Hultafors stemmejern EDC 10 mm
110 kr.
Mere info
Stemmejern 19 mm - slagfast håndtag
53 kr.
Mere info
Stemmejern 16 mm - slagfast håndtag
45 kr.
Mere info
Stemmejern 12 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 10 mm - slagfast håndtag
44 kr.
Mere info
Stemmejern 25 mm slagfast håndtag Kreator
92 kr.
Mere info
Stemmejernsæt 4 dele - 6-12-19-25 mm Kreator KRT461109
209 kr.
Mere info
Stemmejern 32 mm slagfast håndtag Kreator
100 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have produkterne med det samme eller blot har lyst til at slippe for fragten, så kan du overveje at transportere varerne personligt. Det er specielt et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Ellers kan du finde et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige lille stemmejern hos de forskellige online byggecentre. En del giver billige priser, og andre giver en høj grad af service. Du bør overveje hvad du vil prioritere.
For nogle er et byggeprojekt lig med mange spørgsmål. Derfor kan du med fordel købe fra et online byggemarked, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring lille stemmejern.
Flere byggecentre sælger et bredt sortiment, og øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot lille stemmejern.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor undersøge forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og kendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggemarkeder køber varer fra mange specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort sortiment af lille stemmejern online.
De velkendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og i kraft af det har kunderne valget om at købe online og køre byggematerialerne selv. Af den grund har du chancen for at spare leveringsgebyret, og endda hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af webshops i små nicher producerer selv produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du lavere priser.
Forskellige specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Således får du formentlig super erfaren sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis lille stemmejern.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, der typisk er danske, gerne sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe idet du køber lille stemmejern online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

lille stemmejern harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lille stemmejern bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille stemmejern silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lille stemmejern jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør aldrig nogensinde gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig af stor betydning at du har det klar til brug før du begynder på dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medtage de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
2Typisk vil det være af stor betydning at have et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være en god idé at notere samtlige udgifter, hvorefter man kunne kortlægge prisen på hver enkelt.
3Du må på ingen måde forsømme sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som beskytter dig imod hændelige skader. Det er uundværligt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke skaffer professionel hjælp.
4I visse tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde af at renoveringen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at projektet gør en positiv forskel for naturen.
5Længe før du iværksætter byggeprocessen må det være ret fornuftigt at sikre sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
6Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du må forfatte en gennemarbejdet tidsplan, der viser hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være konkret idet du sammensætter din agenda.
7Du bør vurdere om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde købe assistance fra en fagperson til noget af det. Ifald du indhenter hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at få tilbud fra forskellige foretagender.
8Der ligger et stort udvalg af guides og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver ret så meget udbytterig information, navnligt hvis man benytter den engelske version.
9Muligvis vil det vise sig fundamentalt at have de presserende bygningsmaterialer klar på forhånd inden du kaster dig over byggeprocessen. Du kunne med fordel lave en enkel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og derefter gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
10Der viser sig altid ubelejlige vanskeligheder når det gælder omfattende byggeprojekter, og ergo vil det være væsentligt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, med det formål at man er selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
11For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en fundamental rolle. Således kan du jævnligt undersøge prognosen for vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne absolut lige når du er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
12Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst ift. omfattende arbejdsopgaver. Store ombygninger gør krav på flere mennesker. Samtidig er det bedre og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
De højest ratede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er enormt flot. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ultra godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En række internet firmaer yder nu om dage flere billige fragtmetoder til lille stemmejern. En af dem der er mest anvendt er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen den dag der passer dig. Leveringstypen er jo i høj grad fremkommelig, og tit endda den mest prisbevidste metode til levering.

Du kunne på samme måde overveje at få pakken leveret til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen viser sig gerne en sjat dyrere, men samtidig usædvanlig bekvem ved køb af lille stemmejern online. Den billigste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter varerne, men det betinges af at du befinder dig tæt på internet webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på lille stemmejern kan i nogle tilfælde være rigtig relevant når vi står og skal bruge produktet inden for kort tid, så med det formål er det selvsagt centralt at du ser nærmere på leveringstiden for lille stemmejern. En stor portion e-handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forud for et angivent klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produkterne sendt afsted før pakkemedarbejderne tager hjem.

En hel del internet butikker tilbyder fri fragt på lille stemmejern online, men undertiden kræves det at du handler for en konkret pris. Som alternativ burde du beslutte sig for den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

En hel del netbutikker tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig lille stemmejern derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne foreslår fx afhentning af lille stemmejern i følgende områder:

Herlev, Ishøj, Nærum, Horsens, Lyngby, Rudersdal, Nørresundby, Gladsaxe, Lystrup, Kalundborg, Birkerød, Nakskov, Farum, Allerød, Frederiksberg, Vordingborg, Charlottenlund, Ballerup, Slagelse, Haderslev, Risskov, Rødovre, Hillerød, Åbyhøj, Greve, Sønderborg, Silkeborg, Jyllinge, Højbjerg, Søborg, Holbæk, Haslev, Vallensbæk, Glostrup, Køge, Ølstykke, Helsingør, Fredericia, Næstved, Grenaa, Tilst, København, Kolding, Ikast, Valby, Thisted, Aabenraa, Dragør, Taastrup, Solrød Strand, Brabrand, Rønne, Herning, Brøndby, Hedensted, Lillerød, Holstebro, Hedehusene, Frederiksværk, Værløse, Korsør, Hobro, Stenløse, Nykøbing Falster, Varde, Odense, Hvidovre, Virum, Brønshøj, Brønderslev, Vejle, Albertslund, Middelfart, Hjørring, Hørsholm, Struer, Skanderborg, Ringsted, Kokkedal, Frederikshavn, Esbjerg, Viborg, Svendborg, Aalborg, Vanløse, Tårnby, Frederikssund, Odder, Skive, Roskilde, Gentofte, Aarhus, Nyborg, og Randers, .

Click-and-collect for lille stemmejern er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Lolland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter bl.a. billig lille stemmejern og lille stemmejern priser. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge bl.a. lille stemmejern online, lille stemmejern tilbud og køb lille stemmejern, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Gode priser på lille stemmejern

Det er jo efterhånden rigtig fleksibelt for folk at finde de laveste priser på billige lille stemmejern online i blandt forskellige internet handler, og så har en hel del internet varehuse ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på lille stemmejern enormt, og derudover garantere gebyrfri levering.

Men det kan stadigvæk vise sig indbringende at analysere diverse e-handler efter udsalg og tilbud på lille stemmejern online forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at antage den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du skal trods alt være obs på, at såfremt en webbutik tilbyder billige lille stemmejern online på tilbud til en pris som virker enormt billig, så burde det i nogle tilfælde være et tegn på en bedragerisk e-handler. Handler med kort er dog en del af en orden, der beskytter dig som køber overfor uægte e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at betale pengene til lille stemmejern over en periode. Det foreslåes normalt i online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Stark.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere jævnligt søger blandt andet lille stemmejern online og lille stemmejern priser. Vi ser derudover jævnligt online shoppere søge efter fx køb lille stemmejern, billig lille stemmejern samt lille stemmejern tilbud.

Undersøg andre menneskers erfaringer

Trustpilot bringer dig nogenlunde hensigtsmæssige muligheder for at eksaminere en række aktuelle køberes vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du kigger på online butikkens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige lille stemmejern online.

Facebook præsterer lige så vel visse strålende chancer for at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Derudover ses faktisk internet foretagender som giver kunderne mulighed for at frembringe en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere må anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige lille stemmejern online i en netshop burde man uden tvivl have øje for e-butikkens handelsbetingelser, det er dog uden tvivl et omfattende projekt, specielt ved de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Bygma.

Et andet alternativ er at tjekke om internet selskabet er verificeret af e-mærket, fordi det almindeligvis er et signal om at internet butikken retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at netshoppen rutinemæssigt efterses af fagmænd der er meget fortrolige vedtægterne på området.

Desuden tilbydes du chance for opbakning, når du skulle få problemer som følge af din shopping med lille stemmejern. Tilsvarende er det godt at køber er klar over de grundlæggende betingelser der indvirker på bestillingen af lille stemmejern online, som for eksempel hvilken bytteret internet butikken bruger.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man altid bevarer ens ordremail, således man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af lille stemmejern, hvad end man handler ved XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Bygma.

Rasmus S gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Lars D gav 4 stjerner

I gør det super godt

Niels gav 5 stjerner

Bestilte online

Per Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, som burde være et bevis på at online forretningen lever op til de danske love, foruden at forretningen lejlighedsvis besøges af sagkyndige som er meget bekendte med vedtægterne på området. Forud for at folk shopper billige lille stemmejern på en internet shop behøver de reelt løbe igennem forhandlerens forretningsvilkår.
2Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en regel, hvilket værner dig som kunde imod falske shops på nettet. Alternativt burde du benytte et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at betale pengene ude i fremtiden.
3Indtil flere online butikker præsterer portofri fragt på lille stemmejern, men oftest kræves det at du shopper for et konkret beløb. Desuden må man snuppe den mest billige fragtløsning, der gerne vil være at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Leveringsformen er desværre lige så vel ekstremt fleksibel. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
4Trustpilot præsterer uden sammenligning gavnlige løsninger til at efterse adskillige forhenværende køberes meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du efterforsker online shoppens omtaler forud for at du bestiller billige lille stemmejern online. Facebook forærer dig derudover egentlig fordelagtige genveje til at få indblik i internet forhandlerens troværdighed.
5Det er jo ret smart for købere at søge sig frem til priser online på billige lille stemmejern i blandt flere webshops, og af den grund præsterer langt de fleste e-handler portofri levering. Det kan immervæk være tiden værd at besigtige et par forskellige online butikker efter billige priser forinden du køber, således at du er tryg ved at få fat i den billigste pris.
6Forud for at nogen køber billige lille stemmejern i en e-handler behøver de egentlig gennemgå forhandlerens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke super spændende. Foruden dette er det at foretrække at man er obs på de fundamentale bestemmelser der gælder for handlen med billige lille stemmejern online, fx hvilken byttepolitik online virksomheden lover.
7En række internet shops frembyder nu til dags en hel del forskellige billige muligheder for fragt til lille stemmejern. En der er meget anvendt er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsformen er altså særligt fleksibel, samt endda også den prisbilligste leveringsversion.
8Den billigste leveringsversion vil utvivlsomt være at hente varerne selv, som dog beroer på at du opholder dig i nærheden af netshoppens bopæl. Den leveringsmodel er naturligvis meget central om du mangler lille stemmejern om få sekunder. Alternativt så lover nogle enkelte webbutikker levering uden beregning, men undertiden under forudsætning af at man handler for et fastsat beløb.
9Leveringshastigheden er jo ultra udslagsgivende hvis du står og skal bruge pakken om et øjeblik, så med det formål er det aldeles aktuelt at man kontrollerer tidshorisonten for levering på lille stemmejern. En masse internet foretagender byder på billig 1 hverdags levering på en masse varer, men det betinges af at orden realiseres forinden et fastsat klokkeslæt.