Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring lille luftrenser.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot vil blive fri for fragten, så kan du med fordel fragte materialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige lille luftrenser hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste tilbud, imens nogle fokuserer på en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Det er helt klart meget afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge hos de andre.
Du bør vide hvilke regler der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt udvalg af produkter, imens nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, foruden bare lille luftrenser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af lille luftrenser online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som kan medvirke til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggekæder findes i de større byer, og som følge af det har kunderne chancen for at bestille online og køre byggematerialerne på egen hånd. Dermed kan du undgå fragten, og tilmed have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker producerer selv de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online får du et ekstra godt tilbud.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis endda lokalt i dit område. Disse understøtter du idet du køber lille luftrenser online på deres webshop.
Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Altså kan du opleve ekstra begavet rådgivning fra nogle som er specialister i netop lille luftrenser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
lille luftrenser bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lille luftrenser silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

lille luftrenser jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lille luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og omfatter i dag omtrent 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Husk at du kan indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet såfremt ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeprojektet forbedrer naturen.
2Du skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at du har værktøjet tilgængeligt når du påbegynder byggeprojektet. I øvrigt må du ikke glemme at indregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
3Godt forarbejde bliver metoden til at lykkes med dit arbejde. Du skal forfatte en effektiv strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du udarbejder strategien.
4Det viser sig vigtigt at have de påkrævede materialer indkøbt forud for at du går i krig med dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alle de ting du skal bruge, og bagefter granske materialerne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er klar.
5Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Således skal du hyppigt tjekke vejrvarslen i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at vælte ned bedst som du vil påbegynde dit svære byggeprojekt.
6Du burde måske overveje hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en fagmand til delelementer af byggeprocessen. Når du vil benytte assistance fra en professionel er det fordelagtigt at hente en pris fra forskellige foretagender.
7Det er oplagt at sikre sig assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når det er omfattende byggerier. Nogle ting skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt er det hurtigere og sjovere at være flere om det.
8Forud for at du optager byggeprocessen kan det være ganske vigtigt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
9Der viser sig stort set altid pludselige bump på vejen når det gælder større projekter, og pga. dette vil det være vigtigt at man afsætter en del tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være tryg ved at komme i mål.
10Du skal aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj som sikkerhedshjelm som beskyttelse mod mulige ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
11Typisk vil det vise sig fornuftigt at lave en budgetoversigt for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det kan blive økonomisk at nedskrive alle udgiftsposter, og efterfølgende nedskrive omkostningen ved dem én og én.
12Du har adgang til rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Især YouTube tilbyder ekstremt meget almennyttig info, særligt såfremt du benytter engelske søgeord.
De mest folkekære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

Temmelig mange e-shops foreslår nu en række forskellige billige former for levering til lille luftrenser. En af de mest anvendte er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig rigtig smertefri, og mange gange ligeledes den mest letkøbte metode til levering.

Du bør på samme måde beslutte dig for at få ordren sendt hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Muligheden er beklageligvis et hak mere bekostelig, men desuden usædvanlig let gængelig ved køb af lille luftrenser online. Den billigste leveringsmåde kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, men det afhænger af at du er tæt på e-firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på lille luftrenser er naturligvis særligt afgørende når vi har behov for ordren inden for kort tid, og af den grund er det tydeligvis på sin plads at du dobbelttjekker leveringstiden ved lille luftrenser. En masse shops på nettet – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, men vær vagtsom da det forudsætter at bestillingen køres igennem før et aftalt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt fikset før logistikpersonalet får fri.

Visse online shops præsterer portofri fragt på lille luftrenser online, men typisk er det påkrævet at der handles for en præcis sum. Desuden skulle man vælge den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket typisk er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

Mange kæder giver click-and-collect hvor man handler billig lille luftrenser online men afhenter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. De udlover blandt andet afhentning af lille luftrenser i følgende byer:

Søborg, Hillerød, Thisted, Vanløse, Tårnby, Hobro, København, Viborg, Ringsted, Svendborg, Ishøj, Haderslev, Odder, Holbæk, Hjørring, Holstebro, Gladsaxe, Hørsholm, Allerød, Charlottenlund, Dragør, Greve, Tilst, Haslev, Kokkedal, Taastrup, Varde, Glostrup, Brøndby, Solrød Strand, Farum, Næstved, Åbyhøj, Roskilde, Kalundborg, Birkerød, Risskov, Rødovre, Brabrand, Rudersdal, Frederikshavn, Odense, Esbjerg, Middelfart, Skanderborg, Grenaa, Randers, Nørresundby, Værløse, Sønderborg, Vordingborg, Lyngby, Nærum, Nykøbing Falster, Lystrup, Nyborg, Aalborg, Nakskov, Højbjerg, Ballerup, Valby, Fredericia, Brønderslev, Lillerød, Hvidovre, Hedensted, Aarhus, Køge, Stenløse, Struer, Korsør, Helsingør, Herning, Aabenraa, Vejle, Hedehusene, Gentofte, Rønne, Frederikssund, Frederiksberg, Ølstykke, Vallensbæk, Horsens, Ikast, Herlev, Brønshøj, Albertslund, Skive, Frederiksværk, Virum, Silkeborg, Slagelse, Kolding, og Jyllinge, .

Click-and-collect for lille luftrenser er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i data står det markant, at folk ofte efterspørger blandt andet billig lille luftrenser og køb lille luftrenser. Man ser derudover ofte netshoppere søge fx lille luftrenser tilbud, lille luftrenser online og lille luftrenser priser, plus de kendte byggecentre som Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Bedste tilbud på lille luftrenser

Det er jo efterhånden særdeles smertefrit for internetbrugere at tjekke tilbud på billige lille luftrenser online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og for det har utallige e-firmaer set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på lille luftrenser betragteligt, og ovenikøbet tilbyde levering uden beregning.

Det kan alligevel blive indbringende at efterse diverse netbutikker efter billige priser på lille luftrenser online forud for at du handler, så du er på den sikre side med at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma og Silvan.

Man bør imidlertid være klar over, at hvis en internet handler tilbyder billige lille luftrenser online for en pris der er ufattelig beskeden, er det tit være et symbol på en uoprigtig online webshop. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en orden, som hjælper en overfor svindlende e-butikker.

Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du bruge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at afdrage regningen på lille luftrenser over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, men ikke de store byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker jævnligt leder efter blandt andet lille luftrenser tilbud og køb lille luftrenser. Derudover ser vi ofte online shoppere lede efter fx lille luftrenser online, lille luftrenser priser samt billig lille luftrenser.

Tjek tidligere køberes ratings

Trustpilot yder nogle ærlige løsninger til at kontrollere en lang række eksisterende køberes ratings og derved går vi ind for, at du eftersøger internet selskabets kritik forud for at du shopper billige lille luftrenser online.

Facebook yder lige så vel ultra belejlige løsninger til at få indtryk af online webshoppens kundefokus. I øvrigt møder vi nogle internet butikker som giver kunderne mulighed for at notere en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel må anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige lille luftrenser online i en internet butik bør man i reglen se på e-butikkens handelsaftale, det er dog typisk ikke særlig spændende, især ved de gængse byggecentre som Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

Et alternativ kunne være at efterse hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, siden det generelt er et billede på at e-butikken opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, udover at netshoppen tit føres tilsyn med af fagfolk der har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du genvej til at få hjælp, for så vidt du udsættes for udfordringer ved din ordre på lille luftrenser. Herudover tilråder vi at du er på vagt for de mest vedkommende betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af lille luftrenser online, for eksempel hvilken returrettighed webshoppen tilsikrer.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man når som helst gemmer sin faktura, således man senere kan bekræfte købet af lille luftrenser, uagtet om man handler hos Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg eller Bauhaus.

Søren gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Else Poulsen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Niels Christiansen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Karen U gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en orden, hvilket bistår køber overfor fup online shops. Som en alternativ mulighed burde du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at afbetale omkostningerne over flere uger.
2En stor portion netbutikker i Danmark yder i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtløsninger til lille luftrenser. En favorit er lige nu at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså vældig simpel, og desuden tilmed den prisbilligste slags levering.
3Trustpilot resulterer i immervæk solide genveje til at gøre dig bekendt med mange forhenværende brugeres oplevelser og af den grund er det fornuftigt, at du betragter e-firmaets bedømmelser forinden du køber billige lille luftrenser online. Facebook forærer dig også ultra værdifulde løsninger til at få indtryk af online butikkens pålidelighed.
4Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være usædvanlig essentiel forudsat man absolut skal bruge varen fluks, og af den grund er det særdeles centralt at vi gransker det estimerede leveringstidspunkt på lille luftrenser. En lang række online varehuse frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varer, hvilket dog påkræver at der bestilles forud for et konkret klokkeslæt.
5Det er ultra smertefrit for folk at finde tilbud online på billige lille luftrenser på forskellige online selskaber, og så garanterer masser af e-butikker levering uden beregning. Derfor kan det imidlertid være lønnende at udforske forskellige internet virksomheder i Danmark efter billige priser forinden du køber, så du er skråsikker på at få den mindst kostelige pris.
6Generelt går vi ind for at efterse om online shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det kan være et tegn på at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at virksomheden en gang i mellem kigges til af fagmænd som er indført i reglerne på området. Inden nogen handler billige lille luftrenser hos en butik bør man for at være sikker tage stilling til netshoppens regler.
7Forinden folk handler billige lille luftrenser på en shop bør man når alt kommer til alt gennemløbe forhandlerens betingelser, dog er det gerne et omfattende projekt. For øvrigt er det godt at køber er sat ind i de vigtigste regler der indvirker på købet af billige lille luftrenser online, fx den bytteret e-forhandleren bruger.
8Den mest prisbevidste leveringsløsning er unægtelig at du selv henter ordren, hvilket nødvendiggør at du har bopæl lige ved netshoppens bopæl. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være rigtig afgørende i tilfælde af at man skal bruge lille luftrenser fluks. Alternativt så garanterer visse internet virksomheder portofri fragt, men undertiden stiller det krav om at der indkøbes for et bestemt beløb.
9Visse internet varehuse frembyder fri fragt på lille luftrenser, men typisk påkræves det at du indkøber for en bestemt pris. Alternativt bør du beslutte sig for den billigste leveringsmulighed, som gerne er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver beklageligvis endvidere ekstremt bekvem. Den mest prisbevidste løsning til levering er dog at hente pakken selv.