Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder sælger et enormt produktsortiment, imens øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden bare lille løvsuger.
Såfremt du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggecentre.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige lille løvsuger fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på billige priser, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med en masse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få sparring omkring lille løvsuger.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør man læse byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, som kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.
De gængse byggemarkeder samler varer fra diverse nicheshops, hvorfor du kan købe fra et stort sortiment af lille løvsuger online.
De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og derved har flertallet tilbuddet om at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har man valget om at slippe for fragtgebyret, og samtidig få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved vil du få en høj grad af kyndig sparring fra ansatte med ekspertviden i lige præcis lille løvsuger.
Flertallet af niche webshops er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
Hovedparten af små butikker er små familiefirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at købe lille løvsuger online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 startede i 1947, og lønner i dag mere end 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af i nærheden af 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

lille løvsuger bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lille løvsuger silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lille løvsuger harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af flere end 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

lille løvsuger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man forsøge at få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
2Planlægning viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at liste en gennemarbejdet agenda, der fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en numerisk orden. Vær skarp når du laver din handlingsplan.
3Man vil ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være fordelagtigt at have det ved hånden idet du igangsætter byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
4Du skal ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig imod eventuelle skader. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i byggeriet, især hvis du ikke får hjælp fra en professionel.
5I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det være vildt betydningsfuldt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du kan finde vældig mange guides og videoer på diverse hjemmesider som kan vejlede dig. Særligt YouTube giver ret så meget nyttig information, navnligt ifald man kigger på engelsk.
7Det er meningsfuldt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan være fordelagtigt at nedskrive alle udgifter, og bagefter undersøge ens udgift ved dem hver især.
8Ved udendørs projekter kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Således skal du jævnligt undersøge vejrmeldingerne i forbindelse med byggeprojektet, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde dit avancerede byggeprojekt.
9Det kan vise sig at være godt at få hjælp til dele af projektet, specielt ift. store byggeprocesser. Omfattende byggerier behøver flere end en enkelt person. Derudover bliver det mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
10Der præsenterer sig jævnligt pludselige problemer når det handler om omfattende opgaver, og på grund af det kan det være værdifuldt at der er afsat betragtelig plads i agendaen, med det formål at man er selvsikker på at man får det færdiggjort.
11Du bør overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan tilkøbe assistance fra en fagmand til dele af byggeprocessen. Forudsat at du henter professionel hjælp kan det være fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra flere foretagender.
12Det vil vise sig meningsgivende at have de påkrævede materialer til disposition i god tid før du iværksætter projektet. Du kan med fordel sammensætte en hurtig liste hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og som det næste tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende overlegent. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % giver dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Adskillige forretninger på nettet udlover i dag et stort udvalg af billige leveringsmuligheder til lille løvsuger. En der er meget populær er p.t. at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv henter dine produkter når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig ret så ligetil, samt oftest tillige den mindst kostelige leveringsløsning.

Du burde lige så vel prøve at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller til dit arbejde. Muligheden bliver tit et hak mere omkostningsfuld, men på den anden side særligt nem med lille løvsuger online. Den mest letkøbte fragtform vil dog altid være at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du lever i nærheden af internet firmaets byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på lille løvsuger er jo ret så betydningsfuld når man skal bruge produkterne inden for få dage, og derfor er det særdeles på sin plads at du kontrollerer leveringstiden ved lille løvsuger. En del online shops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre online, men vær på vagt da det påkræver at bestillingen realiseres før et givent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få produkterne ud af døren inden de lageransatte får fri.

Flere forhandlere på nettet tilbyder gratis levering på lille løvsuger online, men oftest kræver det at der shoppes for et konkret beløb. Ellers burde du beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En lang række webbutikker udlover klik-og-hent hvor man køber billig lille løvsuger hjemmefra men selv henter i butikken. Fx 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggecentrene tilbyder eksempelvis klik-og-hent på lille løvsuger i følgende byer:

Højbjerg, Vanløse, Varde, Rødovre, Esbjerg, Ballerup, København, Thisted, Risskov, Silkeborg, Taastrup, Ringsted, Frederikssund, Værløse, Skive, Holbæk, Søborg, Solrød Strand, Struer, Randers, Brabrand, Hørsholm, Rudersdal, Hedensted, Brøndby, Charlottenlund, Grenaa, Vordingborg, Nakskov, Virum, Åbyhøj, Nærum, Hedehusene, Valby, Roskilde, Vejle, Tårnby, Dragør, Frederikshavn, Allerød, Aarhus, Odder, Nykøbing Falster, Hjørring, Odense, Gentofte, Tilst, Brønshøj, Hillerød, Hobro, Lillerød, Frederiksværk, Ikast, Hvidovre, Horsens, Albertslund, Kolding, Vallensbæk, Lyngby, Nørresundby, Svendborg, Skanderborg, Haslev, Haderslev, Ølstykke, Fredericia, Næstved, Brønderslev, Herlev, Korsør, Kalundborg, Holstebro, Birkerød, Ishøj, Viborg, Aabenraa, Jyllinge, Køge, Slagelse, Glostrup, Greve, Stenløse, Herning, Middelfart, Sønderborg, Lystrup, Kokkedal, Gladsaxe, Rønne, Farum, Helsingør, Nyborg, Aalborg, og Frederiksberg, .

Afhentning ift. lille løvsuger er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere ofte efterspørger fx lille løvsuger priser og lille løvsuger online. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter blandt andet lille løvsuger tilbud, billig lille løvsuger og køb lille løvsuger, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Gode priser på lille løvsuger

Det er i dag i høj grad uproblematisk for alle at finde tilbud på billige lille løvsuger online i blandt forskellige internet outlets, og herved har adskillige online webshops været presset til at at reducere udsalgspriserne på lille løvsuger betragteligt, og ydermere garantere levering uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lukrativt at kigge forbi flere shops på nettet efter udsalg og tilbud på lille løvsuger online før du køber, således at man ikke er i tvivl om at modtage den laveste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Man bør lige meget hvad være opmærksom på, at såfremt en netbutik udbyder billige lille løvsuger online til en pris som kan ses som uendeligt billig, så kunne det for det meste være en varsel om en falsk online shop. Køb med betalingskort er i hvert fald omfattet af en bestemmelse, hvilket begunstiger dig som køber imod uoprigtige e-butikker.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække prisen på lille løvsuger over flere uger. Det foreslåes normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Når vi ser på tallene er det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter for eksempel køb lille løvsuger og billig lille løvsuger. Man ser desuden mange gange netshoppere søge efter eksempelvis lille løvsuger online, lille løvsuger priser samt lille løvsuger tilbud.

Analyser folks evalueringer

Trustpilot genererer sådan set fornemme muligheder for at verificere en hel del andre kunders iagttagelser og derved slår vi et slag for, at du kigger nærmere på webbutikkens ratings inden du lægger din bestilling på billige lille løvsuger online.

Facebook leverer derudover egentlig fornemme muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed. Tilmed ses en række internet forhandlere hvor man kan notere en bedømmelse af deres køb, som tillige må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk køber billige lille løvsuger online på en e-butik kan de helt sikkert have øje for webshoppens forretningsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de kendte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden mulighed kan derfor være at granske om online webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket ofte er et bevis på at internet selskabet accepterer gældende dansk lovgivning, samt at virksomheden nu og da gennemses af eksperter som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Dette er desuden din anledning til at få bistand, når du forvoldes udfordringer som følge af din ordre på lille løvsuger. Dertil er det prisværdigt at man er opmærksom på de fundamentale vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af lille løvsuger online, fx den returrettighed e-forhandleren garanterer.

I den relation er det også vigtigt, at man når som helst bibeholder sin faktura, således man senere vil kunne påvise bestillingen af lille løvsuger, hvad end man shopper hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma eller 10-4.

Lars Rasmussen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Charlotte Knudsen gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Camilla gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Kim L gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til indkøb via nettet
1En lang række e-butikker foreslår nu om dage et hav af forskellige billige fragttyper til lille løvsuger. Førstevalget hos mange er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv henter ordren på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er nemlig ultra ligetil, og typisk tillige den billigste leveringstype.
2Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo betinges af at du bor lige ved online forhandlerens arbejdslager. Den fragtmulighed kan vise sig at være ualmindeligt relevant når du har brug for lille løvsuger straks. Alternativt så yder indtil flere internet varehuse levering uden beregning, men i de fleste tilfælde afkræver det at du køber for en præcis sum.
3Det er jo efterhånden meget fleksibelt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige lille løvsuger fra flere e-forretninger, og til gengæld garanterer massevis af butikker på nettet levering uden betaling. Det kan ikke desto mindre være gunstigt at eftergå nogle enkelte internet foretagender efter billige priser før du køber, så du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
4Visse forhandlere på nettet tilbyder gratis fragt på lille løvsuger, men typisk er det så nødvendigt at du køber for et fastslået beløb. Som alternativ bør man foretrække den mindst kostelige fragtform, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt ordren til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig typisk desuden usædvanlig uproblematisk. Den mest letkøbte fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
5Forinden nogen handler billige lille løvsuger hos en shop på nettet kan de de facto se på webshoppens handelsbetingelser, dog er det bare ikke særlig spændende. Tilsvarende er det godt at man er sat ind i de grundlæggende betingelser der kan influere på bestillingen af billige lille løvsuger online, f.eks. hvilken byttepolitik internet firmaet tilsikrer.
6Leveringstiden kan være usædvanlig aktuel såfremt vi står og skal bruge pakken med det samme, så med det formål er det naturligvis meningsfuldt at vi finder den anslåede leveringstid for lille løvsuger. En række forhandlere på nettet yder billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter, men husk at det er afhængig af at ordren lægges tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
7Vi tilråder at se om webbutikken er e-mærke godkendt, siden det skulle være et sympol på at internet forhandleren opfylder gældende dansk lovgivning, tillige med at online webshoppen en gang i mellem føres tilsyn med af sagkyndige der behersker de gældende vilkår. Inden nogen køber billige lille løvsuger i en shop på nettet kan de i og for sig sætte sig ind i e-butikkens forretningsaftale.
8Vi foreslår generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en vedtægt, der passer på os imod svindlende internet virksomheder. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at klare regningen ude i fremtiden.
9Trustpilot giver dig adskillige sikre genveje til at gennemsøge ganske mange forhenværende køberes oplevelser og på grund af dette støtter vi, at du bliver klogere på netbutikkens vurderinger inden du handler billige lille løvsuger online. Facebook yder tillige sådan set hæderlige løsninger til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.