Bosch LIMPISTOL GKP 200 CE
1.448 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG212 (20 W)
320 kr.
Mere info
Limpistol Rapid EG280
683 kr.
Mere info
RAPID Limpistol BGX300 accu 7,4v m/kuffert 12mm
734 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG212 25w 12mm limstift
213 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG250 25w 12mm incl.lim 3 dyser
400 kr.
Mere info
RAPID Limpistol EG280 35w 12mm limstift
416 kr.
Mere info
STEINEL Limpistol Gluefix incl 11mm lim Hobby
249 kr.
Mere info
STEINEL Accu NEO2 Limpistol incl 7mm lim
561 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 940ja
300 kr.
Mere info
Limpistol 7.2MM m/limstifter MAX
32 kr.
Mere info
Dremel Limpistol 910ja
105 kr.
Mere info
Ryobi R18glu-0 Akku Limpistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
300 kr.
Mere info
Hobbysæt med ledningsfri limpistol og hobbykniv
214 kr.
Mere info
Limpistol 11.2MM m/limstifter MAX
59 kr.
Mere info
Limpistol 7,2MM 30W MAX
32 kr.
Mere info
Limpistol opladelig 35 watt i kuffert PowerPlus POWX145
220 kr.
Mere info
Limpistol 78 watt + 2 stk Ø11 mm stifter PowerPlus POWX143
90 kr.
Mere info
Bosch Limpistol Pkp 18 E 20 Gram/min.
270 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige lille limpistol hos de forskellige online byggekæder. En del vil have billige priser, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
For en del er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af lille limpistol.
Hvis du skal have varerne med det samme eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggemarkeder.
Det er helt klart meget vigtigt at se, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers må du kigge hos de andre.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør beslutte om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover blot lille limpistol.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder varer fra mange specialbutikker, hvorfor du kan shoppe fra et bredt udvalg af lille limpistol online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har kunderne mulighed for at købe online og fragte varerne personligt. På grund af det kan du vælge at undvære fragtomkostningen, samt tilmed hente produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem kan du få mere gavnlig vejledning fra folk som er eksperter i lige præcis lille limpistol.
Størstedelen af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, der tit er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille lille limpistol online på deres hjemmeside.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag cirka 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag omkring 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

lille limpistol silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

lille limpistol harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lille limpistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i de 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lille limpistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu omkring 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal købe assistance fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Såfremt du anskaffer professionel hjælp anbefales det at lede efter en pris fra diverse selskaber.
2Du må på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse såsom sko og hjelm der beskytter dig overfor hændelige uheld. Det er smart at have styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed når du ikke investerer i professionel assistance.
3Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de fornødne bygningsmaterialer parat forinden du tager fat på dit byggeprojekt. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig huskeliste indeholdende alt der skal bruges, og derefter eftergå oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
4Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til dele af projektet, hovedsageligt i tilfælde af større byggeprocesser. Omfangsrige ting gør krav på flere personer. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
5Du har adgang til utrolig mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube faciliterer rigelig anvendelig info, især hvis du bruger engelske søgeord.
6Det er afgørende at have et udgiftsbudget for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være rationelt at notere alle udgifter, og efterfølgende notere den billigste pris på dem enkeltvis.
7Planlægning viser sig som nøglen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du skal have en klar arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at løse hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter agendaen.
8Man må på ingen måde gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have udstyret klar til brug idet du indleder arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at tillægge de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
9Forinden du optager byggeprojektet kan det vise sig usandsynligt betydningsfuldt at sikre sig, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter din bopæl vil der være diverse love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
10Der kommer stort set altid pludselige problemer når det gælder større byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig vigtigt at der afsættes rimelig tid i handlingsplanen, således at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
11Ved projekter udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således skal du tit se vejrvarslen når du nærmer dig projektets start, så du slipper for at det uden du havde set det komme starter med at vælte ned når du netop står midt i dit store byggeprojekt.
12Du kan søge støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås i tilfælde af at byggeriet er klimavenligt. Den økonomiske støtte kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for naturen.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt godt arbejde. Karakteren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er yderst flot. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er bedst?

Flere webbutikker i Danmark tildeler nu om stunder diverse forskellige billige fragtmuligheder til lille limpistol. Den mest populære er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente produkterne når du har tid. Fragttypen er nemlig yderst problemfri, samt endda tillige den mest prisbevidste løsning til levering.

Du bør derudover forsøge at få ordren leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig for det meste lidt mindre billig, men ydermere temmelig problemfri ift. lille limpistol online. Den prisbilligste slags levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det kræver at du fysisk befinder dig nær e-handlens byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på lille limpistol kan i nogle tilfælde være usædvanlig afgørende såfremt du absolut skal bruge produktet inden for få dage, og derfor er det forholdsvis passende at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt ved lille limpistol. En masse online outlets – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det er forudsat at transaktionen gennemføres inden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varen klargjort før logistikpersonalet har fri.

Nogle online varehuse tilbyder gebyrfri levering på lille limpistol online, men oftest kun ifald man køber for et præcist beløb. Alternativt må man overveje den billigste leveringsform, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

Temmelig mange kæder tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig lille limpistol på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Stark, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg. Byggemarkederne yder fx afhentning af lille limpistol i disse områder:

Varde, Ishøj, Hobro, Svendborg, Haslev, Åbyhøj, Helsingør, Roskilde, Ikast, Farum, Jyllinge, Kalundborg, Holstebro, Ballerup, Nærum, Sønderborg, Slagelse, Nørresundby, Tilst, Hvidovre, Aalborg, Frederikshavn, Skanderborg, Holbæk, Haderslev, Hørsholm, Aabenraa, Brabrand, Tårnby, Frederiksberg, Solrød Strand, Herning, Allerød, Greve, Skive, Grenaa, Esbjerg, Hillerød, Brønshøj, Næstved, Charlottenlund, Fredericia, Kolding, Vanløse, Albertslund, Nyborg, Vallensbæk, Silkeborg, Frederikssund, Struer, Aarhus, Rudersdal, Viborg, Kokkedal, Søborg, Randers, Rødovre, Birkerød, Stenløse, Gladsaxe, Korsør, Lyngby, Værløse, Hedehusene, Frederiksværk, Virum, Risskov, Ølstykke, Vejle, Odense, Rønne, Køge, Brønderslev, Nakskov, Middelfart, Horsens, Lystrup, Valby, Nykøbing Falster, Ringsted, Brøndby, Dragør, Gentofte, Herlev, Hjørring, Hedensted, Vordingborg, Thisted, Glostrup, Odder, Taastrup, København, Højbjerg, og Lillerød, .

Afhentning for lille limpistol er en mulighed i de fleste områder af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Lolland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i data er det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger for eksempel køb lille limpistol og lille limpistol online. Derudover oplever vi mange gange netshoppere kigge efter blandt andet lille limpistol tilbud, lille limpistol priser og billig lille limpistol, foruden de store byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Få rabat på lille limpistol

Det er jo efterhånden ekstremt smart for os alle at sammenligne priser på billige lille limpistol online i blandt forskellige e-firmaer, og til gengæld har en lang række internet foretagender været nødt til at nedsætte prisniveauet på lille limpistol drastisk, og ovenikøbet yde fragt uden betaling.

Det kan dog imidlertid blive udbytterigt at besigtige et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på lille limpistol online inden du gennemfører dit køb, således at man er velinformeret til at opnå den bedste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Du må alligevel være årvågen med, at ifald en shop markedsfører billige lille limpistol online til en udsalgspris der er enormt beskeden, er det tit være en varsel om en snydagtig butik. Kortbestillinger er trods alt en del af en foranstaltning, hvilket assisterer køber imod uoprigtige outlets på nettet.

Vi tilråder generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække pengene til lille limpistol over en længere periode. Det fås typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis billig lille limpistol og lille limpistol online. Derudover oplever vi mange gange netshoppere lede efter bl.a. lille limpistol priser, køb lille limpistol og lille limpistol tilbud.

Analyser eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot fører til nogle passende genveje til at kigge på en stor gruppe andre køberes omtaler og af den grund tilråder vi, at du udforsker online shoppens kritik inden du handler billige lille limpistol online.

Facebook resulterer i også ret passelige chancer for at få en idé om online shoppens troværdighed. Tilmed er der nogle internet shops hvor det er muligt at udfærdige en evaluering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel burde drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen handler billige lille limpistol online på en e-forretning behøver de sådan set tage stilling til netshoppens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke særlig sjovt, særligt med de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Silvan.

En anden mulighed kan derfor være at undersøge om online webshoppen er e-mærket, eftersom det er en indikator for at online shoppen adlyder de gældende danske regler, udover at netbutikken lejlighedsvis ses til af eksperter der har nøje kendskab til bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god chance for at blive hjulpet, for så vidt du skulle få problemstillinger i forbindelse med dit køb af lille limpistol. Endvidere er det godt at køberen er vaks omkring de mest vitale vilkår i forbindelse med købet af lille limpistol online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-forretningen kører med.

På grund af dette er det desuden essesentielt, at man når som helst sikrer sin faktura, således man i fremtiden kan bekræfte sit køb af lille limpistol, uagtet om man har handlet ved Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Anders gav 5 stjerner

Intet at klage over

Jette Andersen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Michael G gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Susanne G gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til internetshopping
1Visse internet selskaber yder levering uden betaling på lille limpistol, men typisk kræver det at du aftager for et fastslået beløb. Alternativt skulle man overveje den mest prisbevidste mulighed for levering, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted. Muligheden er somme tider samtidig meget nem. Den mest betalelige leveringstype vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
2Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den mulighed kræver at du lever lige ved netshoppens lager. Den form for levering er selvfølgelig virkelig bestemmende hvis du mangler lille limpistol lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle få online outlets fragt uden gebyr, men for det meste kræver det at du shopper for en bestemt pris.
3Mange e-butikker giver på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmidler til lille limpistol. En yndling er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig rigtig ligetil, og endda ligeledes den billigste form for fragt.
4Forud for at folk handler billige lille limpistol på en forretning på nettet kan man egentlig granske e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke særlig interessant. Desuden rekommanderer vi at man er opmærksom på de mest relevante forhold der indvirker på handlen med billige lille limpistol online, eksempelvis hvilken returneringsret netshoppen kører med.
5Antal dages levering kan være ultra relevant hvis vi mangler dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det fuldkommen passende at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato for lille limpistol. En stor portion e-forhandlere garanterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, men vær vagtsom da det kræver at ordren køres igennem før et aftalt tidspunkt.
6Det har vist sig at være ret fleksibelt for alle at analysere priser online på billige lille limpistol fra diverse e-butikker, og herved præsterer de fleste firmaer på nettet levering uden beregning. Dog kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at eftergå et par forskellige butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at få den laveste pris.
7Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket kan være en tryghed om at internet forretningen føjer de opstillede regler, foruden at forretningen lejlighedsvis vurderes af jurister der kender retningslinjerne. Forud for at folk handler billige lille limpistol i en online forretning burde man for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens betingelser.
8Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er dækket ind under et regulativ, hvilket bistår dig imod fup online butikker. Som et alternativ bør du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage pengene over tid.
9Trustpilot resulterer i egentlig ønskværdige genveje til at granske diverse tidligere kunders domme og herved er det fornuftigt, at du betragter netshoppens omtaler inden du handler billige lille limpistol online. Facebook indebærer desuden de facto relevante løsninger til at få indblik i internet firmaets pålidelighed.