Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige lille varmeblæser fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på lave priser, imens andre satser på et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du kan få hjælp til valg af lille varmeblæser.
Nogle byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, og nogle har fokus på en specifik varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare lille varmeblæser.
Når du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du med fordel hente materialerne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de store byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man tjekke byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har de fleste tilbuddet om at købe online og fragte materialerne selv. Derigennem har man mulighed for at spare fragten, samt sågar få fat i varerne straks.
De store byggecentre er populære og kendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Det kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre køber varer fra flere leverandører, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af lille varmeblæser online.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er opstartsfirmaer, som oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du idet du handler lille varmeblæser online fra deres webshop.
Hovedparten af nichefokuserede webshops har en stor passion for deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette kan du forvente en høj grad af indsigtsfuld rådgivning fra personale med specialistviden i netop lille varmeblæser.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker producerer selv varerne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
lille varmeblæser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

lille varmeblæser bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 mennesker i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille varmeblæser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og lønner i dag flere end 100 ansatte i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

lille varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. På grund af dette kan du løbende tage notits af femdøgnsprognosen lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at regne netop som du er gået i gang med dit vigtige projekt.
2Man må nødig gå ned på udstyr. Ofte kan det vise sig klogt at have grejet til rådighed inden du begynder på byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
3Der kan findes mange forskellige vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er anvendeligt med utrolig meget udbytterig oplysning, ikke mindst såfremt du søger på engelsk.
4Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som hoved- og fodbeklædning der beskytter dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i byggeriet, navnlig når du ikke får hjælp fra en professionel.
5I visse tilfælde kan man indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Bidraget er altså afhængig af at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
6Det kan blive aktuelt at have de påkrævede byggematerialer klar forud for at du begynder arbejdet. Du kunne udfærdige en enkel indkøbsseddel som indeholder alt du skal bruge, og som det næste gennemgå hver eneste ting, således at du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
7Der kommer som regel ubelejlige vanskeligheder ved store opgaver, og på grund af det kan det være værdifuldt at man har afsat passende plads i køreplanen, med formålet om at man kan være ubekymret om at nå i mål.
8Forinden du påbegynder arbejdet kan det blive ganske centralt at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være rationelt at kortlægge alle omkostninger, og så tjekke online tilbud på dem hver især.
10Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du bør liste en velovervejet dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver din dagsorden.
11Du kunne tænke over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal skaffe professionel assistance til områder af byggeprocessen. Når du sikrer dig professionel assistance er der penge at spare ved at indhente tilbud fra en håndfuld firmaer.
12Det er oplagt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til krævende byggerier. Omfangsrige ombygninger bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det være hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er ret så flot. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering er smartest?

Masser af forretninger på nettet udlover nu om stunder diverse forskellige billige leveringsmuligheder til lille varmeblæser. En der er meget populær er for øjeblikket pakkeshops, og så kan du blot hente ordren den dag der passer dig. Fragtformen er altså ualmindeligt praktisk, og desuden tilmed den billigste fragtløsning.

Du kan derudover afveje for og imod at vælge udbringning til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Denne er ofte et hak mere omkostningsfuld, men ligeledes ret fleksibel for lille varmeblæser online. Den billigste fragtform vil dog altid være selv at hente pakken, men det nødvendiggør at du er nærved internet virksomhedens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på lille varmeblæser er jo ultra essentiel hvis vi skal bruge produktet inden for kort tid, så med det formål er det aldeles relevant at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på lille varmeblæser. De fleste internet forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre online, som dog står og falder med at bestillingen realiseres forinden et besluttet klokkeslæt, så at de har mulighed for at nå at få varen afsendt inden personalet tager hjem.

Visse butikker på nettet lover fragt uden omkostninger på lille varmeblæser online, men i reglen kræver det at man handler for en bestemt pris. Som alternativ kan man overveje den billigste leveringstype, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

En del netbutikker tildeler afhentning hvor du bestiller billig lille varmeblæser hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne tilbyder blandt andet afhentning af lille varmeblæser i disse områder:

Brønderslev, Thisted, Tilst, København, Solrød Strand, Aalborg, Korsør, Struer, Haslev, Herning, Allerød, Brønshøj, Nærum, Horsens, Glostrup, Rønne, Højbjerg, Virum, Risskov, Hedensted, Valby, Hjørring, Næstved, Herlev, Slagelse, Vallensbæk, Værløse, Gladsaxe, Albertslund, Rødovre, Taastrup, Stenløse, Åbyhøj, Ballerup, Aabenraa, Dragør, Odense, Odder, Nykøbing Falster, Lillerød, Søborg, Haderslev, Silkeborg, Ikast, Varde, Ringsted, Viborg, Frederiksværk, Køge, Esbjerg, Jyllinge, Charlottenlund, Hørsholm, Roskilde, Svendborg, Hobro, Hillerød, Helsingør, Kolding, Ishøj, Kokkedal, Frederiksberg, Hedehusene, Farum, Lystrup, Vordingborg, Nyborg, Fredericia, Greve, Ølstykke, Middelfart, Brøndby, Vanløse, Holstebro, Nakskov, Nørresundby, Skive, Aarhus, Vejle, Hvidovre, Sønderborg, Skanderborg, Gentofte, Randers, Grenaa, Lyngby, Tårnby, Frederikssund, Birkerød, Frederikshavn, Holbæk, Kalundborg, Brabrand, og Rudersdal, .

Afhentning for lille varmeblæser er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland).

Når man ser på statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere ofte søger efter blandt andet køb lille varmeblæser og lille varmeblæser online. Foruden dette ser man tit internet shoppere efterspørge blandt andet lille varmeblæser priser, lille varmeblæser tilbud og billig lille varmeblæser, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

Den bedste pris på lille varmeblæser

Det er jo ret ligetil for enhver at vurdere tilbud på billige lille varmeblæser online hos flere netshops, og til gengæld har langt de fleste netshops fundet det nødvendigt at reducere prisniveauet på lille varmeblæser kolossalt, og derudover yde fragt uden omkostninger.

Det kan til hver en tid blive smart at eftergå et par forskellige internet selskaber efter billige priser på lille varmeblæser online inden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at antage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Du bør bare være klar over, at i tilfælde af at en netshop udbyder billige lille varmeblæser online for en udsalgspris som kan virke uendeligt lav, bør det ofte være et karakteristika der viser en uægte butik. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald dækket ind under et reglement, som hjælper dig som køber imod falske online butikker.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at klare pengene til lille varmeblæser senere. Dette fås typisk ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de store byggecentre som for eksempel Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter eksempelvis køb lille varmeblæser og lille varmeblæser tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet lille varmeblæser online, billig lille varmeblæser samt lille varmeblæser priser.

Tjek tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot forærer dig altid strålende muligheder for at gennemsøge mange øvrige forbrugeres domme og herved støtter vi, at du eftersøger online butikkens vurderinger forud for at du placerer din ordre på billige lille varmeblæser online.

Facebook præsterer endvidere nogle stabile løsninger til at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed. Herinde møder vi en del online selskaber i Danmark som giver folk mulighed for at frembringe en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden kan tages i brug til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige lille varmeblæser online hos en e-forhandler bør man helt sikkert gennemløbe deres forretningsaftale, det er dog typisk ikke videre spændende, i særdeleshed med de store byggecentre som Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

Et nemmere alternativ er at finde ud af hvorvidt online shoppen er godkendt af e-mærket, som kan være en sikring om at online butikken lever op til de officielle regler, foruden at e-forretningen tit kigges til af fagmænd der er indført i vilkårene.

Derudover giver det dig mulighed for en håndsrækning, hvis du oplever dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af lille varmeblæser. Tilsvarende anbefales det at køberen er omhyggelig omkring de vigtigste vedtægter der har indvirkning på købet af lille varmeblæser online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-shoppen kører med.

Derfor er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere sit køb af lille varmeblæser, uanset om man køber hos Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Søren E gav 5 stjerner

Det var godt !

Kirsten K gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Anders gav 5 stjerner

Det virker bare.

Hans P gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

9 tips til når du køber online
1Trustpilot genererer ganske fordelagtige muligheder for at blive klogere på flere øvrige konsumenters meninger og derved rekommanderer vi, at du kigger nærmere på online webshoppens ratings inden du bestiller billige lille varmeblæser online. Facebook resulterer i tilsvarende super ærlige metoder til at få indblik i internet forretningens troværdighed.
2Vi tilråder kortbetalinger eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en ordning, hvilket garanterer folk imod svindlende netshops. Alternativt kan du drage fordel af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil afbetale prisen over et længere tidsrum.
3Antal dages levering er naturligvis ret udslagsgivende såfremt vi skal bruge pakken øjeblikkeligt, og i det øjemed er det fuldt ud på sin plads at vi besigtiger den forventede leveringsdato ved lille varmeblæser. En del online shops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, der dog er forudsat at transaktionen realiseres forinden et aftalt tidspunkt.
4Det er efterhånden ekstremt fremkommeligt for os alle at finde frem til de bedste priser online på billige lille varmeblæser i blandt diverse shops på nettet, og altså tilbyder utallige online varehuse fri fragt. Det kan alligevel være lønnende at udforske nogle e-firmaer efter billige priser før du gennemfører din handel, således at du er skudsikker på at få den mindst kostelige pris.
5De fleste e-forhandlere giver til alt held diverse billige leveringsudgaver til lille varmeblæser. En af favoritterne er efterhånden at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig temmelig smart, samt oftest ligeledes den billigste mulighed for levering.
6Vi går generelt ind for at undersøge om online virksomheden er e-mærket, grundet at det er en tryghed om at webbutikken følger de officielle regler, tillige med at webshoppen rutinemæssigt vurderes af specialister som forstår bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige lille varmeblæser i en internet butik bør de uden tvivl tyde deres handelsvilkår.
7Før folk køber billige lille varmeblæser i en online forretning behøver de utvivlsomt gennemløbe netbutikkens handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt. Foruden dette kan det anbefales at du er hensynstagende til de fundamentale vilkår der gælder for shopping af billige lille varmeblæser online, fx hvilken ombytningspolitik e-shoppen lover.
8Nogle få online selskaber lover gebyrfri levering på lille varmeblæser, men oftest kræves det at man køber for et fastsat beløb. Derudover burde du udse dig den mest betalelige leveringsmanér, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver som oftest også super fleksibel. Den prisbilligste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
9Den billigste fragtløsning vil til enhver tid være selv at hente ordren, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af webbutikkens lager. Den leveringsmulighed er selvfølgelig usædvanlig relevant om vi står og skal bruge lille varmeblæser nu og her. Alternativt så yder en række internet foretagender billig fragt, men ofte er det under forudsætning af at der erhverves for et fastsat beløb.