Værkstedsbord grundmodel 3m BLIKA VBB-1.30
7.295 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 basic
3.549 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.15 BLIKA
4.885 kr.
Mere info
Værkstedsbord med skuffeskab 3 meter BLIKA VBB-1.30
12.945 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 525
19.385 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.25 BLIKA
6.199 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.20 Ergo 300
13.495 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.15
4.085 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.15+SS1.5
8.499 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.25
5.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.20
9.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 300
13.995 kr.
Mere info
Værkstedsbord inkl. vange, skuffe og hylde 3m BLIKA VBB-1.30
8.795 kr.
Mere info
Værkstedsbord BLIKA VBB-1.25
10.249 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 525
18.349 kr.
Mere info
Værktøjsbord BLIKA VBM-1.20
4.749 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.15 Ergo 200
12.185 kr.
Mere info
Værkstedsbord 890x1000x770mm BLIKA VBB-1.10 komplet
4.699 kr.
Mere info
Værkstedsbord model VBB-1.20 BLIKA 141B0010
5.649 kr.
Mere info
Værkstedsbord Hæve/sænke BLIKA VBB-2.25 Ergo 525
20.399 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at shoppe hos et online byggemarked, hvor du får sparring og vejledning omkring lille værkstedsbord.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, og nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør vide om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare lille værkstedsbord.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du undersøge forretningens regningslinjer.
Der vil være forskel på priserne på billige lille værkstedsbord fra webshop til webshop. Enkelte har de bedste priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du foretrækker.
Såfremt du står og skal bruge varerne med det samme eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere produkterne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes nær dig, og dermed har kunderne adgang til at bestille online og hente byggematerialerne på egen hånd. Som følge af det kan du overveje at undgå fragtgebyret, samt endda skaffe varerne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og kendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De velkendte byggekæder køber varer fra diverse nicheshops, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af lille værkstedsbord online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Dem støtter du idet du køber lille værkstedsbord online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichebutikker har en dybdegående viden om de varer de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du modtage mere erfaren assistance fra medarbejdere der er specialister i lige præcis lille værkstedsbord.
De største byggekæder i Danmark
lille værkstedsbord silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

lille værkstedsbord bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

lille værkstedsbord harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

lille værkstedsbord jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 personer i deres 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du finder mange forskellige instruktioner og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med overvældende meget udbytterig information, især ifald du benytter engelske ord i din søgning.
2Der viser sig altid utidige udfordringer i tilfælde med omfangsrige opgaver, og ergo vurderes det af stor betydning at der afsættes god nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
3Det er oplagt at spørge om assistance til arbejdet, især hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Omfattende ombygninger skal gerne udføres af flere personer. Dertil bliver det hurtigere og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Forinden du iværksætter byggeprojektet må det være ret vigtigt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Alt efter hvor du bor vil der være en række regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
5Man bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være fordelagtigt at du har udstyret disponibelt idet du igangsætter arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
6Planlægning vil være kilden til at lykkes med projektet. Du anbefales at sammensætte en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af tidsplanen.
7Det kan vise sig at være afgørende at have et budget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det kan være økonomisk at nedfærdige hver enkelt udgift, og bagefter undersøge mulige tilbud på dem én efter én.
8Det bør overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeriet. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at få tilbud fra forskellige håndværkere.
9Man kan indhente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis byggeprojektet er klimavenligt. Støtten forudsætter altså at byggeriet influerer positivt på planeten.
10For byggeprojekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Derfor bør du hyppigt tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden varsel går i gang med at regne bedst som du står midt i dit store projekt.
11Det kan blive betydningsfuldt at have de nødvendige byggematerialer tilgængelige før du tager fat på byggeprocessen. Du kunne forfatte en hurtig liste som indeholder de materialer du skal bruge, og som det næste gennemgå punkterne, med øje for at du bliver sikker på at du har styr på det.
12Du må aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som fx hoved- og fodbeklædning der hjælper dig mod hændelige risici. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke får professionel assistance.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er fantastisk betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt overlegent. Vurderingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er ret så imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

Adskillige shops på nettet frembyder i vore dage diverse billige former for levering til lille værkstedsbord. En af de mest moderne er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre den dag der passer dig. Leveringsmetoden er nemlig super let, samt ofte endvidere den billigste fragtmulighed.

Du kan på samme måde påtænke at vælge at få udbragt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden er mange gange en anelse mere pebret, men også virkelig ukompliceret for lille værkstedsbord online. Den billigste løsning vil dog altid være at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af internet selskabets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på lille værkstedsbord er jo ekstremt relevant om vi absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og af den grund er det jo vigtigt at du finder den anslåede leveringsdato ved lille værkstedsbord. En stor portion firmaer på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – lover billig 1 dags fragt på de fleste produkter online, men vær opmærksom på at det påkræver at orden realiseres inden et angivent tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne ud af døren forinden medarbejderne tager hjem.

Enkelte online selskaber yder levering uden omkostninger på lille værkstedsbord online, men i reglen kun ifald der shoppes for et konkret beløb. Derudover må man snuppe den prisbilligste leveringsform, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

De fleste byggecentre tildeler click-and-collect hvor du køber billig lille værkstedsbord hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Jem og Fix. Byggemarkederne frembyder eksempelvis klik-og-hent på lille værkstedsbord i disse byer:

Kalundborg, Taastrup, Aarhus, Rudersdal, Værløse, Valby, Vordingborg, Rønne, Stenløse, Næstved, Greve, Roskilde, Sønderborg, København, Ølstykke, Hobro, Jyllinge, Herning, Køge, Silkeborg, Lillerød, Esbjerg, Tilst, Hvidovre, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Nørresundby, Brabrand, Hjørring, Odder, Holstebro, Aalborg, Slagelse, Skanderborg, Haderslev, Odense, Herlev, Lyngby, Fredericia, Gladsaxe, Vanløse, Åbyhøj, Kolding, Charlottenlund, Haslev, Grenaa, Nærum, Søborg, Gentofte, Viborg, Svendborg, Ishøj, Struer, Rødovre, Hedehusene, Frederiksværk, Ballerup, Vejle, Frederikssund, Vallensbæk, Allerød, Helsingør, Solrød Strand, Holbæk, Horsens, Brønderslev, Birkerød, Randers, Hedensted, Kokkedal, Lystrup, Farum, Korsør, Brønshøj, Varde, Tårnby, Risskov, Glostrup, Brøndby, Dragør, Albertslund, Frederiksberg, Aabenraa, Ikast, Ringsted, Højbjerg, Skive, Nakskov, Hillerød, Middelfart, Hørsholm, Thisted, Virum, og Nyborg, .

Click-and-collect for lille værkstedsbord er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Bornholm, Lolland, Amager, Østsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger blandt andet lille værkstedsbord online og lille værkstedsbord priser. Foruden dette oplever man tit internet shoppere kigge efter bl.a. lille værkstedsbord tilbud, køb lille værkstedsbord og billig lille værkstedsbord, plus de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Få rabat på lille værkstedsbord

Det er efterhånden virkelig overkommeligt for folk at søge sig frem til tilbud på billige lille værkstedsbord online i blandt flere internet foretagender, og altså har masser af internet forretninger i Danmark fundet det nødvendigt at stampe salgspriserne på lille værkstedsbord voldsomt, og ydermere præstere billig levering.

Dog kan det til hver en tid være lukrativt at checke enkelte internet virksomheder i Danmark efter tilbud og udsalg på lille værkstedsbord online forud for at du bestiller, så man er garanteret at antage den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Man skal lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en e-forretning markedsfører billige lille værkstedsbord online for en salgspris der anses for grænseløst billig, så kan det mange gange være et karakteristika der viser en bedragerisk online webshop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en bestemmelse, hvilket dækker køber overfor bedrageriske online webshops.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, hvis du foretrækker at afbetale regningen på lille værkstedsbord over flere uger. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Bygma.

Ses der på tallene bliver det markant, at online shoppere typisk leder efter blandt andet lille værkstedsbord tilbud og billig lille værkstedsbord. Vi ser derudover mange gange folk søge efter blandt andet lille værkstedsbord priser, lille værkstedsbord online samt køb lille værkstedsbord.

Læs folks anmeldelser

Trustpilot præsterer absolut udmærkede muligheder for at gennemsøge adskillige nuværende forbrugeres erfaringer og af den grund er det fornuftigt, at du gransker e-firmaets bedømmelser forinden du køber billige lille værkstedsbord online.

Facebook frembyder ligeledes de facto pæne løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses mange internet forhandlere hvor du kan frembringe en kritik af ordreforløbet, som på samme måde kan tages i brug til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige lille værkstedsbord online på en e-butik kan man altid gennemse dens forretningsbetingelser, men det er gerne et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det burde være en angivelse af at e-shoppen adlyder de opstillede regler, tillige med at netshoppen jævnligt efterses af specialister som er meget fortrolige vilkårene på området.

Derudover tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, ifald du udsættes for besvær med dit køb af lille værkstedsbord. Foruden dette tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de mest centrale retningslinjer i forbindelse med bestillingen af lille værkstedsbord online, som eksempelvis den ombytningsret netbutikken tilsikrer.

Derfor er det ligeledes vigtigt, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sin bestilling af lille værkstedsbord, uafhængig af om man har handlet ved Davidsen, Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma eller XL-Byg.

Anders F gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Susanne gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Per gav 5 stjerner

Perfekt køb

Mads U gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til din online shopping
1Flere online forhandlere udlover i dag diverse forskellige billige leveringsløsninger til lille værkstedsbord. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Fragtformen er nemlig temmelig hensigtsmæssig, samt typisk også den billigste leveringstype.
2Generelt slår vi et slag for at tjekke om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det ofte er en tryghed om at e-butikken efterkommer gældende dansk lovgivning, foruden at online butikken regelmæssigt kigges til af fagmænd som mestrer de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige lille værkstedsbord i en webshop burde man for at være sikker se på netshoppens forretningsbetingelser.
3Leveringstidspunktet er jo virkelig udslagsgivende om man har brug for produkterne straks, så herved er det altså vigtigt at du kontrollerer den anslåede leveringstid for lille værkstedsbord. En hel del online shops frembyder billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, men det kræver at bestillingen gennemføres forinden et konkret tidspunkt.
4En hel del online varehuse yder billig fragt på lille værkstedsbord, men undertiden kun såfremt der indkøbes for en bestemt pris. Ellers kunne man snuppe den billigste slags levering, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted. Løsningen viser sig ofte tillige yderst fremkommelig. Den mest billige leveringsmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
5Det er efterhånden ultra hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lille værkstedsbord fra diverse butikker på nettet, og af den grund præsterer mange internet firmaer billig fragt. Derfor kan det ikke desto mindre blive udbytterigt at eftergå et par internet firmaer efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, sådan at du er garanteret at modtage den bedste pris.
6Trustpilot bringer dig sådan set passende chancer for at studere en længere række nuværende køberes oplevelser og herved rekommanderer vi, at du verificerer e-shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige lille værkstedsbord online. Facebook tilbyder ligeledes temmelig pålidelige chancer for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.
7Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du befinder dig lige ved online firmaets lager. Den leveringsmåde kan vise sig at være ualmindeligt vigtig hvis du behøver lille værkstedsbord øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle internet selskaber billig fragt, men typisk kun når der bestilles for en konkret pris.
8Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er omfavnet af en anordning, som hjælper køberen imod falske online webshops. Som alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at betale prisen over tid.
9Forud for at folk shopper billige lille værkstedsbord i en forretning på nettet kan de egentlig overveje e-shoppens forretningsbetingelser, men det er typisk ikke videre spændende. Dertil er det fornuftigt at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde forhold der har betydning for bestillingen af billige lille værkstedsbord online, som for eksempel den returret internet firmaet anvender.