mail kvittering, så man senere vil kunne dokumentere sin bestilling af lille varmepistol, uanset om man har handlet ved Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix eller Davidsen.

Inger G gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Hanne gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Mads U gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Poul Christensen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 tips til din online shopping
1Trustpilot tilbyder ganske gode muligheder for at eksaminere en stor gruppe forhenværende forbrugeres synspunkter og derved anbefales det, at du tjekker netshoppens bedømmelser forud for at du shopper billige lille varmepistol online. Facebook indebærer tilsvarende altid passende metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens pålidelighed.
2Antal dages levering er yderst vigtig ifald du står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, så herved er det fuldkommen passende at du tjekker leveringstidspunktet ved lille varmepistol. Størstedelen af internet foretagender udlover billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
3Det er ret let gængeligt for købere at prissammenligne online på billige lille varmepistol i blandt forskellige internet virksomheder, og af den grund frembyder masser af firmaer på nettet gratis levering. Det kan stadigvæk vise sig tiden værd at besigtige nogle forskellige online butikker efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at indhente den mest attraktive pris.
4En række e-forhandlere tilbyder nu til dags et hav af forskellige billige fragtmetoder til lille varmepistol. En sikker vinder er i vore dage pakkeshops, fordi du så nemt kan hente produkterne præcis når det passer dig. Løsningen er jo meget overkommelig, samt typisk tillige den mest letkøbte leveringsmodel.
5Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket passer på folk overfor uærlige outlets på nettet. Som alternativ kunne du anvende et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, når du foretrækker at dække beløbet i flere bidder.
6Generelt anbefaler vi at kontrollere om online webshoppen er e-mærket medlem, eftersom det burde være en erklæring om at online virksomheden efterfølger dansk lovgivning, udover at internet forretningen tit revideres af fagfolk der behersker de gældende regulativer. Inden nogen bestiller billige lille varmepistol på en internet handler burde de ideelt set kigge på butikkens vilkår.
7Den billigste leveringsform vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, hvilket står og falder med at du lever med kort afstand til online firmaets hjemsted. Den leveringsversion er naturligvis usædvanlig central når man står og skal bruge lille varmepistol om et øjeblik. Alternativt så lover visse webshops fragt uden gebyr, men undertiden er det så nødvendigt at der aftages for et fastsat beløb.
8Nogle enkelte internet forhandlere lover gratis levering på lille varmepistol, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der aftages for et fastsat beløb. Derudover kan du tage den mest prisbevidste mulighed for fragt, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Leveringsformen bliver undertiden tillige meget let gængelig. Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
9Forinden folk handler billige lille varmepistol på en online webshop kunne man utvivlsomt studere dens handelsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Ydermere støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest vitale regler der har betydning for shopping af billige lille varmepistol online, eksempelvis den returpolitik online shoppen tilsikrer.