Byghjem.dk

Lille Multisliber

Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder har et bredt sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en bestemt varetype. Du bør tænke over om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare lille multisliber.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige lille multisliber hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på gode tilbud, hvorimod nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
For en del er byggeprojekter lig med massevis af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at vælge en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring lille multisliber.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undvære fragten, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Dette er navnligt et alternativ i de store byggekæder.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor undersøge firmaets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra alverdens producenter, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af lille multisliber online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder har butikker mange steder i landet, og pga. det har folk chancen for at handle online og køre produkterne på egen hånd. Dermed kan man undgå fragtgebyret, samt tilmed have varerne lige nu.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du opleve super erfaren hjælp fra personale som er eksperter i netop lille multisliber.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at bestille lille multisliber online fra deres webshop.
Størstedelen af specialiserede webshops er producenter af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du muligvis få en bedre pris.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lille multisliber bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

lille multisliber harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

lille multisliber jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

lille multisliber silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Inden du optager arbejdet kan det blive usandsynligt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
2Der kommer uden tvivl uforudsigelige udfordringer når det kommer til omfangsrige projekter, og derfor kan det vise sig afgørende at man afsætter god tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man er tryg ved at nå i mål.
3Du bør nødig glemme dit eget helbred, så glem ej påklædning inklusiv arbejdssko der skåner dig mod mulige uheld. Det er essentielt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig såfremt du ikke har hjælp fra en ekspert.
4Det er væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed inden du starter din byggeproces. Du kunne med fordel lave en hurtig oversigt med alt hvad der skal bruges, og så tjekke punkterne, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er større projekter. Omfangsrige opgaver behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det blive mere effektivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
6Ved projekter udendørs har vejrsituationen stor betydning. Således skal du ofte tage et kig på femdøgnsprognosen i perioden for byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit vigtige projekt.
7Typisk vil det vise sig af stor betydning at nedskrive en budgetoversigt for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det må være rationelt at beskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan nedskrive ens udgift ved dem slavisk.
8Du kan finde en verden af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube er formidler af temmelig meget udbytterig info, i særlig grad når du benytter den engelske version.
9Planlægning vedbliver at være kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du bør overveje at have en strømlinet plan, der viser hvilke opgaver der løses på hvilke tidspunkter, inklusiv en nummerorden. Vær konkret idet du udarbejder arbejdsplanen.
10Glem ikke at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis renoveringen hjælper miljøet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeprojektet påvirker klimaet.
11Man vil ikke undvære værktøj. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at have værktøjet klar til brug før du igangsætter byggeriet. Du må heller ikke glemme at medtage udgifterne hertil i dit økonomiske overblik.
12Det kan give mening at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du bør investere i assistance fra en fagperson til opstarten af det. Forudsat at du skal have professionel assistance er det fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse selskaber.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Karakteren grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som naturligvis er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er virkelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

Temmelig mange shops på nettet yder i dag alverdens billige former for fragt til lille multisliber. En af de mest populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når du har lyst. Denne er altså yderst let, og i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringsversion.

Du kan tillige påtænke at få produkterne bragt til din privatbolig eller til dit arbejde. Fragttypen viser sig en gang i mellem en kende mere pebret, men til gengæld rigtig bekvem med lille multisliber online. Den billigste leveringsmodel kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på internet firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på lille multisliber kan vise sig at være ultra væsentlig hvis vi behøver varen nu og her, så derfor er det ganske meningsfuldt at vi studerer det forventede leveringstidspunkt for lille multisliber. Masser af byggeforretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – lover billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre online, som trods alt står og falder med at bestillingen realiseres inden et givent tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få produktet distribueret inden pakkemedarbejderne har fri.

En række webshops frembyder portofri fragt på lille multisliber online, men for det meste er det betinget af at man bestiller for et bestemt beløb. Desuden må du foretrække den mest prisbevidste form for fragt, hvilket tit vil blive at få kørt ordren til en pakkeshop.

De fleste byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man køber billig lille multisliber hjemmefra og selv henter i butikken. Fx Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder bl.a. klik-og-hent på lille multisliber i disse byer:

Frederiksværk, Struer, Helsingør, København, Slagelse, Haslev, Fredericia, Frederiksberg, Charlottenlund, Værløse, Tårnby, Virum, Nørresundby, Ikast, Lyngby, Nærum, Grenaa, Glostrup, Stenløse, Risskov, Frederikshavn, Søborg, Odder, Allerød, Birkerød, Holbæk, Hjørring, Ølstykke, Korsør, Varde, Thisted, Brønshøj, Højbjerg, Valby, Hørsholm, Jyllinge, Lystrup, Hillerød, Brøndby, Brønderslev, Ishøj, Gladsaxe, Skive, Gentofte, Greve, Frederikssund, Næstved, Herning, Brabrand, Silkeborg, Aalborg, Rudersdal, Svendborg, Hobro, Aarhus, Køge, Solrød Strand, Vallensbæk, Rødovre, Aabenraa, Haderslev, Skanderborg, Ringsted, Horsens, Odense, Sønderborg, Rønne, Tilst, Hvidovre, Nakskov, Taastrup, Vejle, Holstebro, Hedehusene, Ballerup, Herlev, Middelfart, Kolding, Esbjerg, Albertslund, Lillerød, Vordingborg, Nyborg, Kalundborg, Åbyhøj, Randers, Dragør, Hedensted, Viborg, Vanløse, Nykøbing Falster, Kokkedal, Roskilde, og Farum, .

Afhentning for lille multisliber er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Sjælland (Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Lolland, Falster, Bornholm, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man kigger i tendenserne er det markant, at internet shoppere som regel leder efter fx køb lille multisliber og lille multisliber tilbud. Derudover ser vi som regel online shoppere kigge efter eksempelvis billig lille multisliber, lille multisliber online samt lille multisliber priser, plus de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Silvan.

Få rabat på lille multisliber

Det er efterhånden virkelig enkelt for enhver at kigge efter tilbud på billige lille multisliber online i blandt forskellige e-firmaer, og derved har en hel del online forretninger fundet det nødvendigt at mindske udsalgspriserne på lille multisliber enormt, og ydermere love fragt uden omkostninger.

Men det kan immervæk blive gavnligt at se nærmere på et par forskellige internet firmaer efter rabatter og tilbud på lille multisliber online før du placerer ordren, så du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Bygma, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man skal blot huske på, at ifald en netshop tilbyder billige lille multisliber online for en salgspris der virker overordentlig god, bør det tit være et signal om en uoprigtig netbutik. Bestillinger med betalingskort er trods alt omfavnet af en vedtægt, hvilket hjælper kunden imod uoprigtige butikker på nettet.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du agter at godtgøre regningen på lille multisliber over flere uger. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen og Silvan.

Ses der på data bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel billig lille multisliber og lille multisliber priser. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis lille multisliber tilbud, lille multisliber online og køb lille multisliber.

Analyser andre menneskers oplevelser

Trustpilot frembringer regulære stabile muligheder for at iagttage en stor gruppe forhenværende konsumenters iagttagelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du gennemgår e-handlens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige lille multisliber online.

Facebook leverer for øvrigt en del værdifulde løsninger til at få indblik i e-shoppens kundefokus. Foruden det ses mange internet forretninger hvor det er muligt at udfærdige en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket desuden må tages i brug til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen handler billige lille multisliber online i en e-forretning kan de utvivlsomt sætte sig ind i dens forretningsbetingelser, det er dog typisk en tidskrævende opgave, specielt med de store byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærket medlem, da det bør være et bevis på at internet butikken efterkommer de danske retningslinjer, samt at online forretningen nu og da undersøges af specialister der er inde i reglerne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for problemstillinger med dit indkøb af lille multisliber. Ligeså anbefales det at kunden er hensynstagende til de mest basale retningslinjer i forbindelse med købet af lille multisliber online, som fx hvilken byttepolitik internet webshoppen benytter.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadig gemmer ens købsbekræftelse, så man altid kan bekræfte købet af lille multisliber, ligegyldig om man shopper hos Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller 10-4.

Michael gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Susanne gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Lars gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Rasmus gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 gode råd til internetshopping
1Visse shops på nettet tilbyder gratis levering på lille multisliber, men oftest under forudsætning af at du shopper for en fastsat sum. Ellers bør du udse dig den mindst kostelige fragtform, som typisk vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted. Leveringstypen bliver sædvanligvis lige så vel meget problemfri. Den billigste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken.
2Fragttiden er selvfølgelig rigtig bestemmende om du mangler pakken om få sekunder, så derfor er det rimelig klogt at du ser tidshorisonten for levering for lille multisliber. De fleste online webshops lover billig dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter, som imidlertid forudsætter at transaktionen gennemføres tidligere end et angivent tidspunkt.
3Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, som bør være en tilkendegivelse af at webbutikken opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at virksomheden ofte besigtiges af fagfolk som forstår de gældende regler. Inden folk køber billige lille multisliber hos en online forretning kan de utvivlsomt gennemgå butikkens vilkår.
4Det er i dag særligt praktisk for købere at tjekke tilbud online på billige lille multisliber i blandt diverse shops på nettet, og for det frembyder mange online forretninger gebyrfri levering. Det kan dog trods alt være lønsomt at efterse flere internet webshops efter billige priser forinden du handler, således at du er sikret at få fat i den mest betalelige pris.
5Trustpilot giver dig faktisk strålende genveje til at kigge på ret mange øvrige brugeres domme og derfor slår vi et slag for, at du besigtiger online forhandlerens ratings forud for at du bestiller billige lille multisliber online. Facebook frembyder lige så vel visse fine genveje til at få en idé om online firmaets pålidelighed.
6Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er en del af et lovbud, hvilket støtter køberen imod bedrageriske online butikker. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage omkostningerne senere.
7Inden nogen køber billige lille multisliber hos en forhandler på nettet bør de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår, det er dog bare ikke videre spændende. Desuden rekommanderer vi at kunden er opmærksom på de væsentligste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige lille multisliber online, fx hvilken ombytningspolitik internet firmaet anvender.
8Den billigste fragtløsning er unægtelig at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du opholder dig nær e-forretningens adresse. Den form for levering kan være særdeles udslagsgivende såfremt man mangler lille multisliber om få sekunder. Alternativt så lover indtil flere e-shops i Danmark fragt uden beregning, men tit er det forbeholdt når der shoppes for en bestemt pris.
9De fleste online selskaber giver nu et hav af forskellige billige leveringsløsninger til lille multisliber. En af de populære er for øjeblikket pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter bestillingen når du har lyst. Fragtmetoden er altså ualmindeligt smertefri, og mange gange også den mest betalelige form for fragt.