Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til om det er vigtigt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, foruden bare lille sækkevogn.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du vælge et online byggecenter, som giver hjælp og vejledning omkring lille sækkevogn.
Når du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere byggematerialerne personligt. Dette er først og fremmest en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du tjekke de andre.
Du kan finde forskelle i priserne på billige lille sækkevogn fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på gode priser, imens øvrige vil have en høj grad af service. Du bør tænke på hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor bør du kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra adskillige nichebutikker, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af lille sækkevogn online.
De store byggekæder er populære og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og derfor har man adgang til at bestille online og køre materialerne personligt. Af den grund har du chancen for at spare leveringsgebyret, og sågar have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der tit er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du bestiller lille sækkevogn online på deres hjemmeside.
Mange nichespecifikke webshops har ekstremt meget forstand på de produkter de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det bør du få ekstremt kompetent vejledning fra medarbejdere med ekspertviden i netop lille sækkevogn.
Hovedparten af nichespecifikke webshops producerer selv varerne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få en bedre pris.
Danmarks største byggekæder

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

lille sækkevogn bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille sækkevogn jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lille sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 ansatte i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af mere end 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lille sækkevogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problematikker ved svære byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig værdifuldt at man afsætter passende plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være tryg ved at komme i mål.
2Du vil for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet til rådighed når du indleder dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
3I nogle tilfælde kan man få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er positivt for miljøet. Af få støtte kræver dermed at ombygningen har en positiv effekt på naturen.
4Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag bør du ofte tage et kig på vejrvarslen når du nærmer dig byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde regnet med det begynder at piske ned absolut lige når du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
5Du bør tage til overvejelse hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør have hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeriet. Når du tager imod assistance fra en fagperson vil det typisk være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere firmaer.
6Du finder en hel række artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enormt meget anvendelig information, i særlig grad hvis du bruger engelske søgeord.
7Ofte vil det vise sig fundamentalt at lave en budgetoversigt for arbejdet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være en fordel at gennemgå samtlige udgifter, og dernæst tjekke ens omkostning ved hver eneste af dem.
8Inden du iværksætter byggeprocessen kan det være vanvittigt fundamentalt at være sikker på, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig mange regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Godt forarbejde vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre hvornår, med en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
10Du bør unden ingen omstændigheder glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj som hoved- og fodbeklædning som sikrer dig med henblik på mulige uheld. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
11Det er en god idé at sikre sig hjælp til projektet, ikke mindst ift. større projekter. Omfangsrige ombygninger bør udføres af mere end en person. I øvrigt viser det sig mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
12Det bliver meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du begynder projektet. Du kan udarbejde en simpel note med alt du har brug for, og som det næste granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
De højest ratede byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig overlegent. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er utrolig flot. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

En del internet selskaber yder heldigvis mange forskellige billige former for fragt til lille sækkevogn. En yndling er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Denne er nemlig ualmindeligt uproblematisk, samt mange gange ligeledes den mest letkøbte mulighed for levering.

Du bør på samme måde overveje at få produkterne bragt til din lejlighed eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden bliver af og til en kende mindre billig, men endvidere særdeles smart ift. lille sækkevogn online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som jo forudsætter at du lever nærved internet shoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på lille sækkevogn er jo rigtig udslagsgivende såfremt du absolut skal bruge pakken omgående, og med det formål er det ret så essentielt at vi ser det forventede leveringstidspunkt for lille sækkevogn. Flere internet forretninger – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags fragt på en lang række varer online, men vær opmærksom på at det afhænger af at bestillingen placeres forud for et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren fikset forinden medarbejderne har fri.

Enkelte internet outlets tilbyder gebyrfri levering på lille sækkevogn online, men tit kun såfremt du shopper for et bestemt beløb. I øvrigt kunne man foretrække den mindst kostelige leveringstype, som tit vil være at få dem til at bringe varerne til et afhentningssted.

Masser af kæder frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig lille sækkevogn derhjemme men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne giver for eksempel klik-og-hent på lille sækkevogn i følgende byer:

Herlev, Herning, Værløse, Haslev, Taastrup, Rødovre, Allerød, Risskov, Holstebro, Struer, Varde, Stenløse, Gladsaxe, Hillerød, Kolding, Frederikshavn, Holbæk, Aalborg, Solrød Strand, Dragør, Vanløse, Tilst, Rønne, København, Frederiksberg, Sønderborg, Viborg, Åbyhøj, Hedehusene, Odder, Haderslev, Valby, Middelfart, Vejle, Nørresundby, Slagelse, Horsens, Korsør, Ringsted, Lyngby, Thisted, Aarhus, Tårnby, Birkerød, Jyllinge, Greve, Grenaa, Ishøj, Fredericia, Brønshøj, Brøndby, Søborg, Aabenraa, Næstved, Nykøbing Falster, Brabrand, Frederiksværk, Silkeborg, Hvidovre, Roskilde, Hørsholm, Albertslund, Esbjerg, Glostrup, Rudersdal, Brønderslev, Vallensbæk, Hjørring, Nærum, Gentofte, Vordingborg, Højbjerg, Svendborg, Randers, Køge, Virum, Ballerup, Lystrup, Ikast, Ølstykke, Skive, Hobro, Frederikssund, Farum, Hedensted, Helsingør, Nakskov, Nyborg, Kokkedal, Skanderborg, Charlottenlund, Kalundborg, Odense, og Lillerød, .

Click-and-collect for lille sækkevogn er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland).

Når der ses på tallene fremstår det tydeligt, at online shoppere tit søger efter fx køb lille sækkevogn og billig lille sækkevogn. Man ser desuden jævnligt mennesker lede efter eksempelvis lille sækkevogn priser, lille sækkevogn tilbud samt lille sækkevogn online, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Rabat på lille sækkevogn

Det er jo yderst smart for folk at analysere priser på billige lille sækkevogn online på flere butikker på nettet, og af den grund har massevis af outlets på nettet været nødt til at trykke prisen på lille sækkevogn eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på gratis levering.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig udbytterigt at udforske nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter rabatter og tilbud på lille sækkevogn online inden du placerer ordren, sådan at du er sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Du bør dog være obs på, at ifald en shop afhænder billige lille sækkevogn online på tilbud til en pris der kan ses som hamrende fordelagtig, så kunne det tit være et tegn på en snydagtig butik. Handler med kort er heldigvis omfattet af en regel, som beskytter dig imod uægte webbutikker.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du vil afbetale pengene til lille sækkevogn senere. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Ses der på tendenserne er det klart, at internet shoppere tit leder efter eksempelvis lille sækkevogn online og lille sækkevogn priser. Foruden dette ser man tit internet shoppere kigge efter bl.a. lille sækkevogn tilbud, billig lille sækkevogn og køb lille sækkevogn.

Udforsk tidligere køberes anbefalinger

Trustpilot bringer dig de facto hæderlige muligheder for at eftersøge diverse forhenværende konsumenters synspunkter og derved er det smart, at du tager et kig på online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige lille sækkevogn online.

Facebook forærer dig tillige ret pålidelige muligheder for at få indtryk af online shoppens troværdighed. Her ses nogle internet butikker som giver folk mulighed for at tilkendegive en anmeldelse af deres køb, hvilket tilmed kan anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige lille sækkevogn online hos en e-handler behøver de for at være på den sikre side tage stilling til e-butikkens regler, dog er det oftest et omfattende projekt, især på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne måske være at finde ud af hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, da det er en sikkerhed for at e-forretningen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, udover at virksomheden hyppigt monitoreres af specialister som behersker de gældende bestemmelser.

Derudover giver det dig mulighed for støtte, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med dit køb af lille sækkevogn. Foruden dette tilrådes det at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde vilkår der kan have indflydelse på købet af lille sækkevogn online, som fx den ombytningspolitik hjemmesiden garanterer.

I relation til det er det ligeledes vigtigt, at man altid gemmer ens kvittering, så man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af lille sækkevogn, uanset om man handler hos Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix eller Bauhaus.

Søren gav 5 stjerner

Quick expedit

Inger Kristensen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Jan gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Mads gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til internetshopping
1Nogle webbutikker lover fri fragt på lille sækkevogn, men tit kræves det at du køber for en fastsat pris. Som alternativ bør man snuppe den mest betalelige fragttype, som gerne er at få dem til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Denne er af og til omvendt rigtig ligetil. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
2Vi går generelt ind for at granske hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er en tilkendegivelse af at netbutikken opretholder de officielle danske regler, tillige med at butikken løbende vurderes af specialister som behersker reglerne på området. Forud for at folk køber billige lille sækkevogn i en netbutik bør de i princippet gennemløbe webbutikkens handelsaftale.
3Den mest betalelige mulighed for fragt vil altid være at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du lever nærved netbutikkens adresse. Den mulighed for fragt er selvfølgelig meget bestemmende hvis man står og skal bruge lille sækkevogn øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle internet virksomheder gebyrfri levering, men typisk er det forbeholdt når der købes for et fastslået beløb.
4Trustpilot tilbyder ganske pålidelige chancer for at tolke flere forhenværende kunders omtaler og herved tilråder vi, at du sonderer webshoppens ratings forud for at du handler billige lille sækkevogn online. Facebook præsterer derudover relativt strålende løsninger til at få indblik i netshoppens popularitet.
5Masser af internet selskaber yder i vore dage alverdens billige leveringstyper til lille sækkevogn. En sikker vinder er p.t. pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså temmelig praktisk, samt endda tilmed den billigste fragtform.
6Det er temmelig ukompliceret for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige lille sækkevogn hos diverse online forhandlere, og altså præsterer mange netbutikker fragt uden gebyr. Dog kan det til hver en tid blive fordelagtigt at sammenholde visse online outlets efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.
7Forinden folk shopper billige lille sækkevogn hos en internet shop kan de faktisk bese e-butikkens forretningsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant. Derudover kan det anbefales at du er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der har indvirkning på købet af billige lille sækkevogn online, for eksempel den returrettighed butikken tilsikrer.
8Leveringsdygtigheden er særdeles betydningsfuld om man absolut skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så af den grund er det virkelig væsentligt at vi besigtiger leveringstidspunktet ved lille sækkevogn. En lang række online selskaber lover billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, som alligevel er regnet ud fra at du når at bestille før et angivent klokkeslæt.
9Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en orden, der skærmer dig som køber overfor svindlende internet varehuse. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at betale regningen over en periode.