Teng Tools nedstryger sæt 700-PR05 incl. kniv
475 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 705 - lille model
65 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701N1
225 kr.
Mere info
Teng Tools nedstryger 701
195 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12"
93 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12", med alu. ramme
186 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
45 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6"
74 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen
41 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10 "
49 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'', med alu. ramme Kreator KRT804008
225 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm - 12'' Kreator KRT804007
123 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804004
98 kr.
Mere info
Bacho Nedstryger 440 Mm
100 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804001
25 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-300
89 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm med pen Kreator KRT804006
55 kr.
Mere info
Mini nedstryger 150 mm - 6'' Kreator KRT804003
60 kr.
Mere info
Nedstryger 250 mm - 10'' Kreator KRT805002
65 kr.
Mere info
Nedstryger 300 mm HERO 3240-011
38 kr.
Mere info
Bahco Nedstryger 300 Mm.
150 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super vigtigt at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du kigge andetsteds.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne på egen hånd. Det er navnligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige lille nedstryger fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på billige priser, og andre tilbyder et højt serviceniveau. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan det overvejes at shoppe hos et online byggecenter, som giver hjælp til valg af lille nedstryger.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare lille nedstryger.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder køber varer fra mange producenter, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af lille nedstryger online.
De gængse byggecentre findes overalt i landet, og derigennem har mange adgang til at bestille online og fragte produkterne selv. Dermed har man mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed få fat i produkterne med det samme.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber lille nedstryger online hos dem.
Alverdens specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså bør du få ekstra indsigtsfuld hjælp fra ansatte med specialistviden i netop lille nedstryger.
Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment producerer selv varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu over 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

lille nedstryger bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lille nedstryger harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille nedstryger silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

lille nedstryger jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forberedelse vil altid være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du må sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din strategi.
2Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
3Det er afgørende at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har en økonomisk ramme. Det bør være en god idé at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst finde frem til mulige tilbud på dem én efter én.
4For udendørs projekter har vejret stor betydning. Af den årsag må du tit holde øje med vejrudsigten i tiden op til dit byggeprojekt, så det ikke uventet starter med at piske ned nøjagtig som du vil i gang med det komplekse byggeprojekt.
5Måske burde du overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Når du søger professionel hjælp vil det normalt være en god idé at indhente tilbud fra diverse håndværkere.
6Det viser sig værdifuldt at du har samtlige materialer parat forinden du går til værks med projektet. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå hver eneste ting der er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du føler dig sikker på at du har det hele.
7Der præsenterer sig uden tvivl uventede problematikker ved omfangsrige projekter, og af den grund er det værdifuldt at der afsættes god tid i tidsplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå det til den planlagte tid.
8Der er en hel række guides og videoer via internettet som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med meget udbytterig info, specielt når man benytter den engelske version.
9Det er oplagt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed når det er omfattende byggeopgaver. Omfattende opgaver kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Man må ikke mangle grej. Tit vil det vise sig klogt at have værktøjet klar idet du går løs med byggeprojektet. Derudover er det godt at påregne disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
11Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
12I god tid inden at du iværksætter arbejdet kan det blive temmelig afgørende med en forsikring om, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig flot. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

En hel del forretninger på nettet frembyder efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til lille nedstryger. Førstevalget hos mange er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter dine varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo temmelig simpel, og typisk desuden den billigste leveringsudgave.

Du burde omvendt planlægge at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtformen bliver mange gange en sjat mere omkostningsfuld, men omvendt ultra ligetil med lille nedstryger online. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men den mulighed er betinget af at du opholder dig lige ved internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på lille nedstryger er rigtig essentiel forudsat vi absolut skal bruge dine nye produkter om få sekunder, så i det øjemed er det tydeligvis klogt at vi besigtiger leveringstidspunktet ved lille nedstryger. De fleste internet outlets – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig 1 hverdags levering på adskillige varer online, men som ikke desto mindre stiller krav om at bestillingen placeres forinden et fast tidspunkt, sådan at de kan nå at få produktet sendt afsted forud for at medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte e-firmaer lover fragt uden gebyr på lille nedstryger online, men tit forudsætter det at der aftages for en fastsat sum. Derudover skulle du udse dig den mest letkøbte fragtmetode, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop.

En hel del byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man bestiller billig lille nedstryger online og selv henter i butikken. Fx Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark og XL-Byg. De tildeler bl.a. klik-og-hent på lille nedstryger i disse byer:

Nyborg, Rønne, Nørresundby, Valby, Korsør, Vallensbæk, Odense, Rudersdal, Stenløse, Gentofte, Greve, Solrød Strand, Køge, Hobro, Nykøbing Falster, Skanderborg, Kokkedal, Ishøj, Aabenraa, Frederikssund, Tårnby, Esbjerg, Taastrup, Kolding, Ølstykke, Thisted, Lyngby, Middelfart, Virum, Åbyhøj, Brønshøj, Glostrup, Hedensted, Charlottenlund, Frederiksværk, Roskilde, Horsens, Hillerød, Herlev, Albertslund, Hedehusene, Farum, Sønderborg, Vanløse, Holstebro, Næstved, Værløse, Aarhus, Holbæk, Hvidovre, Randers, Rødovre, Brønderslev, Silkeborg, Ringsted, København, Højbjerg, Aalborg, Allerød, Brøndby, Søborg, Frederiksberg, Jyllinge, Ikast, Lillerød, Brabrand, Ballerup, Risskov, Nakskov, Kalundborg, Birkerød, Svendborg, Gladsaxe, Frederikshavn, Vejle, Lystrup, Grenaa, Skive, Odder, Nærum, Haslev, Haderslev, Varde, Hørsholm, Fredericia, Viborg, Herning, Struer, Vordingborg, Slagelse, Dragør, Helsingør, Hjørring, og Tilst, .

Klik-og-hent ift. lille nedstryger er en mulighed i alle dele af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når der ses på tendenserne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter eksempelvis billig lille nedstryger og lille nedstryger priser. Foruden dette ser man mange gange online shoppere efterspørge for eksempel lille nedstryger tilbud, køb lille nedstryger samt lille nedstryger online, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen og Jem og Fix.

Få den bedste pris på lille nedstryger

Det er jo super problemfrit for folk at kigge efter tilbud på billige lille nedstryger online fra forskellige internet virksomheder, og så har masser af internet foretagender været presset til at at nedsætte udsalgspriserne på lille nedstryger betragteligt, og endda love gratis levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at checke nogle e-forhandlere efter rabatter og tilbud på lille nedstryger online inden du gennemfører dit køb, så du er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du bør bare ikke undervurdere, at ifald en netshop frembyder billige lille nedstryger online til salg for en pris som kan ses som ubegribelig billig, så kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en bedragerisk butik. Handler med kort er på den anden side omsluttet af en orden, hvilket dækker en overfor uærlige e-forretninger.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at betale prisen på lille nedstryger ude i fremtiden. Det foreslåes typisk ved specialiserede webshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Silvan og Harald Nyborg.

Når vi ser på tallene bliver det markant, at online shoppere ofte søger efter fx lille nedstryger tilbud og lille nedstryger online. Derudover oplever vi mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis lille nedstryger priser, køb lille nedstryger og billig lille nedstryger.

Undersøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot yder temmelig anstændige chancer for at undersøge en række andre brugeres kritik og herved tilråder vi, at du tolker internet selskabets bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige lille nedstryger online.

Facebook resulterer i endvidere en lang række relevante muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ses endda online outlets hvor man kan notere en bedømmelse af deres køb, som også må udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk handler billige lille nedstryger online hos en internet forhandler kan de principielt se på webshoppens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke super spændende, i særdeleshed med de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

En anden mulighed kunne være at granske om internet butikken er støttet af e-mærket, hvilket typisk er et signal om at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, samt at webbutikken løbende kontrolleres af fagmænd der mestrer reglementet på området.

Dette er desuden en god chance for at få assistance, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med lille nedstryger. Herudover er det prisværdigt at køber er hensynstagende til de mest vedkommende vedtægter der gælder for bestillingen af lille nedstryger online, for eksempel hvilken returrettighed e-handlen har.

I den forbindelse er det på samme måde vigtigt, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, så man i fremtiden kan bevise sin bestilling af lille nedstryger, ligegyldig om man bestiller hos 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

Jens Hansen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Helle T gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Martin G gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Kim gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 tips til indkøb via nettet
1Temmelig mange internet outlets giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til lille nedstryger. En sikker vinder er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv henter din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo ualmindeligt problemfri, og tit tilmed den billigste leveringsmåde.
2Inden nogen bestiller billige lille nedstryger på en online forretning kan man utvivlsomt tyde forhandlerens betingelser, det er dog mange gange et omfattende projekt. Dertil slår vi et slag for at man er klar over de mest aktuelle betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige lille nedstryger online, som for eksempel den returpolitik online shoppen tilsikrer.
3Flere online forhandlere præsterer fragt uden gebyr på lille nedstryger, men typisk er det betinget af at der indkøbes for en konkret pris. Alternativt skulle man udvælge den mest billige mulighed for levering, hvilket tit vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragtformen bliver oftest endda ekstremt hensigtsmæssig. Den mest betalelige fragtform er uden tvivl selv at hente ordren.
4Leveringstiden er jo virkelig betydningsfuld såfremt man har behov for din pakke nu og her, og med det formål er det fuldt ud vigtigt at vi kontrollerer leveringstidspunktet ved lille nedstryger. Adskillige butikker på nettet tilsiger billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre, der dog afhænger af at orden realiseres forinden et fastsat klokkeslæt.
5Trustpilot præsterer relativt fantastiske chancer for at tolke flere tidligere brugeres anmeldelser og derfor tilrådes det, at du gennemgår internet forretningens anmeldelser inden du handler billige lille nedstryger online. Facebook indebærer også altid fornemme genveje til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed.
6Det er i dag ret så smart for folk at vurdere tilbud online på billige lille nedstryger på flere internet outlets, og med det motiv yder flertallet af internet butikker levering uden omkostninger. Til gengæld kan det imidlertid vise sig nyttigt at granske indtil flere e-shops efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, så man er tryg ved at antage den bedste pris.
7Den mest letkøbte fragtform vil altid vise sig at være at hente ordren selv, hvilket betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online butikkens bopæl. Den mulighed for levering er selvfølgelig ret udslagsgivende når vi absolut skal bruge lille nedstryger om kort tid. Alternativt så garanterer nogle online forretninger fragtfri levering, men undertiden er det kun gældende hvis du bestiller for en bestemt pris.
8Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en regel, der værner folk overfor falske e-firmaer. Som et alternativ burde du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at honorere beløbet over et længere tidsrum.
9Generelt foreslår vi at kontrollere om online webshoppen er verificeret af e-mærket, siden det bør være et kendetegn for at netshoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen af og til evalueres af fagmænd som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Inden nogen shopper billige lille nedstryger hos en netshop kan de i reglen betragte dens betingelser.