METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Mere info
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Mere info
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Mere info
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Mere info
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Mere info
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Mere info
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør man tjekke forretningens betingelser.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med alverdens spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde information omkring lille sprøjtepistol.
Det er naturligvis super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers må du finde et andet.
Flere byggekæder sælger et stort produktudvalg, og nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge fra, udover blot lille sprøjtepistol.
Der er ikke lighed i prisen på billige lille sprøjtepistol alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste priser, imens øvrige vil have faglig rådgivning. Du må tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere produkterne selv. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder findes nær dig, og af den grund har flertallet chancen for at handle online og hente byggematerialerne selv. Dermed har man chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig have varerne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra adskillige specialbutikker, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af lille sprøjtepistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få en bedre pris.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, der oftest er danske, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du handler lille sprøjtepistol online på deres side.
En masse nichebutikker på internettet har en enorm viden om deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Herved kan du modtage endnu mere indsigtsfuld service fra personale med ekspertviden i lige præcis lille sprøjtepistol.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

lille sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lille sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lille sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 ansatte i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

lille sprøjtepistol silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af over 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Husk at tænke over om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere bør have eksperthjælp til områder af projektet. Såfremt du køber hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at hente forslag fra forskellige foretagender.
2Planlægning er vejen til succes med arbejdet. Du bør forfatte en struktureret agenda, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver din strategi.
3Længe før du iværksætter arbejdet kan det være usandsynligt vigtigt at have styr på, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
4Du bør for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så husk beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som hjælp mod eventuelle uheld. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
5Man skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Typisk vil det være uundværligt at have udstyret til disposition akkurat som du iværksætter byggeriet. Du bør huske at tage højde for disse omkostninger i budgettet.
6Ofte vil det være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for projektet, så du har et økonomisk overblik. Det er rationelt at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man bør undersøge prisen på hver eneste af dem.
7For udendørs projekter kan vejret få en afgørende rolle. Derfor bør du løbende holde øje med udsigten ift. vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne netop som du arbejder hårdt på dit omfattende projekt.
8Glem ikke at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
9Der findes alverdens guides og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig utrolig meget konstruktiv information, især når du leder på engelsk.
10Der viser sig ofte ubelejlige vanskeligheder når det kommer til avancerede projekter, og derfor er det afgørende at der er afsat god nok tid i tidsplanen, med formålet om at man er tryg ved at have tid nok til det.
11Det er fundamentalt at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug forinden du påbegynder byggeriet. Du får god gavn af at lave en hurtig indkøbsseddel som indeholder alt der skal bruges, og bagefter eftergå hvert eneste punkt, således at du kan føle dig sikker på at du ikke har glemt noget.
12Det bør overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, navnlig i tilfælde af større arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver behøver flere folk. I øvrigt må det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % giver toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som naturligvis er ualmindeligt overlegent. Evalueringen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

Størstedelen af netbutikker i Danmark tilbyder til alt held et stort udvalg af billige fragtmuligheder til lille sprøjtepistol. En favorit er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter lige når det passer dig. Leveringsformen er altså super simpel, og endda ligeledes den prisbilligste form for levering.

Du kan ligeledes afveje for og imod at få pakken bragt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Løsningen er sædvanligvis en tand mere omkostningsfuld, men desuden særligt uproblematisk for lille sprøjtepistol online. Den mest betalelige metode til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men dette afhænger af at du befinder dig tæt på e-firmaets byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på lille sprøjtepistol er selvfølgelig særdeles betydningsfuld ifald du mangler produktet om kort tid, så i det øjemed er det temmelig passende at du ser nærmere på den anslåede leveringsdato på lille sprøjtepistol. De fleste e-forretninger – for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – annoncerer billig 1 dags levering på en hel del produkter online, men vær på vagt da det står og falder med at bestillingen laves inden et fastslået klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få pakken distribueret inden pakkemedarbejderne har fyraften.

En hel del netshops byder på fri fragt på lille sprøjtepistol online, men undertiden er det kun gældende hvis der shoppes for et fastsat beløb. I øvrigt kan man udvælge den mest prisbevidste fragtløsning, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et udleveringssted.

Mange netshops yder afhentning hvor man køber billig lille sprøjtepistol hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på lille sprøjtepistol i disse byer:

Brønshøj, Varde, Haslev, Ishøj, Valby, Frederiksværk, Ikast, Odder, Greve, Virum, Herning, Viborg, Lillerød, Helsingør, Sønderborg, Allerød, Herlev, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Randers, Ølstykke, Hillerød, Tårnby, Vordingborg, Vanløse, Gentofte, Roskilde, Odense, Hobro, Hedehusene, Svendborg, Køge, Nærum, Slagelse, Silkeborg, Brøndby, Hjørring, Risskov, Brabrand, Skive, Hvidovre, Ballerup, Skanderborg, Jyllinge, Kalundborg, Frederiksberg, Thisted, Nyborg, Tilst, Højbjerg, Nørresundby, Holstebro, Fredericia, Birkerød, Horsens, Glostrup, Vallensbæk, Struer, Lystrup, Taastrup, Holbæk, Brønderslev, Rønne, Albertslund, Nakskov, København, Åbyhøj, Aalborg, Rødovre, Grenaa, Aarhus, Gladsaxe, Ringsted, Rudersdal, Frederikshavn, Næstved, Farum, Kolding, Dragør, Kokkedal, Vejle, Esbjerg, Solrød Strand, Middelfart, Aabenraa, Lyngby, Hedensted, Stenløse, Værløse, Hørsholm, Haderslev, Frederikssund, Søborg, og Korsør, .

Afhentning for lille sprøjtepistol er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Amager).

Når der ses på data fremstår det klart, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis billig lille sprøjtepistol og lille sprøjtepistol online. Foruden dette ser vi tit internet shoppere kigge efter eksempelvis køb lille sprøjtepistol, lille sprøjtepistol priser samt lille sprøjtepistol tilbud, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark og 10-4.

Find den bedste pris på lille sprøjtepistol

Det er efterhånden ultra uproblematisk for købere at vurdere tilbud på billige lille sprøjtepistol online hos flere internet selskaber, og til tak har langt de fleste forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at reducere salgspriserne på lille sprøjtepistol eftertrykkeligt, og ydermere præstere levering uden beregning.

Men det kan imidlertid blive tiden værd at sammenholde en række internet forretninger efter tilbud og rabatter på lille sprøjtepistol online før du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at antage den laveste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Man må alligevel være klar over, at i tilfælde af at en e-forhandler udlover billige lille sprøjtepistol online til salg for en tilbudspris som virker utopisk fremragende, så er det tit være et bevis på en snydagtig e-shop. Bestillinger med betalingskort er dog inkluderet i en lov, som bistår køber imod fup e-forretninger.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale pengene til lille sprøjtepistol over flere uger. Dette tilbydes normalt hos niche netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som fx Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Når man kigger i søgedata er det klart, at mennesker jævnligt leder efter bl.a. billig lille sprøjtepistol og lille sprøjtepistol tilbud. Man ser desuden typisk online shoppere lede efter blandt andet lille sprøjtepistol online, lille sprøjtepistol priser samt køb lille sprøjtepistol.

Gennemsøg folks betragtninger

Trustpilot yder i højeste grad sikre løsninger til at kontrollere flere andre kunders betragtninger og af den grund er det klogt, at du kigger nærmere på internet shoppens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige lille sprøjtepistol online.

Facebook frembringer desuden adskillige ærlige genveje til at få en idé om netbutikkens kundetilfredshed. Foruden det ses faktisk internet foretagender som gør det muligt at afgive en omtale af købsoplevelsen, som tilmed kan bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen køber billige lille sprøjtepistol online i en e-butik kunne man helt sikkert tyde shoppens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig morsomt, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kunne derfor være at se hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, da det typisk er en tryghed om at webshoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, foruden at netshoppen undertiden tilses af sagkyndige som kender til reglementet på området.

Derudover tilbydes du lejlighed til at få hjælp, hvis du oplever problemstillinger i processen med din shopping med lille sprøjtepistol. Herudover støtter vi at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer der kan have betydning for bestillingen af lille sprøjtepistol online, som eksempelvis den ombytningsrettighed internet selskabet lover.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man stadig sikrer sin e-mail kvittering, så man senere vil kunne dokumentere bestillingen af lille sprøjtepistol, ligegyldig om man har handlet hos Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

Rasmus gav 5 stjerner

Virkelig god service

Maria gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Pia gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Tina gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

9 gode råd til internetshopping
1Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, som bistår dig som kunde overfor uægte online forretninger. Som alternativ kunne du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare betalingen over flere uger.
2Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig vigtig forudsat man skal bruge produkterne inden for få dage, og herved er det komplet på sin plads at vi undersøger tidshorisonten for levering for lille sprøjtepistol. Mange online forhandlere udlover billig 1 dags fragt på massevis af varer, hvilket antager at orden realiseres inden et konkret tidspunkt.
3Trustpilot yder ultra fortræffelige chancer for at gøre dig bekendt med en stor gruppe tidligere køberes kritik og af den grund er det prisværdigt, at du læser internet forretningens vurderinger inden du køber billige lille sprøjtepistol online. Facebook præsterer tilsvarende i højeste grad solide muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed.
4Nogle få e-handler i Danmark garanterer fri fragt på lille sprøjtepistol, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for en fastsat pris. Alternativt kan man beslutte sig for den prisbilligste metode til levering, hvilket typisk vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop. Denne bliver gennemsnitligt på den anden side usædvanlig problemfri. Den mest letkøbte leveringsmåde er unægtelig at du selv henter pakken.
5Det er yderst fremkommeligt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige lille sprøjtepistol hos flere internet foretagender, og altså garanterer flertallet af internet selskaber i Danmark billig fragt. Derfor kan det ikke desto mindre være gunstigt at undersøge et par e-forhandlere efter tilbud og udsalg inden du handler, således at du er tryg ved at opnå den laveste pris.
6En række internet varehuse frembyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsudgaver til lille sprøjtepistol. Et hit er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er nemlig ultra ligetil, samt ofte tillige den billigste form for fragt.
7Vi anbefaler at efterse om online forretningen er e-mærket medlem, eftersom det ofte er en sikkerhed for at online virksomheden føjer de danske regler, samt at e-forhandleren fra tid til anden tilses af sagkyndige som forstår reglementet på området. Forinden folk shopper billige lille sprøjtepistol i en online forretning kan man sådan set have øje for butikkens handelsbetingelser.
8Den billigste fragtmetode er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du opholder dig nær internet butikkens adresse. Den leveringsmanér kan være ret så aktuel hvis man har brug for lille sprøjtepistol straks. Alternativt så præsterer nogle enkelte online webshops portofri levering, men for det meste kun når der shoppes for et fastslået beløb.
9Forinden nogen handler billige lille sprøjtepistol på en shop på nettet bør man egentlig løbe igennem e-shoppens forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig sjovt. Ydermere er det en hjælp at køber er obs på de fundamentale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige lille sprøjtepistol online, som fx hvilken bytteret internet butikken tilsikrer.