Tæpperenser Kärcher SE 4002
1.795 kr.
Mere info
Børstehoved til Puzzi 10/2 Adv. Kärcher PW 30/1 til 10/2
6.895 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 5.100
2.195 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 10/2 Adv
10.125 kr.
Mere info
Sæbe til tæppe/tekstilrens Dry & ex, 1/80 Liter Kärcher RM 767/1
186 kr.
Mere info
Powerbørste, 300 mm Kärcher PW20
9.995 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Se 5.100
2.099 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 8/1 C
3.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher PUZZI 30/4 E
27.999 kr.
Mere info
Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C
4.995 kr.
Mere info
Tæpperenser professionel Fantom PROMIDI 250CP
3.744 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRS 43/500 C
21.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher Puzzi 30/4
16.995 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 45/45 C
59.624 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher BRC 30/15 C
23.688 kr.
Mere info
Tæpperenser Kärcher SE 4001
1.495 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor skal man undersøge virksomhedens betingelser.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige lille tæpperenser hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge i mellem, udover bare lille tæpperenser.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Dette er specielt muligt i de velkendte byggekæder.
Det er absolut meget vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af lille tæpperenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre sælger varer fra diverse specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af lille tæpperenser online.
De kendte byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og derigennem har man adgang til at købe online og hente varerne selv. Herigennem har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne nu og her.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfølelse når man handler online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Mange specialiserede netbutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig kan du forvente en høj grad af god hjælp fra personale som er specialister i netop lille tæpperenser.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at handle lille tæpperenser online på deres hjemmeside.
Alverdens nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

lille tæpperenser silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i deres 41 varehuse. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

lille tæpperenser bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

lille tæpperenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lille tæpperenser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er essentielt at have de relevante materialer parat inden du tager fat på din byggeproces. Du har fordel af at sammensætte en simpel note som samler alt der er nødvendige, og efterfølgende tjekke listen, med øje for at du føler dig sikker på at du har styr på det.
2Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet har positiv betydning for planeten.
3Godt forarbejde vil være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en klar tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver din plan.
4Der kan findes utrolig mange vejledninger og videoer på internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube giver enormt meget udbytterig info, i særlig grad hvis man bruger engelske søgeord.
5Du bør på ingen måde gå på kompromis med din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko der sikrer dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i arbejdet, specielt når du ikke får eksperthjælp.
6Inden du igangsætter byggeriet er det rimeligt centralt at være sikker på, at projektet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der gælde forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
7For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den grund bør du hyppigt tjekke vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå begynder at regne når du netop er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
8Ofte vil det vise sig fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at nedskrive samtlige udgifter, og dernæst gennemgå billige priser på dem alle sammen.
9Du bør gennemtænke hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde investere i professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig eksperthjælp vil det oftest være en god idé at modtage tilbud fra flere leverandører.
10Der viser sig altid uforudsigelige problemer i tilfælde med store byggeprojekter, og altså er det vigtigt at der afsættes passende plads i tidsplanen, så man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
11Man skal for alt i verden ikke fattes værktøj. Jævnligt kan det være strategisk at have udstyret ved hånden inden du går løs med byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at inkludere de medfølgende omkostninger i byggeriets regnskab.
12Det kan overvejes at søge hjælp til byggearbejdet, hovedsageligt ved store byggeprojekter. Store ting skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover bør det være mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er absolut betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er ultra overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Adskillige netbutikker i Danmark udlover nu om dage en lang række forskellige billige leveringsmodeller til lille tæpperenser. En af de populære er lige nu udleveringssteder, hvor du selv afhenter ordren når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo ualmindeligt praktisk, samt i mange tilfælde endvidere den billigste fragtform.

Du burde også prøve at få pakken bragt hjem til dig privat eller til dit arbejde. Løsningen viser sig undertiden lidt mere omkostningsfuld, men omvendt rigtig let ift. lille tæpperenser online. Den billigste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, men den løsning kræver at du bor tæt på online forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragtperioden på lille tæpperenser er særdeles væsentlig såfremt du har brug for pakken inden for få dage, og derfor er det øjensynligt meningsfuldt at vi studerer den estimerede leveringstid for lille tæpperenser. Adskillige byggecentre – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer online, hvilket dog er regnet ud fra at ordren gennemføres før et besluttet tidspunkt, med det formål at de kan nå at få varerne fikset før personalet får fri.

Nogle enkelte internet forretninger byder på fragt uden betaling på lille tæpperenser online, men i de fleste tilfælde kun ifald man handler for en bestemt sum. Som alternativ skal man gribe den billigste metode til levering, der mange gange vil være at få leveret bestillingen til et udleveringssted.

De største webbutikker foreslår afhentning hvor man bestiller billig lille tæpperenser online og afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne udlover blandt andet afhentning af lille tæpperenser i disse byer:

Allerød, Vejle, Brønshøj, Virum, Haderslev, Gentofte, Frederiksværk, Esbjerg, Rudersdal, Grenaa, Odder, Herlev, Kokkedal, Hillerød, Frederikshavn, Aalborg, Hjørring, Silkeborg, Ølstykke, Hedensted, Jyllinge, Rødovre, Gladsaxe, Nakskov, Slagelse, Valby, Stenløse, Vallensbæk, Odense, Ballerup, Hørsholm, Struer, Birkerød, Søborg, Risskov, Ikast, Viborg, Middelfart, Fredericia, Kolding, Nærum, Brabrand, Haslev, Hvidovre, Solrød Strand, Varde, Kalundborg, Charlottenlund, Aarhus, Lillerød, Holbæk, Nyborg, Lystrup, København, Aabenraa, Rønne, Sønderborg, Svendborg, Højbjerg, Frederikssund, Frederiksberg, Lyngby, Herning, Ringsted, Tårnby, Skanderborg, Randers, Brøndby, Greve, Holstebro, Vanløse, Hedehusene, Albertslund, Nykøbing Falster, Brønderslev, Korsør, Horsens, Nørresundby, Thisted, Helsingør, Roskilde, Tilst, Farum, Ishøj, Taastrup, Værløse, Næstved, Dragør, Glostrup, Vordingborg, Åbyhøj, Hobro, Skive, og Køge, .

Afhentning ift. lille tæpperenser er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Lolland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland).

Ved indkig i statistikkerne står det klart, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet lille tæpperenser priser og billig lille tæpperenser. Derudover oplever vi ofte folk lede efter blandt andet køb lille tæpperenser, lille tæpperenser tilbud og lille tæpperenser online, plus de gængse byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

Find den bedste pris på lille tæpperenser

Det er jo efterhånden yderst overkommeligt for købere at finde tilbud på billige lille tæpperenser online på diverse e-handler, og af den grund har de fleste e-butikker set sig nødsaget til at tvinge priserne på lille tæpperenser voldsomt, og i øvrigt love fragt uden beregning.

Til gengæld kan det trods alt blive tiden værd at se nærmere på diverse internet webshops efter tilbud og udsalg på lille tæpperenser online forinden du bestiller, således at man er tryg ved at antage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Stark.

Man bør dog ikke glemme, at når en webbutik afsætter billige lille tæpperenser online til en udsalgspris som er hamrende overkommelig, så bør det undertiden være et faresignal om en uærlig internet handler. Kortbestillinger er trods alt omsluttet af en orden, hvilket garanterer dig som køber imod svindlende online forretninger.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du anvende en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at dække omkostningerne til lille tæpperenser af flere omgange. Det foreslåes typisk hos specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Ved kig i data bliver det klart, at folk mange gange søger bl.a. lille tæpperenser priser og lille tæpperenser online. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere søge efter for eksempel billig lille tæpperenser, køb lille tæpperenser og lille tæpperenser tilbud.

Analyser eksisterende kunders meninger

Trustpilot byder på absolut solide genveje til at verificere forskellige nuværende brugeres vurderinger og derved er det klogt, at du kigger nærmere på internet virksomhedens omtaler inden du shopper billige lille tæpperenser online.

Facebook tilbyder for øvrigt en række fine løsninger til at få indsigt i e-forretningens kundetilfredshed. Foruden det ses endda internet forhandlere som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af deres køb, hvilket ligeledes må benyttes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige lille tæpperenser online hos en internet forhandler burde man reelt se på netbutikkens handelsvilkår, det er dog bare ikke super spændende, særligt ved de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

En anden løsning kan være at kontrollere om online virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det bør være en indikator for at online shoppen følger de danske love, samt at e-handlen ofte kigges til af specialister som kender lovene på området.

Dette er desuden en god anledning til at få hjælp, når du møder problemer med dit indkøb af lille tæpperenser. Derudover er det anbefalelsesværdigt at kunden er klar over de mest centrale regler der har betydning for købet af lille tæpperenser online, fx den ombytningsrettighed netbutikken lover.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, så man når som helst kan dokumentere sit køb af lille tæpperenser, uanset om man har købt ved Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg eller Davidsen.

Christian M gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Peter Larsen gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Susanne Andersen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Kirsten V gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest letkøbte leveringsmåde vil til enhver tid være at hente varerne selv, som jo betinges af at du opholder dig nær e-forhandlerens lager. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være særligt central ifald du har behov for lille tæpperenser nu og her. Alternativt så yder nogle få internet forretninger levering uden gebyr, men typisk er det betinget af at der aftages for en konkret pris.
2Fragttiden er jo meget væsentlig såfremt man mangler varen om få sekunder, så af den grund er det selvsagt aktuelt at man dobbelttjekker tidshorisonten for levering ved lille tæpperenser. En række internet butikker byder på billig 1 hverdags levering på en række varenumre, men det påkræver at ordren køres igennem forinden et angivent tidspunkt.
3Det er i dag vældig hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige lille tæpperenser hos diverse internet handler, og så yder utallige outlets på nettet gebyrfri levering. Trods dette kan det imidlertid blive rentabelt at besigtige en række online shops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikret at opnå den bedste pris.
4Visse internet firmaer garanterer fri fragt på lille tæpperenser, men typisk afkræver det at der aftages for en konkret sum. I øvrigt skal man snuppe den mest prisbevidste mulighed for fragt, hvilket ofte er at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Muligheden bliver desværre på den anden side ret så ukompliceret. Den mest billige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
5Vi anbefaler at finde ud af om online webshoppen er godkendt af e-mærket, fordi det almindeligvis er et fingerpeg om at e-shoppen imødekommer de gældende danske regler, foruden at online webshoppen hyppigt gennemses af specialister som er meget bekendte med vilkårene. Før folk handler billige lille tæpperenser i en internet butik burde de til hver en tid granske e-butikkens betingelser.
6Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en regel, der passer på dig overfor snydagtige forhandlere på nettet. Som alternativ bør du vælge en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere prisen over flere uger.
7Trustpilot yder relativt relevante genveje til at beskue en stor portion aktuelle køberes iagttagelser og derfor er det en hjælp, at du iagttager online virksomhedens bedømmelser forud for at du bestiller billige lille tæpperenser online. Facebook tilbyder dig desuden tilpas ønskværdige løsninger til at få indblik i e-forhandlerens kundefokus.
8Mange online butikker yder i øjeblikket en række forskellige billige løsninger til levering til lille tæpperenser. En favorit iblandt mange er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Fragttypen er jo særdeles simpel, og mange gange endda den prisbilligste mulighed for levering.
9Inden nogen handler billige lille tæpperenser på en internet forhandler kan de ideelt set sætte sig ind i shoppens handelsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Herudover slår vi et slag for at kunden er påpasselig med de væsentligste regler der gælder for handlen med billige lille tæpperenser online, fx den ombytningsrettighed online forhandleren benytter.