PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS - EU-stik
3.181 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger One Swpc13p05a
1.299 kr.
Mere info
Nilfisk Støvsuger One Bgb10e05a2
1.000 kr.
Mere info
Støvsuger Kärcher T 9/1 Bp
7.995 kr.
Mere info
Makita Støvsuger KL.L
5.323 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 35 M AFC Professional
5.150 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 50ltr.
5.110 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger AS 20 L
1.670 kr.
Mere info
Metabo Akku støvsuger AS 18 L PC med batterier og oplader
3.510 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V
4.275 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 26 E SD E/A - EU-stik
5.925 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-PLANEX - EU-stik
8.088 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC-LHS S CLEANTEC DK
6.495 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 2X18V LI-ION
3.880 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC - EU-stik
14.438 kr.
Mere info
Festool støvsuger CTL 36 E DK
6.150 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM MIDI Bluetooth
4.295 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
1.750 kr.
Mere info
Makita Støvsuger 2x18v
9.800 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E AC RENOFIX
6.852 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 36 E AC - EU-stik
9.350 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E AC - EU-stik
10.244 kr.
Mere info
PROMAC Industriel Finstøvsuger BIA K1 / H2
11.860 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E LE EC B22 R1 - EU-stik
21.825 kr.
Mere info
Makita STØVSUGER 18V
735 kr.
Mere info
Milwaukee Støvsuger AS 300 ELCP
3.905 kr.
Mere info
Metabo Støvsuger ASA 32 L
2.245 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTH 26 E / a - EU-stik
8.506 kr.
Mere info
PROMAC 6ltr Tørstøvsuger, 1200 watt motor, bærbar
885 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL MIDI Bluetooth
3.595 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 36 E LE - EU-stik
8.450 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL SYS CLEANTEC DK
2.925 kr.
Mere info
Bosch Universal-Støvsuger GAS 55 M AFC Professional
6.175 kr.
Mere info
PROMAC Industriel våd + tør støvsuger 32ltr.
2.795 kr.
Mere info
Metabo Akku Støvsuger AS 18 L PC (solo)
1.420 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTL 48 E LE EC/B22 R1 - EU-stik
20.125 kr.
Mere info
Festool Støvsuger CTM 48 E - EU-stik
9.331 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Det er specielt et alternativ ved de store byggecentre.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggekæder har et enormt vareudvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare lille støvsuger.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige lille støvsuger hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have gode tilbud, hvorimod nogle har faglig rådgivning. Du bør gennemtænke hvad du foretrækker.
For nogle er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge et online byggecenter, hvor du tilbydes information omkring lille støvsuger.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder udbyder varer fra mange forskellige leverandører, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af lille støvsuger online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte forretninger, som kan give ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se som positivt.
De velkendte byggecentre har butikker overalt i landet, og derfor har folk chancen for at købe online og transportere produkterne selv. Derfor har man chancen for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe lille støvsuger online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo vil du opleve endnu mere gavnlig service fra ansatte der er specialister i lige præcis lille støvsuger.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte hos disse nichewebshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder
lille støvsuger bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

lille støvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lille støvsuger jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille støvsuger silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag over 100 ansatte i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 personer i forretningens 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Godt forarbejde vedbliver at være metoden til succes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en effektiv handlingsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din plan.
2For udendørs opgaver kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor må du med jævne mellemrum holde øje med femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at regne absolut lige når du står midt i dit komplicerede projekt.
3I god tid inden at du indleder byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt værdifuldt at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der være fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Du bør vurdere om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Forudsat at du tager imod assistance fra en professionel er det normalt at modtage tilbud fra diverse foretagender.
5Ofte vil det vise sig afgørende at udarbejde et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive sundt at tage noter til hver enkelt omkostning, og dernæst finde frem til billige priser på dem en ad gangen.
6Det er muligt at spørge om offentlig støtte til ombygninger. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
7Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj som arbejdshjelm som beskytter dig imod mulige risici. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke har assistance fra en professionel.
8Det kan være en god idé at få assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er krævende byggerier. Nogle byggerier bør udføres af mere end en person. Dertil bør det være mere effektivt og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Der præsenterer sig stort set altid uforudsete problematikker når det gælder avancerede projekter, og pga. dette kan det være meningsfuldt at der er afsat en god portion tid i køreplanen, så man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
10Det vil vise sig værdifuldt at have de påkrævede bygningsmaterialer indkøbt før du går i gang med byggeriet. Du har fordel af at nedskrive en enkel liste hvoraf der fremgår alt hvad der er nødvendige, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, således at du er tryg ved at alt er som det skal være.
11Du vil aldrig gå ned på udstyr. Ofte kan det være uundværligt at du har det ved hånden idet du går løs med byggeprojektet. Det er derudover godt at påregne disse udgifter i det økonomiske overblik.
12Du finder alle mulige former for guides og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af ekstremt meget udbytterig viden, i særlig grad ifald du bruger den engelske version.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som naturligvis er absolut godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er meget betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er virkelig betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt flot. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er bedst?

En lang række outlets på nettet frembyder nu om stunder alverdens billige fragtformer til lille støvsuger. En af de mest moderne er for nærværende pakkeshops, og så henter du bare de købte produkter præcis når det passer dig. Metoden er altså yderst let gængelig, samt i mange tilfælde også den mest prisbevidste leveringsversion.

Du kunne lige så vel afveje for og imod at få produkterne leveret hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Fragttypen er beklageligvis en tand mindre billig, men derudover ultra ligetil med lille støvsuger online. Den mest prisbevidste form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, som desværre beroer på at du befinder dig i nærheden af online webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på lille støvsuger er jo ekstremt bestemmende forudsat du står og skal bruge varen omgående, og herved er det tydeligvis centralt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato for lille støvsuger. En del online shops – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer online, som alligevel forudsætter at bestillingen indsendes inden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken distribueret forud for at de logistikansatte holder fyraften.

En hel del shops på nettet lover gratis levering på lille støvsuger online, men typisk kræves det at du bestiller for en præcis sum. I øvrigt bør man overveje den billigste leveringsmulighed, der mange gange er at få bragt din pakke til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man bestiller billig lille støvsuger online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Silvan. Byggekæderne giver fx afhentning af lille støvsuger i følgende områder:

Kolding, Fredericia, Odder, Farum, Frederiksværk, Glostrup, Taastrup, Værløse, Randers, Solrød Strand, Frederikshavn, Højbjerg, Skanderborg, Ikast, Ishøj, Thisted, Greve, Slagelse, Haderslev, Odense, Lyngby, Virum, Dragør, Charlottenlund, Allerød, Nakskov, Nyborg, Køge, Herning, København, Nærum, Vanløse, Gentofte, Silkeborg, Korsør, Hillerød, Svendborg, Aalborg, Frederiksberg, Sønderborg, Stenløse, Vejle, Varde, Brønshøj, Brøndby, Struer, Helsingør, Vallensbæk, Holstebro, Kokkedal, Søborg, Vordingborg, Valby, Tilst, Kalundborg, Birkerød, Risskov, Haslev, Brønderslev, Aabenraa, Jyllinge, Roskilde, Albertslund, Ringsted, Hvidovre, Næstved, Hedensted, Lystrup, Viborg, Grenaa, Brabrand, Hørsholm, Tårnby, Hjørring, Herlev, Ballerup, Lillerød, Nørresundby, Middelfart, Aarhus, Esbjerg, Rudersdal, Rødovre, Horsens, Holbæk, Gladsaxe, Hedehusene, Hobro, Skive, Frederikssund, Rønne, Nykøbing Falster, Ølstykke, og Åbyhøj, .

Click-and-collect ift. lille støvsuger er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn).

Når der ses på søgedata står det markant, at netshoppere som regel søger blandt andet lille støvsuger tilbud og billig lille støvsuger. Derudover oplever vi tit online shoppere efterspørge eksempelvis køb lille støvsuger, lille støvsuger online samt lille støvsuger priser, foruden de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Bedste tilbud på lille støvsuger

Det er i dag meget fremkommeligt for enhver at finde frem til de bedste priser på billige lille støvsuger online fra flere webshops, og for det har langt de fleste online varehuse været presset til at at sænke prisen på lille støvsuger markant, og endda garantere portofri fragt.

Derfor kan det trods alt vise sig profitabelt at eftergå flere e-shops efter rabatter og tilbud på lille støvsuger online før du placerer ordren, så du er sikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Man skal blot være årvågen med, at såfremt en shop frembyder billige lille støvsuger online til en tilbudspris som virker kolossalt letkøbt, kan det tit være en varsel om en fup e-forhandler. Betalinger med kort er dog dækket ind under et lovbud, som passer på os overfor bedrageriske firmaer på nettet.

Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, ifald du har i sinde at klare prisen på lille støvsuger over en periode. Det fås typisk i niche webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Når man kigger i tallene står det markant, at mennesker tit søger efter fx lille støvsuger priser og lille støvsuger online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge efter eksempelvis køb lille støvsuger, lille støvsuger tilbud samt billig lille støvsuger.

Læs folks oplevelser

Trustpilot tilbyder dig tilpas stabile løsninger til at tolke mange aktuelle forbrugeres vurderinger og derved er det godt, at du tolker internet forretningens anmeldelser før du køber billige lille støvsuger online.

Facebook tilbyder derudover forholdsvis fine genveje til at få kendskab til online shoppens kundefokus. Her møder vi mange internet virksomheder hvor folk kan meddele en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige lille støvsuger online hos en internet butik bør de i og for sig have øje for butikkens handelsvilkår, dog er det undertiden en tidskrævende opgave, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Alternativet kunne måske være at se hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, da det generelt er en tilkendegivelse af at e-handlen forsvarer de officielle danske regler, og at internet selskabet ofte revideres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne.

Dette er desuden din anledning til at blive assisteret, når du møder dilemmaer som følge af dit køb af lille støvsuger. I øvrigt går vi ind for at køber er vaks omkring de fundamentale vilkår der gælder for bestillingen af lille støvsuger online, fx hvilken byttepolitik netshoppen tilbyder.

På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst kan bevise sit køb af lille støvsuger, hvad end man køber hos Bauhaus, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Jem og Fix.

Kim O gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Thomas Rasmussen gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Per L gav 5 stjerner

Alt ok

Henrik gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til online shopping
1Den mest betalelige mulighed for levering vil utvivlsomt være selv at hente pakken, hvilket dog forudsætter at du har bopæl lige ved e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringstype kan vise sig at være rigtig betydningsfuld når du absolut skal bruge lille støvsuger inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle enkelte webshops portofri levering, men i reglen er det forbeholdt når du indkøber for en konkret sum.
2Størstedelen af internet firmaer udlover i dag en række forskellige billige leveringsmidler til lille støvsuger. En af dem der er mest anvendt er p.t. pakkeshoppen, hvor du selv kan hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringstypen er nemlig vældig let, samt desuden endvidere den mest letkøbte mulighed for fragt.
3Antal dages levering er selvfølgelig usædvanlig vital hvis man skal bruge dine nye produkter straks, så af den grund er det skam vigtigt at vi finder den forventede leveringstid på lille støvsuger. En række forretninger på nettet reklamerer med billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, men glem ikke at det beroer på at handlen laves inden et bestemt klokkeslæt.
4Enkelte internet webshops tilbyder fragt uden gebyr på lille støvsuger, men i mange tilfælde kræver det at du bestiller for en bestemt sum. Alternativt må du gribe den mindst kostelige leveringsmanér, som ofte vil være at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragttypen bliver i regelen omvendt i høj grad ligetil. Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
5Trustpilot leverer sådan set habile genveje til at se nærmere på en stor portion øvrige forbrugeres oplevelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår netbutikkens ratings før du shopper billige lille støvsuger online. Facebook byder på på samme måde super habile metoder til at få indtryk af internet firmaets troværdighed.
6Forud for at nogen shopper billige lille støvsuger hos en e-butik burde man til hver en tid tage stilling til e-butikkens handelsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende arbejde. Desuden kan det være til hjælp at køber er vidende om de elementære retningslinjer gældende for shopping af billige lille støvsuger online, f.eks. den bytteret butikken har.
7Det er efterhånden vældig uproblematisk for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige lille støvsuger fra diverse forhandlere på nettet, og med det motiv garanterer de fleste online virksomheder fragt uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid være udbytterigt at kontrollere nogle forskellige forretninger på nettet efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, således at man er sikret at skaffe sig den skarpeste pris.
8Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, fordi det bør være et tegn på at netshoppen efterlever de danske regler, udover at internet forhandleren undertiden monitoreres af fagmænd som mestrer reglerne. Inden nogen handler billige lille støvsuger i en butik kunne de i og for sig betragte butikkens handelsbetingelser.
9Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i en bestemmelse, hvilket beskytter køberen overfor uærlige online webshops. Som en anden løsning burde du bruge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale betalingen i flere bidder.