Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derfor kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt tips og tricks til valg af lille loddekolbe.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke webshoppens regler.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige lille loddekolbe fra byggemarked til byggemarked. En del satser på de bedste tilbud, hvorimod øvrige giver en høj grad af service. Du må bestemme hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Hvis du vil have produkterne nu og her eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente byggematerialerne personligt. Dette er i høj grad muligt i de velkendte byggekæder.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, imens andre fokuserer på en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot lille loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggekæder køber varer fra mange nichebutikker, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af lille loddekolbe online.
De velkendte byggekæder har butikker mange steder i landet, og derigennem har mange adgang til at handle online og køre materialerne selv. Derved er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, og samtidig have varerne straks.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, der oftest har danske ejere, gerne endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at handle lille loddekolbe online på deres side.
En masse niche netbutikker styrer selv produktionen af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er specialister i deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså får du formentlig endnu mere kyndig sparring fra folk som er specialister i netop lille loddekolbe.
De 10 største byggemarkeder
lille loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 personer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

lille loddekolbe silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

lille loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille loddekolbe jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af over 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i kædens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vil altid være vejen til at komme i mål med arbejdet. Du må have en velovervejet plan, som beskriver hvilke gøremål der laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din tidsplan.
2Man bør ikke undvære værktøj. Typisk vil det være betydningsfuldt at du har værktøjet ved hånden idet du begynder på byggeriet. Det er derudover fordelagtigt at indregne de her udgiftsposter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
3Det kan være til god gavn at spørge om assistance til arbejdet, ikke mindst hvis det er omfangsrige byggerier. Enkelte opgaver kræver mere end en person. Derudover bør det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
4I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen er det ret centralt med en forsikring om, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Der findes rigelige mængder af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube supporterer dig med utrolig meget nyttig info, navnligt ifald man benytter engelske søgeord.
6Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige hovedpiner ved større projekter, og ergo vurderes det essentielt at man har afsat en god portion tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
7Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere skal investere i hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeriet. Forudsat at du fremskaffer professionel hjælp kan det godt betale sig at lede efter forslag fra forskellige entreprenører.
8Det kan vise sig at være afgørende at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være rationelt at gennemgå alle poster, og dernæst undersøge online tilbud på dem alle sammen.
9For projekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den grund skal du regelmæssigt tage notits af vejrudsigten i de dage der er op til arbejdets start, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne bedst som du er midt i dit svære projekt.
10Du må på ingen måde gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som sko og hjelm der sikrer dig overfor eventuelle ulykker. Det er vigtigt med fokus på sikkerheden i arbejdet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
11I nogle tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås hvis ombygningen er miljøvenligt. Den økonomiske støtte er altså betinget af at ombygningen influerer positivt på miljøet.
12Det kan blive aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug på forhånd inden du går i gang med byggeprocessen. Du har fordel af at notere en enkel liste indeholdende det du får brug for, og dernæst tjekke listen, med øje for at du kan føle dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er utrolig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver toprating, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ekstremt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som naturligvis er absolut overlegent. Bedømmelsen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En hel del e-shops tildeler på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige former for levering til lille loddekolbe. Den mest moderne er nu til dags afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Den er altså i høj grad ligetil, samt oftest ydermere den billigste fragtmulighed.

Du kunne derudover påtænke at få ordren bragt til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Den er som oftest en smule mere omkostningsfuld, men ydermere meget fleksibel ift. lille loddekolbe online. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du befinder dig nær internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringshastigheden på lille loddekolbe er naturligvis temmelig central om man står og skal bruge varen med det samme, så i det øjemed er det selvsagt på sin plads at man kontrollerer det anslåede leveringstidspunkt for lille loddekolbe. En lang række internet shops – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en masse produkter online, som stiller krav om at bestillingen indsendes tidligere end et givent klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsendt forinden de lageransatte får fri.

Flere e-handler i Danmark frembyder fragt uden gebyr på lille loddekolbe online, men tit er det påkrævet at man aftager for et konkret beløb. I øvrigt må man snuppe den billigste leveringsversion, der i mange tilfælde er at få dem til at levere pakken til en pakkeshop.

En lang række netbutikker yder klik-og-hent hvor du bestiller billig lille loddekolbe online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tilbyder bl.a. afhentning af lille loddekolbe i følgende byer:

Højbjerg, Solrød Strand, Herlev, Gladsaxe, Vejle, Taastrup, Hvidovre, Roskilde, Kolding, Tårnby, Virum, Albertslund, Holbæk, Fredericia, Gentofte, Slagelse, Lystrup, Haderslev, Hørsholm, Brønderslev, Kalundborg, Brøndby, Esbjerg, Farum, Ølstykke, Hjørring, Tilst, Randers, Brønshøj, Skive, Åbyhøj, Struer, Horsens, Helsingør, Thisted, Risskov, Værløse, Greve, Silkeborg, Aalborg, Vanløse, Allerød, Odense, Lyngby, Ringsted, Aabenraa, Frederiksberg, Køge, Ikast, Holstebro, Glostrup, Jyllinge, Nyborg, Skanderborg, Odder, Kokkedal, Rudersdal, Vallensbæk, Frederikshavn, Nørresundby, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Grenaa, Stenløse, Hedehusene, Hillerød, Ballerup, Vordingborg, Hedensted, Birkerød, Rødovre, Korsør, Søborg, Svendborg, Haslev, Frederikssund, Valby, Næstved, Rønne, Herning, København, Brabrand, Ishøj, Dragør, Sønderborg, Middelfart, Nakskov, Varde, Nærum, Lillerød, Hobro, Aarhus, Charlottenlund, og Viborg, .

Click-and-collect for lille loddekolbe er tilgængeligt i de fleste områder af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden).

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere typisk kigger efter blandt andet lille loddekolbe priser og billig lille loddekolbe. Foruden dette ser man ofte online shoppere søge efter blandt andet lille loddekolbe online, lille loddekolbe tilbud og køb lille loddekolbe, plus de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Jem og Fix.

Spar penge på lille loddekolbe

Det er efterhånden vældig fremkommeligt for internetbrugere at vurdere tilbud på billige lille loddekolbe online i blandt flere forhandlere på nettet, og for det har de fleste online firmaer været tvunget til at sænke priserne på lille loddekolbe voldsomt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Dog kan det alligevel blive lønnende at prøve nogle få netbutikker efter billige priser på lille loddekolbe online før du shopper, således at man er garanteret at antage den billigste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad være så påvagt, at ifald en netbutik reklamerer billige lille loddekolbe online til salg for en pris som kan virke ubegribelig fordelagtig, kunne det i nogle tilfælde være et tegn på en falsk shop. Kortkøb er trods alt en del af en anordning, der dækker en imod svindlende e-butikker.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du anvende et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil afdrage pengene til lille loddekolbe over tid. Det foreslåes som regel hos nicheforhandlere, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Når der ses på data er det markant, at folk ofte leder efter for eksempel billig lille loddekolbe og køb lille loddekolbe. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter fx lille loddekolbe online, lille loddekolbe priser og lille loddekolbe tilbud.

Læs tidligere køberes meninger

Trustpilot giver dig faktisk solide løsninger til at blive klogere på adskillige øvrige køberes iagttagelser og derved foreslår vi, at du vurderer webbutikkens omtaler før du handler billige lille loddekolbe online.

Facebook byder på lignende uden sammenligning fortræffelige løsninger til at få indblik i e-handlens popularitet. Herinde møder vi faktisk forhandlere på nettet som gør det muligt at levere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige lille loddekolbe online på en internet webshop behøver man i princippet gennemlæse forhandlerens forretningsvilkår, dog er det mange gange en tidskrævende opgave, specielt hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark og Jem og Fix.

Et andet forslag kan derfor være at bemærke hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, som længe har været et fingerpeg om at internet virksomheden forsvarer de officielle danske regler, og at internet forretningen en gang i mellem vurderes af eksperter der har megen viden om de gældende love.

Det giver dig chance for at få assistance, for så vidt du oplever dilemmaer i forbindelse med din shopping med lille loddekolbe. Ligeså kan det være til hjælp at køber er opmærksom på de mest vedkommende bestemmelser der har indvirkning på købet af lille loddekolbe online, eksempelvis hvilken returret online virksomheden lover.

På grund af dette er det virkelig essesentielt, at man stadig sikrer sin kvitteringsmail, således man når som helst kan eftervise købet af lille loddekolbe, ligegyldig om man har handlet ved XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma eller Jem og Fix.

Susanne gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Helle O gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Camilla U gav 5 stjerner

Alt ok

Anne J gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

9 gode råd til indkøb via nettet
1Før nogen køber billige lille loddekolbe i en online shop behøver man reelt kigge på e-butikkens handelsaftale, men det er normalt ikke særlig sjovt. For øvrigt er det prisværdigt at køber er opmærksom på de væsentligste regler i forbindelse med shopping af billige lille loddekolbe online, fx hvilken returneringsret online forretningen har.
2Den billigste leveringsmanér vil altid være at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du befinder dig nær internet virksomhedens adresse. Den leveringsudgave kan være særligt bestemmende når du absolut skal bruge lille loddekolbe fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte forretninger på nettet gebyrfri levering, men for det meste gælder det kun hvis man shopper for en præcis sum.
3Trustpilot tilbyder stort set anstændige løsninger til at iagttage en stor gruppe eksisterende konsumenters meninger og af den grund er det smart, at du analyserer netbutikkens vurderinger inden du køber billige lille loddekolbe online. Facebook leverer for øvrigt de facto gunstige genveje til at få en idé om online forretningens kundetilfredshed.
4Det er efterhånden virkelig gnidningsløst for folk at sammenholde priser online på billige lille loddekolbe hos diverse netbutikker, og for det garanterer masser af webshops gratis fragt. Derfor kan det stadigvæk vise sig smart at prøve indtil flere butikker på nettet efter tilbud og rabat forinden du bestiller, således at man ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris.
5Nogle e-firmaer lover fri fragt på lille loddekolbe, men oftest kun hvis du indkøber for en bestemt sum. Ellers kan man overveje den mindst kostelige form for fragt, som typisk vil være at få leveret din bestilling til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig i regelen derudover ret så smertefri. Den mest prisbevidste leveringsmetode vil dog altid være selv at hente varerne.
6De fleste e-shops tilbyder til alt held en lang række forskellige billige leveringstyper til lille loddekolbe. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, og så henter du bare din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså særdeles uproblematisk, samt mange gange desuden den billigste mulighed for levering.
7Fragtperioden er vældig bestemmende såfremt vi skal bruge dine nye varer med det samme, og derfor er det fuldkommen meningsfuldt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på lille loddekolbe. En hel del forhandlere på nettet stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange produkter, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen gennemføres inden et bestemt klokkeslæt.
8Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omsluttet af en regel, hvilket bistår kunden overfor uærlige shops på nettet. Som en anden løsning kunne du overveje en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at afdrage prisen senere.
9Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt online virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en indikator for at online shoppen overholder gældende dansk lovgivning, udover at internet forretningen løbende overværes af specialister som behersker de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige lille loddekolbe hos en shop kunne de helt sikkert kigge på forhandlerens handelsvilkår.